Istini za volju, ima nakav covjek koji se preziva Krpic i koji oponasa nekog napadaca sto je zalosno.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Prvo reci ko dolazi, pa ces dobiti satnicu. Informacija za informacijuNekadasiigrostarsno je napisao/la: ↑26 jul 2024, 22:28Ko treba znat znaaaaaaaaa. Sve ostalo slatke muke...al kako kome. Znal neko tacno vrijeme sutra utakmice s Tuzlom?????
Ne branim Savez, to je stoka kakve nema.MocMahale444 je napisao/la: ↑26 jul 2024, 22:56@Argentina nemoj gurabije ti biti kao Virto i braniti savez pa samo blentav insan nece da vidi sta nam je taj isti savez radio godinama.
Istina je da kad nemas sposobne ljude u klubu za borbu onda sutis ko avlijaner obicni i savezu i drugima.
@Let
Sto ce nam napadac hajde ba to je samo za ozbiljne.
Cujemo se sredinom sedmice.frenky1991 je napisao/la: ↑26 jul 2024, 21:22Nece doci..Pablo11 je napisao/la: ↑26 jul 2024, 21:21Doci ce i napadac, polako.frenky1991 je napisao/la: ↑26 jul 2024, 21:15
Nemamo Para za napadača !!!
Nebi me čudilo da Haskić dodje ;D
De napisi nam malo kako nas je korona pokosila i o upravi, nisi odavno. Predji na drugu temu malo o mirvicu i pitarima jer ga bacas na njih.Virtu4l je napisao/la: ↑27 jul 2024, 01:33
Ali meni je to komedija, vidi nešto na drugim forumima, pa to neko napiše, i onda on kao potvrdi ili napiše nešto afirmativno u jednoj rečenici.Da izgleda kao da zna.
![]()
Napravili su cirkus od kluba. Tri godine nisu sposobni dovesti napadača, a ovamo bi se igrali velikim imenima.
Imam bolju idejuPablo11 je napisao/la: ↑27 jul 2024, 02:14De napisi nam malo kako nas je korona pokosila i o upravi, nisi odavno. Predji na drugu temu malo o mirvicu i pitarima jer ga bacas na njih.Virtu4l je napisao/la: ↑27 jul 2024, 01:33
Ali meni je to komedija, vidi nešto na drugim forumima, pa to neko napiše, i onda on kao potvrdi ili napiše nešto afirmativno u jednoj rečenici.Da izgleda kao da zna.
![]()
Napravili su cirkus od kluba. Tri godine nisu sposobni dovesti napadača, a ovamo bi se igrali velikim imenima.
Ma u to ne bi ulazio, to je nebitno osvajali sko teofeje hvala mu i to je to. Ali tacno vidis kakve postove pise,a nije prosao pored Grbavice.GIBRA je napisao/la: ↑27 jul 2024, 02:17Imam bolju idejuPablo11 je napisao/la: ↑27 jul 2024, 02:14De napisi nam malo kako nas je korona pokosila i o upravi, nisi odavno. Predji na drugu temu malo o mirvicu i pitarima jer ga bacas na njih.Virtu4l je napisao/la: ↑27 jul 2024, 01:33
![]()
Da nam izvuče namještene ligaške mečeve za kladionice dok je brkata lopovčina bila u klubu
To bi bilo zanimljivo![]()
Sto, jesmol to kupovali titule, **** ti mrtve na mezarju. Ti da pljunes Amara unistio bi klub i to hladno, **** ti umle jos jednom.GIBRA je napisao/la: ↑27 jul 2024, 02:17Imam bolju idejuPablo11 je napisao/la: ↑27 jul 2024, 02:14De napisi nam malo kako nas je korona pokosila i o upravi, nisi odavno. Predji na drugu temu malo o mirvicu i pitarima jer ga bacas na njih.Virtu4l je napisao/la: ↑27 jul 2024, 01:33
![]()
Da nam izvuče namještene ligaške mečeve za kladionice dok je brkata lopovčina bila u klubu
To bi bilo zanimljivo![]()
lakoPo majstoreRatoborniMrmot je napisao/la: ↑27 jul 2024, 02:25Sto, jesmol to kupovali titule, **** ti mrtve na mezarju. Ti da pljunes Amara unistio bi klub i to hladno, **** ti umle jos jednom.
Pljujes klub, debilu. Ako imas problem sa Amarom idi mu na vrata, nadji ga negdje i opali mu sljagu, **** te on, a ti njega.GIBRA je napisao/la: ↑27 jul 2024, 02:26lakoPo majstoreRatoborniMrmot je napisao/la: ↑27 jul 2024, 02:25Sto, jesmol to kupovali titule, **** ti mrtve na mezarju. Ti da pljunes Amara unistio bi klub i to hladno, **** ti umle jos jednom.
Radi se o zadnjem mandatu LOPOVČINE i namještaju utakmica za kladionice