FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
3-0
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Čekam objavu na klubskoj stranici fb i komentare 

"Ma pustili ih"
"Ovi djecu poveli"
"Namjestili utakmicu"
Itd itd

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Hocemo li mi kakvih para dobit od Buljubasica ja mislim da je on bio u Op nasem
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Da li smo izgubili, bilo bi 100 komentara dosad. Al kad se pobijedilo i to ubjedljivo, nema se sta kritikovati...
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Nisu nego ako ne pratis stranicu makar jedan dan ne mozes komentarisati i kenjatt
Sloboda je moja nacija
Na to sam i mislio, tu je toSunderland je napisao/la: ↑27 jul 2024, 14:11Nisu nego ako ne pratis stranicu makar jedan dan ne mozes komentarisati i kenjatt
-
- Kontakt:
Neki su vec pisali da bi mogli Matanović i Mujkic doci posudbu.
Eto njih dvojica, kad bi se sa Batom moglo sta dogovorit i dobar spic mislim da bi ovo fina ekipa bila.
Eto njih dvojica, kad bi se sa Batom moglo sta dogovorit i dobar spic mislim da bi ovo fina ekipa bila.
Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
Mislim da od Mujkića nema ništa, imamo Dubačkića, Osmankovića, Bratovčića i Ignjatovića. Matanović bi nam dobro došao sigurno i još jedan špic.
-
- Kontakt:
Ma ja sam prije ja Prsesa nego za Matanovica.montolivo18 je napisao/la: ↑27 jul 2024, 16:44Mislim da od Mujkića nema ništa, imamo Dubačkića, Osmankovića, Bratovčića i Ignjatovića. Matanović bi nam dobro došao sigurno i još jedan špic.
Prvo, po meni, bolji je igrac. Drugo, Prses je nas, puno ce se vise davat za klub nego Matanovic, bolje poznaje ovu ligu.
Ako vec bude slobodan igrac, bolje njega potpisat, nego Matanovic na posudbi, pa da njemu dizemo forumu i pripremamo za Sarajevo.
Volim tebe, više od sebe
Ma Mujkic nam ne treba, on je ozivio karijeru kod nas kad ga niko nije htio, i hladno otisao u Sarajevo gdje nece nikad igrat
-
- Kontakt:
Mislim da bi nasim sljedeci korak trebao bit pronalazak veza za tamnopute igrace.
S njima tesko kad mozes fulat, il imas solidnog igraca za nase uslove, il ces ga dobro unovcit.
Eto mi da imamo dva transfera kao Zvijezda 09 sa Salimanom i Vadzeom, rijesili bi skoro sve probleme sa dugovanjima.
S njima tesko kad mozes fulat, il imas solidnog igraca za nase uslove, il ces ga dobro unovcit.
Eto mi da imamo dva transfera kao Zvijezda 09 sa Salimanom i Vadzeom, rijesili bi skoro sve probleme sa dugovanjima.
Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Odakle poceti...Previse se kuka za Nalicem,a svi koji smo pratili Slobodu znamo da drugi dio sezone nije licio ni na sta,koliko je puta samo dozivio zvizduke na Tusnju,na strani.Zna se da je trebao dobiti nogu poslije Gradine,Rahica,pa je prezivio.Kap koja je prelila casu je poraz od Krivaje u pripremama,unio je nemir u svlacionicu medju igrace i to traje dosta dugo vremena,upuceniji znaju o cemu pisem...Digla se i kuka i motika da ga brani,a do jucer mu od do redali na kamaru,vratiti samo po fb komentare u drugom dijelu sezone posle Kaknja,Srebrenika,Rahica,Zvijezde,Hadzica itd...Zlatane Nalicu hvala ti na svemu sto si ucinio Slobodi,realnost je da ti je Sloboda bila trasa da se malo cuje o tebi u svim sferama.Slijedeci put gdje god radio ,nemoj gubiti svlacionicu i unositi nemir medju igrace koji funkcionisu dobro,obilo ti se o glavu.....Marko Maksimovicu dobrodosao u Slobodu,neka rezultati i djela u buducnosti narednom periodu,daju konacni sud o tebi kao treneru itd.. Danas jos jedan jak sponzor,sto je dokaz da ova ekipa sa Acom unutra radi dobar posao,smetalo to kome ili ne....Kad vidim kako pojedini dupelisci od novinara,navijaca prave dramu zbog svega,da ti se svijet ogadi...Mnogima nisu smetali lopovi u upravi od Sabovica,Zade,sad smeta Aco,kakav god da je,ohladite malo ljudi...Momci se bore svaki dan,svako na svoj nacin i kolko moze,treba malo biti i zahvalan i pokazati malo respekta...Kome se ne svidja nek ne prati,sezona nije ni krenula a odmi udarci ispod pojasa.... PS Bit ce jos pojacanja do pocetka sezone to je sigurno.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
-
- Kontakt:
Svaka na mjestu. Od prve do zadnje rijeci.HPCompaq je napisao/la: ↑27 jul 2024, 17:59Odakle poceti...Previse se kuka za Nalicem,a svi koji smo pratili Slobodu znamo da drugi dio sezone nije licio ni na sta,koliko je puta samo dozivio zvizduke na Tusnju,na strani.Zna se da je trebao dobiti nogu poslije Gradine,Rahica,pa je prezivio.Kap koja je prelila casu je poraz od Krivaje u pripremama,unio je nemir u svlacionicu medju igrace i to traje dosta dugo vremena,upuceniji znaju o cemu pisem...Digla se i kuka i motika da ga brani,a do jucer mu od do redali na kamaru,vratiti samo po fb komentare u drugom dijelu sezone posle Kaknja,Srebrenika,Rahica,Zvijezde,Hadzica itd...Zlatane Nalicu hvala ti na svemu sto si ucinio Slobodi,realnost je da ti je Sloboda bila trasa da se malo cuje o tebi u svim sferama.Slijedeci put gdje god radio ,nemoj gubiti svlacionicu i unositi nemir medju igrace koji funkcionisu dobro,obilo ti se o glavu.....Marko Maksimovicu dobrodosao u Slobodu,neka rezultati i djela u buducnosti narednom periodu,daju konacni sud o tebi kao treneru itd.. Danas jos jedan jak sponzor,sto je dokaz da ova ekipa sa Acom unutra radi dobar posao,smetalo to kome ili ne....Kad vidim kako pojedini dupelisci od novinara,navijaca prave dramu zbog svega,da ti se svijet ogadi...Mnogima nisu smetali lopovi u upravi od Sabovica,Zade,sad smeta Aco,kakav god da je,ohladite malo ljudi...Momci se bore svaki dan,svako na svoj nacin i kolko moze,treba malo biti i zahvalan i pokazati malo respekta...Kome se ne svidja nek ne prati,sezona nije ni krenula a odmi udarci ispod pojasa.... PS Bit ce jos pojacanja do pocetka sezone to je sigurno.
A dobro se zna od koga dolaze ovi naruceni clanci.
Nalin i Mackov potrcko. Svi kunu se u Slobodu, a cim nisu jarani tu, odma se otkrije pravo lice.
Nekima da se moze, treba zabranit prilaz Tusnju.
Volim tebe, više od sebe
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Bukvalno svaki fudbalski klub u Eu. ima ovu opciju uključenu na oficijalnoj FB stranici i Instagramu kako bi se ograničili nigerijski SPAM komentari sa scam linkovima za stream i kladionicufukara87 je napisao/la: ↑27 jul 2024, 14:14Na to sam i mislio, tu je toSunderland je napisao/la: ↑27 jul 2024, 14:11Nisu nego ako ne pratis stranicu makar jedan dan ne mozes komentarisati i kenjatt
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- Beduin
- Kontakt:
Ode Nala i odmah nije aktuelan ni Mujagic.
Al mozda Haracic im je zanimljiv sad? Samo nagadjam
Al mozda Haracic im je zanimljiv sad? Samo nagadjam
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤