Vela havle.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
segasega1 je napisao/la: ↑27 jul 2024, 16:59Jesam drug,ali zasto sad ne bi bio boost,kad ce to biti bolja prilika.Do kad vise cekati.Zeljo zadnji put kad je bio prvak dobio sam prvu kcer,ona sad ima 12 god.i voli ici bas nautakmice i cak i mene napominje da ne zaboravim.Koliko jos da ima god da osjeti tu draz prvaka.Nisam rekao da bi nam Ljaljic donjeo titulu vec zasto ne iskoristiti to i ovi sto su u nekom sivilu igre da se trznu jer ako bi i dosao to bi bio igrac koji je imao najacu karijeru koji je onda igrao u pl BiH.
Virtu4l je napisao/la: ↑27 jul 2024, 17:15segasega1 je napisao/la: ↑27 jul 2024, 16:59Jesam drug,ali zasto sad ne bi bio boost,kad ce to biti bolja prilika.Do kad vise cekati.Zeljo zadnji put kad je bio prvak dobio sam prvu kcer,ona sad ima 12 god.i voli ici bas nautakmice i cak i mene napominje da ne zaboravim.Koliko jos da ima god da osjeti tu draz prvaka.Nisam rekao da bi nam Ljaljic donjeo titulu vec zasto ne iskoristiti to i ovi sto su u nekom sivilu igre da se trznu jer ako bi i dosao to bi bio igrac koji je imao najacu karijeru koji je onda igrao u pl BiH.
Pazi, ja samo naglas razmišljam. Mislim da dalje od četvrtog mjesta ne možemo, sa Ljajićem ili Messijem i to je poenta mog razmišljanja. Zato ne bi volio da protraćimo tolike pare i da nam je bolja opcija da idemo manjim ali sigurnijim koracima naprijed.
Nagledaće se ona titula burazeru, mi smo Željo.![]()
Organizuje kanton zajedno sa klubom presicu povodom najave pocetka izgradnje juga
Ma to je par standardnih debila. Ja to redovno tamo ponižavam.
Jel te to prasno admin?
Pa ti nemoj kupiti clansku pitaru jedan mars tamo
Prvo lose, drugo odlicno, makedonac i jaber najbolji.mamonelafo je napisao/la: ↑27 jul 2024, 20:19Kako je to sve izgledalo danas? Zašto ne igra Karić, i on je destruktivac, ali dosta brži i gine...
Šta je sa Radovcem?
Kompleksi zbog kojih torpederi pate jos od 1946. dodatno se pojacavaju prenosenjem sa generacije na generaciju, pa je vrlo zabavno otici ponekad na tu temu i uvjeriti se, po ko zna koji put, koliko su opsjednuti Zeljom i nasmijati se na njihove tragikomicne ( a ponekad i bolesne ) pokusaje da ih sebi olaksaju na javnom forumu. Da ne postoje, trebalo bi ih jos jednom vjestacki stvoriti, ako ni zbog cega drugog, a ono barem da nas uveseljavaju svojim primitivizmom, nepismenoscu, prostaklucima, nedostatkom inteligencije i slicnim stvarima koje su tako karakteristicne za bordo bratiju.
Trenutno korisnika/ca: mamonelafo i 32 gosta.