BH klubovi u Evropi 24/25
-
- Kontakt:
Re: BH klubovi u Evropi 24/25
Neka nauce mnogi kako se bodri i voli tim,mnogima zadaca mada jos nisu protiv Borusije savladali zadacu i koreografiju,navijanje neopisivo al kao sto bi rekli forumasi losa atmosfera haha neka vas,bas ste vesela raja
FKS

BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Samo jos nisam dobro vidio boljitka cijeg fudbala??Maradona10 je napisao/la: ↑25 jul 2024, 23:34Završi se i ovo kolo.
Zrinja prva takmicarska, ne treba zamjeriti, ali morao je ići barem X.. sada u Sloveniji na sve ili ništa, što su najteže utakmice.
Sarajevo puno bolja ekipa veceras od Spartaka, nezasluzen x za gosta, biće u gostima teska utakmica.
Borac protiv Paoka, najbolja utakmica ekipe od utakmice u Austriji. Skroz druga ekipa u odnosu na utakmice protiv Egnatie. Uz malo lude sreće koja nas do sada u kvalifikacijama nije pratila, može se to proći ali mislim da ce naša utakmica biti najlakše od gore navedenih, jer se ne očekuje puno, neka izadju , ostave srce na terenu pa sta bude, ali igrači nemaju pritisak od strane kluba/navijača/medija i iz tog razloga mislim da je najlakše utakmica od gore navedenih. Svim klubovima želim prolaz dalje radi boljitka fudbala i atmosfere na tribinama, jer fino je vidjeti i pun stadion na Paok - Borac i puno Kosevo veceras. Nek nam je svima sa srećom.
Sa srecom
@dosla dijaspora i stranci spremni sve u putu slusali Eminu Jahovic da se ustele.

Virtomane idi se pokrij i lezi spavaj Bog ti dao.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
-
- Kontakt:
Izdominirale sve tribine.Navijanje od Borusije nije bilo ovako mocno ko danas.Protiv Aktobea se malo zakazalo ali danas apsolutna dominacija i grmljevina.Manuel je napisao/la: ↑26 jul 2024, 00:39Sjever bio los a momci prekucali navijanje.Vjerovatno nisi ni gledao tekmu.Ovakvo navijanje se ne pamti.Bit ce klipova pa pogledaj to lose navijanje.svemalim1 je napisao/la: ↑26 jul 2024, 00:10sjever je bio los i brojem i navijanjem. bas, bas tanko izdanje hordi. zato ostatak stadiona neocekivano super. odlicno navijanje i vrhunska posjeta.
mozete samo zaliti za propustenim prilikama, trebali ste pobijediti. mislim da ce vam biti tesko u revansu, ali niste bez sansi.
Ne mozes objasniti da nije do navijaca nego do tv kuca i reportaza koje su prije bile mnogo bolje.Danas smanje navijace do kraja na svim stadionima.Jos kad pogledas da je tribina udaljena 20 metara od terena sve ti bude jasno.Kako da se ista cuje na tv prijenosu a culo se itekako
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Virto kod tebe ne igra ama baš nikakvu ulogu to gdje boraviš,ti si svakako život sprdio na ovaj forum...Da ti je na noge došao ti se svakako ne bi pojavio...jer forum je tvoj život..
Kad bi se izlogovao jedan dan i izasao vani,vjerovatno bi ti klavir pao na glavu....
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Da sam dobio euro svaki put kad su mi lažni Makedonac i kompanija rekli izađi iz kuće i slično, nakupio bih finih para. S tim da kad ih zovnem na kafu, odjednom muk, niko ništa. Evo sad ću ponovo tebe zvati na kafu, pa ne budi pičić da ponovo iskuliraš, nemaš se čega bojati, samo ostaviš kontakt u inbox. Možemo u Skoplju.rishovski je napisao/la: ↑26 jul 2024, 02:42Virto kod tebe ne igra ama baš nikakvu ulogu to gdje boraviš,ti si svakako život sprdio na ovaj forum...Da ti je na noge došao ti se svakako ne bi pojavio...jer forum je tvoj život..
Kad bi se izlogovao jedan dan i izasao vani,vjerovatno bi ti klavir pao na glavu....

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- TurkishAirlines
Evo ga i poranio je. Nzm da li je mogao spavati. Bit ce bolje kad se naviknes
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Jel ovo durmitorsko pašće kaže da je bliže 20k nego 30k 

A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- Shategabri
- Kontakt:
Mojne biti salty

Koševo Zapad
Sta bi sinoc
Kakvo navijanje i kakve emocije
Jedna od rijetkih drzava u kojoj imas klub koji je veci od reprezentacije

Jedna od rijetkih drzava u kojoj imas klub koji je veci od reprezentacije

Max Allegri
U kombiju FACE TVa bila smještena VAR soba 

Ma bilo je preko 25 sigurno, nema tu dileme, ali ovi iz Klixa imaju nešto protiv vas.Shategabri je napisao/la: ↑26 jul 2024, 08:14Mojne biti saltyzapad krcat bio, daleko više svijeta nego sa Aktobeom.

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- bagniadiluca
- Kontakt:
Šta reče pa osta živ ! Pa evo ti je odmah Srbija, Zvezda prva, čak i Partizan u košarci ima više navijača nego reprezentacija....
LETS GO FIGHTER
- Shategabri
- Kontakt:
Da su samo oniVirtu4l je napisao/la: ↑26 jul 2024, 08:33Ma bilo je preko 25 sigurno, nema tu dileme, ali ovi iz Klixa imaju nešto protiv vas.Shategabri je napisao/la: ↑26 jul 2024, 08:14Mojne biti saltyzapad krcat bio, daleko više svijeta nego sa Aktobeom.
![]()

Koševo Zapad
bagniadiluca je napisao/la: ↑26 jul 2024, 08:35Šta reče pa osta živ ! Pa evo ti je odmah Srbija, Zvezda prva, čak i Partizan u košarci ima više navijača nego reprezentacija....
Moraš ih shvatiti, jednostavno ih je ponijelo, teške 2-3 godine su iza njih i napokon imaju razloga da se malo raduju. Svakako znaš kako to ide sa njima, zbog sitnice, preko noći su ponovo prvaci svemira.
Jbg, nikako da uklope. Kad odriješe kesu i dovedu igrače onda trener mora biti amater. Sad kad imaju paklenog trenera, nema para da mu se dovedu pravi igrači. Nikad ta dva dobra sastaviti.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Shategabri
- Kontakt:
Ekipa uopšte nije loša, fali jedan kreativac u sredini i jedan stoper.
Koševo Zapad
Znaš i sam da Evropa često zna zavarati, najbolji primjer je naša prošla sezona. U Evropi igrači često idu preko svojih mogućnosti, recimo Jović je sinoć bio strašan a siguran sam da nije toliko dobar igrač. Đorđević isto tako, kao i Hamza.Shategabri je napisao/la: ↑26 jul 2024, 08:41Ekipa uopšte nije loša, fali jedan kreativac u sredini i jedan stoper.
Samo je pitanje koliko dugo će ih Zekić moći tjerati da idu 120%.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Shategabri
- Kontakt:
Pa sinoć je Jović bio dobar, prošlu je bio loš.Virtu4l je napisao/la: ↑26 jul 2024, 08:52Znaš i sam da Evropa često zna zavarati, najbolji primjer je naša prošla sezona. U Evropi igrači često idu preko svojih mogućnosti, recimo Jović je sinoć bio strašan a siguran sam da nije toliko dobar igrač. Đorđević isto tako, kao i Hamza.Shategabri je napisao/la: ↑26 jul 2024, 08:41Ekipa uopšte nije loša, fali jedan kreativac u sredini i jedan stoper.
Samo je pitanje koliko dugo će ih Zekić moći tjerati da idu 120%.
On i Đorđević su prinove, rano je bilo šta za njih reći.
Kvalitet imaju, kako će se uklopiti...znam, kad krene liga i dvije milje dođe, da vas vidimo junaci

Hamzu znamo, naš 'Morata', njemu treba prostora da može šutati s distance, to mu zatvoriš i ćao.
A ima i nešto drugačiju ulogu kod Zorana, zbog formacije.
Pa vidi, Zekić je tek došao, a vidimo da su neki standardni iz Rožmanove ere zakucani na klupu.
Ko ne bude htio davati maksimum, zna mu se. Da će se uspjeti izvući sa nekakvim bojokotom, sumnjam.
Koševo Zapad
Nisam rekao da nema države ali to Srbija nije sigurno, srbi vole Srbiju, Bosnjaci vole Sarajevobagniadiluca je napisao/la: ↑26 jul 2024, 08:35Šta reče pa osta živ ! Pa evo ti je odmah Srbija, Zvezda prva, čak i Partizan u košarci ima više navijača nego reprezentacija....

Max Allegri