!!!
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Pratim ja, 5 igrača je prva postava sto je s nama igrala, nisu specijalni sa tim da se Trencin borio za opstanak, golman im je dobar skinuo 2 100% sanseluckystrike je napisao/la: ↑28 jul 2024, 19:47Bordo familijo, da li je neko imao priliku gledati Spartaka? Vidim da je 0 0 u 83., a po statistici su razbili Trencina.
Da li je neko poredio postave? Ja brzinski primjetim da igraju i Azango i Prohaska i Zeljkovic. Ne vidim u sastavu nikog od povrijeđenih što su propustili tekmu protiv nas.
Je li cijeli stadion otvoren ili samo sjever?JajanizPjedoja je napisao/la: ↑28 jul 2024, 19:50Sutja svi na tjening ko god može, podjžati igjače. Bibe mi
Ne smatraju. Nije da nam znači previše ta odluka, al je jedina razumna koju je savez mogao donijeti oko tog pravila sa strancima.
Al zato je dobra Borcu, imaju Bart Meijersa koji je Holandjanin a i Carolina takodjer ima EU pasos jer ima dvojno državljanstvo Holandija i Maršalovi otoci.
Kako ne znači Boga ti? 5 Španaca, 4 Francuza i Čelik pa udri.
Ma mislim trenutno.
Očekivano je da će po njima štimati. I prošle godine su, nakon što je Borac nakrcao ekipu igračima iz Srbije, uveli pravilo u vezi ex yu igraca. Znači od sad samo pratiti šta Borac radi u prelaznim rokovima i nema zime.kogmagie46 je napisao/la: ↑28 jul 2024, 20:32Al zato je dobra Borcu, imaju Bart Meijersa koji je Holandjanin a i Carolina takodjer ima EU pasos jer ima dvojno državljanstvo Holandija i Maršalovi otoci.
Itekako znaci i donosi novu revoluciju
Trenutno korisnika/ca: amypitar, bordobijeli, UltraNorth, Varijantas8 i 47 gostiju.