Gdje MUDOdrazija?jurisicduska je napisao/la: ↑27 jul 2024, 15:13"DOŠLO JE DO PROVALE..." Ništa od dolaska Adema Ljajića na Grbavicu
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
...uz sjećanje na sretne dane, žurke, fudbal i drugare, tuče, sranja, ribe i punk, na nebo ćemo svi za isti šank!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Nisu oni bitni trenutno president.IsmirMirvic je napisao/la: ↑27 jul 2024, 15:46Ne bih se nazvao "insider," ali nije vazno.
Ono sto znam jeste da je jedan clan UO Zeljeznicar odlucio kontaktirati nekoliko igraca svjetskog renomea.
Nudi im uslove kakve taj klub vjerovatno nikada nije nudio.
Licno ne mislim da ce iko pristati i da bi uopste dolazili u nasu ligu, ali cisto da se zna, radi se o ovim igracima:
Miralem Pjanic
Sanjin Prcic
Adem Ljajic
Aleksandar Prijovic
Mi i dalje trebamo stopera and a good midfielder.
Zaslužio je dva top quality igrača mr. Zekić!
Ovaj vikend bi bio optimal da se te stvari solve.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Daleko od da se kaze dogovorenog, to je samo ponuda odnosno pokusaj da se dovedu. Ali suplje nisuNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑27 jul 2024, 16:06I sta sad? Sta znaci kontaktirali? Mozemo i mi Ronalda kontaktirati i sacekati da nam kaze ne. Neko njima opasne suplje baca.IsmirMirvic je napisao/la: ↑27 jul 2024, 15:46Ne bih se nazvao "insider," ali nije vazno.
Ono sto znam jeste da je jedan clan UO Zeljeznicar odlucio kontaktirati nekoliko igraca svjetskog renomea.
Nudi im uslove kakve taj klub vjerovatno nikada nije nudio.
Licno ne mislim da ce iko pristati i da bi uopste dolazili u nasu ligu, ali cisto da se zna, radi se o ovim igracima:
Miralem Pjanic
Sanjin Prcic
Adem Ljajic
Aleksandar Prijovic
Fk Željezničar.
-
- Kontakt:
Ne znam sta meni se obracas ovo je naslov u medijima nisam ja napisao. Ja samo prenosim.MirkoPlazibat je napisao/la: ↑27 jul 2024, 16:13Gdje MUDOdrazija?jurisicduska je napisao/la: ↑27 jul 2024, 15:13"DOŠLO JE DO PROVALE..." Ništa od dolaska Adema Ljajića na Grbavicu
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Ma ne, u pitarskom mozgu si ti kriv jer on nije došaojurisicduska je napisao/la: ↑27 jul 2024, 16:30Ne znam sta meni se obracas ovo je naslov u medijima nisam ja napisao. Ja samo prenosim.MirkoPlazibat je napisao/la: ↑27 jul 2024, 16:13Gdje MUDOdrazija?jurisicduska je napisao/la: ↑27 jul 2024, 15:13"DOŠLO JE DO PROVALE..." Ništa od dolaska Adema Ljajića na Grbavicu

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Kad Sarajevo da ponudu npr Misimovicu ( birvaktile ), onda je to za ismijavanja, pravi nas Uprava budalama i sta sve nisu pisali.
Kad Zeljeznicar da ponudu Pjanicu, onda je to samo ponuda, pa ako prihvati, prihvati.
E kakvi su to prevrtaneri i ublehasi, cccc.
Bit ce biletarnica ( ma sta im to znacilo i toliko im koisk bitan), bit ce jug, bit ce Santos, bit ce Dangubic, bit ce Ljajic, bit ce Pjanic, nema sta nece biti. I oni ovakvi onda nadju nekom nesto pricat i nalazit mane.
Kad Zeljeznicar da ponudu Pjanicu, onda je to samo ponuda, pa ako prihvati, prihvati.
Bit ce biletarnica ( ma sta im to znacilo i toliko im koisk bitan), bit ce jug, bit ce Santos, bit ce Dangubic, bit ce Ljajic, bit ce Pjanic, nema sta nece biti. I oni ovakvi onda nadju nekom nesto pricat i nalazit mane.
since 1973
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Sad su stvari jasnije
https://www.kl.ix.ba/vijesti/bih/tuzlac ... /240726127
https://www.kl.ix.ba/vijesti/bih/tuzlac ... /240726127
-
- Kontakt:
Zar ne vidite da kupuju vrijeme da pocne sezona. Onda je nebitno okrene se raja utakmicama. Svake I'm godine ovo rade. Niko se ne pita kako ekipa koja je prosle godine skoro ispala ulazi u novu sezonu sa ovjektivno losijim kadrom nego prosle. Kad je krenulo propitivanje ide par ovih bombi da se malo to relaksira I da pocnu tekme. 10 godina istog. I jos niko nije skontao.onako je napisao/la: ↑27 jul 2024, 16:34Kad Sarajevo da ponudu npr Misimovicu ( birvaktile ), onda je to za ismijavanja, pravi nas Uprava budalama i sta sve nisu pisali.
U dobrom dijelu posta si u pravu, s tim da ovo nisu baš bombe, ima tu nekih ozbiljnih pregovora, ali kao što sam maloprije napisao na našoj temi - ne vidim svrhu dovođenja takvih igrača i bacanja para na njih.jurisicduska je napisao/la: ↑27 jul 2024, 16:37Zar ne vidite da kupuju vrijeme da pocne sezona. Onda je nebitno okrene se raja utakmicama. Svake I'm godine ovo rade. Niko se ne pita kako ekipa koja je prosle godine skoro ispala ulazi u novu sezonu sa ovjektivno losijim kadrom nego prosle. Kad je krenulo propitivanje ide par ovih bombi da se malo to relaksira I da pocnu tekme. 10 godina istog. I jos niko nije skontao.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ma brate, sta mi imamo tu vidjet, njihova stvar hoce li vidjet ili nece. Necemo im mi govorit, sta treba i kako treba da radi njihov klub. Kako god misle da treba, nek rade. Ja samo govorim o ponasanju oko, evo konkretne iste stvari. Kad je objavljena slika Dine i Misimovica i kad se pisalo da ima nasu ponudu, cak je, koliko se sjecam i sam Misimovic to potvrdio da ima ponudu, najglasniji su oni bili. Nema sta nisu pisali, cirkuzali, ismijavali. Sad kad se pise da zovu Pjanica, onda ide prica, to je samo ponuda, vidjet cemo itd itd. E o tome ja govorim.jurisicduska je napisao/la: ↑27 jul 2024, 16:37Zar ne vidite da kupuju vrijeme da pocne sezona. Onda je nebitno okrene se raja utakmicama. Svake I'm godine ovo rade. Niko se ne pita kako ekipa koja je prosle godine skoro ispala ulazi u novu sezonu sa ovjektivno losijim kadrom nego prosle. Kad je krenulo propitivanje ide par ovih bombi da se malo to relaksira I da pocnu tekme. 10 godina istog. I jos niko nije skontao.onako je napisao/la: ↑27 jul 2024, 16:34Kad Sarajevo da ponudu npr Misimovicu ( birvaktile ), onda je to za ismijavanja, pravi nas Uprava budalama i sta sve nisu pisali.
A sto se mene licno tice, daj boze da im dodje Pjanic, volio bih ga vidjet u nasoj ligi, odmah bi i liga dobila na znacaju.
since 1973
Ja kako znam da Fk Sarajevo nije na spisku dužnika. 

-
- Kontakt:
Vama je bitnije dovest 3-4 fudbalera da igraju u prvih 11 I da osnazite kadar nego nekog superstara koji nece s kim imat igrat. Ali eto.Virtu4l je napisao/la: ↑27 jul 2024, 16:49U dobrom dijelu posta si u pravu, s tim da ovo nisu baš bombe, ima tu nekih ozbiljnih pregovora, ali kao što sam maloprije napisao na našoj temi - ne vidim svrhu dovođenja takvih igrača i bacanja para na njih.jurisicduska je napisao/la: ↑27 jul 2024, 16:37Zar ne vidite da kupuju vrijeme da pocne sezona. Onda je nebitno okrene se raja utakmicama. Svake I'm godine ovo rade. Niko se ne pita kako ekipa koja je prosle godine skoro ispala ulazi u novu sezonu sa ovjektivno losijim kadrom nego prosle. Kad je krenulo propitivanje ide par ovih bombi da se malo to relaksira I da pocnu tekme. 10 godina istog. I jos niko nije skontao.
Dobro bi bilo za ligu da dođe bilo ko od ovih sto se spominju. Tako da sa srecom.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Zašto privatni klub dobija novac iz budzeta drzave, ja sam mislio da se vi sprdate s ovim a ono istina???Virtu4l je napisao/la: ↑27 jul 2024, 11:40Zašto me svaki put tjeraš da te zakucavam.
Kod: Označi sve
FK Sarajevo Prihodi iz budžeta: 1.579.900 KM FK Željezničar Prihodi iz budžeta: 2.051.590 KM
Na stranu to što su ovoliki novac dali privatnoj firmi koja se fiktivno vodi kao Udruženje Građana.

Kada dolazi Pjanić kad je ovaj vec propo

Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
- TurkishAirlines
Da suza kane

Zeljo zadnji put kad je bio prvak dobio sam prvu kcer,ona sad ima 12 god.i voli ici bas nautakmice i cak i mene napominje da ne zaboravim.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Prvih 50 godina je teško, kasnije će joj već biti lakšeTurkishAirlines je napisao/la: ↑27 jul 2024, 17:26Da suza kane![]()
Zeljo zadnji put kad je bio prvak dobio sam prvu kcer,ona sad ima 12 god.i voli ici bas nautakmice i cak i mene napominje da ne zaboravim.
@mirko plazibat nije pitar. To je plava fekalija. Smece skretnicarsko. Danima slavi sto Mudrazija nije dosao.Surreal je napisao/la: ↑27 jul 2024, 16:33Ma ne, u pitarskom mozgu si ti kriv jer on nije došaojurisicduska je napisao/la: ↑27 jul 2024, 16:30Ne znam sta meni se obracas ovo je naslov u medijima nisam ja napisao. Ja samo prenosim.![]()

lazeStroj1946 je napisao/la: ↑27 jul 2024, 17:33Prvih 50 godina je teško, kasnije će joj već biti lakšeTurkishAirlines je napisao/la: ↑27 jul 2024, 17:26Da suza kane![]()
da je gledala kupovinu protiv sloge sigurno ne bi isla na utakmice
NEMA NAZAD