Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- JuveSissoko
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
Exor, holding kompanija ako se na varam, Elkanovo carstvo sto drzi Juve,Ferrari,FIAT i ostale igracke, ostvarilo je dobit ove godine od 136.7 miliona, a 2009 su imali gubitak od 388 miliona, dakle sjajan rast, dosta likvidnosti, takodje neto aktiva iznosi 8.3 milijarde , ukupna sredstva holding kompanije minus obaveze, ono ulozeno minus sto dugujes pa sta ostane
laicki, eh sad kad dodje Marotta pa kaze nemam sredstava za kupovinu igraca, znamo do koga je, do Elkana i njegovog novcanika, jbo ga kriket i 400 miliona u kriketu,dok ovamo igra Martinez i Traore na posudbi

gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Imam samo 2 zelje naredne sezone da nas JUVE bude prvak i da u napadu gledam tandem Matri-Neymar. Kako bi se njih dvojica slagali dobro ali to su ipak pusti snovi jer Elkan marke neda majku svoju ebo...
Nadam se da ce Neymar svoj crno-bijeli dres zamijeniti nasim crno-bijelim dresom a negdje sam i citao da bi volio jednog dana da zaigra za Juventus..
http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak ... 6612_n.jpg
Nadam se da ce Neymar svoj crno-bijeli dres zamijeniti nasim crno-bijelim dresom a negdje sam i citao da bi volio jednog dana da zaigra za Juventus..
http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak ... 6612_n.jpg
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- SoloJuve26
- Kontakt:
Sta ovo Juventus ima zelju da proda sve zvijezde??
Buffon, chiellini i sad Marchisio...
Hocemo postati nova Bologna
Buffon, chiellini i sad Marchisio...
Hocemo postati nova Bologna
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- JuveSissoko
- Kontakt:
Bastos je 90% u Juventusu, neke potvrde dolaze i iz Francuske, eto na njega smo potrosili non Eu mjesto, moglo je to bolje, nisam impresioniran
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Chiellini van terena 30 dana!
Del Piero propušta derbi sa Romom?
Pa šta je ovo više, ne mogu da vjerujem svake sedmice se igrači povrijeđuju, pa ako je već problem u tom Vinovu trebaju to malo srediti
Bastos dogovoren (piše se), piše se da je transfer vrijedan oko 17 miliona, a usput to je i ispunjena kvota non EU, e sad koliko će to biti pametno ostaje da se vidi?
Ekipa je desetkovana pred utakmicu sa Romom, nemam riječi, pa pored svega što se dešava i sreća nas je napustila, zalošno!
Del Piero propušta derbi sa Romom?
Pa šta je ovo više, ne mogu da vjerujem svake sedmice se igrači povrijeđuju, pa ako je već problem u tom Vinovu trebaju to malo srediti
Bastos dogovoren (piše se), piše se da je transfer vrijedan oko 17 miliona, a usput to je i ispunjena kvota non EU, e sad koliko će to biti pametno ostaje da se vidi?
Ekipa je desetkovana pred utakmicu sa Romom, nemam riječi, pa pored svega što se dešava i sreća nas je napustila, zalošno!
- JuveSissoko
- Kontakt:
- Ponos Torina
- Kontakt:

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
kad ste već krenuli sa slikama evo i od mene jedna
sa jednog hr portala, s kojim klubom oni povezuju korupciju

sa jednog hr portala, s kojim klubom oni povezuju korupciju

Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
Predviđaju se ovi dresovi MADA NIJE SIGURNO !!! ovo su samo prijedlozi !

Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Iz Nike-a su previse svojeglavi da bi nam podarili ovako lijepe dresove. Mislim da je ovo samo masta nekog navijaca, nazalost.
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!
I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.
I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
joj kako mrzim ove trece plave sa zvijezdom
, ne znam prije kad smo imali dresove sa zvijezdom (jos dok je Peruci branio) imao sam neki osjecaj da koju god utakmicu igramo u njima a ja gledam gubimo(finale je izuzetak) 
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Po meni su to najljepsi dresovi koje smo imali. A nisam jedini koji tako misli 
- JuveSissoko
- Kontakt:
jedan od najljepsih, dobro su nam stojali a i meni jedan sa pijace ko djetetu, Del Piero na ledjima, svi me pitali jel to original, extra izgledaoJuventino je napisao/la:Po meni su to najljepsi dresovi koje smo imali. A nisam jedini koji tako misli
- JuveSissoko
- Kontakt:

malo pretjeruju sa ovim italijanskim bojama al eto, italijanski smo tim, mada bolje da su umjesto ovih kockica ili pravougaonika stavili kakve ljepse figure, zvijezde ili tako nesto
- Bit ćemo jasni: iskoristit ćemo opciju otkupa njegova ugovora - potvrdio je sportski direktor kluba Pietro Leonardi i dodao:
- Čujem kako se priča da će Giovinco biti dio paketa za buduće Juventusove transfere. Neće, mi ćemo ga otkupiti. On je naše vlasništvo i naše bogatstvo.
Ne mogu da vjerujem da su Juventusovi celnici dopustili Parmi opciju kupnje Giovinca u ugovoru.
- Čujem kako se priča da će Giovinco biti dio paketa za buduće Juventusove transfere. Neće, mi ćemo ga otkupiti. On je naše vlasništvo i naše bogatstvo.
Ne mogu da vjerujem da su Juventusovi celnici dopustili Parmi opciju kupnje Giovinca u ugovoru.
''Why do you think your moves are so grand and noble and I'm always the idiot piece of shit!''
pise se da ce biti isplaceno oko 32 miliona eura Santosu, malo skupo ali jbg. mali je zvijerSky: Juventus Confirm that Neymar Bid is Accepted By Santos
ostalo je jos samo da se dogovore oko ugovora, sto ne bi trebalo predstavljati problem
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Dobar pokusaj.Puma je napisao/la:pise se da ce biti isplaceno oko 32 miliona eura Santosu, malo skupo ali jbg. mali je zvijerSky: Juventus Confirm that Neymar Bid is Accepted By Santos
ostalo je jos samo da se dogovore oko ugovora, sto ne bi trebalo predstavljati problem
Nazalost, ovo za Giovinca nije sala. Trebali bi dobiti nekih €8m od tog dogovora, ako se ne varam..
Još da nije 1.APRIL možda bi i povjerovao, ali i tad bi morao to dobro provjeriti, jer Elkan neda pare!Puma je napisao/la:pise se da ce biti isplaceno oko 32 miliona eura Santosu, malo skupo ali jbg. mali je zvijerSky: Juventus Confirm that Neymar Bid is Accepted By Santos
http://www.football-italia.net/apr01k.html
Ostali smo i bez Alexa protiv Rome.
Out 15 dana. Stvarno smo pogane srece 
Ostali smo i bez Alexa protiv Rome.
- JuveSissoko
- Kontakt:
vecchiasignora.com, guru trac: Benzema u Juve, Aguero u Real, tokom Maja kokretni pregovori i zakljucenje,eto da vidimo, i nema veze sa 1.Aprilom
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.