Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Nabijem na **** i savez i Borac kojem se svako malo nešto namješta. Ja kad kažem da ovo što oni rade nikad niko nije radio, niti će raditi, pojedini se smiju i spominju se nekakve namještene titule, a sve te namještene titule su SMIJEŠNE u poređenju sa ovim. SMIJEŠNE. Pravila se mijenjaju radi Borca i to par dana prije početka prvenstva i to dva ljeta zaredom, pa šta više da kažem. Hej, pravila se mijenjaju. A još par navijača ovog smiješnog kluba koji pišu na forumu smiju se, nazivaju druge ljubomornim i tako to.
A pojedini navijači Sarajeva, Željezničara, Čelika, itd, neka opet razmisle o nekakvoj podršci Borcu u Europi. Lafo treba navijati za sve klubove zbog koeficijenta i da se ne brukamo, ma treba malo sutra **** im ja familiju. Kada budu normalniji klub, onda je logično da imaju podršku, a ovako ne. Kako će se dati podrška klubu kojem se bukvalno namješta SVAKA sitnica?
A ono drugo pravilo je ŽALOSNO. Pravilo koje se NE SMIJE dopustiti ni pod razno. Valjda se ne treba objašnjavati zašto se ne treba dopustiti. Čuj entitetski savezi. Sramota!
A pojedini navijači Sarajeva, Željezničara, Čelika, itd, neka opet razmisle o nekakvoj podršci Borcu u Europi. Lafo treba navijati za sve klubove zbog koeficijenta i da se ne brukamo, ma treba malo sutra **** im ja familiju. Kada budu normalniji klub, onda je logično da imaju podršku, a ovako ne. Kako će se dati podrška klubu kojem se bukvalno namješta SVAKA sitnica?
A ono drugo pravilo je ŽALOSNO. Pravilo koje se NE SMIJE dopustiti ni pod razno. Valjda se ne treba objašnjavati zašto se ne treba dopustiti. Čuj entitetski savezi. Sramota!
Nista vico sam ne moze. Prodane bosnje dizu rukice, otpale im ako Bog da !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- MocMahale444
Amin.
I zene im se kurvale po komsiluku da raja ima sta guzit.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Nek nas yebu, nema gore nesorte od bosnje, koji bi yebo rodjenu majku za pare/poziciju/vlast...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Zar nije prelazni rok do septembra? Koliko je dosas bilo stranaca dozvoljeno?OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑28 jul 2024, 21:54Zamisli ti, da oni uvode pravila za radne dozvole igraca, na kraju prijelaznog roka. Po kojem zakonu je to dozvoljeno, i po kojoj logici?
Lomis se da nadjes igraca iz regiona cijelo ljeto, i kad sve zavrsis kazu ti da mozes iz cijele EU.
Tuzit treba savez zbog ovakvih odluka.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Ma bjezi ba u pmRedBlue je napisao/la: ↑28 jul 2024, 22:17Zar nije prelazni rok do septembra? Koliko je dosas bilo stranaca dozvoljeno?OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑28 jul 2024, 21:54Zamisli ti, da oni uvode pravila za radne dozvole igraca, na kraju prijelaznog roka. Po kojem zakonu je to dozvoljeno, i po kojoj logici?
Lomis se da nadjes igraca iz regiona cijelo ljeto, i kad sve zavrsis kazu ti da mozes iz cijele EU.
-
- Kontakt:
Odlicno pravilo kad bi bilo kakve garancije da ga nece ukinut ako Borcu ode Holanđanin I Austrijanac.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
Prošle godine, Sarajevo ufatilo šemu za ove južnoamerikance i krenulo dovodoti, imalo preko 3 stranca, ne znam tačno koliko. Pošalje ih po posudbama jer 3 mogu bit u zapisniku, Borac se utrtio ne bil Sarajevo uzelo s njima titulu.
Ove sezone, Borac dovede 2 igrača koji imaju Holandsko državljanstvo pravilo se mjenja da igrači članica EU nisu stranci HAHAHAHAHAHA.
Gdje logika završava tu počinje Bosna i Hercegovina, sami smo sebi krivi.
Pitari spamajte i dalje po temi o Želji, vi prvi ne smijete dić glas zbog korona titule i izlaska sa terena prošle sezone. al tješite se da je med i mlijeko kod vas.
Ove sezone, Borac dovede 2 igrača koji imaju Holandsko državljanstvo pravilo se mjenja da igrači članica EU nisu stranci HAHAHAHAHAHA.
Pitari spamajte i dalje po temi o Želji, vi prvi ne smijete dić glas zbog korona titule i izlaska sa terena prošle sezone. al tješite se da je med i mlijeko kod vas.
Ako neko i mrvu diže glas, znači minimalno to smo mi. Borcu i Zrinjskom odgovara, Željo dobio pozajmice od saveza pa šuti.12345678922 je napisao/la: ↑28 jul 2024, 22:23Prošle godine, Sarajevo ufatilo šemu za ove južnoamerikance i krenulo dovodoti, imalo preko 3 stranca, ne znam tačno koliko. Pošalje ih po posudbama jer 3 mogu bit u zapisniku, Borac se utrtio ne bil Sarajevo uzelo s njima titulu.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
- Kontakt:
Legendo moja, to što ste napustili teren ne znači dizanje glasa, to je bila fora da vas kupi Rožman i Ibrčičić.mnon46 je napisao/la: ↑28 jul 2024, 22:26Ako neko i mrvu diže glas, znači minimalno to smo mi. Borcu i Zrinjskom odgovara, Željo dobio pozajmice od saveza pa šuti.12345678922 je napisao/la: ↑28 jul 2024, 22:23Prošle godine, Sarajevo ufatilo šemu za ove južnoamerikance i krenulo dovodoti, imalo preko 3 stranca, ne znam tačno koliko. Pošalje ih po posudbama jer 3 mogu bit u zapisniku, Borac se utrtio ne bil Sarajevo uzelo s njima titulu.
Što prošle sezone niste digli glas kad su uveli pravilo sa 5 na 3 stranca ? Kad ste morali Viverosa, Gulija, Muhameda Musu otpisat, da bi osto Peneranda, Oliviera i ne znam ko još
Evo da sam odgovorim, prelazni rok traje do 6. Septembra. Dozvoljeni broj stranaca je 3 po sad vec starim pravilima. Borac trenutno ima 3 stranca po dosad vazecim pravilima, tako da ovo pravilo ne znaci nista sa te strane, jedino ako dovedemo do kraja prelaznog roka par juznoamerikanaca.OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑28 jul 2024, 22:17Ma bjezi ba u pmRedBlue je napisao/la: ↑28 jul 2024, 22:17Zar nije prelazni rok do septembra? Koliko je dosas bilo stranaca dozvoljeno?OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑28 jul 2024, 21:54Zamisli ti, da oni uvode pravila za radne dozvole igraca, na kraju prijelaznog roka. Po kojem zakonu je to dozvoljeno, i po kojoj logici?
Zadnja izmjena: RedBlue, dana/u 28 jul 2024, 22:30, ukupno mijenjano 1 put.
Legendo moja, pravio se i sastanak premijerligaša pa niko ne dođe. A i to napuštanje terena je u neku ruku dizanje glasa. Šta je tačno tvoj klub uradio, za koji god navijao?12345678922 je napisao/la: ↑28 jul 2024, 22:27Legendo moja, to što ste napustili teren ne znači dizanje glasa, to je bila fora da vas kupi Rožman i Ibrčičić.mnon46 je napisao/la: ↑28 jul 2024, 22:26Ako neko i mrvu diže glas, znači minimalno to smo mi. Borcu i Zrinjskom odgovara, Željo dobio pozajmice od saveza pa šuti.12345678922 je napisao/la: ↑28 jul 2024, 22:23Prošle godine, Sarajevo ufatilo šemu za ove južnoamerikance i krenulo dovodoti, imalo preko 3 stranca, ne znam tačno koliko. Pošalje ih po posudbama jer 3 mogu bit u zapisniku, Borac se utrtio ne bil Sarajevo uzelo s njima titulu.
Što prošle sezone niste digli glas kad su uveli pravilo sa 5 na 3 stranca ? Kad ste morali Viverosa, Gulija, Muhameda Musu otpisat, da bi osto Peneranda, Oliviera i ne znam ko još
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
- Kontakt:
Nemojte vi o dizanju glasa ljubi vas brat.
Čuj Sarajevo nije diglo glas, jedini klub koji se suprostavio ovoj tiraniji. Vama odgovara. Odete kod Vice on vam gurne para I svi sretni.
Čuj Sarajevo nije diglo glas, jedini klub koji se suprostavio ovoj tiraniji. Vama odgovara. Odete kod Vice on vam gurne para I svi sretni.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
A standardni balijanderi i dalje poslusno klimaju glavom na svaku vicinu nebulozu. Grobari bh fudbala.
Pročepit će negdje.
-
- Kontakt:
Ne vidim da ste sazvali sad sastanak ?mnon46 je napisao/la: ↑28 jul 2024, 22:29Legendo moja, pravio se i sastanak premijerligaša pa niko ne dođe. A i to napuštanje terena je u neku ruku dizanje glasa. Šta je tačno tvoj klub uradio, za koji god navijao?12345678922 je napisao/la: ↑28 jul 2024, 22:27Legendo moja, to što ste napustili teren ne znači dizanje glasa, to je bila fora da vas kupi Rožman i Ibrčičić.

Treba da vas sve moljakamo svako pola godine? Da je tvoj klub htio (čitaj smio) odazvao bi se prvom. Al ybg, treba 3 za 3 sa slogom dogovorit, treba posudit pare od saveza, ne ide da ujedaš ruku koja te hrani.12345678922 je napisao/la: ↑28 jul 2024, 22:31Ne vidim da ste sazvali sad sastanak ?mnon46 je napisao/la: ↑28 jul 2024, 22:29Legendo moja, pravio se i sastanak premijerligaša pa niko ne dođe. A i to napuštanje terena je u neku ruku dizanje glasa. Šta je tačno tvoj klub uradio, za koji god navijao?12345678922 je napisao/la: ↑28 jul 2024, 22:27
Legendo moja, to što ste napustili teren ne znači dizanje glasa, to je bila fora da vas kupi Rožman i Ibrčičić.
Što prošle sezone niste digli glas kad su uveli pravilo sa 5 na 3 stranca ? Kad ste morali Viverosa, Gulija, Muhameda Musu otpisat, da bi osto Peneranda, Oliviera i ne znam ko još![]()
Bilo 3 stranca iz bilo koje drzave osim iz ex yu. A vidi cuda, bas napravise pravilo po kojem vama opet najvise pogoduje. Nigdje na svijetu nema da se pravila o broju stranih igraca donose 6 dana prije pocetka lige...RedBlue je napisao/la: ↑28 jul 2024, 22:28Evo da sam odgovorim, prelazni rok traje do 6. Septembra. Dozvoljeni broj stranaca je 3 po sad vec starim pravilima. Borac trenutno ima 3 stranca po dosad vazecim pravilima, tako da ovo pravilo ne znaci nista sa te strane, jedino ako dovedemo do kraja prelaznog roka par juznoamerikanaca.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
12345678922 je napisao/la: ↑28 jul 2024, 22:23

Trenutno korisnika/ca: NazorUso, supervizor, tuitamo i 15 gostiju.