FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Ko da je od stakla sklepan.
Flick će im dušu uzeti na treninzima. I neka će.
Flick će im dušu uzeti na treninzima. I neka će.
Ako ima išta pozitivno, to je da se ne radi o mišićnoj povredi, već o povredi stopala.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Nadam se da ce otici u Sevillu na posudbu. Bice na oku, a i u ozbiljnom klubu.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Alvarez želi napustiti City. Neizvodivo znam, ali ne bi bilo loše Nico, Olmo i Alvarez 

Kakva je ovo ponuda.Barça’s offer to Leipzig for Olmo:
• €40M fixed (€10M payment every January until 2028)
• €20M bonuses
- €10M for winning 2 La Liga Titles (€5M each)
- €10M for winning 2 UCL’s (€5M each)
Leipzig consider this as a ‘ridiculous’ offer.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ja vjerujem, kad ti izofiraš svoje desetine miliona EUR, da ćeš ti sastaviti bolju ponudu.
Arapi zainteresovani za roquea, ja ne znam kakve mi skaute imamo ali da je 100 miliona baceno na toresa i ovog je smijesno.
Iako mi ovo sa roqueom nema smisla, pa nije nikad ni prilike dobio, jel moguce da je na treninzima toliko los da ga vec dva trenera tjeraju.
Iako mi ovo sa roqueom nema smisla, pa nije nikad ni prilike dobio, jel moguce da je na treninzima toliko los da ga vec dva trenera tjeraju.
Jučer bio dobar na trening utakmici. Prema izvještaju najbolji.
- jasonstatham
- Kontakt:
Olot.
Vitor je, trenutno, najlogičnija, najizgleda i najunosnija opcija za prodaju.
Naravno i ja bih bio presretan da se riješe francuskog štakora, ali za razliku od njega, Vitor nema (nekim čudom) visoku platu, te je to uvijek adut kada forsiraš igrača da napusti klub.
Ne razumijem zašto se ne riješe Iniga. Od svih štopera, najlošiji, najsporiji, najstariji i ima platu od 9 mil evra za nekoga koji će 85% utakmica sjediti na klupi. Još jedna kriminalno loša procjena, ovo ide Xaviju na dušu. Jednostran raskid ugovora ne šteti, jer je došao gratis, a svaka prodaja je super bonus.
Lengeta otjerati. Bukvalno. Jbt, 12 mil evra po sezoni since 2020. Klasičan primjer pijavice. I normalno da će se Araujo žaliti i tražiti bolju platu.
Znači Vitor+ Inigo+ Lenglet = 24 mil evra u platama. I više nego dovoljno za Nicu, Olma i Merina/ Zubimendija. Zar je to toliko teško?
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Araujo prvo nek sastavi tri mjeseca bez povreda pa nek se onda buni za platu, i njega prodati cim se oporavi.
Sta cemo s Ferranom? Ništa ne doprinosi igri. Dobrih par uvodnih utakmica prošle sezone i onda black out. Uostalom kao i igra ekipe generalno.
ferrana ne treba prodavati posto-poto (ako englezi ponude velike pare, okej), moze biti itekako koristan, cak bih rekao da je luksuz za trenutnu barcelonu imati takvog igraca u rotaciji, ali, potreban je trener koji ce iz njega izvuci ono najbolje, dobar je to igrac
Itekako tesko, jer nijedan od navedenih ne zeli napustiti Barcu ili raskinuti odlicne ugovore sa njom.jasonstatham je napisao/la: ↑26 jul 2024, 13:21
Znači Vitor+ Inigo+ Lenglet = 24 mil evra u platama. I više nego dovoljno za Nicu, Olma i Merina/ Zubimendija. Zar je to toliko teško?
A ne mozes tek tako tjerati ljude ko da su pascad. Npr. Lengletu ne smeta ni sto ga Barca salje sa posudbe na posudbu sve dok neko placa ono sto mu je ludo Barto dao

- numanumaye22
- Kontakt:
Buraz, evo jedno pritanje, bi li ti da si na Lengletovom mjestu se odrekao plate od 200k eura sedmicno a da qurcem ne mrdnes? Razmislit malo i realnije sagledat stvari.let3 je napisao/la: ↑26 jul 2024, 15:36Itekako tesko, jer nijedan od navedenih ne zeli napustiti Barcu ili raskinuti odlicne ugovore sa njom.jasonstatham je napisao/la: ↑26 jul 2024, 13:21
A ne mozes tek tako tjerati ljude ko da su pascad. Npr. Lengletu ne smeta ni sto ga Barca salje sa posudbe na posudbu sve dok neko placa ono sto mu je ludo Barto daojbg ima nesto sto se zove ugovor koje je neko potposivao i obavezivao se u ime kluba.
Naravno da ne bi, zato i kazem da se jako tesko rijesiti toga do 2026, dokad mu traje ugovor.numanumaye22 je napisao/la: ↑26 jul 2024, 15:38Buraz, evo jedno pritanje, bi li ti da si na Lengletovom mjestu se odrekao plate od 200k eura sedmicno a da qurcem ne mrdnes? Razmislit malo i realnije sagledat stvari.let3 je napisao/la: ↑26 jul 2024, 15:36Itekako tesko, jer nijedan od navedenih ne zeli napustiti Barcu ili raskinuti odlicne ugovore sa njom.jasonstatham je napisao/la: ↑26 jul 2024, 13:21
A ne mozes tek tako tjerati ljude ko da su pascad. Npr. Lengletu ne smeta ni sto ga Barca salje sa posudbe na posudbu sve dok neko placa ono sto mu je ludo Barto daojbg ima nesto sto se zove ugovor koje je neko potposivao i obavezivao se u ime kluba.
Jer niko normalan mu ne bi dao toliku platu, osim ludog Barte. Slicna stvar je i sa De Jongom, kojeg placaju ko da je Messi licno. Ko je sklapao takve ugovore treba zavrsiti u zatvoru.
To su nenormalani potezi zbog kojih Barca i dan danas trpi.
Evo najnoviji primjer Roque. Pljuvao se Xavi koji ga nije ni zelio u po sezone, a vidimo ista prica i sa Flickom.
Jednostavno se momak ne uklapa i sad ganjaju da ga prodaju arapima. Hoce li Deco ikad odgovarati za taj promasaj ? naravno da nece.
Nikad niko u ovom klubu nije odgovarao za ogromne finansijske gubitke.
- jasonstatham
- Kontakt:
Nije ovdje šta bih ja, šta bi ti. A i ne vidim smisao pitanja. Bil' guzio JLo da ti se pruži prilika, mislim ono...numanumaye22 je napisao/la: ↑26 jul 2024, 15:38Buraz, evo jedno pritanje, bi li ti da si na Lengletovom mjestu se odrekao plate od 200k eura sedmicno a da qurcem ne mrdnes? Razmislit malo i realnije sagledat stvari.let3 je napisao/la: ↑26 jul 2024, 15:36Itekako tesko, jer nijedan od navedenih ne zeli napustiti Barcu ili raskinuti odlicne ugovore sa njom.jasonstatham je napisao/la: ↑26 jul 2024, 13:21
Pitanje je više za diskusije- zašto klub nema sposobnosti efikasno se boriti protiv ovakvih stvari? Jesu li oni buljookom plaćali punih 12 mil sve ove godine hodanja po Londonu i Birminghamu? Guše ih Tebasova pravila sve zbog ovakvih ugovora i igrača.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
- numanumaye22
- Kontakt:
A sta bi to ti napravio da si na njihovom mjestu, tj da si na mjestu poslodavca? Da ga otpustis, moras mu isplatit svu cifru.jasonstatham je napisao/la: ↑28 jul 2024, 19:04Nije ovdje šta bih ja, šta bi ti. A i ne vidim smisao pitanja. Bil' guzio JLo da ti se pruži prilika, mislim ono...numanumaye22 je napisao/la: ↑26 jul 2024, 15:38Buraz, evo jedno pritanje, bi li ti da si na Lengletovom mjestu se odrekao plate od 200k eura sedmicno a da qurcem ne mrdnes? Razmislit malo i realnije sagledat stvari.let3 je napisao/la: ↑26 jul 2024, 15:36
Itekako tesko, jer nijedan od navedenih ne zeli napustiti Barcu ili raskinuti odlicne ugovore sa njom.
Pitanje je više za diskusije- zašto klub nema sposobnosti efikasno se boriti protiv ovakvih stvari? Jesu li oni buljookom plaćali punih 12 mil sve ove godine hodanja po Londonu i Birminghamu? Guše ih Tebasova pravila sve zbog ovakvih ugovora i igrača.
Upravo zbog smijesnih ugovora i velikih plata tih polovnjaka ih samo i mogu poslati na posudbu ako nadju neku budalu koja ce da ih placa bar godinu dana.
U normalnim firmama se radnici na stalnom ugovorima jednostavno ne diraju, jer moras imati yebeno dobar razlog da ga otpustis, ako nesto zassere debelo. Plus ide fina otpremnina, zavisno od staza. I uvijek te moze dobit na sudu gdje ga moras vratit na posao i plate mu isplatit jos.
Lik 2020 u oktobru produzio ugovor na 6 yebenih godina sa takvom platom. Ko ne bi gusto 6 godina i uzimao im pare? Bi li ti firmi oprostio dug fino i otisao dzaba a 6 godina mogao dobijati pare i hladit jajca? Mislim smijesna prica, greska je napravljena jos prije 4 godine.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.