UFC
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- Gumistucna
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: UFC
Jesu li ovi Amerikanci normalni u PM?
OK, razumijem da TV kuće hoće da je main card u prime time-u, to je na istočnoj obali 22h a na zapadnoj 18h. Ali da li oni znaju da je tad u Engleskoj 03:00h.
Jbt main card počinje u 3 ujutro, ni za publiku u dvorani ni za borce to nije normalno vrijeme, ljudski organizam je navikao da u to vrijeme spava.
OK, razumijem da TV kuće hoće da je main card u prime time-u, to je na istočnoj obali 22h a na zapadnoj 18h. Ali da li oni znaju da je tad u Engleskoj 03:00h.
Jbt main card počinje u 3 ujutro, ni za publiku u dvorani ni za borce to nije normalno vrijeme, ljudski organizam je navikao da u to vrijeme spava.
Dobro je rekao Paddy, čista prednost za američke borce na cardu, koji je qrac Dani, ovo nije ranije bio slučaj.KennyKFCLofton je napisao/la: ↑27 jul 2024, 19:47Jesu li ovi Amerikanci normalni u PM?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
>80% prihoda od prodaje ppv dolazi iz Amerike
<15% iz Europe
~5% iz Azije i J.Amerike
cisti biznis, ne daju shareholderi da se gubi na prihodu zbog sake nezadovoljnih neamerikanaca, od kojih ce vecina svakako gledati kao da je Vegas, tako da je ova odluka cisto maksimiziranje prihoda i profita
<15% iz Europe
~5% iz Azije i J.Amerike
cisti biznis, ne daju shareholderi da se gubi na prihodu zbog sake nezadovoljnih neamerikanaca, od kojih ce vecina svakako gledati kao da je Vegas, tako da je ova odluka cisto maksimiziranje prihoda i profita

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
-
- Kontakt:
Nema to veze. Amerikancima bi bilo poslijepodne za ovaj Main Card. Vikend je, mogli bi lagano gledati. Ali su im stimali da bude uvecer, sto je debilana za domacine i evropske borce.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- Gumistucna
- Kontakt:
da li je event u Saudiji , šipak bi bio u 3 ujutro
А " &, & ?
В ? ? &
Не $ свій & &
& " в &.
Slava Ukraini
В ? ? &
Не $ свій & &
& " в &.
Slava Ukraini
-
- Kontakt:
Zasluženo,razvalio ga Belal
- Gumistucna
- Kontakt:
- AndreWilliams
- Kontakt:
“Remember the name - forget the fight”
svaka mu dala

-
- Kontakt:
Lagano 4:1 za frljavog brata.
Dvojica sudija su navukla 1 rundu za Rockya zbog domaćeg terena i malo uljepšali rezultat ali nije uticalo na ishod meča.
Ljudi pišu da je Edwards dobio i 5. rundu jer je "nanio više štete". Glupost totalna, Belal ga kontrolisao 3min u toj rundi i 50x čuknuo u glavu.
Dvojica sudija su navukla 1 rundu za Rockya zbog domaćeg terena i malo uljepšali rezultat ali nije uticalo na ishod meča.
Ljudi pišu da je Edwards dobio i 5. rundu jer je "nanio više štete". Glupost totalna, Belal ga kontrolisao 3min u toj rundi i 50x čuknuo u glavu.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Edwards je dobio treću rundu.KennyKFCLofton je napisao/la: ↑28 jul 2024, 14:43Lagano 4:1 za frljavog brata.
Po jedan sudija su mu dali prvu i petu.
Je li moguće da SK Fight nema HD kanal?
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
-
- Kontakt:
To je i meni uvijek misterija bila na prvu konta covjek da li im trebaju pare za takvo nešto ili nemaju prava i slicno..
Nigdje veze baš
E cuj ferguson opet
Nigdje veze baš
E cuj ferguson opet
Tony je trenutno u rangu boraca poput Vase Bakočevića, čak nisam siguran ko bi dobio meč između njih dvojice u ovom momentu.
- Gumistucna
- Kontakt:
imal ko solidan link,methstream prekida stalno
А " &, & ?
В ? ? &
Не $ свій & &
& " в &.
Slava Ukraini
В ? ? &
Не $ свій & &
& " в &.
Slava Ukraini
****?
Atraktivan Shara
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.