BH klubovi u Evropi 24/25

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

fudbalfudbal
Kontakt:

Re: BH klubovi u Evropi 24/25

Post Postao/la fudbalfudbal » 27 jul 2024, 12:04

Svi su odgađali i to mi se gadi, tako da nemate šta Borcu prebacivat
Ti si naša ljubav jedina!

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 27 jul 2024, 12:06

fudbalfudbal je napisao/la:
27 jul 2024, 12:04
Svi su odgađali i to mi se gadi, tako da nemate šta Borcu prebacivat
Nikome ni ne smeta sto su odgodili. Svi odgadjaju, samo me zanima hoce li se popisati na svoja pravila koja su uveli i dopustiti da odgadjaju kako im se cefne...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Deen
Kontakt:

Post Postao/la Deen » 27 jul 2024, 12:40

I naravno bi ce ljudi koji ce ovo podrzavati i opravdati, kao i prosle godine. Tamo neka Island Liga ili Liga na Farskim Otocima, ljudi igraju svoje utakmice, niko nista nije otkazao + liga njihova je pocela odavno vec. Eh to je ozbiljnost i to su profesionalci. Ovo na kraju svima steti. Vidili smo blamazu Veleza. Sve to ima svoj razlog. Naravno da ce Borac biti medju top 3. I Sloga bi ovako bila sila.
Hajd da je ovo krajem 10 mjesec, ili krajem August i neki bh klub igra playoff, pa bi nekako razumio tu 1 utakmicu. Ali ovo je bas bezobrazluk i jos veci bezobrazluk je, da se niko ne zali. Svi gledaju i samo ga gutaju sta radi Borac i savez. Nije ni pocela liga i oni odmah DVIJE utakmice. DVIJE na startu a nije ni pocela sezona hahahaha. Kako bi oni igrali grupe kasnije? Hoceli tada biti sve ugaseno? Oni pricaju o punim stadionima, a ovaj Borac svima sah mat....
Kako god, svaka im cast ljudima iz Banja Luke. Kad su ostali krkani i ne znaju sebe cijenit, samo udri Borac. Vico je majstor svog posla. A i prije ljudi su ga hvalili zbog novi terena i Barbareza, pa eto moram i ja. Ovo je bas majstorski, jer vidi on da se niko ne zali. Svi mutavi i samo se suti. Wow

Ova wwin liga nije ni pocela a vec je neregularna hahahaha, moji pravi amateri iz BiH. Nema te vi pravo nikome nista reci. Prvo rijesavajte ovo u svojoj drzavi pa onda sudite drugima. Neozbiljni ste skroz. Ovako nesto da prolazi bez otpora i bez problema. Kakvi su ovo ljudi Boze sacuvaj, bez morala, bez da se bori za svoje dobro i svoja prava. Wow.
Forum pun izgovora da bi opravdali neuspijeh, nerad i kriminal.
Kakav narod (forum) takva i drzava, sto se tice BiH nikad bolja recenica nije postojala.
Sve se desava po zasluzi i na kraju pravda pobijedi, sto upravo i vidimo kako je stanje u drzavi.

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 27 jul 2024, 12:52

Neka radi ko šta hoće, odgađa, ne odgađa.
Međutim ljudi trebaju shvatiti da odgađanjem utakmica čini medvjeđu uslugu, kao olakšamo ekipi da se izbori u Europi da dođe do nekog 3. pretkola ili PO pa ćemo onda to nadoknaditi u 10. mjesecu. Razumijem da klub prvi put izađe u Europu pa ne može igrati taj tempo, te odgađa utakmice da nabije koeficijent jer planira i iduće sezone igrati Europu. Ali zato će se posvetiti fizičkoj spremi i poboljšati ekipu u tom segmentu te sljedeće sezone neće morati odgađati utakmice. Nije ovo nikakvo pljuvanje po Borcu nego po svim klubovima koji to rade. Kasnije se čudite što nas razne ekipe iz lošijih liga uče fudbalu.
Što je najgore kasnije ni igrača ne možeš prodati jer ne može taj tempo igrati, prodaš ga, novi klub uvidi u kakvom je stanju pa kasnije uzima igrače za daleko manje novca ili nikako ne uzima.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 27 jul 2024, 12:59

Zrinjski je titulu popusio radi odgadjanja utakmica.Cini mi se cak 5 prosle sezone sto nije normalno
Nisam za bilo kakva odgadjanja
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

DaVinci
Kontakt:

Post Postao/la DaVinci » 27 jul 2024, 13:01

Sva sreca pa @Deen okrenu mlin na drugu, bitniju temu poslije 10 stranica o posjeti stadionu ... :damn:
Da bar ta famozna posjeta igra pa da se vec sad slavi prolaz ... :zviz:
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock

Deen
Kontakt:

Post Postao/la Deen » 27 jul 2024, 13:04

Jedan sportista, jedan golman kao Matej Delac ovako nesto napise. Znaci covjek koji bolje zna, nego svi mi na ovom forumu, jer bavi se sa fudbalom to mu je posao. Sta cete sada reci? Ovo steti svima. Umjesto da se koristi utakmica u ligi, pa da popravis igru za evropu, ti odmah na startu radis takav bezobrazluk. I sad zamislite neki worst case scenario i Borac ne uspije grupe, a 2 do 5 puta su otkazali utakmice. Pa to bi za mene bilo najveci cirkus ikada. Ovo ko god radi, je amater. Nema veze jeli Borac ili neko drugi. Jedno je to uradit u sred sezone ili krajem oktobra, a drugo je odmah na startu i to DVIJE utakmice. Protivnici Velez, Igman, Sloboda i Sloga. Ma daj molim te Borac ovo je bas sramota sta radite. To vazi za svaki klub!!!

slika

slika
Kakav narod (forum) takva i drzava, sto se tice BiH nikad bolja recenica nije postojala.
Sve se desava po zasluzi i na kraju pravda pobijedi, sto upravo i vidimo kako je stanje u drzavi.

denimen99
Kontakt:

Post Postao/la denimen99 » 27 jul 2024, 13:07

Odgađanje utakmice rade samo beskičmenjaci. Ti nogometaši su pichoke teške. Treneri takđer, a u upravama takvih klubova rade amateri i neznalice. Ali dobro s obzirom da je PL BiH amatersko takmičenje, ne čude ovakvi potezi. Ne znam zašto se čudite iz godine u godinu kada znate da se ovdje igra seoski nogomet.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 27 jul 2024, 13:11

ljudi pisu o odgadjanju kao da ce to utjecati na konacan ishod tabele, mozda i hoce ali od 2. do 4. mjesta.
Vlasi mogu odgoditi prvih 10 kola ako zele i tako im je dopusteno, isto kao i sa zamjenom domacinstva.
Kad ih stigne umor, bit ce go iz ofsajda, pneal i crveni za protivnicku ekipu.
Zato i postoje dok je laktasenko dobrog zdravlja, poslije im se smijesi 2.rs
NEMA NAZAD

denimen99
Kontakt:

Post Postao/la denimen99 » 27 jul 2024, 13:13

holyman je napisao/la:
27 jul 2024, 13:11
ljudi pisu o odgadjanju kao da ce to utjecati na konacan ishod tabele, mozda i hoce ali od 2. do 4. mjesta.
Vlasi mogu odgoditi prvih 10 kola ako zele i tako im je dopusteno, isto kao i sa zamjenom domacinstva.
Bezveze okrećeš na nacionalizam, kada znamo da su i ostale ekipe u ligi šupačke i amaterske
- Jel te Taylor našo'?
#VB89

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 27 jul 2024, 13:15

denimen99 je napisao/la:
27 jul 2024, 13:13
holyman je napisao/la:
27 jul 2024, 13:11
Bezveze okrećeš na nacionalizam, kada znamo da su i ostale ekipe u ligi šupačke i amaterske
okrecem na realnost, a ne fasizam i nacionalizam kao sto vlasi okrecu svaku utakmicu na tribinama, otkako su se kriminalom vratili u premijer ligu!
NEMA NAZAD

tutankamon1905
Kontakt:

Post Postao/la tutankamon1905 » 27 jul 2024, 13:54

Deen je napisao/la:
27 jul 2024, 13:04
Jedan sportista, jedan golman kao Matej Delac ovako nesto napise. Znaci covjek koji bolje zna, nego svi mi na ovom forumu, jer bavi se sa fudbalom to mu je posao. Sta cete sada reci? Ovo steti svima. Umjesto da se koristi utakmica u ligi, pa da popravis igru za evropu, ti odmah na startu radis takav bezobrazluk. I sad zamislite neki worst case scenario i Borac ne uspije grupe, a 2 do 5 puta su otkazali utakmice. Pa to bi za mene bilo najveci cirkus ikada. Ovo ko god radi, je amater. Nema veze jeli Borac ili neko drugi. Jedno je to uradit u sred sezone ili krajem oktobra, a drugo je odmah na startu i to DVIJE utakmice. Protivnici Velez, Igman, Sloboda i Sloga. Ma daj molim te Borac ovo je bas sramota sta radite. To vazi za svaki klub!!!

slika

slika
Iako sam protiv odgadjanja mislim da golmani i nisu bas kompetentni da govore u ime ostalih igraca da nema nista ljepse nego igrati svaka 3-4 dana. Mislim da bas i nije isto stajati na golu i trcati 90+ minuta gore dole

Deen
Kontakt:

Post Postao/la Deen » 27 jul 2024, 14:04

tutankamon1905 je napisao/la:
27 jul 2024, 13:54
Deen je napisao/la:
27 jul 2024, 13:04

slika

slika
Iako sam protiv odgadjanja mislim da golmani i nisu bas kompetentni da govore u ime ostalih igraca da nema nista ljepse nego igrati svaka 3-4 dana. Mislim da bas i nije isto stajati na golu i trcati 90+ minuta gore dole
Ah jbg sad i ti. Covjek kaze da u Danskoj 6 godina odkad je on tu, da niko nije odgodio utakmicu, jer on igra tamo i vidi sam sta se desava. Nema veze jeli golman ili sportski novinar ili trener za analize. I da je to rekao neki fitness trener, isto bi bilo. Ne mjenja to cinjenicu da to nije dobro. To sto kaze golman, rece ti svaki igrac koji jedva ceka da zaigra i da pokaze sta zna. Posao mu je to. A i navijaci jedva cekali start sezone, i sad odmah 2 kola se nece igrati. To nije fer i amaterski je. Shamrock, B36 ili Vikingur oni mogu igrati, a Borac ne moze. I to protiv Veleza, koji se osramotio protiv Intera. Ma daj molim te. Ja bi u inat igrao protiv Veleza, da iskoristim daj momentum.

Deen
Kontakt:

Post Postao/la Deen » 27 jul 2024, 14:08

denimen99 je napisao/la:
27 jul 2024, 13:07
Odgađanje utakmice rade samo beskičmenjaci. Ti nogometaši su pichoke teške. Treneri takđer, a u upravama takvih klubova rade amateri i neznalice. Ali dobro s obzirom da je PL BiH amatersko takmičenje, ne čude ovakvi potezi. Ne znam zašto se čudite iz godine u godinu kada znate da se ovdje igra seoski nogomet.
+1 👍

Da su ljudi normalni i da to cijeni sebe, trebo bi sad Velez ili Igman da kaze mi hocemo da igramo. Napravit neko saopstenje kao mi smo protiv toga. Imal i ko u toj upravi da kaze, ovo steti nama, mi hocemo da igramo. Pa kad ce drugi igraci dobiti priliku, kad ce na papiru slabiji tim imati priliku da te dobije, ako ne sad.
Ovo je vec neregularno a nije ni pocela sezona. Nema veze koji klub, ovo vazi za sviju.
Sa sportske i ljudske strane ovo je meni cirkus i velika sramota. Sa druge strane Vico majstorski brani svoj klub i gura koliko moze. Postavio je Barbareza i Spahica, i tako sebi kupio 2 mandat + jos vise moc.

Inter Escaldes razbije Veleza 5-1, a Borac nece da igra protiv ovakav Velez. Pa bolje sad pobijedit Veleza, nego kasnije za 10 mjesec, ko zna kakva ce ekipa tada biti i ko ce biti trener. Nije mi jasno ovo nikako. Trener i igraci Borca, ma svi bi trebali se zalit, da ovo svima steti na kraju i to godinama vec. Dzabe nam i 100k navijaca + najbolji stadion u svijetu, kad nam se desavaju ovakve stvari i ovakav bezobrazluk bez otpora i protesta. Smijesno i nije fer nikako. Sve su to profesionalci. To je njihov posao. Mora se jednom za sva vremena stati u kraj ovim odgodama. Nije ni pocela wwin sezona, a vec mi se ogadila. Svaka cast savez!!

Tamo neki Breidablik, Klaksvik, B36, Vikingur ili Shamrock igraju svoje utakmice normalno u ligi, a kod nas u startu vec kukaju i trazi se odgoda. Amaterska liga i amatersko ponasanje klubova i tako je vec decenijama!

denimen99
Kontakt:

Post Postao/la denimen99 » 27 jul 2024, 14:30

Deen je napisao/la:
27 jul 2024, 14:08
denimen99 je napisao/la:
+1 👍

Da su ljudi normalni i da to cijeni sebe, trebo bi sad Velez ili Igman da kaze mi hocemo da igramo. Napravit neko saopstenje kao mi smo protiv toga. Imal i ko u toj upravi da kaze, ovo steti nama, mi hocemo da igramo. Pa kad ce drugi igraci dobiti priliku, kad ce na papiru slabiji tim imati priliku da te dobije, ako ne sad.
Ovo je vec neregularno a nije ni pocela sezona. Nema veze koji klub, ovo vazi za sviju.
Sa sportske i ljudske strane ovo je meni cirkus i velika sramota. Sa druge strane Vico majstorski brani svoj klub i gura koliko moze. Postavio je Barbareza i Spahica, i tako sebi kupio 2 mandat + jos vise moc.

Inter Escaldes razbije Veleza 5-1, a Borac nece da igra protiv ovakav Velez. Pa bolje sad pobijedit Veleza, nego kasnije za 10 mjesec, ko zna kakva ce ekipa tada biti i ko ce biti trener. Nije mi jasno ovo nikako. Trener i igraci Borca, ma svi bi trebali se zalit, da ovo svima steti na kraju i to godinama vec. Dzabe nam i 100k navijaca + najbolji stadion u svijetu, kad nam se desavaju ovakve stvari i ovakav bezobrazluk bez otpora i protesta. Smijesno i nije fer nikako. Sve su to profesionalci. To je njihov posao. Mora se jednom za sva vremena stati u kraj ovim odgodama. Nije ni pocela wwin sezona, a vec mi se ogadila. Svaka cast savez!!

Tamo neki Breidablik, Klaksvik, B36, Vikingur ili Shamrock igraju svoje utakmice normalno u ligi, a kod nas u startu vec kukaju i trazi se odgoda. Amaterska liga i amatersko ponasanje klubova i tako je vec decenijama!
Gle brate, svi naši klubovi su i na papiru a i po načinu funkcionisanja amaterski. Kada gledaš statute klubova i recimo amaterskih pozorišta, vidjećeš da tu nema nikakve razlike. Tako je i načinom vođenja istih. AFK Sarajevo, AFK Borac, AFK Velež itd itd.. slobodno nek dodaju sebi to A.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89

James1987
Kontakt:

Post Postao/la James1987 » 27 jul 2024, 14:43

denimen99 je napisao/la:
27 jul 2024, 14:30
Deen je napisao/la:
27 jul 2024, 14:08
denimen99 je napisao/la:
+1 👍

Gle brate, svi naši klubovi su i na papiru a i po načinu funkcionisanja amaterski. Kada gledaš statute klubova i recimo amaterskih pozorišta, vidjećeš da tu nema nikakve razlike. Tako je i načinom vođenja istih. AFK Sarajevo, AFK Borac, AFK Velež itd itd.. slobodno nek dodaju sebi to A.
Sto su amaterski ako ogađaju utakmice, imas to pravilo da mozes zato ne bi iskoristio i isto ponasate se kao da se samo kod nas to radi...
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 27 jul 2024, 14:58

Ovaj poredi Breidablik, Shamrock, Klaksvik i ostale sa nama, a lige im krecu u martu. Dotad su u punoj fizickoj spremi, zasto bi odgadjali? Dok sa druge strane nasi tek izadju iz priprema pred evropske utakmice. Na kraju krajeva, odgode i timovi iz drugih liga pa sta? Ako je savez dozvolio, ne vidim problem.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 27 jul 2024, 15:00

svake godine ista priča :yawn:
Don't believe the hype.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 jul 2024, 15:01

Nikakav problem ako se odgode dvije utakmice koliko je dozvoljeno pravilnikom. Problem je kad se odgodi više od dozvoljenog.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

upohaluhizugnimda
Kontakt:

Post Postao/la upohaluhizugnimda » 27 jul 2024, 15:01

akisarajevo92 je napisao/la:
27 jul 2024, 15:00
svake godine ista priča :yawn:
Svake godine ista prica od Fuada Backovica. Samo se pojavljuje kad je Europa da hrakne po nama svima i nasim klubovima.
ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE

Odgovori

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.