FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- belosevic23
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
evo Muhamed i official transfer u Rize. Sretno sine, po meni jedan od nasih najvecih talenata uz Gojka Cimirota
Znaci otprilike 3,5 miliona ulaz a 140 hiljada izlaz !?MortemHz je napisao/la: ↑29 jul 2024, 12:01
IN:
Emil Rockov![]()
Aleksandar Đorđević
Filip JovićFK Radnik Surdulica
-----> FK Sarajevo
[€70.000]
Nermin Mujkić![]()
Andreja Ristić![]()
Bruno Unušić
Momodou Jatta
Vladan Bubanja
Mihael Kuprešak![]()
OUT:
Dejan Iliev![]()
Marin Aničić![]()
Slaviša Radović![]()
Haris Duljević
Samir Zeljković
Kevin Viveros-----> Atlético Nacional S. A.
[€140.000] (posudba)
Adalberto Peñaranda![]()
-----> Atlético Bucaramanga S.A.
[€100.000] (posudba)
Muhamed Buljubašić-----> Çaykur Rizespor Kulübü
[€1.500.000] +20% od sljedećeg transfera
Teska im vremena dolaze :

Ne bih im bio u koži . A nece ni oni dugo biti u koži
-
stokastoka23
- Kontakt:
Od sezone 19/20 pa do danas (računajući transfer Muhameda) Sarajevo je po TM zaradilo 7.433.000 €. borac je od iste sezone zaradio 700.000€ (Ziljkić i Danilović), dok je zrinjski zaradio 1.750.000€. Toliko o tome ko je najveći u državi + da ne pričamo o posjeti i svemu ostalom.
P.S i kone su više zaradili na prodaji igrača nego vicine ku*e, da im nije vice i dajkana igrali bi 2. ligu lagano.
P.S i kone su više zaradili na prodaji igrača nego vicine ku*e, da im nije vice i dajkana igrali bi 2. ligu lagano.
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Nece niko da daje pare kad istraze na koji nacin su osvojili ligu.Samim tim kvalitet igraca je preuvelican za 200% i to svi u Evropi mogu vrlo brzo saznati.A Zrinjski nam nikada nije bio ni blizu ni u jednom segmentu koliko god se svrsavalo na njihovu upravu
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ništa nije slučajno, evo cijelo vrijeme dok su trajali pregovori Buljubašić nije igrao a istina je da je mogao dobro pomoći u ove tri utakmice.
Dali ZZ nije htio da pravi ekipu sa igračem koji odlazi ili nisu htjeli da rizikuju povredu, nije bitno, znali su šta rade.
Želim igraču da nastavi sa uspiješnom karijerom i nakon nas(ima i nas tu).
A normalno da mi nastavimo sa uspiješnim nizom i da se vidimo na utakmici u četvrtak za 10 dana.
Dali ZZ nije htio da pravi ekipu sa igračem koji odlazi ili nisu htjeli da rizikuju povredu, nije bitno, znali su šta rade.
A normalno da mi nastavimo sa uspiješnim nizom i da se vidimo na utakmici u četvrtak za 10 dana.
Vidimo se sad za vikend prvo.Jadnimi je napisao/la: ↑29 jul 2024, 12:19Ništa nije slučajno, evo cijelo vrijeme dok su trajali pregovori Buljubašić nije igrao a istina je da je mogao dobro pomoći u ove tri utakmice.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Bravo mali, nek bude sa srećom!
Manite se dušmanskih šupljaka o tome kako je šteta što je Turska u pitanju. Moglo je bolje, ali je moglo i znatno gore.. mnogi kao da nisu svjesni da nam je fudbalski bliži Bunyodkor iz Kazahstana nego Erzgebirge Aue iz Švabije. Kao što si se prodao iz ovog pakaša od lige, prodaćeš se i iz Turske - samo rad i trud.
Pozdrav za Ramiza Maxa Taletovića.

Manite se dušmanskih šupljaka o tome kako je šteta što je Turska u pitanju. Moglo je bolje, ali je moglo i znatno gore.. mnogi kao da nisu svjesni da nam je fudbalski bliži Bunyodkor iz Kazahstana nego Erzgebirge Aue iz Švabije. Kao što si se prodao iz ovog pakaša od lige, prodaćeš se i iz Turske - samo rad i trud.
Pozdrav za Ramiza Maxa Taletovića.
The saddest thing in life is wasted talent.
- Shategabri
- Kontakt:
Dabogda mi svake godine tušnuli po jednog mladog igrača za milion i po eura u Turskuscholsey je napisao/la: ↑29 jul 2024, 12:23Bravo mali, nek bude sa srećom!![]()
Pozdrav za Ramiza Maxa Taletovića.![]()
![]()
Koševo Zapad
-
jurisicduska
- Kontakt:
Znate li vi sto Amar Rahmanovic nije u zapisniku vec 2 tekme u Rusiji ?? 
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Lego bi nam Rahman vise od Mudrazije i Gojaka zajedno ali ima ugovor jos godinu dana tamo.Mislim da nece nasi placati 300-400k za igraca koji ce ti sigurno doci sljedece ljeto
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Tesko ces odrzati tempo svake godine ovakav transfer.
Ocigledno je da je Celik slijedeci projekat. Za njega bi se mogle uzeti dosta solidne pare.
Ne znam ko bi poslije mogao biti projektovan. Ovaj mali Hamzic kao da nije los. Mozda nebi bilo lose jedan period ga dati na neku OZBILJNIJU posudbu (uz garantovanu minutazu), da stice rutinu za slijedeci sezonu/plusezonu...pa ga vratiti u klub i gurati ga dalje.
Klupa je smrt za razvoj mladih igraca.
Ocigledno je da je Celik slijedeci projekat. Za njega bi se mogle uzeti dosta solidne pare.
Ne znam ko bi poslije mogao biti projektovan. Ovaj mali Hamzic kao da nije los. Mozda nebi bilo lose jedan period ga dati na neku OZBILJNIJU posudbu (uz garantovanu minutazu), da stice rutinu za slijedeci sezonu/plusezonu...pa ga vratiti u klub i gurati ga dalje.
- FKS -
Ma mrsjurisicduska je napisao/la: ↑29 jul 2024, 12:38Znate li vi sto Amar Rahmanovic nije u zapisniku vec 2 tekme u Rusiji ??![]()
A vala nisam ti Mudraziju spominjao a hocu ako lozis za Amara
Za Oliveiru ce se uzeti fin novac.Hajdeee je napisao/la: ↑29 jul 2024, 12:40Tesko ces odrzati tempo svake godine ovakav transfer.
Sigurno.amypitar je napisao/la: ↑29 jul 2024, 12:45Za Oliveiru ce se uzeti fin novac.Hajdeee je napisao/la: ↑29 jul 2024, 12:40Tesko ces odrzati tempo svake godine ovakav transfer.
Mislio sam vise na pricu oko igraca iz Akademije.
Oliveira vec sada moze napraviti vise nego solidan transfer. Pitanje je da li su ga iz kluba planirali za ovaj prelazni rok.
- FKS -
Što bi rekli .izda ko izdamnon46 je napisao/la: ↑29 jul 2024, 12:21Vidimo se sad za vikend prvo.Jadnimi je napisao/la: ↑29 jul 2024, 12:19Ništa nije slučajno, evo cijelo vrijeme dok su trajali pregovori Buljubašić nije igrao a istina je da je mogao dobro pomoći u ove tri utakmice.
Za Amara postoji interes još od januara, traži se neka opcija da dođe.nokee je napisao/la: ↑29 jul 2024, 12:41Ma mrsjurisicduska je napisao/la: ↑29 jul 2024, 12:38Znate li vi sto Amar Rahmanovic nije u zapisniku vec 2 tekme u Rusiji ??![]()
![]()
A vala nisam ti Mudraziju spominjao a hocu ako lozis za Amara![]()
Nikad poraz, samo lekcija.
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Zaboravili ljudi Gulija,na vakat produzit
- JavierBosnia
- Kontakt:
Story Mirvica i nadimak, 3, 2, 1... krecu komentari
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Ne radi to molim te.jurisicduska je napisao/la: ↑29 jul 2024, 12:38Znate li vi sto Amar Rahmanovic nije u zapisniku vec 2 tekme u Rusiji ??![]()
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Kako skroman naslov na Ss.ba. Tacno vidis da im nije drago. A ovamo rekordan transfer.
Trenutno korisnika/ca: badboy, DoktorXabaras, J1897, Jet2Holiday, jurisicduska, Kaunas, misstianopenaldo, OldTownDistrict, Serha, tutankamon1905, WeekendOffender i 90 gostiju.

[€70.000]

-----> Atlético Nacional S. A.
-----> Atlético Bucaramanga S.A.
[€1.500.000] +20% od sljedećeg transfera