Ali isto tako nikad losija ekipa nije bila na okupu. Sa ovom ekipom daj boze da izgurate na 30 bodova. Iskreno volio v h da ostanete, ali mislim da je nemoguce bez 3-4 dobra pojacanja . Ko god da dodje nece moci nesto ozbiljno napraviti sa trenutnim rosteromantisisoja1919 je napisao/la: ↑25 jul 2024, 23:41Pratim Slobodu skoro 20 godina i ne sjecam se da se na Tusnju igrao losiji fudbal kao zadnjih mjeseci.
Tako da je ovo najispravniji potez.
Lik nit ima znanja nit petlje da vodi klub.
Ako je fudbal branit se 90 min i gledat da ne primis gol, hebo to onda.
Nije uopste s njim trebalo uci u pripreme za ovu sezonu, trebala se odmah tražiti nova opcija.
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Elvir Baljic
-
- Kontakt:
Vidi Mirve, 100% je vec u Taverni i cuga. Samo se pazite WC-a predsjednice.
ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE
-
- Kontakt:
Ma vala za Federalnu ligu imao je odličnu ekipu, a sa takavom ekipom nista nismo pokazali.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑26 jul 2024, 00:20Ali isto tako nikad losija ekipa nije bila na okupu. Sa ovom ekipom daj boze da izgurate na 30 bodova. Iskreno volio v h da ostanete, ali mislim da je nemoguce bez 3-4 dobra pojacanja . Ko god da dodje nece moci nesto ozbiljno napraviti sa trenutnim rosteromantisisoja1919 je napisao/la: ↑25 jul 2024, 23:41Pratim Slobodu skoro 20 godina i ne sjecam se da se na Tusnju igrao losiji fudbal kao zadnjih mjeseci.
Tako da je ovo najispravniji potez.
Lik nit ima znanja nit petlje da vodi klub.
Ako je fudbal branit se 90 min i gledat da ne primis gol, hebo to onda.
Nije uopste s njim trebalo uci u pripreme za ovu sezonu, trebala se odmah tražiti nova opcija.
Evo u pripremnim utakmicama sa ocajnim protivnicima patnja.
Vala nije toliko losa ekipa da Krivaju ne mozes dobit i da se s njima mucis.
Jednostavno covjek ne zna.
Samo jedan sablon ima, a to je da se stoperi do beskonacnosti dodaju sa golmanom, pa onda nabij naprijed i ako sta bude.
Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
uuuuuuuzzzzzzzzmmmmmmmiiiiiittttttteeeeeee Mmmmmmmiiiiiiirrrrrrrzzzzzzzzuuuuuuuuu zzzzzzzaaaaaaaa tttttrrrrrrreeeeeennnnnneeeeeerrrrrrraaaaaaaa,,,,,,, aaaaaaaaaaaaaaaaa
zar i ti sine Ivane!?
Napravite u ligi par puta bar blizu 20k, pa ce se pricati.SedrenikHz je napisao/la: ↑26 jul 2024, 00:04Samo da zamolim navijace ostalih klubova uz duzno postovanje, da nikada vise se ne porede sa nama po pitanju atmosfere, broj jedan pa onda 4 5 praznih mjesta pa tek onda ostali ..
Fk Željezničar.
2015/2016 sezona
Gostovali Olimpiku na Koševu.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
-
- Kontakt:
Bice opet prica da mi mastamo i dizemo sebe,odma da ti kazem kao i prosle sezone prije nego je pocela jedini favorit je Bojac,nije moguce sa njima na crtu osim ako se sta nisu dogovorili u savezuzeljovolimte je napisao/la: ↑25 jul 2024, 19:34Pred pocetak lige, da napisem svoju analizu. Iako po svemu je teski spam na temi.
Prvi favorit i najozbiljnija ekipa je Sarajevo. Koliko god se to meni ili nekome ne svidjalo.
Ljudi su zadnju godinu, dvije potrosili more igraca, ali sve bitne i malo bolje igrace su zadrzali. Izuzev Hasica.
Zadrzali su bitne igrace uz pojacanja Bubanja, Kupresak, eventualno sto se Gojak spominje favorit broj 1 u normalnim okolnostima zahvaljujuci Mirvicu koji nije odustao i nije se prepao. Zekic ne poznaje ligu i tu je sansa konkurentima.
Druga ekipa je Borac zahvaljujuci samo onim jadnicima u crnom. Ekipa sa puno potencijala, ali zbog ovih stvari mi se gadi.
Zrinski treci, puno oscilacija i turbulencija sto nije bio slucaj ranijih godina. Nisu imali ni konkurente u vidu Sarajeva koje zaista mocno djeluje na papiru.
Puna starih (Barisic, Makedonac, Sunjic, Jakovljevic) i zasicenih tipa Bilbije, Corluke, Memije i nekih povratnika.
Cetvrti Velez, klub lici na onog Zelju sa Misimovicem. Lutanje, lutanje, ali okrenut ce na bolje kad trenera otjeraju.
I njima su konkurenti Zeljo i Siroki.
Zeljo je ostavio neke igrace Hiros, Boljevic..
Upitno je kako ce se i Coric snaci. Ali pomisao da nemamo U21 igraca kako treba i da je Boze Vukoja zamjena za Stilica nimalo ne ulijeva dobru nadu.
Uz neku ludu atmoaferu mozda nekako i do cetvrtog mjesta.
Nesto ne vjerujem da ce ih opet gurati. Eto sad su uzeli ligu, vrlo vjerovatno ulaze u grupe Konferencijske lige. Red bi bio na nekog drugog da bude prvak. Vi ili Zrinjski.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑26 jul 2024, 00:35Bice opet prica da mi mastamo i dizemo sebe,odma da ti kazem kao i prosle sezone prije nego je pocela jedini favorit je Bojac,nije moguce sa njima na crtu osim ako se sta nisu dogovorili u savezuzeljovolimte je napisao/la: ↑25 jul 2024, 19:34Pred pocetak lige, da napisem svoju analizu. Iako po svemu je teski spam na temi.
Prvi favorit i najozbiljnija ekipa je Sarajevo. Koliko god se to meni ili nekome ne svidjalo.
Ljudi su zadnju godinu, dvije potrosili more igraca, ali sve bitne i malo bolje igrace su zadrzali. Izuzev Hasica.
Zadrzali su bitne igrace uz pojacanja Bubanja, Kupresak, eventualno sto se Gojak spominje favorit broj 1 u normalnim okolnostima zahvaljujuci Mirvicu koji nije odustao i nije se prepao. Zekic ne poznaje ligu i tu je sansa konkurentima.
Druga ekipa je Borac zahvaljujuci samo onim jadnicima u crnom. Ekipa sa puno potencijala, ali zbog ovih stvari mi se gadi.
Zrinski treci, puno oscilacija i turbulencija sto nije bio slucaj ranijih godina. Nisu imali ni konkurente u vidu Sarajeva koje zaista mocno djeluje na papiru.
Puna starih (Barisic, Makedonac, Sunjic, Jakovljevic) i zasicenih tipa Bilbije, Corluke, Memije i nekih povratnika.
Cetvrti Velez, klub lici na onog Zelju sa Misimovicem. Lutanje, lutanje, ali okrenut ce na bolje kad trenera otjeraju.
Upitno je kako ce se i Coric snaci. Ali pomisao da nemamo U21 igraca kako treba i da je Boze Vukoja zamjena za Stilica nimalo ne ulijeva dobru nadu.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Neka je uzmu al nek bude posteno,neka napokon puste da svi igraju fudbal bez da nas muce da gledo po 100 faulova na tekmi. Sarajevo danas kao neka druga ekipa jer zamisli danas da je svirnuo nama 30 faulova kao sto znaju pa tu nema igre 10 minDamirT je napisao/la: ↑26 jul 2024, 00:37Nesto ne vjerujem da ce ih opet gurati. Eto sad su uzeli ligu, vrlo vjerovatno ulaze u grupe Konferencijske lige. Red bi bio na nekog drugog da bude prvak. Vi ili Zrinjski.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑26 jul 2024, 00:35Bice opet prica da mi mastamo i dizemo sebe,odma da ti kazem kao i prosle sezone prije nego je pocela jedini favorit je Bojac,nije moguce sa njima na crtu osim ako se sta nisu dogovorili u savezuzeljovolimte je napisao/la: ↑25 jul 2024, 19:34Pred pocetak lige, da napisem svoju analizu. Iako po svemu je teski spam na temi.
-
- Kontakt:
Samo ne znam sto ih ne bi gurali? Sta to neko moze dati Vici da on malo popusti? Mislim da ce ih se gurati kako ih se guralo. Jedino sto ovaj @mosa kaze, ako Mirvic nije nesto dogovorio s Vicom. Dobri su njih dvojica, pa nije nemoguce.
ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE
upohaluhizugnimda je napisao/la: ↑26 jul 2024, 00:39Samo ne znam sto ih ne bi gurali? Sta to neko moze dati Vici da on malo popusti? Mislim da ce ih se gurati kako ih se guralo. Jedino sto ovaj @mosa kaze, ako Mirvic nije nesto dogovorio s Vicom. Dobri su njih dvojica, pa nije nemoguce.
Vicu trenutno zanima samo jedno, glasovi bošnjačkih delegata u martu naredne godine. Ako mu ih Mirvić može isporučiti onda će se ovaj lako prešaltati.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Imaš i kusurPablo11 je napisao/la: ↑25 jul 2024, 17:59Svaka cast ako bude 26.500.hz35 je napisao/la: ↑25 jul 2024, 17:55svrakino1921 je napisao/la: ↑25 jul 2024, 17:53
Obavještavamo navijače da ulaznice za istočnu tribinu neće biti dostupne za prodaju na stadionu.
Posljednje količine su u shopovima
![]()
![]()
![]()
![]()
Cuj u snopovima
Ne mogu rasprodat najmanju tribinu jer moraju izolovat ulaz izlaz na teren igraca
Al eto ima u shopovima
Jaaaooo bruke
Pun grad dijaspore i opet ne ide
GOLEM SI ŽELJO
Večeras 2 grbavice pune, pa ti trolluj koliko god želiš![]()
- TurkishAirlines
27000 

Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
- SedrenikHz
- Kontakt:
Yebenq spartak trnava 27000, nevjerovatno..
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
-
- Kontakt:
Protiv Torpeda,Aktobea,Trnave mnogi ovu posjetu sanjat mogu
O svakoj narednoj eventualnoj atmosferi i posjeti izvolite pisati negdje od 12te pozicije jer poslije Sarajeva mora barem 10 mjesta prazno biti.
Niko nikad
Laku noc vam zelim
Niko nikad
Laku noc vam zelim
NEMA NAZAD
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Zamisli koliko te jede sto te mediji ne isprate toliko, mislim u ovoj sirusciji pretjerujete, jer je svaki clanak i prije i poslije tekme pisao. Pozdrav.
Fk Željezničar.
OkLen ti zaluta ovde “intelektualna vertikalo”?!?VenamaHrabrih je napisao/la: ↑25 jul 2024, 17:35Opet ću ti ponoviti, bez spuštanja na tebi blizak i razumljiv nivo komunikacije, a ti shvati kako želiš:Pitarsam je napisao/la: ↑25 jul 2024, 16:43@venamanadrogiranihVenamaHrabrih je napisao/la: ↑25 jul 2024, 16:28
To što ih je neko drugi slikao, ne smije ti biti opravdanje! Ako dijeliš te i takve fotografije, jednako si odgovoran kao i onaj ko je fotografisao. Relativiziranje svojih postupaka drugim, vrhunac je licemjerja i bezobrazluka. Postoji 1000 razloga zašto postoje takonski mehanizmi koji štite djecu od zloupotrebe na društvenim mrežama. Tvoja uloga je da ih zaštitiš, a ne da distribuiraš te i takve fotogrsfije.
Obriši to!
Ovo su navijači koji su došli na utakmicu svog kluba.
Koje niko nije prisilio da se slikaju na stadionu.
Koji izgledaju svi sretni i koji su dobrovoljno pristali da
Se slikaju.Njihove kao i drugih 20 -tak slika su obavljeni po
Portalima poslije tekme.
Ovi omladinci niti su goluguzi,niti ih je neko prisilio na
Slikanje,nego ponosni u Zeljkanovoj uniformi.
Zato filozofe predavanja drži nekom drugom.
Ne javljas se Ti i takvi kao Ti da napadnete ove botove
Sto pokusavaju da mene isprovociraju bezobrazno-primitivnim
Nazivima.Mene licno ne tangiraju jer ja prvo citam ko piše
Pa onda šta piše!
U nedostatku činjenica i argumenata komunikaciju svode
Na pokušaje ličnih vrijedjanja,ali i to im slabo ide.Idi pa
S mitomanskim botovima drži predavanja o licemjerstvu.
Zato@venamanadrogiranih - botino ucmala **** u troskocima![]()
Tvoja ljudska, moralna, civilizacijska i zakonska obaveza jest da zaštitiš svu djecu od eventualnih zloupotreba, a pogotovo na internetu. Ako se ti ne osjećaš odgovornim za umnožavanje i distribuciju fotografija na kojima su djeca, onda ili si bezobrazan, ili psihički bolesnik, ili oboje. Također, ako ne osjećaš ove pobrojane obaveze, onda zaista imaš sociopatskih problema.
Radi kako želiš, ja ti nisam roditelj, niti me plaho zaboli neka stvar za tobom, ionako ti se neću više obraćati. Samo pokušaj još jednom razmisliti o sadržaju koji objavljuješ.
Želim ti ugodan ostatak dana.
Postavlja se validno pitanje šta osoba poput tebe radi na
Sportskom forumu?!
Po pisanju se vidi da si papučar,ne smiješ se kuci od žene
i djece živ čuti.Pa si ovde došao meni shuplju prodavat.
Mogu samo zamisliti kako se iživljavaju nad tobom i kako te
Psihički maltretiraju!!
Mitomane nisi ti dobar u glavu nikako i živ bio ženi svojoj
Nemoj mi se vise obraćati,kao sto si obećao.
P.S.Eno imaš pozdrave od sedmice@argentinca
U medjuvremenu de se malo obojica rashladite!

Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
👉Ubica Mitomana i Botova😎
👉Ubica Mitomana i Botova😎
Malo vise, ali eto nema vezePablo11 je napisao/la: ↑25 jul 2024, 17:59Svaka cast ako bude 26.500.hz35 je napisao/la: ↑25 jul 2024, 17:55svrakino1921 je napisao/la: ↑25 jul 2024, 17:53
Obavještavamo navijače da ulaznice za istočnu tribinu neće biti dostupne za prodaju na stadionu.
Posljednje količine su u shopovima
![]()
![]()
![]()
![]()
Cuj u snopovima
Ne mogu rasprodat najmanju tribinu jer moraju izolovat ulaz izlaz na teren igraca
Al eto ima u shopovima
Jaaaooo bruke
Pun grad dijaspore i opet ne ide
GOLEM SI ŽELJO
Večeras 2 grbavice pune, pa ti trolluj koliko god želiš![]()