FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
83
52%
Prolazak u Play off
32
20%
Grupnu fazu
46
29%

Ukupno glasova: 161

Pantelija
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Pantelija » 28 jul 2024, 09:00

Do jutra mozete oko stadiona ali mi smo priliku za to imali. I dalje de pokusava nedto ali klub salje Anelu da ons to rijedava... Mislim da je ishod svega jasan, a kada saljesntakve likove meni to liči kao ono "boli me racku, nek ide ona"
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

ŠTA_JE
Kontakt:

Post Postao/la ŠTA_JE » 28 jul 2024, 09:08

Pantelija je napisao/la:
28 jul 2024, 09:00
Do jutra mozete oko stadiona ali mi smo priliku za to imali. I dalje de pokusava nedto ali klub salje Anelu da ons to rijedava... Mislim da je ishod svega jasan, a kada saljesntakve likove meni to liči kao ono "boli me racku, nek ide ona"
Taj defetizam kod nasih ljudi mi nikad nece biti jasan. I dalje ocekujem hrabrost od nekog iz nase Uprave ko ce sazvati press konferenciju i pocetu je sa:"Gruuuuh kupili smo parcelu pravimo svoj stadion sa retail centrom..." A do tada nek se zadovoljavaju sa dva pretkola na Kosevu i nek sabiraju koliko gube od prolaska u samo trece pretkolo a kamoli play off ili bilo koje grupno takmicenje.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 28 jul 2024, 09:14

Tačno se vidi da je neka žena pravila i ovu anketu. Samo je pitanje Ajla ili Anela

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 28 jul 2024, 09:15

ŠTA_JE je napisao/la:
28 jul 2024, 07:35
Za ova dva pretkola mi smo od uefa-e zaradili 700 000 eura. Ako toj cifri dodamo minimum 500 000 maraka od karata dobijemo iznos od 2 miliona KM. To je sasvim solidan iznos s kojim se moze servisirati kredit s kojim se moze krenuti u izgradnju stadiona. Ako se ne varam prodjemo li Trnavu ili sto inaj brat rekao TrnOvO idemo igrati u Zenicu. I sa realnih 30 000 gledalaca padamo na 10-ak hiljada. (Ovoj zaradi od 2 miliona treba dodati zaradu od marketinga, tv prava, a zaradio je i sam grad jer svako od nas je taj dan popio kafu, sok, jeo nesto oko stadiona.)
Kovacevic 2 k
Buljubasic 1,6 k
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 28 jul 2024, 09:27, ukupno mijenjano 1 put.

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 28 jul 2024, 09:23

Necemo Zenicu, hocemo Grbavicu.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 28 jul 2024, 09:31

Lakoste je napisao/la:
28 jul 2024, 09:23
Necemo Zenicu, hocemo Grbavicu.
Daj da prođemo.
Igrat ce se na Kosevu,par sitnica uradis ebo konferencisku.
Idu izbori u slucaju prolaska dici ce se euforija, od politicara neces moci opstati,a kamere rade Kosevo.
Zivi bili pa vidjeli.

thenaturalone
Kontakt:

Post Postao/la thenaturalone » 28 jul 2024, 09:31

Jeste vise dosadni sa Ajlom i ANelom. Tacno od kad pratim Sarajevo uvijek moramo imati Persona non grata koje cemo se dotaci i kad nam u klubu sve ide kako treba.
**** vas vise negativa, daj ba da uzivajmo u Sarajevu kakvog napokon svi zelimo vidjeti a da se ne spominje Ajla i Anela.

Ne znam da li su doticne u klubu niti me interesuje, ali dokle god je klub na stabilnim nogama a ne kao iz vremena virsli, ili nedo Bog kao sad Zeljo, ja postujem Mirvica, a ako postujem Mirvica onda postujem i njegov izbor.

Trebamo voliti klub kao sto ga i volimo, ali i svako od nas kao pojedinac treba gledati da dadne svoj doprinos da se klub vise izdize, pa makar to bilo i samo sprijecavanje sirenja negative.
Okruzeni smo dusmanima, u drzavi nas niko ne voli, imas samo klubove koji nas manje mrze od nekih drugih, krovna kuca fudbala i sve sto ide uz nju takodjer.... i onda se i mi na svakom forumu gdje se pise o FKS doticemo Ajle, Anele, Mirvicevih poteza... koji vam je ba, uzivajte i podrzite klub da budemo slozni i da na kraju sezone odemo svi pred vjecnu vatru.

SamoDaKazeem
Kontakt:

Post Postao/la SamoDaKazeem » 28 jul 2024, 09:36

VolimoSarajevo je napisao/la:
28 jul 2024, 00:23
Halo majstore radni dani su u pitanju.
Nismo na birou da imamo slobodu.
I ovako ljudi izmisljaju fore samo da odu.
Cuj malo mu hahahahahaha
Ma vala i to je šuplja za radni dan,ko god je planirao ići već kad se znalo na kraju prošle sezone da ćemo igrati evropu planirao je dva dana slobodno za ovakve stvari.
Realno sam i ja očekivao više,ali je očigledno da više imamo ovih što ludo vole Sarajevo ali dalje od Koševa teško.

ubipara
Kontakt:

Post Postao/la ubipara » 28 jul 2024, 09:38

thenaturalone je napisao/la:
28 jul 2024, 09:31
Jeste vise dosadni sa Ajlom i ANelom. Tacno od kad pratim Sarajevo uvijek moramo imati Persona non grata koje cemo se dotaci i kad nam u klubu sve ide kako treba.
**** vas vise negativa, daj ba da uzivajmo u Sarajevu kakvog napokon svi zelimo vidjeti a da se ne spominje Ajla i Anela.

Ne znam da li su doticne u klubu niti me interesuje, ali dokle god je klub na stabilnim nogama a ne kao iz vremena virsli, ili nedo Bog kao sad Zeljo, ja postujem Mirvica, a ako postujem Mirvica onda postujem i njegov izbor.

Trebamo voliti klub kao sto ga i volimo, ali i svako od nas kao pojedinac treba gledati da dadne svoj doprinos da se klub vise izdize, pa makar to bilo i samo sprijecavanje sirenja negative.
Okruzeni smo dusmanima, u drzavi nas niko ne voli, imas samo klubove koji nas manje mrze od nekih drugih, krovna kuca fudbala i sve sto ide uz nju takodjer.... i onda se i mi na svakom forumu gdje se pise o FKS doticemo Ajle, Anele, Mirvicevih poteza... koji vam je ba, uzivajte i podrzite klub da budemo slozni i da na kraju sezone odemo svi pred vjecnu vatru.
💯

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 28 jul 2024, 09:39

Pantelija je napisao/la:
Imali smo priliku da nas Sabra u crno zavije,inace malo se vratite u realnost bolje bi vam bilo,ko je lud da ulaze svoje pare u Kosevo,ulozili su u svlacionice nakon 100 godina i jos neke stvari i to je previse. Do tada mastajte da ce doci neka budala i sebe zavaliti u debeli minus da renovira Kosevo po uslovima od Mandica,Sabrine vjestice ili da vam gradi stadion od svojih para u ovoj drzavi.

SamoDaKazeem
Kontakt:

Post Postao/la SamoDaKazeem » 28 jul 2024, 09:44

Nije tačno,uslove za stadion sami postavljamo ali je nemoguće da ti država prebaci stadion 1/1.U ostalom kako može Zrinjski,a mi ne?

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 28 jul 2024, 10:02

28 jul 2024, 09:31

Kako nisi do sad shvatio da ovdje uvijek ima onih koji nakon sto se nesto pozitivno desi, sacekaju 2 3 dana, ugase profile i onda poslije par dana ide Anela i Ajla i slicne idiotarije, jer u tim trenucima znaju da jedino to mozda prodje.
Neki ozbiljni forumasi su me bas razocarali sa bas ovakvim providnim potezima..

thenaturalone
Kontakt:

Post Postao/la thenaturalone » 28 jul 2024, 10:04

SamoDaKazeem je napisao/la:
28 jul 2024, 09:36
Cuj malo mu hahahahahaha
Ma vala i to je šuplja za radni dan,ko god je planirao ići već kad se znalo na kraju prošle sezone da ćemo igrati evropu planirao je dva dana slobodno za ovakve stvari.
Realno sam i ja očekivao više,ali je očigledno da više imamo ovih što ludo vole Sarajevo ali dalje od Koševa teško.
Evo ti samo primjer u mojoj firmi, 3 covjeka idu u Trnavu u privatnom aranzmanu, kupili su i karte, jos dva su covjeka htjela ici ali ne mogu dobiti dane godisnjeg odmora jer su iz iste sluzbe kao dva covjeka od ove trojice.
Ja necu ici iz nekog drugog razloga, ali evo da sam htio ici, jedan bi otpao. Jednostavno ne mogu procesi u firmi ispastati jer radnici hoce na utakmicu.
To je samo primjer iz firme gdje ja radim, a tako ti je i po drugim firmama kad je sezona godisnjih odmora, ljudi u julu i avgustu idu na more te ionako fali radne snage.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 28 jul 2024, 10:04

mosarajvosa83 je napisao/la:
28 jul 2024, 09:39
Pantelija je napisao/la:
Imali smo priliku da nas Sabra u crno zavije,inace malo se vratite u realnost bolje bi vam bilo,ko je lud da ulaze svoje pare u Kosevo,ulozili su u svlacionice nakon 100 godina i jos neke stvari i to je previse. Do tada mastajte da ce doci neka budala i sebe zavaliti u debeli minus da renovira Kosevo po uslovima od Mandica,Sabrine vjestice ili da vam gradi stadion od svojih para u ovoj drzavi.
Je li nisi upucen ili lazes?
Hajro kapetanovic, predstavnik navijaca (iz hz mislim), klupski advokati i uprava su dobili papir da napisu sta i kako zele. Napisali su i odobreno je.
Cemu to laganje? Iznosenje neistina? Pa jel znas kada je poceo problem sa Aylom? Kada je doticna nacelniku prijetila da ce mu navijace dovesti (mislila na hz), pa kad su ovi culi nastao belaj.
A sve to jer klub nakon promjene u upravi nije htio vise to, nego su to gurnuli u stranu i bavili se drugim stvarima, a opet je opstina izasla dva puta u susret, jednom jer su "stornirali" dogovor sa klubom a drugi put jer du opet rekli ok, sta zelite?
I nasi opet ne znaju sta zele.

I sad kao mi trebamo se praviti glupi radi par rezultata trenera, ekipe, na to da se po kuolarima sprda sa nespsobnošću nase administracije? Da vas podjesim prosle godine nasi juniori nisu prosli dalje u ligi prvaka jer jee ista ta administracija od hiljadu žena zaboravila da registruje 5 igraca pa su par dati pred utakmicu kupili djecu po gradu koja su bila van spiska trenera...

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 28 jul 2024, 10:09

Pantelija je napisao/la:
28 jul 2024, 10:04
mosarajvosa83 je napisao/la:
28 jul 2024, 09:39
Pantelija je napisao/la:
Je li nisi upucen ili lazes?
Hajro kapetanovic, predstavnik navijaca (iz hz mislim), klupski advokati i uprava su dobili papir da napisu sta i kako zele. Napisali su i odobreno je.
Cemu to laganje? Iznosenje neistina? Pa jel znas kada je poceo problem sa Aylom? Kada je doticna nacelniku prijetila da ce mu navijace dovesti (mislila na hz), pa kad su ovi culi nastao belaj.
A sve to jer klub nakon promjene u upravi nije htio vise to, nego su to gurnuli u stranu i bavili se drugim stvarima, a opet je opstina izasla dva puta u susret, jednom jer su "stornirali" dogovor sa klubom a drugi put jer du opet rekli ok, sta zelite?
I nasi opet ne znaju sta zele.

I sad kao mi trebamo se praviti glupi radi par rezultata trenera, ekipe, na to da se po kuolarima sprda sa nespsobnošću nase administracije? Da vas podjesim prosle godine nasi juniori nisu prosli dalje u ligi prvaka jer jee ista ta administracija od hiljadu žena zaboravila da registruje 5 igraca pa su par dati pred utakmicu kupili djecu po gradu koja su bila van spiska trenera...
Druze evo zivot prodje vazda isto jest eto Potura je kriva sto glavni grad jedne drzave nema 30 godina jednu natkrivenu tribinu i to Olimpijski stadion,dozovite se malo. Pricam o stadionu a ne o Poturama,Ajlama i slicnim ublehama. Svako normalan zna zbog koga je stadion ovakav kakav jeste. Skupi ti par biznismena i renovirajte Kosevo cas posla,izace vam nasa dobra Opstina i politicari u susret
Zadnja izmjena: mosarajvosa83, dana/u 28 jul 2024, 10:11, ukupno mijenjano 2 puta.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 28 jul 2024, 10:10

nokee je napisao/la:
28 jul 2024, 10:02

Kako nisi do sad shvatio da ovdje uvijek ima onih koji nakon sto se nesto pozitivno desi, sacekaju 2 3 dana, ugase profile i onda poslije par dana ide Anela i Ajla i slicne idiotarije, jer u tim trenucima znaju da jedino to mozda prodje.
Ne, nego ne mogu da citam laži. Mi ugrozeni, potlačeni, svi lopovi mi pošteni i slične šarene laže. Kao nas neko htio da zavali za stadion a bukvalno predstavnik navijaca bio tu i bez hz se nije nista radilo.
A sve to da bi de opravdao mirvić i ekipa oko njega... Daj ba pusti te suplje, budimo realisti a ne djeca nekaimali smo priliku iz snova da imamo stadion sa parkingom i svim oko stadiona, napisali sta zelimo, bez tartan staze itd i opet kad zaseremo hajmo de posrsti nekome drugom..

A ovaj sto piše "kad je dobro pusti price o ovome i onome" a nad u oci lagali godinu da sjla nije tu... A trener ode da potpise otkaz i isti mu potpise ajla... :D
I ja bi volio da sve bude divno i bajno al ne mogu supe s viljuske. Daj ba uouzbiljite se vodite najveci klub u drzavi a ne tik tok nalog. A zamisli da napisem sta desava u akademiji...
No nebitno
Lijepo je dve more ljudi, evropa, ludilo... I nadam de da ce trajati 20 godina al evo vec zbog bolikurcizma te ceka Zenica ako prodjemo slovake.

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 28 jul 2024, 10:11

360 karata do sad
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 28 jul 2024, 10:14

Pantelija je napisao/la:
28 jul 2024, 10:10
nokee je napisao/la:
28 jul 2024, 10:02

Ne, nego ne mogu da citam laži. Mi ugrozeni, potlačeni, svi lopovi mi pošteni i slične šarene laže. Kao nas neko htio da zavali za stadion a bukvalno predstavnik navijaca bio tu i bez hz se nije nista radilo.
A sve to da bi de opravdao mirvić i ekipa oko njega... Daj ba pusti te suplje, budimo realisti a ne djeca nekaimali smo priliku iz snova da imamo stadion sa parkingom i svim oko stadiona, napisali sta zelimo, bez tartan staze itd i opet kad zaseremo hajmo de posrsti nekome drugom..

A ovaj sto piše "kad je dobro pusti price o ovome i onome" a nad u oci lagali godinu da sjla nije tu... A trener ode da potpise otkaz i isti mu potpise ajla... :D
I ja bi volio da sve bude divno i bajno al ne mogu supe s viljuske. Daj ba uouzbiljite se vodite najveci klub u drzavi a ne tik tok nalog. A zamisli da napisem sta desava u akademiji...
No nebitno
Lijepo je dve more ljudi, evropa, ludilo... I nadam de da ce trajati 20 godina al evo vec zbog bolikurcizma te ceka Zenica ako prodjemo slovake.
Vidi tu pricu mozes pricat nekom ko nije iz Sarajeva,podigli smo se na rusevinama tog stadiona,trenirali na kaljuzi itd i jos je isti. Sta hoces ti konkretno od Mirvica jer vidim da ga nemozes ocima vjerovatno jer je Sabru nogiro? Ako mislis da ce ti on graditi stadion odma zaboravi i zatvori tu temu,do sad je stadion trebao da bude kao lampa al politicare boli k i sad valjda zbog njihovog javasluka 30 i kusur godina Mirvic kriv haha vjerovatno je kriv i sto si napustio drzavu. Nikad nismo imali priliku za stadion tj imali smo da ulozimo i da se nista ne pitamo kao i uvijek.

SamoDaKazeem
Kontakt:

Post Postao/la SamoDaKazeem » 28 jul 2024, 10:22

28 jul 2024, 10:04
SamoDaKazeem je napisao/la:
28 jul 2024, 09:36
Cuj malo mu hahahahahaha
Evo ti samo primjer u mojoj firmi, 3 covjeka idu u Trnavu u privatnom aranzmanu, kupili su i karte, jos dva su covjeka htjela ici ali ne mogu dobiti dane godisnjeg odmora jer su iz iste sluzbe kao dva covjeka od ove trojice.
Ja necu ici iz nekog drugog razloga, ali evo da sam htio ici, jedan bi otpao. Jednostavno ne mogu procesi u firmi ispastati jer radnici hoce na utakmicu.
To je samo primjer iz firme gdje ja radim, a tako ti je i po drugim firmama kad je sezona godisnjih odmora, ljudi u julu i avgustu idu na more te ionako fali radne snage.
Evo ti moj primjer.Znao sam da ćemo igrati evropske utakmice.Šefu sam rekao hoću dva dana u tom periodu ne interesuje me ništa, ženi sam rekao može godišnji i sve ali ako se potrefi neko realno gostovanje nema me dva dana .
Znači godinu dana ranije svima najavio.
Sve se može ako želja stvarno postoji.

ubipara
Kontakt:

Post Postao/la ubipara » 28 jul 2024, 10:22

A jest ovaj Pantelija dobro ogorcen sto vise nije u klubu pa prica i kako jeste i kako nije. Koliko ja znam Anela je u SFK i nema bas nista sto se tice nas da radi, ok neke male asministrativne poslove ali nista specijalno. Isto tako za Aylu, ne znam sto potenciras to da je ona podpisala otkaz treneru kad je javno rekla da napusta mjesto direktora ali da ce obavljati tu funkciju dok ne nadjemo nekog drugog i to je to. Sad imamo ovog belgijanca tako da Ayle u klubu vise nema, zato nemoj prosipati svoje nezadovoljstvo i ogorcenost ovdje i pisati kako je jos tu i da radi jer ne radi.
Pricas price o akademiji u kojoj si bio i zaposlen jer vidim da znas puno, sto nisi tad dizao glas kad si bio uposlenik u klubu pa promjenio nesto nego si bio Sabrin ker i radio kako ti ona kaze, sad isto to radis u Njemackoj jer se hvalis ovdje i svako malo potenciras kako nisi tu kako si ti u njemackoj itd. Opusti se malo covjece

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: adoado, Amcho1, HariTz, InatSilniBosanski, keli, Pena, Proximic i 55 gostiju.