Yebo ti Salem rodicu

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Naravno da bi nas dobili na taj nac8n 0-3 jos bi nam igra bila nikakva,onda bi forumski strucnjaci rekli Zekic nema pojma,igraci i taktika losi itd,nedaj Boze malo dublje pogledati. Najaci su mi ovi sto zive u masti i misle da investitori cekaju na cosku da uloze u ovu ligu ili klub,vjerujte otisao bi bilo koji investitor nakon 2 dana kad bi vidio sta se desava,kad dva dana ored prvenstvo ti unistava investiciju svjesno uvodjenjem pravila o 3 stranca a ti ib imas 5 itd itdLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑29 jul 2024, 10:25ne znam za vas, nije mirvic supermen.nokee je napisao/la: ↑29 jul 2024, 10:06holyman je napisao/la: ↑29 jul 2024, 08:20
Pa sta nam je ciniti po tom pitanju?
Ja najvise sto sam uradio je pjevao par puta savez napolje i napisao oko 100 postova. Tako i svi ostali.
Onda jedino mozemo kriviti mirvica i vrh kluba za ovaj "rat sa savezom" sto se nista ne poduzima. Hocemo li ga tjerati? Necemo i ne mozemo.
U ligi te niko ne voli, borac im je bitniji. Sta mozes? Nista. Gledaj novu palestinu i govori "jebbo hin otac"
Ne znam stvarno sta mozemo uraditi ali nesto se mora.
Mirvic mi je tu upitan jer se dobro usutio. Ili je shvatio da malo sta moze dok je ova garnitura u savezu, ili je i on nesto dogovorio za nas. Trece nema.
Ovo su problemi dublje prirode i ne moze ih on sam rjesavati. Eventualno moze zakotrljati grudvu nista vise od toga. I moze jos da se istice, da se bode s rogatim izvuce deblji kraj i ugrozi investiciju i nas. Nego dati podrsku Mirvicu a ne prozivati ga da pravi nepotrebne glupe poteze,samo pogledaj gdje se nalazi i ulaze (ko bi normalan) doduse nas je covjek, a vjerujem da Sarajv´o u inat svima, prepisati ovaj cirkus i sapunice i da budemo nedodirljivi, igrati nasu ligu a da se sto manje obaziremo na istu, cilj da su euro takmicenja i zlatna proljeca i praviti atmosfere bara - bara s enfildom. Bice tesko ali To mozemo samo mi, medjutim otvorenog garda ne vjerujem da cemo nesto postici.
Ovo se nije preko noci desilo, niti se moze preko noci rijesiti. U mat smo poziciji i izlaziti u otvoreni megdan nije preporucljivo, po nas. Gledaj sebe da se zastitis u fazonu zrinjskog . Raditi iza kulisa, lobirati barem za ravnopravnu borbu, lobirati za sudiju i koliko se moze, znaci isto Zrinski se pozicionirati) barem dok ne budu bolja vremena u drzavi i ne dodje pravi momenat za ozdravljenje bh fudbala. Nesto mi sad ne djeluje tako jer pucamo po svim savovima po ostalim pitanjima a ne da neko misli kako napraviti nesto za Bh sport i reprezent u europ i svijetu.
cuj molim te lijepo promjena tako vaznih pravila takmicenja, nevjerovatno. Jos gore od odluke koja je donesena jeste da se moze bilo sta dogovoriti po hitnom postupku. Mozda sutra da brazilci i ganci ne mogu igrati u BiH, sto da nenamjesta se isto ofiran tender.
Nimalo nije bezazleno. Na ovo treba reagovati jos danas!
da je protiv trnave bio sudija po vicinom zadaktu, izgubili bi glat 0:2. Bilo bi nemoguce igrate te bi nas oni rastavili. Svirao bi nam 25 faulova, nasiljio bi im iskosa jedno 20 lopti, ponistio 2-3 opasna napada jer je ptica preletjela stadion i Haj to, nego sto bi se stvorila katastrofa atmosfera medju nama, kritikovali bi, trazili bi krivce, upirali prstom u igrace, i pitali se kako to da ulazemo a ne napravimo rezultat itd.
ps za francisa naravno da neces zavrsiti papire. Da je u bojcu vec bi bio rodom iz Kaknja
Slabo ti pratis ligu,sa onakvim sudjenjem se kunem da nije moguce oavojiti bilo kakav kvalitet da imas,ljudi su imali skoro sve pobijede u sezoni,znaci i yi trebas imat sve pobijede sto je nemoguce
+ s takvim tranferom su mu sigurno i minute zagarantovanemosarajvosa83 je napisao/la: ↑29 jul 2024, 10:40Jos varijabilni bonusi na sve ovo