Premijer liga BiH - aktuelno
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Vjerovatno vam i treba jedna ves masina
Ne radi bez struje i vode
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Rece covjek ciji je klub izbacio treceligasa igrac koji je dao gol sutra dobio dvojku na kontrolnom iz matematike.jurisicduska je napisao/la: ↑28 jul 2024, 15:24Ma samo se vi lozite na jednu utakmicu jer vam je to jedina utakmica u sezoni kad se osjetite bitnim kad igrate protiv Sarajeva. U biti sezona vam se svede na to.
U kupu ispadnete protiv drugoligasa *treba reci da ste jedini premijerligas kojem je to poslo za nogom, u ligi nikad niste ni blizu top 4. I laganica. Europa svako 3 godine se slavi I to je to.
Proslo jednu kolo nakon ihihi i sad se kurce kao da su Reala dobili i prosli.
Godinu prije mi pozicija 3 a vi 4 sa puuuuno manjim ulaganjima.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Cestitamo na osvajanju trofeja "Bili smo ispred Sarajeva (koje je kolo prije zavrsilo sezonu)"bhsport je napisao/la: ↑28 jul 2024, 17:45Rece covjek ciji je klub izbacio treceligasa igrac koji je dao gol sutra dobio dvojku na kontrolnom iz matematike.jurisicduska je napisao/la: ↑28 jul 2024, 15:24Ma samo se vi lozite na jednu utakmicu jer vam je to jedina utakmica u sezoni kad se osjetite bitnim kad igrate protiv Sarajeva. U biti sezona vam se svede na to.
U kupu ispadnete protiv drugoligasa *treba reci da ste jedini premijerligas kojem je to poslo za nogom, u ligi nikad niste ni blizu top 4. I laganica. Europa svako 3 godine se slavi I to je to.
Znači ne prodajemo se kao viVirtu4l je napisao/la: ↑28 jul 2024, 16:07Nikako da shvate da smo mi klub koji se ne može prodati za tri veš mašine, pečat i otplatu poreskog duga u iznosu od dva miliona KM.
Mi imamo imovinu, nekretnine, koje vrijede mnogo para i kao što rekoh nije to veš mašina i pečat. Željezničar vrijedi malo više.![]()
Mi ćemo se prodati skuplje
Ta prica, ravaku za male pare je ravaku a ova skupa to je dama
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Yugoslav First League:
Ja Manijaka što su se uskofrčili. Puno se digli, a da ne kupiše od Sloge bodove, ne bi sad mogli ni pisati na ovom PDF. Hahaha
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Kmeeeee
I ako se prodamo to nece biti na nacin na koji ste se vi prodali. Samo ste vi od tog napravili mit a mi smo mitomani itd itd
I ako se prodamo to nece biti na nacin na koji ste se vi prodali. Samo ste vi od tog napravili mit a mi smo mitomani itd itd
Puca mi qrac za ove vase glupe dugogodisnje rasprave ali bolesno je i glupo kad pitari nekome govore da su politicka kuja.jurisicduska je napisao/la: ↑28 jul 2024, 16:20Sve sto imate vam drzava dala. Pravi rezimski klub. Niti jedan centimeter te imovine kojom se dicite nije kupljen. Ali tako je kad si politicka kuja koja hajruje od svakog sistema.Virtu4l je napisao/la: ↑28 jul 2024, 16:07Nikako da shvate da smo mi klub koji se ne može prodati za tri veš mašine, pečat i otplatu poreskog duga u iznosu od dva miliona KM.
Mi imamo imovinu, nekretnine, koje vrijede mnogo para i kao što rekoh nije to veš mašina i pečat. Željezničar vrijedi malo više.![]()
Pa politika vas stvorila jadan ne bio. Politika vam poklonila butmir itd itd.
Imate x nacina zayebavat Zelju al tu ispadate bas papani.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
I ja tebi čestitam na -59 u tri sezone za Zrinjski a sa vecim ulaganjem.FKSDoGroba je napisao/la: ↑28 jul 2024, 17:49Cestitamo na osvajanju trofeja "Bili smo ispred Sarajeva (koje je kolo prije zavrsilo sezonu)"bhsport je napisao/la: ↑28 jul 2024, 17:45Rece covjek ciji je klub izbacio treceligasa igrac koji je dao gol sutra dobio dvojku na kontrolnom iz matematike.jurisicduska je napisao/la: ↑28 jul 2024, 15:24Ma samo se vi lozite na jednu utakmicu jer vam je to jedina utakmica u sezoni kad se osjetite bitnim kad igrate protiv Sarajeva. U biti sezona vam se svede na to.
Doduše vama je bitno biti ispred nas.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Prije da je obrnutobhsport je napisao/la: ↑28 jul 2024, 18:22I ja tebi čestitam na -59 u tri sezone za Zrinjski a sa vecim ulaganjem.FKSDoGroba je napisao/la: ↑28 jul 2024, 17:49Cestitamo na osvajanju trofeja "Bili smo ispred Sarajeva (koje je kolo prije zavrsilo sezonu)"
Doduše vama je bitno biti ispred nas.
Pa s obzirom da ste poklonjenu titulu slavili sa nasim tabutom, ne bih rekao
Zadnja izmjena: Orvel, dana/u 28 jul 2024, 18:34, ukupno mijenjano 1 put.
- svrakino1921
- Kontakt:
Kakvi likovi ovdje pišu ahahahhaha
Dan je ne damo te nikome
Onda drugi dan prodati ćemo se ali skuplje
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Yugoslav First League:
Yugoslav First League:
Ja imam kera i tri puta sam mu ponovio da sjedne i on je naucio da kad ja kazem SJEDI on sjedne.
Evo keru treci put da ti ponovim, valjda si inteligentniji od Lutve rahmetli. Ne bi se prodali NA NACIN na koji ste se vi prodali. Nisu u pitanju novci. NACIN, ponavljaj za mnom, NACIN NA KOJI BI SE PRODALI.
A za takvo nesto je potreban zakon o sportu. Ali da ne duzimo pricu vi ste prchija koja se prodala kako se prodala bez ispaljenog metka i sad zivis za dan kad cemo i mi da se prodamo da mozes to da iskoristis kao neki svoj argument. I tebe cu ispitati sutra da vidim.jesil naucio, a ako vas bude vise bgm morat.cu neki kontrolni sastaviti samo za vas odabrane logicare.
Evo keru treci put da ti ponovim, valjda si inteligentniji od Lutve rahmetli. Ne bi se prodali NA NACIN na koji ste se vi prodali. Nisu u pitanju novci. NACIN, ponavljaj za mnom, NACIN NA KOJI BI SE PRODALI.
A za takvo nesto je potreban zakon o sportu. Ali da ne duzimo pricu vi ste prchija koja se prodala kako se prodala bez ispaljenog metka i sad zivis za dan kad cemo i mi da se prodamo da mozes to da iskoristis kao neki svoj argument. I tebe cu ispitati sutra da vidim.jesil naucio, a ako vas bude vise bgm morat.cu neki kontrolni sastaviti samo za vas odabrane logicare.
Jeste li se dogovorili da li se borimo za opstanak, hoce li nas vico gurnuti u drugu ligu ili smo zbog njega opstali? Dajte nam jos koji video punog sjevera kako navijaju, zvanicna objavila jos malo mjesta, falilo 1k da se popuni

Fk Željezničar.
Drkali na Vicu i Borac, davali im Butmir djaba pred utakmicu sa nama, Mirvic mu dupe lizo na Bilinom.
Tzv borci za boljitak bh fudbala.
Vi vec zaboravili da ste tom istom **** guzice za opstanak dali, podrzavali njegove dupelisce u kantonu. MITOMANI. Samo da je nesto lagat i petljat.
Jedva čekam tekmu želje i sloge
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
MiToMaNi, e moj tetrapaku, ispijena ti je prica
Trenutno korisnika/ca: NeSamSafetee, Proximic i 20 gostiju.