FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Igrac sa najjacim CV ikada u nasoj ligi ce biti al ne treba s imenom jos u javnost ma da ce procuriti, nadajmo se da ce se realizirati ono sto je dogovoreno na sastancima i da se nece nesto nenadano desiti preko vikenda...
-
- Kontakt:
Dajte u pp bar
Jel spic u pitanju?
Jel spic u pitanju?
- muharemovicdzelo
- Kontakt:
Nije špic, strpite se do ponedjeljka, majka mu stara.
Onaj ko ne može da trči, taj ne može ni da igra.
Juninho iz Lyona
-
- Kontakt:
Desetka je u pitanju
-
- Kontakt:
Jos od vremena KANE i njegovih najava,od 1000 puta 999 se desilo nesto nevjerovatno nenadano. A cini mi se i da je taj 1 sto je ostao nesto naopako ispalo.
Salim se malo,hajde nadam se da je nesto super. Sretno nam kako god.
Dok ga ne vidim sa novim dresom na predstavljanju, ne vjerujem ovim insajderima.
-
- Kontakt:
Ako je desetka onda je Pjanic. Nema ko drugi.
-
- Kontakt:
Jbg, nije tako davno bio Sandro GotalBarbareZeljin je napisao/la: ↑26 jul 2024, 15:55Jos od vremena KANE i njegovih najava,od 1000 puta 999 se desilo nesto nevjerovatno nenadano. A cini mi se i da je taj 1 sto je ostao nesto naopako ispalo.
Salim se malo,hajde nadam se da je nesto super. Sretno nam kako god.

Bezveze lozite narod
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
-
- Kontakt:
Zaista svi najvise spominju Jovetica,pa vidjet cemoBarbareZeljin je napisao/la: ↑26 jul 2024, 15:57Ako je desetka onda je Pjanic. Nema ko drugi.
-
- Kontakt:
Ima dovoljno asocijacija na ovoj stranici da se veoma lahko moze skontati o kome je rijec
Kakav crni Jovetic i Zeljo mi nismo doveli ovog Estonca jer nam je trazio preko 10 hiljada km Jovetic nece sjesti za stol bez 25 30 hiljada eura
Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
- muharemovicdzelo
- Kontakt:
Pjanić je ljudi, ne lupetajte dalje. Ponedjeljak je tu, pa ćemo vidjeti, da li je šuplja ili ne.
Onaj ko ne može da trči, taj ne može ni da igra.
Ma dok ne zaigra ne vjerujem im, makar i potpisao u ponedeljak dok ne zaigra nista.
Fk Željezničar.
"Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš", poruka je koju je XY, zvijezda Barcelone, poslao nakon pobjede protiv Athletica (2:1).
Vidjet cemo.. nerealno je i meni, da li da se sprema scenarij kao za Rakitica u Splitu u tom slucaju?
Vidjet cemo.. nerealno je i meni, da li da se sprema scenarij kao za Rakitica u Splitu u tom slucaju?
Opet se fleske bacaju 

Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, Mamba21, Proximic, WeekendOffender i 53 gosta.