FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Onaj njihov garo je solidan, treba ga dovesti
- BordoBBoja
- Kontakt:
E cuj ONO julardziju ne vidi u ekipi
Drzi se photoshopa, ostavi se fudbala
Ne pišu "neki" nego trener jasno i glasno poslije utakmice pohvali trojku pozadi za veliku sigurnost i dobar protok lopte. Al eto ti vjerovatno bolje pratis sam tok igre od nekih(citaj trenera).retromoos je napisao/la: ↑26 jul 2024, 13:22
Najveca fora kako neki pisu dobra bila odbrana, smijurija ziva jer Spartak uopce nije napadao. Spartak imao 0 kornera. Tek tamo ce se vidjeti kakva je odbrana, ono nekoliko visokih lopti sto je bilo pokupio mali Nidal, a ne onaj patuljak za visinu stopera Jovic sto je trckaro ko muha bez glave tamo-vamo. Umjesto da se uloze pare i dovedu prava pojacanja, oni nesto kalkulisu. Nemas sta kalkulisati, jer se titula MORA uzeti zbog bolje startne pozicije u Europi
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 26 jul 2024, 14:05, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ne znam jeste li pogledali highlightse... Pa place mi se kako u prvom poluvremenu nismo dali gol. Kyeremeh ono kad je ukrao loptu ona je isla i u gol al je levat izbaci, onda njegova povrarna Catakovicu od kojeg se lopta odbija par metara. Onda ona greska golmana kada je Kyeremeh pogodio stativu i onda Hamza puca i onaj njihov je izbacuje sa linije i vrhunac ona sansa Gulia kad mu je Kyeremh spustio glavom, sam je bio i ne mogu da pojmim da ono nije bio gol.. Dusa me boli kako nismo dali gol onda, moguce je da ce nas kostati to prolaza u gostima a bolja smo ekipa.
- Shategabri
- Kontakt:
Bolji Kera duplo.
On izduVao za 40 minuta.
Kera trči u 80. ko da je tek počelo.
Koševo Zapad
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kakve smo mi budaletine. 130 ulaznica otišlo za 45 minuta što je recimo već sad veći broj od navijača Spartaka na Koševu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Zna jer prati i ima oci,ovo sto je rekao je surova istinastrahmeipomisliti je napisao/la: ↑26 jul 2024, 13:40Ne znam koja je onda svrha pracenja lige kad sve znas tako hahahahahahahpropoklopac je napisao/la: ↑26 jul 2024, 13:28Titula ide onakako kako se dogovore Zrinja i Boracretromoos je napisao/la: ↑26 jul 2024, 13:22
Najveca fora kako neki pisu dobra bila odbrana, smijurija ziva jer Spartak uopce nije napadao. Spartak imao 0 kornera. Tek tamo ce se vidjeti kakva je odbrana, ono nekoliko visokih lopti sto je bilo pokupio mali Nidal, a ne onaj patuljak za visinu stopera Jovic sto je trckaro ko muha bez glave tamo-vamo. Umjesto da se uloze pare i dovedu prava pojacanja, oni nesto kalkulisu. Nemas sta kalkulisati, jer se titula MORA uzeti zbog bolje startne pozicije u Europi(a u mnogo dobrim odnosima su-pozicije u Savezu su im beton
) sve ostalo je golama zabluda
- Shategabri
- Kontakt:
Dogovoreno je već mi uzimamo ove sezone.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑26 jul 2024, 14:10Zna jer prati i ima oci,ovo sto je rekao je surova istinastrahmeipomisliti je napisao/la: ↑26 jul 2024, 13:40Ne znam koja je onda svrha pracenja lige kad sve znas tako hahahahahahahpropoklopac je napisao/la: ↑26 jul 2024, 13:28
Titula ide onakako kako se dogovore Zrinja i Borac(a u mnogo dobrim odnosima su-pozicije u Savezu su im beton
) sve ostalo je golama zabluda
Došao red na nas po nacionalnom ključu.
1. FKS
2. Borac
3. Zrinjski
Citirajte me na kraju sezone

Koševo Zapad
- JavierBosnia
- Kontakt:
Nemoj puno da se gicas, miran budiBordoBBoja je napisao/la: ↑26 jul 2024, 14:01E cuj ONO julardziju ne vidi u ekipi

Tako je, ja ga ne vidim, znaci moje misljenje, a bome ocito i Zoki slicno razmislja, jer je u ove 3 evropske utakmice ljecnicki tim proveo vise minuta na terenu od njega
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
-
- Kontakt:
Ne bih rekao da je tako zadnjih 10 godinaShategabri je napisao/la: ↑26 jul 2024, 14:15Dogovoreno je već mi uzimamo ove sezone.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑26 jul 2024, 14:10Zna jer prati i ima oci,ovo sto je rekao je surova istinastrahmeipomisliti je napisao/la: ↑26 jul 2024, 13:40
Ne znam koja je onda svrha pracenja lige kad sve znas tako hahahahahahah
1. FKS
2. Borac
3. Zrinjski
Citirajte me na kraju sezone![]()
![]()

Zadnja izmjena: propoklopac, dana/u 26 jul 2024, 14:29, ukupno mijenjano 1 put.
100% bila namjestena titula Borcu, tu se slazem, ali isto tako 100% su svi u Sarajvu krivi za ogroman zaostatak u bodovima za Borcem. Trener koji se nije pronasao i nije imao dovoljno hrabrosti, slaba pojacanja, itd.
Kad ti imas ekipu koja je sposobna uvaljati svakom protivniku nekoliko komada, onda ce i protivniku biti puno teze prikriti ociglednu sudijsku pomoc. Jedini pravi nacin je podizanje kvaliteta, a to moze samo sa vrhunskim fudbalerima. Vrhunski ulazni transferi ce dati i vrhunske izlazne transfere i rezultat, to je tako.
Kad ti imas ekipu koja je sposobna uvaljati svakom protivniku nekoliko komada, onda ce i protivniku biti puno teze prikriti ociglednu sudijsku pomoc. Jedini pravi nacin je podizanje kvaliteta, a to moze samo sa vrhunskim fudbalerima. Vrhunski ulazni transferi ce dati i vrhunske izlazne transfere i rezultat, to je tako.
-
- Kontakt:
Napokon trener koji je na vrijeme iskristalisao i kod kojeg se zna prvi 11.Trener ako svaku utakmicu mijenja po 5 igraca u sastavu(slucaj Rozman)znaci da ocito luta i da ne zna sta hoce da igra
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
To je sustina citave price, to je pravi odgovor na politicku korupciju koja razara nas sportpropoklopac je napisao/la: ↑26 jul 2024, 14:26Ne bih rekao da je tako zadnjih 10 godinaShategabri je napisao/la: ↑26 jul 2024, 14:15Dogovoreno je već mi uzimamo ove sezone.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑26 jul 2024, 14:10
Zna jer prati i ima oci,ovo sto je rekao je surova istina
1. FKS
2. Borac
3. Zrinjski
![]()
, Zrinja i Borac su toliko zasticeni kod odabira sudija da mi moramo biti jaci 3x, posebno to sad oni guraju jer je put prema gurupama i milionima realan ako si imalo dobar...a ibret je da mi toga jos nismo svjesni koliko se malo pitamo (citaj: pilav, musa, njegomirovic, gigović, kazlagić, huligani koji ti sviraju i tri sekunde u reketu...uniste te jednu utakmicu psihicki da sebi ne mozes doci 4 5 kola)
- Shategabri
- Kontakt:
Malo je rano da pričamo o tome, ali čini mi se da mi imamo ekipu (i trenera, što je bitnije) da se pobijemo za titulu.propoklopac je napisao/la: ↑26 jul 2024, 14:26Ne bih rekao da je tako zadnjih 10 godinaShategabri je napisao/la: ↑26 jul 2024, 14:15Dogovoreno je već mi uzimamo ove sezone.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑26 jul 2024, 14:10
Zna jer prati i ima oci,ovo sto je rekao je surova istina
1. FKS
2. Borac
3. Zrinjski
![]()
, Zrinja i Borac su toliko zasticeni kod odabira sudija da mi moramo biti jaci 3x, posebno to sad oni guraju jer je put prema gurupama i milionima realan ako si imalo dobar...a ibret je da mi toga jos nismo svjesni koliko se malo pitamo (citaj: pilav, musa, njegomirovic, gigović, kazlagić, huligani koji ti sviraju i tri sekunde u reketu...uniste te jednu utakmicu psihicki da sebi ne mozes doci 4 5 kola)
I to pošteno. Koliko ćemo morati biti jači, vidjećemo.
Tačno, prvak ima priliku uzeti minimalno 8-10 miliona.
Vjerujem da ni Zekić ne razmišlja na način da je došao u Bundesligu i da se je ovdje viteška fer borba.
Dovoljno je namazan i pismen, pa sam uvjeren da će znati voditi ekipu i u uslovima kad te udaraju sa svih strana.
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
retromoos je napisao/la: ↑26 jul 2024, 14:29100% bila namjestena titula Borcu, tu se slazem, ali isto tako 100% su svi u Sarajvu krivi za ogroman zaostatak u bodovima za Borcem. Trener koji se nije pronasao i nije imao dovoljno hrabrosti, slaba pojacanja, itd.

TO JE TO, moras biti ozbiljn kvalitet!
..ali ti nisi toliko nadmocan da hladno dobijas ekipe poput sloge, široki, zeljeznicar, velez, posusje...na sve to dodje Musa koji je tu po zadatku, kartonira te, sudi ono sta on samo vidi izludi te, pa nas sad peru lafo VARom

- napoleon72
- Kontakt:
Niko ne spori da su Borac i Zrinjski zasticeni (posebno Borac), al i mi smo zadnje tri sezone gola kita. Da je Safet Susic predsjednik saveza a Clement Turpin predsjednik sudijskog komiteta, mi u zadnje tri sezone ne bismo dobacili iznad treceg mjesta. Eno protiv Aktobea nas je Turcin klao pa smo zabili dva gola i prosli dalje.
A i za Borac svi govorili "vidjet cemo u Evropi bez Gigovica), a oni Boga mi na pragu grupne faze. Prema svemu sudeci mozemo bit tek treca ekipa koja je usla u grupe nekog euro takmicenja.
A i za Borac svi govorili "vidjet cemo u Evropi bez Gigovica), a oni Boga mi na pragu grupne faze. Prema svemu sudeci mozemo bit tek treca ekipa koja je usla u grupe nekog euro takmicenja.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.