Pariz 2024 -Tenis-
Re: Pariz 2024 -Tenis-
Ovakvom Rafi je bolje da ispadne i ne ide na Novaxa. Neka cuva snagu za dubl. I ne znam sto ne obrije glavu vise.
Meni je njegova želja za takmičenjem nerealna. Kad se podvuče crta, to je i najveći razlog što je postigao sve. Sav izlomljen u 38. godini života nešto pokušava i ne .ebe živu silu.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Negdje sam procitao da je presadjivao kosu prije par godina ali ocito ne bas uspjesno
Don't believe the hype.
- AshburtonG
- Kontakt:
Patnja je gledat ovakvog Nadala. Bolje da je samo prijavio double sa Alcarazom jer bi tamo mogli daleko. Ovo ce i dobit, ali igrat ce 3 sata protiv ovog lika, koji isto tako nista specijalno ne pokazuje.
Slažem se skroz da je trebao samo double prijaviti jer tu sigurno imaju jakojako dobre šanse da klepe zlato.AshburtonG je napisao/la: ↑28 jul 2024, 17:52Patnja je gledat ovakvog Nadala. Bolje da je samo prijavio double sa Alcarazom jer bi tamo mogli daleko. Ovo ce i dobit, ali igrat ce 3 sata protiv ovog lika, koji isto tako nista specijalno ne pokazuje.
S druge strane, kad se uzme Novakova sezona na šljaci ove godine, mislim da Rafa može zakuhat. Pogotovo ako ponovi prvi set današnji, ali naravno da je autsajder i na Novaka očekujem da bude 1.35-1.45 kvota. Ništa nema izgubiti, samo može h2h izjednačiti i najvećem rivalu srušiti san o zlatu.
Ma da je odustao bila bi prica izbjegao opet Novaka.Zna i on da ovakav nema sta traziti ali dat ce opet sve od sebe ko svaki put.Mislim da neki poraz 6:3 6:4 bio bi podnosljiv.
Ako nista vidjet cemo opet dva najveca tenisera ikada jednog protiv drugog.
Ako nista vidjet cemo opet dva najveca tenisera ikada jednog protiv drugog.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
svaka čast rafi, isto ko i rogeru one zadnje godine na RG … znaš da ti je slijedeći meč zadnji ali ne povijaš rep
a rafa ima i dubl i za razliku od nekih ljigavaca od prije tri godine će ga vjerovatno igrati dok god može hodati

a rafa ima i dubl i za razliku od nekih ljigavaca od prije tri godine će ga vjerovatno igrati dok god može hodati
Sada je izenandjenje kad neko ne ode. Jos jedan pokazatelj kako su danasnje generacije postale soft moj Aki. Zamisli kad bi jedan Jordan ili Zidane to radili.akisarajevo92 je napisao/la: ↑28 jul 2024, 17:37Negdje sam procitao da je presadjivao kosu prije par godina ali ocito ne bas uspjesno
1.17 na Novaka. 

Ovako fokusiranom Djokoviću Nadal ne moze uzeti vise od 3 game.
Organizatori idu Rafi u susret. Navodno preko dana će biti i do 35 stepeni. Ovaj klasik se morao prvo staviti u noćni termin, a drugo da bude u utorak. Vjerovatno se računa i na double gdje žele Rafu da gledaju, a Đoković i double je previše za Rafu trenutno isti dan.
- numanumaye22
- Kontakt:
Najgore i jest to pokusavanje pa da te deru neki amateri a ti takva legenda. Na vrijeme prestanes, zaokruzis karijeru fino i ne kvaris je sebi na kraju. Protiv bioloskog sata ne ide.
Niti ima brzinu, niti servis, niti return za ovaj nivo. Nole zategnut ko praćka.
Jbga,nije da nije ocekivano.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- Shategabri
- Kontakt:
Baš su mu izašli u susret, jučer igrao tri seta, Nole odmaraoCAGarfia je napisao/la: ↑29 jul 2024, 00:11Organizatori idu Rafi u susret. Navodno preko dana će biti i do 35 stepeni. Ovaj klasik se morao prvo staviti u noćni termin, a drugo da bude u utorak. Vjerovatno se računa i na double gdje žele Rafu da gledaju, a Đoković i double je previše za Rafu trenutno isti dan.

Koševo Zapad
Pobjeda sporta nad drogom.
Tuzno je gledati ovo, nekad je stvarno bolje otici dok si jos na vrhu.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Pushi ga Xhokaj
Okusi strah, bol, mrznju i barut
- Shategabri
- Kontakt:
Nije mu trebalo da se ovako sramoti i da završi karijeru tako što će Nole obrisati pod s njim.
Koševo Zapad
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.