Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Ma nema ovdje pesimizma. Ovako ako budu igrali protiv Makedonije i ovih ozbiljnijih selekcija, mozda nesto i bude. Realno za sta je Kipar mjerilo? Jedva hodaju momci. Opet je pohvalno kad dobijes nekoga 53 razlikesamorealno je napisao/la: ↑26 jul 2024, 13:18Pa 53 razlike maloli je? Acimovi, Baberovic i Šuput odlični , mada i ostali su bili fenomenalni svak na svoj nacin . Nemojte ljudi pesimizam unositi , malo pozitive i podrške. Samo naprijed momci ..bravooo!!!!
Samo merhameta i sabura. Pun mi ba qurac toga. Hoću rezultat sve osim plasmana u A diviziju je neuspijeh.samorealno je napisao/la: ↑26 jul 2024, 13:18Pa 53 razlike maloli je? Acimovi, Baberovic i Šuput odlični , mada i ostali su bili fenomenalni svak na svoj nacin . Nemojte ljudi pesimizam unositi , malo pozitive i podrške. Samo naprijed momci ..bravooo!!!!
Auu brate jeste neki namćori, ja vjerujem u ovu ekipicu. Osjeti se hemija i jedinstvo...zaboravio sam pohvaliti i Kuridzu i Hrelju...ma svi su super..idemooo...bravo samo napred!!!costacurta08 je napisao/la: ↑26 jul 2024, 13:35Samo merhameta i sabura. Pun mi ba qurac toga. Hoću rezultat sve osim plasmana u A diviziju je neuspijeh.samorealno je napisao/la: ↑26 jul 2024, 13:18Pa 53 razlike maloli je? Acimovi, Baberovic i Šuput odlični , mada i ostali su bili fenomenalni svak na svoj nacin . Nemojte ljudi pesimizam unositi , malo pozitive i podrške. Samo naprijed momci ..bravooo!!!!
U18 nisam komentarisao osim izbora Aidovog malog u stručni štab, ovo sa egzotičnim Kipranima i utakmice do četvrfinala me ne interesuje.
Kod kadeta sam još pesimističniji. Jbga. Nisam ja kriv što se sve od uništava sistemski evo 30 godina.
Ta priča "ajmo ppdrška" pusti bolan. Pa Slovenci imaju 112 sportista na olimpijadi mi 5. Kbte optimizam sav
I kazu neki sto ste pesimistimarlostanf1eld je napisao/la: ↑27 jul 2024, 18:38Ocajna selekcija antitalenata, ovi nece nikog dobiti osim kiparskih ribara.