Bas tako. Eto na utakmicama reprezentacije svi sute i sjede. Kad se vec prica o dijaspori, bilo ih je sigurno i sinoc. Ali je opet za pohvalu posjeta i navijanje.
BH klubovi u Evropi 24/25
Re: BH klubovi u Evropi 24/25
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Joj pitara, hvalite me usta moja
btw. Koga boli racku sto su ovi likovi klanjali na stadionu

btw. Koga boli racku sto su ovi likovi klanjali na stadionu

Al najjci su mi navijaci Celika koji mastaju o PL, i onda vode glavnu rijec na temi o evropskom utakmicama.
Monti Pajton za sirotinju
Monti Pajton za sirotinju

- FKS -
E to. Ne znam sta je problem ako se to kaze. Takvih navijaca ima svugdje. Eto kad prodje Evropa, dolaziti ce oni sto su uvijek dolazili i navikli da dolaze.chily-rz je napisao/la: ↑26 jul 2024, 13:03Budimo realni, od ovih 27 hiljada pola ih Koševo vidi dva puta u godini i to je fakt.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Mislim da se bespotrebno priča o posjeti, posjeta na stadionu je najmanje bitna. Pokenjam se ja na posjetu. Real je osvojio ligu igrajući na pomoćnom terenu, Bayern je osvojio Ligu Prvaka bez navijača. Da, lijepo je imati pun stadion, lijepo je i kada ljudi uživaju, sve je to super. Ali da bi to bilo, mora se raditi ispravno.
Mora da se više priča o promašenim prilikama. Neki dan sam ovdje upao u malu raspravu glede toga. Guliashvili bepsotrebno štopa loptu u situaciji jedan na jedan sa golmanom, i onda promaši. Ono se trpa na prvu. Ali ono trpaju na prvu samo igrači koji na vrijeme krenu sa pripremama, igrači koji igraju u ozbiljnim klubovima. Činjenica je da je Shvili bio najbolji igrač Sarajeva u toj utakmici, a prošle sezone otipsan i poslan na posudbu u Velež.
Nije to samo problem Sarajeva, sve naše ekipe su takve. Mislim da i komentatori imaju uticaja na mišljenje ljudi o našem nogometu, jer pričaju nebuloze a civili onda to primaju kao činjenice. Lik sinoć govori u prvom poluvremenu kako je Sarajevo fizički prespremno bla bla, i onda pad u trci i svemu u drugom poluvremenu.
Biće im **** u Trnavi, zbog čega, zbog 3 4 gola koje bi zabio igrač u formi koji igra u ekipi koja je ugirana. I te dvije riječi, forma i uigranost je jedini recept za igrati dugo u evropi. Sve ostalo je amaterizam i slučajnost ala ovi inz Andore što su dobili Veleža. Qrac bi moj oni dobili onaj Dudićev Velež koji je imao kontinuitet.
Mora da se više priča o promašenim prilikama. Neki dan sam ovdje upao u malu raspravu glede toga. Guliashvili bepsotrebno štopa loptu u situaciji jedan na jedan sa golmanom, i onda promaši. Ono se trpa na prvu. Ali ono trpaju na prvu samo igrači koji na vrijeme krenu sa pripremama, igrači koji igraju u ozbiljnim klubovima. Činjenica je da je Shvili bio najbolji igrač Sarajeva u toj utakmici, a prošle sezone otipsan i poslan na posudbu u Velež.
Nije to samo problem Sarajeva, sve naše ekipe su takve. Mislim da i komentatori imaju uticaja na mišljenje ljudi o našem nogometu, jer pričaju nebuloze a civili onda to primaju kao činjenice. Lik sinoć govori u prvom poluvremenu kako je Sarajevo fizički prespremno bla bla, i onda pad u trci i svemu u drugom poluvremenu.
Biće im **** u Trnavi, zbog čega, zbog 3 4 gola koje bi zabio igrač u formi koji igra u ekipi koja je ugirana. I te dvije riječi, forma i uigranost je jedini recept za igrati dugo u evropi. Sve ostalo je amaterizam i slučajnost ala ovi inz Andore što su dobili Veleža. Qrac bi moj oni dobili onaj Dudićev Velež koji je imao kontinuitet.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
-
- Kontakt:
Znate vi kako HZ navijaju,gledate i slikate na svom stadionu,to je jednostavno tako da onakvu atmosferu nikad necete moci napravitiConvicts1988 je napisao/la: ↑26 jul 2024, 13:02Joj pitara, hvalite me usta moja![]()
btw. Koga boli racku sto su ovi likovi klanjali na stadionu![]()
-
- Kontakt:
Imas dijasporu koja je tu samo kad su euro tekme da se ne lazemo, a kad pocne sezona tu se vidi nasa realnost posjete, no dobro da je sad u Trnavi pobjediti i proci, bit ce nam tesko, lopta je okrugla vidjet cemo.chily-rz je napisao/la: ↑26 jul 2024, 13:03Budimo realni, od ovih 27 hiljada pola ih Koševo vidi dva puta u godini i to je fakt.
04.10.2009 !
-
- Kontakt:
Sta je falilo posjeti u prosloj sezoni?scudetto89 je napisao/la: ↑26 jul 2024, 13:09Imas dijasporu koja je tu samo kad su euro tekme da se ne lazemo, a kad pocne sezona tu se vidi nasa realnost posjete, no dobro da je sad u Trnavi pobjediti i proci, bit ce nam tesko, lopta je okrugla vidjet cemo.
Takva sirotinja vas izbaci iz kupa, vi na Bilinom drhtite i pred junuorima.

Garantujem životom da je Čelik igrao sa ovim Slovacima da bi Bilino bilo krcato i da ništa nebi zaostajali u odnosu na vas ako se uzme u obzir brojnost gradova i sama navijačka baza.
Kad skupite devet milja kontra Klisa javite se, lako je u Evropi mamiti dijasporu

I ja ovo nikad necu shvatiti. Ako ste imali dobru koreografiju, brojnost, ovo ono, sacekajte da vas drugi pohvale, a ne sami sebe.
Ima onaj jedan sto kaci izdanja Manijaka, i uvijek napise, najbolji, najorganizovaniji, naj ovo, naj ono. Cak su mu i njegovi poceli skretati paznju da je idiot.

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
E ako bude Chelsea imas od mene nocenje, hranu i kartu.Shategabri je napisao/la: ↑26 jul 2024, 12:36Bilo je dosta raje van Sarajeva sinoć. Naravno da ne mislim kako utakmice Sarajeva gledaju samo Sarajlije.chily-rz je napisao/la: ↑26 jul 2024, 12:31Pa nije zar da Sarajevo samo u Sarajevu ima navijača i simpatizera ili stvarno misliš da nije bilo par milja raje izvan Sarajeva sinoć?Shategabri je napisao/la: ↑26 jul 2024, 12:24
26.756
Prije bih rekao da je posjeta odlična za grad veličine Sarajeva.
Kako god, ne želim umanjiti ni ambijent ni posjetu, nije toliko ni bitno dal je bilo 25 ili 27 hiljada.
Šteta što se nije ponio bar gol prednosti ali i bez toga pola-pola su šanse u revanšu iz nekog mog ugla. Da Bog da vi prošli pa da vas kontra Poljaka dodje trideset milja okruglo![]()
Pa Hajduk gleda čitava Dalmacija, a bude tu dosta i zapadnih Hercegovaca.
CZ i Partizan cijela Srbija + RS i CG.
Pa ne bi trebalo biti bitno, al se vodi diskusija o broju, znači da je bitno.
Hvala ti, ja navijam za playoff sa Chelsea![]()
Pa vidjećemo hoćemo li i do Wisle dobaciti, daleko je još playoff.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Ma nikad niste nit mozete onakvu navijacku atmosferu imat,to je jednostavno mentalitet. Vi ste sila za nas i na terenu i na tribinama nema se tu sta pricatchily-rz je napisao/la: ↑26 jul 2024, 13:12Takva sirotinja vas izbaci iz kupa, vi na Bilinom drhtite i pred junuorima.![]()
Garantujem životom da je Čelik igrao sa ovim Slovacima da bi Bilino bilo krcato i da ništa nebi zaostajali u odnosu na vas ako se uzme u obzir brojnost gradova i sama navijačka baza.
Kad skupite devet milja kontra Klisa javite se, lako je u Evropi mamiti dijasporu![]()
- SedrenikHz
- Kontakt:
Molim bez prozivanjaMortemHz je napisao/la: ↑26 jul 2024, 11:39Ma jok, slagali sve k'o onaj mali sa Sedrenika. Još izmisli neki kapacitet i krenu oduzimatiGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑26 jul 2024, 11:36Pa skenirale su se ulaznice, nije niko lupio da je bilo 26.756
Da se otprilike računalo, onda bi ta cifra bila 26.000, ili 26.500, a ne neki nasumičan broj kao 756.![]()

Ma nije nas bilo ni 20 sta vam je

železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
Tebi su kao malom u sred partije dolazili stariji i krali klikeredenimen99 je napisao/la: ↑26 jul 2024, 13:07Mislim da se bespotrebno priča o posjeti, posjeta na stadionu je najmanje bitna. Pokenjam se ja na posjetu. Real je osvojio ligu igrajući na pomoćnom terenu, Bayern je osvojio Ligu Prvaka bez navijača. Da, lijepo je imati pun stadion, lijepo je i kada ljudi uživaju, sve je to super. Ali da bi to bilo, mora se raditi ispravno.
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Samo jako da vidimo taj mentalitet kontra Posušja pa i Čelika kad se vratimo ako Bog da, kao da nikad nisam bio na Koševu pred tri i pol hiljade posjetilaca i ni milja na sjeveru.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑26 jul 2024, 13:19Ma nikad niste nit mozete onakvu navijacku atmosferu imat,to je jednostavno mentalitet. Vi ste sila za nas i na terenu i na tribinama nema se tu sta pricatchily-rz je napisao/la: ↑26 jul 2024, 13:12Takva sirotinja vas izbaci iz kupa, vi na Bilinom drhtite i pred junuorima.![]()
Kad skupite devet milja kontra Klisa javite se, lako je u Evropi mamiti dijasporu![]()
Borac je stampao 7000 ulaznica. I bit ce puno, naravno. Ne sumnjamo dobra atmosfera.
I kada na to budu komentari, o spektakularnoj atmosferi i ambijentu...samo se sjetite da je na Kosevu bilo +20 000 ljudi, na tih njihovih 7000.
I tu se zavrsavao svaka prica, i mogucnost usporedbe.
I kada na to budu komentari, o spektakularnoj atmosferi i ambijentu...samo se sjetite da je na Kosevu bilo +20 000 ljudi, na tih njihovih 7000.
I tu se zavrsavao svaka prica, i mogucnost usporedbe.
- FKS -
- Shategabri
- Kontakt:
U Londonu?MortemHz je napisao/la: ↑26 jul 2024, 13:17E ako bude Chelsea imas od mene nocenje, hranu i kartu.Shategabri je napisao/la: ↑26 jul 2024, 12:36Bilo je dosta raje van Sarajeva sinoć. Naravno da ne mislim kako utakmice Sarajeva gledaju samo Sarajlije.chily-rz je napisao/la: ↑26 jul 2024, 12:31
Pa nije zar da Sarajevo samo u Sarajevu ima navijača i simpatizera ili stvarno misliš da nije bilo par milja raje izvan Sarajeva sinoć?
Kako god, ne želim umanjiti ni ambijent ni posjetu, nije toliko ni bitno dal je bilo 25 ili 27 hiljada.
Šteta što se nije ponio bar gol prednosti ali i bez toga pola-pola su šanse u revanšu iz nekog mog ugla. Da Bog da vi prošli pa da vas kontra Poljaka dodje trideset milja okruglo![]()
Pa Hajduk gleda čitava Dalmacija, a bude tu dosta i zapadnih Hercegovaca.
CZ i Partizan cijela Srbija + RS i CG.
Pa ne bi trebalo biti bitno, al se vodi diskusija o broju, znači da je bitno.
Hvala ti, ja navijam za playoff sa Chelsea![]()
Pa vidjećemo hoćemo li i do Wisle dobaciti, daleko je još playoff.

Koševo Zapad
Pomalo je neumjesno stavljati Čelik i Sarajevo u istu rečenicu u bilo kojem kontekstu.
Trenutno korisnika/ca: HariTz, mosarajvosa83 i 18 gostiju.