Nogometni savez BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Hawking
Kontakt:

Re: Nogometni savez BiH

Post Postao/la Hawking » 31 mar 2011, 22:47

Chuck Norris je dobio tužbu protiv Kentara!
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 31 mar 2011, 22:49

Za_raju je napisao/la:
SamoZeljo je napisao/la:Ja sam uvijek bio optimistican ali sad nisam. Dok ne nagovorimo Srbe i Hrvate, tesko ce se ista moci uraditi. Igrati priznatu ligu na 25% drzave ce biti tesko (citaj nemoguce). Za reprezentaciju se nadam ali daj Boze, bez saveza nema ni reprezentacije.
Mi smo "pojeli kaku" kad smo na pocetku formiranja Lige prihvatili takav sistem. Svaki ustupak koji im se napravio su kasnije zloupotrijebili da traze jos vise i jos vise i jos vise..... Oni ne biraju sredstva da dodju do cilja, do konacnog slamanja Bosne i Hercegovine.

Sad cemo i u fudbalu dobiti nesto slicno Visokom Predstavniku i on ce sa svojima (slicno OHRu) pokusavati da nagovori ljude da zive/igraju zajedno. Samo sto ovi fudbalski predstavnici nece ostati skoro 20 godina, ni blizu toga.
Onaj sto nam je uradio ovo od drzave priznate u cijelom svijetu je mrtav, pasaluk je ostavio svome sinu a nama pravim Bosancima i Hercegovcima je ostavio ovo kako u sportu tako i u politici , zivotu ... ;)
slika
Ne bi ti skodilo probati ;)
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 31 mar 2011, 22:50

@samozeljo, ja se ne sjecam nesto da su oni ( FIFA I UEFA ) prije 5-6 pa i 10 godina trazili da se stanje popravi, odnosno da su insistirali na 1 predsjedniku, ta prica se tek pojavila prije koju godinu, dakle prije 5-6 godina za njih je sve bilo Ok, sad kad je nasa reprezentacija nikad jaca traze suspenziju...ako ti znas da su oni jos prije 10 godina trazili jednog predsjednika odgovori

p.s. znam da se ovo kad tad moralo desiti ali sta su toliko cekali, sto nisu odmah nas suspendovali, sad bi bili bar rahat, a ne cekali toliko vremena dok nas lopovi iz saveza ne pohapaju
Zadnja izmjena: skyisthelimit, dana/u 31 mar 2011, 22:52, ukupno mijenjano 2 puta.
15.10 - 15.06 ...

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 31 mar 2011, 22:51

Ima li negdje na netu ona emisija sa TV1 ?
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 31 mar 2011, 22:52

Sa velikim optimizmom i i ushicenjem poceh da gledam emisiju na tv1 i nasu legendu Osima,ali izgleda da veceras necu moci spavati,ma bolje da nisam ni gledao. :cry:
A u p.m. zar nas mora uvijek neko ovako dizati i spustati,na fc sve reklame o Osimu Ihadzibegicu,raja se zapalila a nista jos nije bilo potvrdjeno.
Raja nisam neki veliki vjernik ali veceras moram sta prouciti da na Bog da kakve srece i da FIFA objavi pozitivne vijesti.Insallah! :?:

am333
Kontakt:

Post Postao/la am333 » 31 mar 2011, 22:52

VRATITE NAM AHMETA PAŠALIĆA
slika

zajebancija naravno
"na stadionu se nalazi tacno 10 kilometara raznih vrsta kablova"
"Riješio Chielini da i večeras nešto ubode, mislim na terenu"
"Takvo je pravilo: u fudbalu, kao i u ljubavi, ko ga ne zabije, mora ga primit."
-Sasha Vugdalich

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 31 mar 2011, 22:53

skyisthelimit je napisao/la:mene zanima sta je FIFA/UEFA ranije radila, tj. vec deceniju i vise ne igramo po njihovim pravilima, i sad najednom suspenzija nakon toliko godina sa nakaradnim savezom i debilima u njemu..pa mislim trebalo se to odmah rijesiti jer ako pogledamo FIFA/UEFA nista nije radila proteklih godina da otjera ovu gamad ili nisu znali da mi imamo 3 predsjednika i da se politika mjesa...Zasto ranije nas nisu suspendovali, da jesu davno bi stanje bilo rijeseno, ne bi toliko godina gledali ilju, muniba, sulju kako kradu, i sigurno bi najmanje 2 puta igrali na nekom velikom takmicenju..FIFA/UEFA mi tu nije jasna :roll:

Pisao sam o tome da nikom nije cilj razvijanje i rast Bosne i Hercegovine u bilo kom smislu. Mi smo nekada imali predsjednika RS istovremeno i za predsjednika NSBIH, radi se o Milanu Jelicu. Nikog nije bilo briga, a posebno UEFA-e i FIFA-e, jer mi nismo bili u stanju da napredujemo kao repka, rezali su nas pomocu sudija itd....

Sada ni sudije ne mogu nista, imamo jaku repku za najvece domete i naravno sad im smeta politika.

Cinjenica je sljedeca, fudbal je veliki biznis....

Iz bivse Juge imamo Srbiju i Hrvatsku koje skoro pa redovno idu na velika natjecanja. Nekad se tu nadje i Slovenija, sada se bude BiH I Crna Gora a FIFA/UEFA nikad ali NIKAD nece dozvoliti da ide vise od 2 repke iz bivse drzave na EP ili SP.

Po nama je najlakse, dalje idu Slovenija i Hrvatska.....nas ce s ovim vratiti jedno 5-10 godina unazad i tako u krug. Zaista ste smijesni ako mislite da nam FIFA i UEFA zele pomoci, nakon svih ovi godina kad su samo gledali kako se politicari smjenjuju u NSBIH.

Malo ce nas pretresti, pa nas ponovo primiti i tako, ali im je glavni cilj onesposobiti nas da odemo na EP.

Sad ce reci radi se o ''teoriji zavjere'' :lol:
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)

nihco

Post Postao/la nihco » 31 mar 2011, 22:55

[/quote]Ma znam to ali nije valjda da ONI KEROVI opet trebaju poslije suspenzije zakazivati neke sjednice i o bilo cemu odlucivati .**** ako trebaju onda smo najebali to me brine.Ako je suspenzija koji **** oni imaju sta sazivati na to sam mislio....[/quote]
ne,odnosi se na ono sto bi trebali uradi da je usvojen,poceti prilagodjavati savez fifi,rijesiti neke stvari.....
posto nisu usvojhili od sutra ne postoje
Sent from my Commodore 64

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 31 mar 2011, 22:57

Gdje mogu da pogledam tu emisiju...
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 31 mar 2011, 22:59

KONGO je napisao/la:
skyisthelimit je napisao/la:mene zanima sta je FIFA/UEFA ranije radila, tj. vec deceniju i vise ne igramo po njihovim pravilima, i sad najednom suspenzija nakon toliko godina sa nakaradnim savezom i debilima u njemu..pa mislim trebalo se to odmah rijesiti jer ako pogledamo FIFA/UEFA nista nije radila proteklih godina da otjera ovu gamad ili nisu znali da mi imamo 3 predsjednika i da se politika mjesa...Zasto ranije nas nisu suspendovali, da jesu davno bi stanje bilo rijeseno, ne bi toliko godina gledali ilju, muniba, sulju kako kradu, i sigurno bi najmanje 2 puta igrali na nekom velikom takmicenju..FIFA/UEFA mi tu nije jasna :roll:

Pisao sam o tome da nikom nije cilj razvijanje i rast Bosne i Hercegovine u bilo kom smislu. Mi smo nekada imali predsjednika RS istovremeno i za predsjednika NSBIH, radi se o Milanu Jelicu. Nikog nije bilo briga, a posebno UEFA-e i FIFA-e, jer mi nismo bili u stanju da napredujemo kao repka, rezali su nas pomocu sudija itd....

Sada ni sudije ne mogu nista, imamo jaku repku za najvece domete i naravno sad im smeta politika.

Cinjenica je sljedeca, fudbal je veliki biznis....

Iz bivse Juge imamo Srbiju i Hrvatsku koje skoro pa redovno idu na velika natjecanja. Nekad se tu nadje i Slovenija, sada se bude BiH I Crna Gora a FIFA/UEFA nikad ali NIKAD nece dozvoliti da ide vise od 2 repke iz bivse drzave na EP ili SP.

Po nama je najlakse, dalje idu Slovenija i Hrvatska.....nas ce s ovim vratiti jedno 5-10 godina unazad i tako u krug. Zaista ste smijesni ako mislite da nam FIFA i UEFA zele pomoci, nakon svih ovi godina kad su samo gledali kako se politicari smjenjuju u NSBIH.

Malo ce nas pretresti, pa nas ponovo primiti i tako, ali im je glavni cilj onesposobiti nas da odemo na EP.

Sad ce reci radi se o ''teoriji zavjere'' :lol:
Ima istine u ovome svemu,sigurno,samo ipak treba sacekati do sutra.Ako nas 100% suspenduju onda je FIFA najveca mafija na svijetu...

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 31 mar 2011, 22:59

harishp je napisao/la:
Za_raju je napisao/la:
SamoZeljo je napisao/la:Ja sam uvijek bio optimistican ali sad nisam. Dok ne nagovorimo Srbe i Hrvate, tesko ce se ista moci uraditi. Igrati priznatu ligu na 25% drzave ce biti tesko (citaj nemoguce). Za reprezentaciju se nadam ali daj Boze, bez saveza nema ni reprezentacije.
Mi smo "pojeli kaku" kad smo na pocetku formiranja Lige prihvatili takav sistem. Svaki ustupak koji im se napravio su kasnije zloupotrijebili da traze jos vise i jos vise i jos vise..... Oni ne biraju sredstva da dodju do cilja, do konacnog slamanja Bosne i Hercegovine.

Sad cemo i u fudbalu dobiti nesto slicno Visokom Predstavniku i on ce sa svojima (slicno OHRu) pokusavati da nagovori ljude da zive/igraju zajedno. Samo sto ovi fudbalski predstavnici nece ostati skoro 20 godina, ni blizu toga.
Onaj sto nam je uradio ovo od drzave priznate u cijelom svijetu je mrtav, pasaluk je ostavio svome sinu a nama pravim Bosancima i Hercegovcima je ostavio ovo kako u sportu tako i u politici , zivotu ... ;)
Ko je tebe mokrom carapom zveknuo. :roll:
Evropa i svijet se zaebavala sa nama ko' sa sahovskim figurama.I napravila taj pasaluk i prije nego sto ce uopste zapucati.A ti upires prstom u pogresne ljude.Koliko si godina imao uopste kad se ovo sve desavalo i ko te nafilova sa ovakvim glupostima. :roll:
Nafilovase me ovi datumi,cinjenice/fakti,relnost, nikako subjektivnost i "vaz" ;)

Kod: Označi sve

http://www.themaniacs.org/tm87/vijesti/1-manijaci/224-sretan-25novembar-dan-dravnosti-bosne-i-hercegovine.html

Kod: Označi sve

http://www.sarajevo-x.com/bih/clanak/110301025
;)
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

modrica
Kontakt:

Post Postao/la modrica » 31 mar 2011, 23:00

Mojne ba o uroti UEFE protiv male BiH-a,pa nisu nam oni krivi sto djubrad imamo u savezu,nemoze NIKO reci da nisu upozoravali na kraju krajeva da su **** izglasala sta su trazili nebi bilo nikakvih problema(gledajuci iz njihovog ugla).

nihco

Post Postao/la nihco » 31 mar 2011, 23:01

KONGO je napisao/la: Sad ce reci radi se o ''teoriji zavjere'' :lol:
radi se,
sto nas ne istjerase radi bakljada i ostalih sranja......nije ovo izmisljeno nakon pobjede nad rumunijom i dzekinog transfera u man city,nego nas trpe i gledaju nam kroz prste 3 godine,od kada je startut trebaobiti usvojen.
Sent from my Commodore 64

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 31 mar 2011, 23:03

skyisthelimit je napisao/la:@samozeljo, ja se ne sjecam nesto da su oni ( FIFA I UEFA ) prije 5-6 pa i 10 godina trazili da se stanje popravi, odnosno da su insistirali na 1 predsjedniku, ta prica se tek pojavila prije koju godinu, dakle prije 5-6 godina za njih je sve bilo Ok, sad kad je nasa reprezentacija nikad jaca traze suspenziju...ako ti znas da su oni jos prije 10 godina trazili jednog predsjednika odgovori
Ja ti kazem gledali nam kroz prste. Isto kao sto i OHR misli da cemo nekad promijeniti Ustav drzave jer ovakav nije dovoljno dobar da bi napredovali. Ti vrlo dobro znas da se ovo moralo desiti, prije ili kasnije.
Za nas bi bilo bolje da je prije ali ako nam i sada oproste, za pet godina cemo biti u istoj situaciji i govoriti kako je bilo bolje da su to uradili nekad prije, 2011.
Ja mislim da ce ti biti puno lakse kad shvatis da UEFA i FIFA nisu UNICEF, pa probaj shvatiti.
Troclano predsjednistvo nam nikad nece donijeti dobro, sve i da nam opet oproste. Znas kako je to do sada funkcionisalo? Dva od tri clana je bolila neka stvar za BiH a treci je isto tako bio lopov i znaci bilo je i njemu svejedno.

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 31 mar 2011, 23:05

modrica je napisao/la:Mojne ba o uroti UEFE protiv male BiH-a,pa nisu nam oni krivi sto djubrad imamo u savezu,nemoze NIKO reci da nisu upozoravali na kraju krajeva da su **** izglasala sta su trazili nebi bilo nikakvih problema(gledajuci iz njihovog ugla).

Milan Jelic predsjednik RS tada, bas kao danas Milorad Dodik je bio ISTOVREMENO i predsjednik NSBIH.

Gdje su tada FIFA i UEFA bile ?

Tad smo trebali biti suspendovani 1000000000000000000000% ali nismo, zbog ceka ajde mi objasni molim te.
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)

defender
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la defender » 31 mar 2011, 23:14

Bosnier je napisao/la:Ima li negdje na netu ona emisija sa TV1 ?
[youtube][/youtube]

;)

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 31 mar 2011, 23:19

Ovaj Baho sve sto stari - veca levatina, ebo ga Savo Milosevic, puuuuuuuuuuu jes nasao koga ce zvati :oops:
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 31 mar 2011, 23:19

Nemojte biti zaludjeni, ovaj datum suspenzije je bio poznat puuno ranije, znaci i prije tekme protiv Rumunije. Ne radi se o nikakvoj zajeri protiv BiH i ovo nema nikakve veze sa rezultatima reprezentacije a ni nasih klubova u Evropi.
Jos se nikad nismo plasirali na veliko takmicenje a nisu ni nasi klubovi pravili neke rezultate u evropskim takmicenjima.
Sve i da zele zavjeru, nije bilo razloga da je prave. Sami smo sebi najveca zavjera, to morate shvatiti.

Papalukas
Kontakt:

Post Postao/la Papalukas » 31 mar 2011, 23:21

Sto vise pratim ovu situaciju sve sam vise ubjedjen da su ovi predesdnici znali sta ce se desiti, i nekako mi djeluje da oni imaju svoje prste u ovoj tuzbi za tv prava,ipak se radi o cifri od 10 miliona km.
Nekako mi djeluje nemoguce da su glasali sami protiv sebe, mozda lupam gluposti, vjerovatno je neko bolje upucen od mene,ali sad ce se formirati novi savez kojeg ce docekati kazna koju ce morati platiti.
A ugovor o tv prenosu su potpisivali nasa draga gospoda,zasto sam ubjedjen da ce za par mjeseci Iljo,Suljo i Ceko biti milioneri?????

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 31 mar 2011, 23:22

Los_Blanos2 je napisao/la:Ovaj Baho sve sto stari - veca levatina, ebo ga Savo Milosevic, puuuuuuuuuuu jes nasao koga ce zvati :oops:
Pa dobro pozvao ga zbog toga sto misli da treba da se cuje i drugo misljenje o FIFI,MOZDA DA TREBAMO MALO SPUSTITI LOPTU i ne nadati se bas previse...taj Sava se svadjao sa FIFOM pa eto ispade lik za neke levate mozda kao heroj....inati se inati koliko hoces ali njihova je zadnja jarane... :D

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.