gg.ba klixic.ba

Stroj1946 je napisao/la: ↑29 jul 2024, 11:24killafrommanilla je napisao/la: ↑11 jun 2024, 11:49A jest Buljubasica zakuco, cuj 800k. Isto godiste kao Sikalo s tim da je Sikalo igrao bolju sezonu, u ekipi iznad Buljubasiceve i ima 55 utakmica u prvom timu. Takodjer je i reprezentativac
I ovaj skuplji pola miliona, ok da je 200k skuplji al 500![]()
Pleme!
U usta!
Debilno!
Ma ljut sam na Zuku,ode lik za 1.5 milki a Zuka ga stavio samo 800k,udri Zuka i nemoj ih zalit hahha
A kakav si ti doktor ovo nigdje nemaVirtu4l je napisao/la: ↑29 jul 2024, 11:30Akumulirani gubitak, odnosno nepokriveni višak rashoda u iznosu od 33 miliona maraka, a ne dug - kako ga amateri sa ove teme nazivaju, se neće smanjiti ovim transferom. Ovaj novac ide na tekuće obaveze da bi klub mogao funkcionisati i da bi se šefu stručnog štaba pokušalo dovesti još par igrača u finišu prelaznog roka.
Da ponovim, kad bi se FK Sarajevo plasirao u grupe lige šampiona, ni to ne bi bilo dovoljno da se pokriju gubici i potraživanja.
Da još pojednostavnim, za one sa najmanjim IQ, ovi transferi su kap u moru za gubitaša iz Titove 38b.
Ma levati, nebitni su. Stvar je u tome da mi nakon 10 igraca koje prodamo istu pricu svi furaju kako ne valja i kako malo vrijedi. Pa prodamo igraca koji vrijedi vise nego citav njihov tim i opet ce istu pricu furati za po godine... Meni je nevjerovatno da i nakon svih tih transfera i dokaza nikako ne shvataju... Jednostavno Debilimosarajvosa83 je napisao/la: ↑29 jul 2024, 11:26Ovi mostarci nikako da skontaju da njihov igrac nikad nece vrijediti kao igrac koji igra u Sarajevu niti ce se prodati kao nas igrac,razloga je milion i mrsko mi da pisem al eto nek filozofiraju.Stroj1946 je napisao/la: ↑29 jul 2024, 11:24killafrommanilla je napisao/la: ↑11 jun 2024, 11:49
A jest Buljubasica zakuco, cuj 800k. Isto godiste kao Sikalo s tim da je Sikalo igrao bolju sezonu, u ekipi iznad Buljubasiceve i ima 55 utakmica u prvom timu. Takodjer je i reprezentativac
Pleme!
U usta!
Debilno!
Rizespor i to preko Hadisa, da nije Hadisa ostao bi u Sarajevu vječno, odnosno do prve povredeZutti je napisao/la: ↑29 jul 2024, 11:19Nek stoji ovdjekillafrommanilla je napisao/la: ↑11 jun 2024, 11:49A jest Buljubasica zakuco, cuj 800k. Isto godiste kao Sikalo s tim da je Sikalo igrao bolju sezonu, u ekipi iznad Buljubasiceve i ima 55 utakmica u prvom timu. Takodjer je i reprezentativac
![]()
Bosanac1997 je napisao/la: ↑29 jul 2024, 11:30Je li moguce da se samo prodaju igraci u Tursku,hoce li ko nadmasiti transfer Saida u Verder.
Finansijski je odavno nadmasen, a ako mislis transfer direktno u Bundesligu bio je Dzemo Berberovic i Mirko Hrgovic prije a Marijan Cavar poslije njegaBosanac1997 je napisao/la: ↑29 jul 2024, 11:30Je li moguce da se samo prodaju igraci u Tursku,hoce li ko nadmasiti transfer Saida u Verder.
Sta cemo za Kovu i 900k hahahha jos kad dpdju prpcenti od Dala i Buljubasica jao jaoVirtu4l je napisao/la: ↑29 jul 2024, 11:34Bosanac1997 je napisao/la: ↑29 jul 2024, 11:30Je li moguce da se samo prodaju igraci u Tursku,hoce li ko nadmasiti transfer Saida u Verder.
Moguće je, naravno, čak je to i najrealnije. Turci su pogodni za sve vrste malverzacija, mnogo je keša u igri, a veoma mali dio ide kroz legalne tokove. Idealno za klubove kao FK Sarajevo koji već nešto više od godinu dana petlja sa finansijama. Zvaničnu potvrdu iznosa transfera nikad ne možeš saznati, mogli su komotno napisati pet miliona, svejedno je.
Jest i Kova je ostao,Sahinovic,Sabanovic,Pidro,Djokanovic,Mujakic inace vi koji nikad igraca niste prodali vas igrac nikad nece kostati kao nas,posebno kad se sjedne za sto sa nekim menagerom jer niste bitni i sluga ste politike u prevodu smjesan klub evo 20 i vise godinakillafrommanilla je napisao/la: ↑29 jul 2024, 11:34Rizespor i to preko Hadisa, da nije Hadisa ostao bi u Sarajevu vječno, odnosno do prve povredeZutti je napisao/la: ↑29 jul 2024, 11:19Nek stoji ovdjekillafrommanilla je napisao/la: ↑11 jun 2024, 11:49
A jest Buljubasica zakuco, cuj 800k. Isto godiste kao Sikalo s tim da je Sikalo igrao bolju sezonu, u ekipi iznad Buljubasiceve i ima 55 utakmica u prvom timu. Takodjer je i reprezentativac
![]()
Valjda ti je jasno da prodaja zavisi iskljucivo od menadzerskih veza. Ukucaj Adi Mehremic pa nam navedi klubove u kojima je igrao, a nema mjesta u Igmanu sad garantujem ti
I dalje stoji da se cijene napucavaju jednim, a drugim spustaju maksimalno. Ja o prodaji nisam pricao, nego o cijenama.
Eh ostalo mi je jos par kapljica poslije pishanja pa evo da ih posisas posto ne znas citati sta pisem vec 2 dana a nisam htio da te ofiram jer kriziras.
Opet mi ne odgovaraš ni na šta, bježiš od činjenica. Jbg opet nedovoljan, sjedi 1. Ne vrijedi ti više ni odgovarati, prvu činjenicu koju sam naveo kad mi opovrgneš smislenim argumentom nastavit ćemo dalje.
Kad imaš gubitak u iznosu od 33 miliona maraka i dug od nešto više od 20 miliona maraka, ti transferi su kap u moru, kako sam iznad napisao. Dovoljni su samo da se ne ugrozi funkcionisanje kluba u tekućoj sezoni i ništa više. Odnosno da vlasnik kluba ne mora pumpati dodatni novac u klub.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑29 jul 2024, 11:36Sta cemo za Kovu i 900k hahahha jos kad dpdju prpcenti od Dala i Buljubasica jao jao
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, Giuseppe1, Pablo11, Rule_hz, VivaLaLiberta, zeljovolimte i 32 gosta.