Je li bila online kupovina ?

Je li bila online kupovina ?
Babo joj je ipak dozivio 07.06.1998..taj osjecaj mu je bio neprocjenjiv gledati pitare kako placu.TurkishAirlines je napisao/la: ↑27 jul 2024, 17:26Da suza kane![]()
Zeljo zadnji put kad je bio prvak dobio sam prvu kcer,ona sad ima 12 god.i voli ici bas nautakmice i cak i mene napominje da ne zaboravim.
Nek je ona ziva i zdrava, i sa unucima svojim dozivjela prvu titulu aBd
Ja ba.segasega1 je napisao/la: ↑27 jul 2024, 18:32Babo joj je ipak dozivio 07.06.1998..taj osjecaj mu je bio neprocjenjiv gledati pitare kako placu.TurkishAirlines je napisao/la: ↑27 jul 2024, 17:26Da suza kane![]()
Zeljo zadnji put kad je bio prvak dobio sam prvu kcer,ona sad ima 12 god.i voli ici bas nautakmice i cak i mene napominje da ne zaboravim.
Gdje ti je Prcić ?PeppermintSA je napisao/la: ↑27 jul 2024, 19:16
samo se vi zajebajite, ali kad istrče mašinovođe u sljedećem sastavu, ima da se regionu gaće zatresu![]()
Ulazi s klupe. Neko mora trčati.jurisicduska je napisao/la: ↑27 jul 2024, 19:35Gdje ti je Prcić ?PeppermintSA je napisao/la: ↑27 jul 2024, 19:16
samo se vi zajebajite, ali kad istrče mašinovođe u sljedećem sastavu, ima da se regionu gaće zatresu![]()
Kako ćes zaboravit dzeku u napadu ipak on voli meljuPeppermintSA je napisao/la: ↑27 jul 2024, 19:16
Mozda se babo malo zezno,al vidim da vi itekako pamtite...TurkishAirlines je napisao/la: ↑27 jul 2024, 19:04Ja ba.
Babo ocito ne zna datume i brojeve bas najbolje.
Ako uspiju zavrsiti nekog od ovih igraca koji se spominju treba im cestitati. Nema ekipe u drzavi koja ne bi prihvatila Pjanica, Ljajica, Prijovica, Prcica i slicne.Lakoste je napisao/la: ↑27 jul 2024, 20:02Zeljeznicar se pokriva koliko moze, glupo je nekog prozovati sto se spominje Pjanic, Ljaljic kad je i kod nas bilo Hajrovic, Ibisevic itd.
Logicno je da ce se ljudi hvatati za bilo sta nakon teskih i sumornih zadnjih godina. Objektivni su svjesni da imaju ekipu za 5-8 mjesta. Moguce je da Coric izvuce nesto od ove ekipe jer u Velezu ne cvijetaju ruze.
Samo ne mogu da shvatim one lobotomce koji se primaju na price agenata uprave koji placaju svoje ljude da sire pozitivnu pricu po forumima.
Svaki prelazni rok se pojavi dezurni lobotomac sa informacijama iz prve ruke.
Nije ni da nisu zasluzili kad su javno popljuvali Osima, covjrka koji im je najvise dao u historiji
Jos kad skontas multi-milionski izlazni transfer ybtPeppermintSA je napisao/la: ↑27 jul 2024, 19:16
Ma treba ljudima odmah dati pehar mi ostali da se pofajtamo za Evropu, nema smisla liga i da se igra...bvsic je napisao/la: ↑27 jul 2024, 20:55Jos kad skontas multi-milionski izlazni transfer ybtPeppermintSA je napisao/la: ↑27 jul 2024, 19:16
![]()
![]()
Stvarno zeljo ima prave ljude u upravi, strasan posao rade![]()
Trenutno korisnika/ca: svrakino1921 i 11 gostiju.