šta ima veze ... nema više onog do 21 godine ... sad nema granice ...Virtu4l je napisao/la:Taj je već igrao za Hrvatsku. Prekrižen.
Reprezentativci (fudbal)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Reprezentativci (fudbal)
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Ama ne taj.Virtu4l je napisao/la:Igra on i sada u Hajduku, mislim da je u zadnje vrijeme biljezio dobru minutazu. Po meni najveca greska Blazevica jeste ta sto ga protiv Turske nije uveo u igru kada smo vodili 0-1, siguran sam da bi on istrcao bar jedan kontra napad u svim onim uraganskim napadima Turske.ŠB_Fidelis je napisao/la:I Bartulovic je igrao u Hajduku, gledao sam ga dosta puta, nekoliko puta i uzivo, ukljucujuci u mladoj reprezentaciji. Tada je bio mlad i potentan igrac, talent, igrac dobrog centarsuta, brzine i jakog udarca, no odavno ni traga ni glasa o njemu na pravi nacin, tko zna u kakvom je stanju.
http://transfermarkt.de/de/spieler/2817 ... rofil.html
Taj.
...Život za Široki...
sa je sa vladanom bojovicem iz rode(holandija)
ima 22 god
mjesto rodjenja:gacko
pozicija:stoper i lijevi bek
ima 22 god
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
želi li / može li igrati za nas i kako si saznao za njega ?tm_ warior je napisao/la:strasan igractax je napisao/la:sa je sa vladanom bojovicem iz rode(holandija)
ima 22 god
Za seniorsku je igrao,za seniorskuanlayan je napisao/la:šta ima veze ... nema više onog do 21 godine ... sad nema granice ...Virtu4l je napisao/la:Taj je već igrao za Hrvatsku. Prekrižen.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
nije ... pa ne bi čovjek ispadao tele i govorio da hoće da postane reprentativac BiH ... ako ne može .. ccc ... otkud ti ta informacija ?harishp je napisao/la:Za seniorsku je igrao,za seniorskuanlayan je napisao/la:šta ima veze ... nema više onog do 21 godine ... sad nema granice ...Virtu4l je napisao/la:Taj je već igrao za Hrvatsku. Prekrižen.
- el-fighter
- Kontakt:
Ma svašta se piše. Jedni pišu ovako, a drugi onako. Koliko ja znam, ovaj igrač je već nastupio za Crnu Goru, a sada je izjavio da bi želio postati bh. reprezentativac.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- Omerbavarac
- Kontakt:
tm_ warior je napisao/la:sta je sa onim jakirevicem,maleticem,bajicem
Bajic i Maletic igraju zajedno u Koblenzu, ciro ih nije zvao vjerovatno zbog toga sto imamo dovoljno igraca na njihovim pozicijama.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- el-fighter
- Kontakt:
Oni bi mogli igrati u selekciji novinara, jer su tu negdje oko repke. Mora se priznati da mi na njihovim pozicijama imamo boljih igrača, pa je to razlog zašto nisu pozvani u repku.tm_ warior je napisao/la:sta je sa onim jakirevicem,maleticem,bajicem
Velež do groba života mi moga
kakav crni jakirevic, fino je odigrao onda u BGu 
ramovic brani za tromsø i najbolje je placeni golman u norveskoj ligi.
evo sad citam da je neki malik basic potpiso za WBA
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
marsej mali tim
- majestic24
- Kontakt:
Sibenik za Ermina Zeca trazi 3,5 mill eura. Hajduk je odmah odustao od njegovog dovodjenja. Takodje u Hajduku su ubijedjeni da ce Ibricic napustiti poljud pa se se okrenuli pojacanjima. Na Ibrino mjesto bi "ponovo"trebao doci Florian Cernat.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Nek' se zagrle obadvojica
i kazu HNL-i, bjez'te noge posracu vas
Cuj kolko Sibenik trazi
, pa kad se nadaju ino-angazmanu. Gdje onaj @seldo, da nam da info iz prve ruke kako stoje stvari sa Zecom 
Cuj kolko Sibenik trazi
Vom Jäger zum Gejagten
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ma jest vala bas, samo nek pokupe stvari i nek bjeze iz HNL-a. Kaka Hrvatskai kaki bakraci, koda moze napredovati u Sibeniku.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Kakav Jakirevic ,ma sjeti se Bg,ojj...Pa doboro je Baho rekoa.pa ko si ti covjece ,ko te dovede,ccc..
http://sportsport.ba/bh_fudbalp-18656.htm
mislim da se od ovih najviše istakao Pjanić, Spahić je napravio bespotrebno faul i kad je bila stetiva i penal - znači ništa, dok mi se čini da ni Jahić nije odigrao za - Chelsea .
mislim da se od ovih najviše istakao Pjanić, Spahić je napravio bespotrebno faul i kad je bila stetiva i penal - znači ništa, dok mi se čini da ni Jahić nije odigrao za - Chelsea .
Ljudi, ovo sam procitao na jednom forumu, pa nemojte vjerovat 100%, ali Spahic izgleda ide u ovaj Bunyodkor gdje je i Scolari otiso. Nude mu 4 puta vise nego Schalke. Sramota ako ode tamo. Gdje su mu ambicije?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
pa mogao je ostat u Rusiji i uzimat pare, da mu je samo do para..... znaci ne vjerujemCartman je napisao/la:Ljudi, ovo sam procitao na jednom forumu, pa nemojte vjerovat 100%, ali Spahic izgleda ide u ovaj Bunyodkor gdje je i Scolari otiso. Nude mu 4 puta vise nego Schalke. Sramota ako ode tamo. Gdje su mu ambicije?
Ovi ludjaci imaju mnogo vise para. I ja se nadam da nije istina, ali ne bi me cudilo. Cudan je on tip svakako.calcio je napisao/la:pa mogao je ostat u Rusiji i uzimat pare, da mu je samo do para..... znaci ne vjerujemCartman je napisao/la:Ljudi, ovo sam procitao na jednom forumu, pa nemojte vjerovat 100%, ali Spahic izgleda ide u ovaj Bunyodkor gdje je i Scolari otiso. Nude mu 4 puta vise nego Schalke. Sramota ako ode tamo. Gdje su mu ambicije?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"