Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ma samo se vi lozite na jednu utakmicu jer vam je to jedina utakmica u sezoni kad se osjetite bitnim kad igrate protiv Sarajeva. U biti sezona vam se svede na to.
U kupu ispadnete protiv drugoligasa *treba reci da ste jedini premijerligas kojem je to poslo za nogom, u ligi nikad niste ni blizu top 4. I laganica. Europa svako 3 godine se slavi I to je to.
U kupu ispadnete protiv drugoligasa *treba reci da ste jedini premijerligas kojem je to poslo za nogom, u ligi nikad niste ni blizu top 4. I laganica. Europa svako 3 godine se slavi I to je to.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
A durmis kad vas je izbacio?jurisicduska je napisao/la: ↑28 jul 2024, 15:24Ma samo se vi lozite na jednu utakmicu jer vam je to jedina utakmica u sezoni kad se osjetite bitnim kad igrate protiv Sarajeva. U biti sezona vam se svede na to.
Fk Željezničar.
-
- Kontakt:
To je jos dobro, neki ispadnu cak i od treceligasajurisicduska je napisao/la: ↑28 jul 2024, 15:24Ma samo se vi lozite na jednu utakmicu jer vam je to jedina utakmica u sezoni kad se osjetite bitnim kad igrate protiv Sarajeva. U biti sezona vam se svede na to.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- feniksptica
- Kontakt:
Gori ste vi sto se s plavim ikako raspravljate o icemu. Da im se sta može dokazat ne bi izmedju sebe bili podijeljeni.
Dalje, fakst su trenutno nebitan faktor u ligi te im bilo kakva rasprava jedino ostsje kao pokazatelj bitnog. Svrstas ih trenutno u isti kos ko Slobodu i tjt. Ekipa protiv koje ocekujes pobjedu kuci i gdje je gostovanje teško i na nož i to je to. Hajmo dalje.
Postavljas im Cerica i broj humanitarnog koji ih je spasavo i oni u tome ne vide sramotu. Nema dalje poslije toga.
Dalje, fakst su trenutno nebitan faktor u ligi te im bilo kakva rasprava jedino ostsje kao pokazatelj bitnog. Svrstas ih trenutno u isti kos ko Slobodu i tjt. Ekipa protiv koje ocekujes pobjedu kuci i gdje je gostovanje teško i na nož i to je to. Hajmo dalje.
Postavljas im Cerica i broj humanitarnog koji ih je spasavo i oni u tome ne vide sramotu. Nema dalje poslije toga.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Pa ako pricam sa tobom a ti si pitar, logicno se namece da cu kao primjer navesti tvoj klub. Ali da, citave sezone imamo 7k+ posjecenost tako da mogu uzeti koji god klub za primjer.jurisicduska je napisao/la: ↑28 jul 2024, 15:24Ma samo se vi lozite na jednu utakmicu jer vam je to jedina utakmica u sezoni kad se osjetite bitnim kad igrate protiv Sarajeva. U biti sezona vam se svede na to.
Izbacio vas celik s noge na nogu iz kupa. Ne znas vise ni sta bi slagao.
Ajde ispishao sam vas ovdje izgoretine, idite kod babuke nek vam da par karata za prvo pretkolo na racun kuce. Mrsko mi vala pisati sa ljudima kad su im argumenti protiv nas ustvari ono sto oni sad ili su nekad kao klub radili hahaha
Pitice
Tacno tako, nije mi jasno sto ove tvoje kolege uopste razmisljaju o Zelji u ovoj situaciji. Ovom jednom sam dao zadacu, vidjet cemo jel kapacitet da to nauci do sutra. Mada tanak mi je nesto sa znanjem i argumsntima, al nisam ni racunao na njega kao na nekog ozbiljnog za raspravu. Vidjet cemo.feniksptica je napisao/la: ↑28 jul 2024, 15:32
A nama kao klubu ne treba rasprava da bismo bili bitni. Veliko je ime i dalje i ono znaci nesto iako sportski dio sa imenom nema veze sa vezom trenutno. I vi imate jako ime. I jasno je da bi vi i dalje bili interesantniji za ligu i da ste losi od recimo goska. Samo stvar u svemu ovome je sto smo mi losi ali i dalje imamo tu snagu koja ne odustaje od kluba - ljude, puno ljudi. Sto realno u ovakvoj situaciji u kakvoj smo mi ne bi imalo puno klubova, ne u BiH nego ni u regionu, vi pogotovo. Uostalom vidjet ces u novembru kad vam krene crijevo na lijevo pa pocnete tjerati sve i svakog, a ne daj boze da se vratite u eru virsli, da ne bi politike ugasili biste se pa na kraju dodjose azijati sa parama, ne znam bas da su navijaci tad stali uz klub da spase nesto.
- feniksptica
- Kontakt:
Druze ko sto jedan eminentni gospodin iz Srbije kaze ja ne znam da li si drogiran ili pijan al normalan sigurno nisi.
NaHlupao si se gluposti i to previše za tako malo rečenica.
U situaciji u kojoj ste vi sad trenutno... tjerali ste 2-3 investitora, Arape kao potencijalne, mnoge trenere, igrace ko na traci.
Mi kad smo doživjeli veliku krizu kao klub par jakih i pametnih ljudi je sjela, nije panicarila zauzela se za klub. Napravili su model gdje je kasnije doveden investitor. Dakle, kriza gora nego u vas pa se izvukli.
Problem je sto kod vas nema takvih ljudi na vidiku trenutno. Vjerojatno postoje isto tako poslovni i pametni ljudi koji bi mogli nesto smisliti ili sto bise reklo kod nas izmajmunisat ali bog trentnih struja klubu ne mogu doc do riječi ili se nece nametati
NaHlupao si se gluposti i to previše za tako malo rečenica.
U situaciji u kojoj ste vi sad trenutno... tjerali ste 2-3 investitora, Arape kao potencijalne, mnoge trenere, igrace ko na traci.
Mi kad smo doživjeli veliku krizu kao klub par jakih i pametnih ljudi je sjela, nije panicarila zauzela se za klub. Napravili su model gdje je kasnije doveden investitor. Dakle, kriza gora nego u vas pa se izvukli.
Problem je sto kod vas nema takvih ljudi na vidiku trenutno. Vjerojatno postoje isto tako poslovni i pametni ljudi koji bi mogli nesto smisliti ili sto bise reklo kod nas izmajmunisat ali bog trentnih struja klubu ne mogu doc do riječi ili se nece nametati
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Najgore što on konta da je pametan I da je on nešto objasnio.
Kakav klub takvi navijači.
Ne mogu nikako da degradiram iq do te mjere pa da se upustim s tobom u jedan ozbiljan dijalog. Najteže je objasniti sirovini da je sekundarna.
Kakav klub takvi navijači.
Ne mogu nikako da degradiram iq do te mjere pa da se upustim s tobom u jedan ozbiljan dijalog. Najteže je objasniti sirovini da je sekundarna.
Nikako da shvate da smo mi klub koji se ne može prodati za tri veš mašine, pečat i otplatu poreskog duga u iznosu od dva miliona KM.
Mi imamo imovinu, nekretnine, koje vrijede mnogo para i kao što rekoh nije to veš mašina i pečat. Željezničar vrijedi malo više.
Mi imamo imovinu, nekretnine, koje vrijede mnogo para i kao što rekoh nije to veš mašina i pečat. Željezničar vrijedi malo više.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Danas su nervozni, ipak igraju sa orahovicom. I ja bih bio, popustite ga barem danas.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑28 jul 2024, 14:54Čuj nismo nikad ništa dali, a grupa navijača napravila statut i kasnije pomoću par uticajnih ljudi koji vole klub se doveo Tan.
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
Sve sto imate vam drzava dala. Pravi rezimski klub. Niti jedan centimeter te imovine kojom se dicite nije kupljen. Ali tako je kad si politicka kuja koja hajruje od svakog sistema.Virtu4l je napisao/la: ↑28 jul 2024, 16:07Nikako da shvate da smo mi klub koji se ne može prodati za tri veš mašine, pečat i otplatu poreskog duga u iznosu od dva miliona KM.
Mi imamo imovinu, nekretnine, koje vrijede mnogo para i kao što rekoh nije to veš mašina i pečat. Željezničar vrijedi malo više.![]()
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Prije ce Hulahopka potpisat nego Pjana.
Da se prisjetimo kako je to prije par dana izgledalo na evropskom Monumentalu. Časovi ljubavi.

Hoćeš li u Orahovicu ?Orvel je napisao/la: ↑28 jul 2024, 15:39Pa ako pricam sa tobom a ti si pitar, logicno se namece da cu kao primjer navesti tvoj klub. Ali da, citave sezone imamo 7k+ posjecenost tako da mogu uzeti koji god klub za primjer.jurisicduska je napisao/la: ↑28 jul 2024, 15:24Ma samo se vi lozite na jednu utakmicu jer vam je to jedina utakmica u sezoni kad se osjetite bitnim kad igrate protiv Sarajeva. U biti sezona vam se svede na to.
Izbacio vas celik s noge na nogu iz kupa. Ne znas vise ni sta bi slagao.
Ajde ispishao sam vas ovdje izgoretine, idite kod babuke nek vam da par karata za prvo pretkolo na racun kuce. Mrsko mi vala pisati sa ljudima kad su im argumenti protiv nas ustvari ono sto oni sad ili su nekad kao klub radili hahaha
Pitice

Malo lupas gluposti i izmisljas. Poceo si i ti kao Vucic lagati i ucjeravati ljude da su ludi.jurisicduska je napisao/la: ↑28 jul 2024, 13:59@argentina vas niko spomenuo nije dok se niste poceli baviti Sarajevom. Ovo je odgovor na to. A drago mi je da priznajes komplekse.
Vi ste najnebitniji klub premijer lige. Postojite nako I nikom niste interesantni osim politicarima. Sto se I vidi po strukturama kluba.
Pa ti samo Zelju spominjes, svaki post ti je o Zelji, a hoces da kazes da smo nebitni i niko nas ne spominje, pa sto onda ti non stop pises o Zelji (kako bi bilo da smo bitni)?
Ocito je da znas citati i pisati, haj prelistaj zadnjih 100 stranica i vidi postove navijaca Sarajeva ili ces mi reci da i to nije istina, mozda me pokusati uvjeriti da se pise o Realu i Barsi. Za pocetak pogledaj koliko ti Zelju komentarises.
Priznajem komolekse - opet izmisljaj

Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Danas igra zeljo!
Posle utakmica sa zeljom slijedi DONATORSKA VEČER U Velikoj Sali MZ Donja Orahovica.
Dozvoljen je unos jela i pića a biće za sve posjetioce meso sa ražnja ( dobro bi bilo da ponesete plastični pribor -tanjir, nož, viljuška).
Dobrodošli dragi gosti (live prenos utakmice pokušavamo riješiti)

Posle utakmica sa zeljom slijedi DONATORSKA VEČER U Velikoj Sali MZ Donja Orahovica.
Dozvoljen je unos jela i pića a biće za sve posjetioce meso sa ražnja ( dobro bi bilo da ponesete plastični pribor -tanjir, nož, viljuška).
Dobrodošli dragi gosti (live prenos utakmice pokušavamo riješiti)
NEMA NAZAD
VI VRIJEDITE PEDESET MILIONA LIRA, ovaj eura ne liraVirtu4l je napisao/la: ↑28 jul 2024, 16:07Nikako da shvate da smo mi klub koji se ne može prodati za tri veš mašine, pečat i otplatu poreskog duga u iznosu od dva miliona KM.
Mi imamo imovinu, nekretnine, koje vrijede mnogo para i kao što rekoh nije to veš mašina i pečat. Željezničar vrijedi malo više.![]()
Podijeljeni na forumu, a u stvarnosti najgledanija ekipa premijer liga u 10 sezona 8 puta, a daleko od trofeja bili, osim u dva navrata, zamisli kakvi su onda ispod nas.. Dva puta im se udaraju na sjeveru, a kako i nece sta im spid uradi, ne znaju koreografiju centrirati kako treba. Istok i zapad su vam postali najjaci aduti, gdje ima normalne raje.feniksptica je napisao/la: ↑28 jul 2024, 15:32Gori ste vi sto se s plavim ikako raspravljate o icemu. Da im se sta može dokazat ne bi izmedju sebe bili podijeljeni.
Fk Željezničar.
Kae sjeli ljudi koji znaju aka Dino Dinokio Selimovic.
Sinovi moji, stanite u red tek sam pishao, obrisat cu ga od svakog pomalo, jedan po jedan.
A ovaj neki sto ne moze da degradira IQ valjda hoce da kaze da je nadprosjecno inteligentan pa iz tog razloga izvrce pricu na forumu i ima potrebu da tu dokazuje nesto o klubu kojeg mrzi. Ne zelim ulaziti u raspravu ni s kim ali mi je smijesno gledati kako se natprosjecno inteligentni pitari bore da dokazu da su bolji od Zelje u situaciji kada Zeljo nije bitan.
Sinovi moji, stanite u red tek sam pishao, obrisat cu ga od svakog pomalo, jedan po jedan.
A ovaj neki sto ne moze da degradira IQ valjda hoce da kaze da je nadprosjecno inteligentan pa iz tog razloga izvrce pricu na forumu i ima potrebu da tu dokazuje nesto o klubu kojeg mrzi. Ne zelim ulaziti u raspravu ni s kim ali mi je smijesno gledati kako se natprosjecno inteligentni pitari bore da dokazu da su bolji od Zelje u situaciji kada Zeljo nije bitan.
Jos da nam bivsi igraci doniraju ves masine i tu smo negdjeholyman je napisao/la: ↑28 jul 2024, 17:24Danas igra zeljo!
Dobrodošli dragi gosti (live prenos utakmice pokušavamo riješiti)![]()