Isto kao na Neftchiju, samo što je sinoć bilo ljudi dvaput k'o tad.KONTRASVIH je napisao/la: ↑26 jul 2024, 12:26
Odlicna posjeta, puno dijaspore, turista i na kraju navijaca Sarajeva.![]()

Isto kao na Neftchiju, samo što je sinoć bilo ljudi dvaput k'o tad.KONTRASVIH je napisao/la: ↑26 jul 2024, 12:26
Apsolutno niko to nije rekao, dzaba vas jos 10 ovakvih kao ti sa spinovimaTurkishAirlines je napisao/la: ↑26 jul 2024, 12:43Zamisli, ovde bio pun stadion.KONTRASVIH je napisao/la: ↑26 jul 2024, 12:26Moramo ih mi uciti koji je kapacitet "njihovog stadion" vidis da ih vecina ne znasvrakino1921 je napisao/la: ↑26 jul 2024, 11:52Kapacitet Koševa je nešto iznad 32 000 stolica!
Istok 7700
Zapad.14 500
Sjever 5500
Jug 4500
Odbij jug i imaš 27 000.
E sad odbi dio slobodnih stolica se sjevera, dijela istoka i nesto malo na zapadu i dobit ćeš neku okvirnu cifru.
Dajte malo realnosti
Pustite tu priču s Kobilje Glave
Molim Vas![]()
diesel fuel near here
![]()
Kakve veze ima branioc Sarajeva s navijacki mozda najjacom utakmicom kod nas ikad?KONTRASVIH je napisao/la: ↑26 jul 2024, 13:58Apsolutno niko to nije rekao, dzaba vas jos 10 ovakvih kao ti sa spinovimaTurkishAirlines je napisao/la: ↑26 jul 2024, 12:43Zamisli, ovde bio pun stadion.KONTRASVIH je napisao/la: ↑26 jul 2024, 12:26
Moramo ih mi uciti koji je kapacitet "njihovog stadion" vidis da ih vecina ne zna![]()
diesel fuel near here
![]()
![]()
Na Grbavici je to kolo bilo 9500-10000 i jeste povecana je bila zadnje kolo tacno onoliko koliko nam je trebalo da budemo najposjeceniji u sezoni gdje se vama svako drugo kolo dodavalo po par milja![]()
Ne treba se cuditi na koji nacin komuniciraju navijaci FK Sarajeva ovdje, jednostavno pokazuju malogradjanstvo i njihov dnk, sto se moze vidjeti kroz uvrede i nepostovanje branilaca grada Sarajeva, nismo isti![]()
Mi smo nasu mjeru prevazisli tipa protiv Njukasla.
Govorim o nekoj standardnoj posjeti, Njukasl, Celtic, Borusia, tu ćemo i vi i mi 25k nakucati ko šale.
Prvo izbacite Spartak, pa mozemo diskutovati o Celziju.Shategabri je napisao/la: ↑26 jul 2024, 14:10Govorim o nekoj standardnoj posjeti, Njukasl, Celtic, Borusia, tu ćemo i vi i mi 25k nakucati ko šale.
Evo mi ako dobacimo do playoffa, potencijalno možemo dobiti Čelzi.
Sve osim dupke punog Koševa nezamislivo.
Ne možemo ni tad, treba onda Wislu izbaciti.Kamaga11 je napisao/la: ↑26 jul 2024, 14:16Prvo izbacite Spartak, pa mozemo diskutovati o Celziju.Shategabri je napisao/la: ↑26 jul 2024, 14:10Govorim o nekoj standardnoj posjeti, Njukasl, Celtic, Borusia, tu ćemo i vi i mi 25k nakucati ko šale.
Evo mi ako dobacimo do playoffa, potencijalno možemo dobiti Čelzi.
Sve osim dupke punog Koševa nezamislivo.
Koji bi to bio derbi? Za KK Bosnu citav grad navija, i nasi i vasi. Inace, ovo sa KK Zeljeznicar mi uopste ne djeluje kao ozbiljna prica, tako da mislim nista od toga svakako, ali eto.skullcrusher je napisao/la: ↑26 jul 2024, 14:42Kone posto vidim da pokrecete KK zeljeznicar bice jos jedan gradski derbi sto je odlicno![]()
I loš kvalitet i slabo i nestručno održavanje. Još prošlog ljeta je bio zreo za promjenu travnjaka.Shategabri je napisao/la: ↑26 jul 2024, 14:02Ne znam je li do loše kvalitete urađenih terena ili se slabo održava, ali ovaj teren na Grbavici izgleda prilično katastrofalno, a ništa bolji nije ni na Koševu.
Jedino što je dobro što nisu više livade, pa bar nema grba i ne skače lopta ko po betonu.Virtu4l je napisao/la: ↑26 jul 2024, 15:05I loš kvalitet i slabo i nestručno održavanje. Još prošlog ljeta je bio zreo za promjenu travnjaka.Shategabri je napisao/la: ↑26 jul 2024, 14:02Ne znam je li do loše kvalitete urađenih terena ili se slabo održava, ali ovaj teren na Grbavici izgleda prilično katastrofalno, a ništa bolji nije ni na Koševu.
To Ismir ozivljava KK Sarajevo?skullcrusher je napisao/la: ↑26 jul 2024, 14:42Kone posto vidim da pokrecete KK zeljeznicar bice jos jedan gradski derbi sto je odlicno![]()
Daleko od ozbiljnog, ako je kao sto se prica..upohaluhizugnimda je napisao/la: ↑26 jul 2024, 14:45Koji bi to bio derbi? Za KK Bosnu citav grad navija, i nasi i vasi. Inace, ovo sa KK Zeljeznicar mi uopste ne djeluje kao ozbiljna prica, tako da mislim nista od toga svakako, ali eto.skullcrusher je napisao/la: ↑26 jul 2024, 14:42Kone posto vidim da pokrecete KK zeljeznicar bice jos jedan gradski derbi sto je odlicno![]()
Nama je perfektna kakva god da je, oni koji su je odbranili u ratu hvala im, dovoljno da napunimo i da djeluje na igrace. U evropi smo se pokazali i navijacki jer 5/6 odlicnih koreografija za dvije tekme nije malo. Sigurno nas najveci adut u prvenstvu. Pozdrav.cetvrtomjesto je napisao/la: ↑26 jul 2024, 14:35Lako je ovo napuniti, ali tesko je ocistiti od gowana koja to pune
![]()
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, AVNOJ, bhfanatic14, feniksptica, Fudbalmozak2, Fudo, fukara87, goGlobal, Hajdeee, hazarder, Hrammm1921, HyperOS, johntravolta123, jurisicduska, MikiPirs, Napapijri, NebeskaSila96, PeppermintSA, Pitaristok, relativizam, riki46, ristagrad, ultrazonfa, USB, WeekendOffender i 154 gosta.