Svaka cast
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
I ja istoJadnimi je napisao/la: ↑27 jul 2024, 06:39Ja gledam ovu sliku i u žutom okviru čitam GARANTOVAN PROLAZAKPitarsam je napisao/la: ↑27 jul 2024, 01:31#15-16-17kupus army je napisao/la: ↑27 jul 2024, 00:29Jesu sektori 15, 16 i 17 u Trnavi namjenjeni našim navijačima ili strogo sektor 16 kako je pisalo ranije?
![]()

You are someone else I am still right here
Joj Giorgi sine, ono se mora pospremiti...
Jesu sva 3 sektora za nas, ali nema smisla kupovati neki drugi osim 16 dok se isti ne popuni. Svakako je u sredini i optimalne velicine.
Uzimajte svi 16 da napunimo prvo to, pa onda mozemo ostale. Al generalno ne vjerujem da ce se gledat mjesta sektori i karte kad udjemo, svi cemo zajedno u 16 sigurno. Da vas upozorim samo za ruksake sto znam da u slovackoj ne pustaju, pustit ce vas tipa ako ima samo neka majica da se presvuce i to je to, pun ruksak stvari vam nece pustit i morat cete ga negdje vratit/ostavit. Imaju trostruke kontrole pred ulazom, tako da baklje i oruzje ni ne pomisljat.
P.S. Kad bude neko imao info gdje i kad se okupljamo nek javi ovdje ljubi vas brat, da ne landaram sam po Trnavi, kivni su ovi na nas haos zbog zastave
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
-
- Kontakt:
Mi smo od Utorka gore, nas 7 ili 8, nije sigurno. Pa mozemo se cuti da sjednemo negdje dok nasi ne stignu.plisek je napisao/la: ↑27 jul 2024, 11:17Uzimajte svi 16 da napunimo prvo to, pa onda mozemo ostale. Al generalno ne vjerujem da ce se gledat mjesta sektori i karte kad udjemo, svi cemo zajedno u 16 sigurno. Da vas upozorim samo za ruksake sto znam da u slovackoj ne pustaju, pustit ce vas tipa ako ima samo neka majica da se presvuce i to je to, pun ruksak stvari vam nece pustit i morat cete ga negdje vratit/ostavit. Imaju trostruke kontrole pred ulazom, tako da baklje i oruzje ni ne pomisljat.
P.S. Kad bude neko imao info gdje i kad se okupljamo nek javi ovdje ljubi vas brat, da ne landaram sam po Trnavi, kivni su ovi na nas haos zbog zastave
Na stadionu sam bio do juga na zapadu i izgledali su mi dosta opasnije nego sada kada sam pogledao snimak, na snimku su mi izgledali bezopasni, dosta smo bolja ekipa i fizicki spremnija, proci cemo dalje aBd, mora jedna uci
Ima li kakvih insajderskih vezano za pojačanja? Na kraju ni Mudražije, ni Gojaka. Traži li se novo ime ili se prvo čekaju odlasci?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Ma đe će ko, života mi.nokee je napisao/la: ↑27 jul 2024, 07:38Jbt pa nama i 10 primjera nebi otvorilo oci? Nisu dovoljne bile ove Penarande i ostali majstori u kopackama koje ne mirise ni jedan normalan trener jer:
Kontaju da su igracine pa ne morani ni potrcati,
Kontaju da su igracine pa ne moraju trenirati,
Narusavanje atmosfere u svlacionice bi ti bilo u najavi itd itd.
Toliko smo tih primjera imali u zadnje vrijeme al dzaba izgleda.
Daleeeko mu kuca od nas.

Čuj Ljajić, čuj majstor, čuj treba ga porediti sa Džekom. Kae razvaljuje u Pazaru.. čuj u Pazaru. Kakav ba Pazar? U kojem univerzumu je to relevantan klub? Pa Slaven Belupo je za njih Everton.
Frajer zadnji put igrao iole ozbiljan fudbal u Besiktasu prije 4-5 sezona. Uz to, kroz čitavu karijeru skandal majstor, čini mi se da je nedavno širio damu (klasika sandžolino) po nekim hotelima.. milijardu puta se opekli sa vraćanjem u život, i još jedno 27 ogromnih razloga zbog čega bi taj transfer sigurno bio flop - al jok, de da mi njega dovedemo.

The saddest thing in life is wasted talent.
Ma pravi "kapitalac" sto ga prizivaju. Skandali hoce puno para, bolit ce ga k za loptom klasikascholsey je napisao/la: ↑27 jul 2024, 12:19Ma đe će ko, života mi.nokee je napisao/la: ↑27 jul 2024, 07:38Jbt pa nama i 10 primjera nebi otvorilo oci? Nisu dovoljne bile ove Penarande i ostali majstori u kopackama koje ne mirise ni jedan normalan trener jer:
Kontaju da su igracine pa ne morani ni potrcati,
Kontaju da su igracine pa ne moraju trenirati,
Narusavanje atmosfere u svlacionice bi ti bilo u najavi itd itd.
Toliko smo tih primjera imali u zadnje vrijeme al dzaba izgleda.
Daleeeko mu kuca od nas.![]()
Čuj Ljajić, čuj majstor, čuj treba ga porediti sa Džekom. Kae razvaljuje u Pazaru.. čuj u Pazaru. Kakav ba Pazar? U kojem univerzumu je to relevantan klub? Pa Slaven Belupo je za njih Everton.
Frajer zadnji put igrao iole ozbiljan fudbal u Besiktasu prije 4-5 sezona. Uz to, kroz čitavu karijeru skandal majstor, čini mi se da je nedavno širio damu (klasika sandžolino) po nekim hotelima.. milijardu puta se opekli sa vraćanjem u život, i još jedno 27 ogromnih razloga zbog čega bi taj transfer sigurno bio flop - al jok, de da mi njega dovedemo.![]()
![]()
-
- Kontakt:
Nema veze sa Hz,svi kartu moraju online kupiti.
A trebalo bi biti 500 ljudi sigurno
Zna li ko sta za ove vinjete i naplatu cestarine u Slovackoj?
Za Madarsku sam uzeo 19 eura ne mogu da odgonetnem za Slovačku? Ako ko bolje zna nek napise. Moglo bi biti ovo dobro gostovanje 5 stoja nas ocekujem.
Za Madarsku sam uzeo 19 eura ne mogu da odgonetnem za Slovačku? Ako ko bolje zna nek napise. Moglo bi biti ovo dobro gostovanje 5 stoja nas ocekujem.
Ide pobjeda ako Bog da. Gore će oni igrati otvoreno, Kyeremeh i Guliashvilia pokazati će više nego ovdje, na snimku u jednom momentu vidio sam kao da su stajali 541, tačnije jedan napadač se spušta u vezni red. Hajde ti to prođi, pa ni Atletico ni Mourinho im nisu bili ravni, branili se samo tako.
Imam neki osjećaj da će gore biti 0:2.

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
- Kontakt:
Sretno svima koji idu.Pazite se i drzite se grupa.Oni su sigurno izrevoltirani radi ove zastave.Veliki udar na grupu pogotovo jer je dosta ozbiljni ultras stranica prenijelo.Cuvajte se i ne izlazite riziku.Cuvajte obiljezja nema potrebe da bezveze zavrsavaju na protivnickoj ogradi
ABd da se svi sretni sa prolazom vratite.
Ali prije toga u ponedeljak trening ko god moze treba da dodje da podrzimo momke pred ovo gostovanje.Zasluzili su i znaci im
ABd da se svi sretni sa prolazom vratite.
Ali prije toga u ponedeljak trening ko god moze treba da dodje da podrzimo momke pred ovo gostovanje.Zasluzili su i znaci im
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Vinjete madjari 11 € na pumpama. 12,95 online.
Slovaci bili 8€ u maju
Slovaci bili 8€ u maju
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Na kraju će Skijaš biti najzaslužniji ako prodjemo dalje?
Jbt na ovom forumu botovi prekucali SDA i NiP botariju
Jbt na ovom forumu botovi prekucali SDA i NiP botariju

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Burberry46, gh0stHZ, Hajdeee, ronaldo99 i 87 gostiju.