FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- RollingPaper
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Jel on ispao s Leotarom iz lige?
Slobodu nije pobjedio u dvije utakmice. Jaha ga dobio na Tusnju. Pranjic mu uzeo bod u Trebinju.
U Borcu je bio dobar, pobjedio je Sarajevo na Kosevu s postenim sudjenjem i to 2:0. Mislim da mu je to najveci trenerski skalp.
Volio bih da mu se da potpuna sloboda po pitanju igre i prvih 11. Pa da vidimo sta zna, ne treba sudit odma.
Slobodu nije pobjedio u dvije utakmice. Jaha ga dobio na Tusnju. Pranjic mu uzeo bod u Trebinju.
U Borcu je bio dobar, pobjedio je Sarajevo na Kosevu s postenim sudjenjem i to 2:0. Mislim da mu je to najveci trenerski skalp.
Volio bih da mu se da potpuna sloboda po pitanju igre i prvih 11. Pa da vidimo sta zna, ne treba sudit odma.
A evo i promocije dresa

ps: mozel ovo sejtansko ime kladionice biti jos malo vece ?

ps: mozel ovo sejtansko ime kladionice biti jos malo vece ?
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Dobrodosao Marko i sretno. Trebat ce ti, a Boga mi i nama
Nesto kontam da po pitanju taktike tesko da moze biti losiji od Nalica. Samo ako iskristalise prvih 11, a ne svako kolo rotira 6 igraca, u plusu smo.
Moglo je ovo i ranije kao sto smo pisali ovdje, ali bolje i sad, nego na polusezoni kad bi zaostajali 10 bodova za sigurnom zonom. Ali eto, kod nas nikad nista ne moze biti na vrijeme...

Nesto kontam da po pitanju taktike tesko da moze biti losiji od Nalica. Samo ako iskristalise prvih 11, a ne svako kolo rotira 6 igraca, u plusu smo.
Moglo je ovo i ranije kao sto smo pisali ovdje, ali bolje i sad, nego na polusezoni kad bi zaostajali 10 bodova za sigurnom zonom. Ali eto, kod nas nikad nista ne moze biti na vrijeme...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Znaci lik je osvojio ligu, pa ispao iz lige, a to znaci samo jedno:
Jedan grad, jedna ljubav!
Haracic potpisuje uskoro
Ne mracite toliko ljudi, eto sa Nalom smo prošli kroz ovu federalnu, u mnogim utakmicama smo imali više sreće ili nekih drugih okolnosti nego igre.
Treba dati čovjeku priliku
Nalicu svaka čast al trener koji uspije posvađati svlačionicu, klupira Kalesića nije trener za PL, trebalo ga je smijeniti prije priprema al eto
Ako i ispadnemo,nek ispadnemo, ako ce se boriti, ako cemo imati kakvu igru, pa ako tako mora bit nek i ispadnemo
A nadam se da nećemo
Eno Radnički Kragujevac pobijedi sinoc u Konferencijskoj ligi, sa veoma malim budžetom ( u usporedbi sa CZ i Partizanom itd) , plasman u Evropu..
Svakako da je novac neophodan ali nije jedino način do uspjeha
Ne mracite toliko ljudi, eto sa Nalom smo prošli kroz ovu federalnu, u mnogim utakmicama smo imali više sreće ili nekih drugih okolnosti nego igre.
Nalicu svaka čast al trener koji uspije posvađati svlačionicu, klupira Kalesića nije trener za PL, trebalo ga je smijeniti prije priprema al eto
Ako i ispadnemo,nek ispadnemo, ako ce se boriti, ako cemo imati kakvu igru, pa ako tako mora bit nek i ispadnemo
A nadam se da nećemo
Eno Radnički Kragujevac pobijedi sinoc u Konferencijskoj ligi, sa veoma malim budžetom ( u usporedbi sa CZ i Partizanom itd) , plasman u Evropu..
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
Ako cemo iskreno i nije neko pojacanje.mk1008 je napisao/la: ↑26 jul 2024, 18:40Haracic potpisuje uskoro
A nadam se da nećemo
Nadam se da rjesavaju Prsesa ili Matanovica iz Sarajeva sto napisa neko na nekoj od prethodnih stranica.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Sretno Marko samo hrabro svaku utakmicu pa sta bude
Citam tamo komentare na klubskoj stranici facebook, ljudi dragi na stranu sve sto smo potpisali Maksimovica ali onoliko negativnih komentara nisam vidio, jedno je jasno mnogim ne treba Sloboda, navijaci smo ko damu iskreno.
Ispali bi i sa Nalom sigurno jer lik je izgubio svlacionicu, Delic otisao zbog njega licno, pametnom dosta
Ispali bi i sa Nalom sigurno jer lik je izgubio svlacionicu, Delic otisao zbog njega licno, pametnom dosta
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Kako su nam pali kriteriji za jednu Slobodu iz Tuzle. Zalosno.
Ako ispadnemo nek se gone svi u 3pm.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Ma kakvi oni komentari. Sve gola neznalica. To jos gleda Nalica kroz prizmu ulaska, a usli bi da je vodio tim i Mikica. Ne znam kako ne vide da je lik usr.ao sve zadnjih 6 mjeseci. Oni gledaju samo krajnji rezultat, a igru ko yebe.fukara87 je napisao/la: ↑26 jul 2024, 19:09Citam tamo komentare na klubskoj stranici facebook, ljudi dragi na stranu sve sto smo potpisali Maksimovica ali onoliko negativnih komentara nisam vidio, jedno je jasno mnogim ne treba Sloboda, navijaci smo ko damu iskreno.
Ja sinoc kad nisam skocio od srece kad sam vidio da Marginala nije vise trener.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
DoslovnoDamirT je napisao/la: ↑26 jul 2024, 19:21Ma kakvi oni komentari. Sve gola neznalica. To jos gleda Nalica kroz prizmu ulaska, a usli bi da je vodio tim i Mikica. Ne znam kako ne vide da je lik usr.ao sve zadnjih 6 mjeseci. Oni gledaju samo krajnji rezultat, a igru ko yebe.fukara87 je napisao/la: ↑26 jul 2024, 19:09Citam tamo komentare na klubskoj stranici facebook, ljudi dragi na stranu sve sto smo potpisali Maksimovica ali onoliko negativnih komentara nisam vidio, jedno je jasno mnogim ne treba Sloboda, navijaci smo ko damu iskreno.
Ja sinoc kad nisam skocio od srece kad sam vidio da Marginala nije vise trener.
Nije mogla bolja vijest biti
Ne kazem da ce Maksimović bit Ancelotti niti se to očekuje ali ako su nam sanse za ispadanje za Maksimovićem 80 % , sa Nalom bi bile 100%
Najviše radi toga jer je napravio raskol u svlačionici a i igra je bila kanta zadnjih 6 mj
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
Treba samo pljuvat sve naše. Istrpiš lošu igru cijelu polusezonu, trener odradi dio priprema i 7 dana pred početak lige ga otjeraš.
Al mi smo takvi, ne valja Nalić, valja levat iz Banjaluke
Al mi smo takvi, ne valja Nalić, valja levat iz Banjaluke

Ja tripujem tripujem, na Slobodu tipujem!
- RollingPaper
- Kontakt:
Trebalo je Nali ponuditi neko mjesto u klubu barem, neku poziciju, covjek nas je uveo u Premijer ligu na isti dan kao i njegov otac. Pa nije to mala stvar.
Covjek je Sloboda, ima to u krvi. Jos ako je posudjivao i svoj novac, onda su nas on i njegov rahmetli otac dovoljno zaduzili da ponudimo covjeku mjesto u klubu ili neku zahvalnicu urucimo barem.
Mislim da se prelako odricemo svojih ljudi, Slobodasa.
Covjek je Sloboda, ima to u krvi. Jos ako je posudjivao i svoj novac, onda su nas on i njegov rahmetli otac dovoljno zaduzili da ponudimo covjeku mjesto u klubu ili neku zahvalnicu urucimo barem.
-
- Kontakt:
Ma ja, trebalo ga ostavit, pa da vec nakon 5 kola budemo sigurni putnici u nizi rang, jer boda s njim ne bi uzeli.
Ovako barem smo dobili sansu da se nadamo.
Zamjerim im samo sto su ga tek sad otjerali.
Posto ce sa Sarajevom vjerovatno bit odgodjena utakmica, dobit cemo jos jednu sedmicu da se Maksimovic vise upozna sa ekipom.
Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
To stoji.RollingPaper je napisao/la: ↑26 jul 2024, 19:57Trebalo je Nali ponuditi neko mjesto u klubu barem, neku poziciju, covjek nas je uveo u Premijer ligu na isti dan kao i njegov otac. Pa nije to mala stvar.
Bilo koje mjesto, samo ne mjesto trenera.
I pored svega sto su napisao i sto je istina, ipak to ne moze da mu bude referenca da bude trener.
Jer jednostavno, covjek to ne zna.
Volim tebe, više od sebe
Nije problem da je on ostao. Kao sto kazes, odradio vecinu priprema, nas je, ali covjek realno nista nije pokazao na ovim pripremnim utakmicama, a kamoli dok smo se borili za ulazak. U ovome svemu je najveci problem sto je otjeran bukvalno pred pocetak sezone plus sto Maksimovic dolazi u tim koji nije birao, a ni ne zna ekipu.
Evo daj razlog zbog cega je on trebao ostati? Syebao svlacionicu, okrenuo tim protiv sebe. Potvrdit ce ti i drugi, a i igraci. Jedino je supa.cki za posudjivanje para od strane Kluba.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Uveo nas u ligu u nikada goroj konkurenciji, odradio nikada goru polusezonu od svih pretendenata na ulazak u PL od kako postoji FL.antisisoja1919 je napisao/la: ↑26 jul 2024, 19:59Ma ja, trebalo ga ostavit, pa da vec nakon 5 kola budemo sigurni putnici u nizi rang, jer boda s njim ne bi uzeli.
Ovako barem smo dobili sansu da se nadamo.
Zamjerim im samo sto su ga tek sad otjerali.
Posto ce sa Sarajevom vjerovatno bit odgodjena utakmica, dobit cemo jos jednu sedmicu da se Maksimovic vise upozna sa ekipom.
Kako je krenuo u pripreme, glava mu je svugdje osim tamo gdje treba -u svlacionici.
Veliki filozof, **** od trenera. Fakt.
Slobodas ili ne to je nesto sasvim drugo.
Ali moram priznati da je dres odlican, samo da je WWIN manjeg fonta.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.