Saša Papac

FIFA/UEFA
Kontakt:

Re: Saša Papac

Post Postao/la FIFA/UEFA » 31 mar 2011, 21:39

_d1n0_ je napisao/la:bilo bi extra kada bi se vratio, ali kada nas je napustio u najtežim trenucima... :?
al ne mogu ovakve

Papac sretan ti povratak ljudino!!!

da su bogdom svi postupili kao ti
treba nam jos igraca iz BiH

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 31 mar 2011, 22:02

Sa njim bi riješili sve probleme u odbrani.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

ZeljoHercegovina
Kontakt:

Post Postao/la ZeljoHercegovina » 31 mar 2011, 22:06

Begovic
Mujdza Spahic Papac Lulic
Rahimic
Pjanic Salihovic
Misimovic
Ibisevic Dzeko
FK Zeljeznicar ---- BiH Reprezentacija

Popović Lazar
Kontakt:

Post Postao/la Popović Lazar » 31 mar 2011, 22:09

Svaku utakmicu nam puše u odbrani na mjestu Mravca,te bih Saša adekvatno zamijenio mravca
I odbrana koju bi činili spahić i papac (2 stopera) bila bi više nego sigurna..
Hajde lazare,hajde Lazare..

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 31 mar 2011, 22:10

GIGANT od covjeka....karakteran,principijalan i VELIKI BOSANAC....LJUDINA...kad je slinama u savezu reko da nece igrat za njih dok su oni tu steko je kod mene kredit za 2 zivota...
SASA PAPAC-JEDAN OD NAS
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 31 mar 2011, 22:14

Jos jedna od karika i izgradnji Papetovog beton tima.

--------------Begovic
Mujdza--Papac---Spahic---Lulic

Dobro dosao Sasa !!!
Zadnja izmjena: kimbo, dana/u 31 mar 2011, 22:15, ukupno mijenjano 1 put.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 31 mar 2011, 22:15

Bilo bi dobro da se vrati Papac. Sa ovim bi imali puno vise opcija, nema frke.
Sto se tice ovoga da izbaci Mravca, Medu. Ako nas ne izbace, nek igraju naj bolji, tj koji su u formi.
Nama treba jos jedan kvalitetan stoper, mozda Coca to bude uskoro.
Mujdza X Spaha Papac, da nadjemo nekog kvalitetnog X-a, onda mozemo igrati i samo jednim def veznim.
A Lula je ionako puno puno bolji na krilu, stim da moze igrati i lijevo i desno.
Mujdza i Lula desno, Papac i Salihovic lijevo. To bi bilo vec nesto.
Znaci Papac, dobro dosao.
Zadnja izmjena: soko, dana/u 31 mar 2011, 22:22, ukupno mijenjano 2 puta.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 31 mar 2011, 22:18

Mujdza--Spahic--Papac--Sejo
Mujdza--Spahic--Pandza--Papac
Mujdza--Spahic--Jahic--Papac

Dalo bi se slozit par varijanti sa Papcem.
Lulica samo naprijed poslati, a Seju ako zatreba nazad.
Nadam se da ce biti ovako

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 31 mar 2011, 22:19

Svaka cast! Stajao je cijelo vrijeme iza onoga sto su njih 13 (?) potpisali!
Iza pisma redakciji Dnevnog avaza stoje sljedeći nogometaši reprezentacije BiH: Zlatan Bajramović, Emir Spahić, Ninoslav Milenković, Kenan Hasagić, Almir Tolja, Džemal Berberović, Vladan Grujić, Zvjezdan Misimović, Mirko Hrgović, Mladen Bartolović, Mirsad Bešlija , Saša Papac i Ivica Grlic.
Boldirani su se vratili nakon "obecanja" a jedino ova dva su ostali iza toga da nece igrati za repku sve dok su Iljo, Colakovic, Usanovic i kompanija na celu Saveza.
"Dosta nam je takvih ljudi. Dosta nam je optužbi za kriminal i pronevjere novca. Dosta nam je neznanih igrača kojima se preko reprezentacije pokušavaju pronaći angažmani. Dosta nam je toga da iz reprezentacije prije vremena odlaze naši najbolji igrači. Dosta nam je toga da članovi Predsjedništva Milan Jelić, Iljo Dominković i Sulejman Čolaković, kao i direktor reprezentacije Ahmet Pašalić kroje sudbinu našeg nogometa i reprezentacije. Ogorčeni ovakvim stanjem, a ohrabreni gestovima Sergeja Barbareza i Elvira Bolića, želimo našoj javnosti reći da za dobrobit fudbala u BiH, NEĆEMO više prihvatati pozive za reprezentaciju dok su ovi ljudi na svojim funkcijama, u nadi da će naš gest predstavljati prvi korak ozdravljenja razgranatog bolesnog tkiva u našem fudbalu i novi, zdrav početak selekcije za koju kucaju naša srca."- zaključak je dopisa.

Znaci, Papac i Grlic su jedini ostali pri onom sto su potpisali. Svaka cast na tome! Papac nije cekao da se formira novo vodstvo, vec je odmah rekao da ce se odazvati dok je postalo sluzbeno da vladajuca garnitura napusta Savez!

P.S. Stvarno nije fer da se sada pise kako Papac zeli ponovo u reprezentaciju samo da bi dosao do transfera u neki drugi klub. Zasluzio je on to svojim igrama u Rangersu.
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

SemPer_fi
Kontakt:

Post Postao/la SemPer_fi » 31 mar 2011, 22:38

ne_znam_ko_sam je napisao/la:Svaka cast! Stajao je cijelo vrijeme iza onoga sto su njih 13 (?) potpisali!
Iza pisma redakciji Dnevnog avaza stoje sljedeći nogometaši reprezentacije BiH: Zlatan Bajramović, Emir Spahić, Ninoslav Milenković, Kenan Hasagić, Almir Tolja, Džemal Berberović, Vladan Grujić, Zvjezdan Misimović, Mirko Hrgović, Mladen Bartolović, Mirsad Bešlija , Saša Papac i Ivica Grlic.
Boldirani su se vratili nakon "obecanja" a jedino ova dva su ostali iza toga da nece igrati za repku sve dok su Iljo, Colakovic, Usanovic i kompanija na celu Saveza.
"Dosta nam je takvih ljudi. Dosta nam je optužbi za kriminal i pronevjere novca. Dosta nam je neznanih igrača kojima se preko reprezentacije pokušavaju pronaći angažmani. Dosta nam je toga da iz reprezentacije prije vremena odlaze naši najbolji igrači. Dosta nam je toga da članovi Predsjedništva Milan Jelić, Iljo Dominković i Sulejman Čolaković, kao i direktor reprezentacije Ahmet Pašalić kroje sudbinu našeg nogometa i reprezentacije. Ogorčeni ovakvim stanjem, a ohrabreni gestovima Sergeja Barbareza i Elvira Bolića, želimo našoj javnosti reći da za dobrobit fudbala u BiH, NEĆEMO više prihvatati pozive za reprezentaciju dok su ovi ljudi na svojim funkcijama, u nadi da će naš gest predstavljati prvi korak ozdravljenja razgranatog bolesnog tkiva u našem fudbalu i novi, zdrav početak selekcije za koju kucaju naša srca."- zaključak je dopisa.

Znaci, Papac i Grlic su jedini ostali pri onom sto su potpisali. Svaka cast na tome! Papac nije cekao da se formira novo vodstvo, vec je odmah rekao da ce se odazvati dok je postalo sluzbeno da vladajuca garnitura napusta Savez!

P.S. Stvarno nije fer da se sada pise kako Papac zeli ponovo u reprezentaciju samo da bi dosao do transfera u neki drugi klub. Zasluzio je on to svojim igrama u Rangersu.
MOMAK KOJI IMA RIJEC ZASLUZUJE DA IGRA ZA REPREZENTACIJU !!
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 31 mar 2011, 22:39

Da se ja pitam odmah bi mu dao kapitensku traku. Ljudina! Nema sumnje da ce opet obuci nacionalni dres.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 31 mar 2011, 22:42

Bas sam se cesto pitao da li bi dosao stvarno da je drugi savez, da vidim je li stvarno covjek od rijeci, ili ne zeli da igra pa mu to izgovor. Ali sad vidim da je nas SAŠA PAPAC LJUDINA, i kapa do poda majstore
Dobrodosao nazad
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 31 mar 2011, 22:44

mogla bi se zadnja linija fino popuniti ...

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 31 mar 2011, 22:57

Da su svi bili kao Papac, danas bi BiH na FIFA rang listi djelila mjesto sa Sejselima!
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 31 mar 2011, 23:20

KONGO je napisao/la:Da su svi bili kao Papac, danas bi BiH na FIFA rang listi djelila mjesto sa Sejselima!
Ima i toga jer ovi iz saveza nece da odu pa evo ni pod cjenu suspenzije...nebi njih otjeralo ni to niti da Ciro nije bio selektor niti 100 utakmica Kodro-Bola niti protesti.......samo sila ili evo sad suspenzija svega i svacega.
A Papac bi godio odbrani nema sta samo sto je upitno u kakvom je "stanju" nakon one napucane lopte (vec je imao problema od saobracajne nesrece) i sad kada je upitno gdje ce karijeru nastaviti...
RIP SALE VILENJAK

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 01 apr 2011, 00:22

Popović Lazar je napisao/la:Svaku utakmicu nam puše u odbrani na mjestu Mravca,te bih Saša adekvatno zamijenio mravca
I odbrana koju bi činili spahić i papac (2 stopera) bila bi više nego sigurna..
Slazem se! Spahic i Papac ce aBd biti odlican tandem u odbrani,bas kao sto su Dzeko i Ibisevic u napadu,ili Misimovic i Pjanic u sredini,ili Mujdza i Lulic po bokovima! Salihovica staviti na mjesto Medunjanina ..plus Rahimic...na golu je svejedno ko ce biti Hasagic je provjeren i iskusan golman,Begovic velika nada...u svakom slucaju ukoliko nas UEFA sutra ne suspenduje ,sa povratkom Papca imamo odlicnu reprezentaciju i jaku klupu sto je veoma bitno za nastavak kvalifikacija! ovo sa povratkom Papca me pravo obradovalo i uljepsalo mi je dan,nadam se da ce se i selektor obradovati jer svaki kvalitetan igrac nam je itekako dobro dosao!

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 01 apr 2011, 00:24

szlaja je napisao/la:Bas sam se cesto pitao da li bi dosao stvarno da je drugi savez, da vidim je li stvarno covjek od rijeci, ili ne zeli da igra pa mu to izgovor. Ali sad vidim da je nas SAŠA PAPAC LJUDINA, i kapa do poda majstore
Dobrodosao nazad
on je covjek sa karakterom,nesto kad obeca stoji iza toga! iza sebe ima 5 sjajnih sezona u Rengersima,velikom klubu,i bice nam od velike koristi u nastavku kvalifikacija,naravno ako nas ne suspenduju iz UEFE..nadam se da nece,jer reprezentacija i igraci su najmanje krivi!..

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 01 apr 2011, 00:27

jest sad kad rangersi nisu ponudili novi ugovor kao i igrao bi jer treba mu opet promocija :D
al mi nismo u situaciji da biramo pa tako da bi nam i on dobro dosao
You are someone else I am still right here

Ismire odlazi!!!

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 01 apr 2011, 00:28

BIHfan je napisao/la:Da se ja pitam odmah bi mu dao kapitensku traku. Ljudina! Nema sumnje da ce opet obuci nacionalni dres.
potpis

p.s sta ce mu promocija sa 31 godinom, preko stotinu ligaskih utakmica, na desetine tekmi u evropi :roll:
nema potpisa

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 01 apr 2011, 00:33

Ne znam kako neko može pomisliti da je zbog transfera, pa da je htio zbog transfera mogao je doći odmah nakon što je Pape preuzeo repku (a i prije toga) ;). Čovjek je imao svoj stav i svaka mu čast!
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.