Ja sam imao sličan planlegenda reala je napisao/la:Evo Bosca vidim tu je on je štreber i u budućnosti će da taslači sestrice po Zeničkim Bolnicama![]()
![]()
![]()
A daj vi što doboro učite (ovi iz Sarajeva )pomozite malom Sarajlijici dajte mu neke instrukcije i tako nek završi bar osnovnu u srednju nemora ni ići (ona nije obavezna)
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- legenda reala
- Kontakt:
Nema od tog ništa to samo može Bosco ,nego jesi ti iz Sarajeva da odeš malo izvježbati malog Sarajlijicu ,on je sedmi ti si osmi (valjda nisi zaboravio gradivo od prošle godine)ja te molim da odeš da ga izvježbašLBJ MVP je napisao/la:Ja sam imao sličan planlegenda reala je napisao/la:Evo Bosca vidim tu je on je štreber i u budućnosti će da taslači sestrice po Zeničkim Bolnicama![]()
![]()
![]()
A daj vi što doboro učite (ovi iz Sarajeva )pomozite malom Sarajlijici dajte mu neke instrukcije i tako nek završi bar osnovnu u srednju nemora ni ići (ona nije obavezna)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Bold1:Kako nema ništa od toga ja uvijek sebi govorio završit medicinu,ako ne dobijem posao u Rajvosa onda Nicaze sigurnolegenda reala je napisao/la:Nema od tog ništa to samo može Bosco ,nego jesi ti iz Sarajeva da odeš malo izvježbati malog Sarajlijicu ,on je sedmi ti si osmi (valjda nisi zaboravio gradivo od prošle godine)ja te molim da odeš da ga izvježbašLBJ MVP je napisao/la:Ja sam imao sličan planlegenda reala je napisao/la:Evo Bosca vidim tu je on je štreber i u budućnosti će da taslači sestrice po Zeničkim Bolnicama![]()
![]()
![]()
Bold2:Ja sam tu blizu Sarajeva ne bi bilo problema,ako zna kakvih dobrih Sarajki
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- legenda reala
- Kontakt:
nije problem velik je to grad ima veći izbor cura mora biti jedna za tebe ,ali prvo instrukcije pa onda cure ,a gdje si ti blizu SarajevaLBJ MVP je napisao/la: Bold1:Kako nema ništa od toga ja uvijek sebi govorio završit medicinu,ako ne dobijem posao u Rajvosa onda Nicaze sigurno
Bold2:Ja sam tu blizu Sarajeva ne bi bilo problema,ako zna kakvih dobrih Sarajki![]()
A za ovo prvo ozbiljno hoćeš za doktora ,bravo mali ,ma doktori mogu guziti e već domari oni ne mogu
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Legendo sta si ti zavrsio ?
Srednju uzaludnu.....smjer - Nadaj se...Samo F.K.S !! je napisao/la:Legendo sta si ti zavrsio ?
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
Ma Breza-Ilijaš u stvari u Ilijašu sam prijavljen to su tzv. rupe u zakonulegenda reala je napisao/la:nije problem velik je to grad ima veći izbor cura mora biti jedna za tebe ,ali prvo instrukcije pa onda cure ,a gdje si ti blizu SarajevaLBJ MVP je napisao/la: Bold1:Kako nema ništa od toga ja uvijek sebi govorio završit medicinu,ako ne dobijem posao u Rajvosa onda Nicaze sigurno
Bold2:Ja sam tu blizu Sarajeva ne bi bilo problema,ako zna kakvih dobrih Sarajki![]()
A za ovo prvo ozbiljno hoćeš za doktora ,bravo mali ,ma doktori mogu guziti e već domari oni ne mogu
Za doktora mislim da idem jednog dana,ali valja prvo osnovnu završit pa onda i srednju
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
ja sam odlucio bicu prvi hodza komunista

Ma šta misliš da jednog dana osnujemo KP BiH normalno kada pozavršavamo ove sve škole ti budi bravar ja ću bit doktorSamo F.K.S !! je napisao/la:ja sam odlucio bicu prvi hodza komunista![]()
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Normala
KP obavezno
- legenda reala
- Kontakt:
Nego mali jesmo se mi dogovorili za te instrukcije
Nije bitno šta sam ja završio bitno je da ti završiš
A hodžu već imamo tako da
E moj Brezovac
Nije bitno šta sam ja završio bitno je da ti završiš
A hodžu već imamo tako da
E moj Brezovac
Ukidaju forum mjesec dana zbog novog dizajna.
APRILILILILI.
APRILILILILI.
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:

''Why do you think your moves are so grand and noble and I'm always the idiot piece of shit!''
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
@Spielfuhrer,
Izbrisan je @Čak Norisov profil, a ostali su samo postovi u kojima je citirao ili bio citiran, tako da...
Izbrisan je @Čak Norisov profil, a ostali su samo postovi u kojima je citirao ili bio citiran, tako da...
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Jutroooo

ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
- bavaraccccc
- Kontakt:
napokon petak. samo da jos danas nekako izdrzim ovu skolu, i veceras lagano s rajom malo na planinu. noci cemo, zahebavat se malo, mozda ce malo i alkohola biti, iako smo jos mladi 95-94 godista smo.
"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Konacno petak ! Sutra tekma 
Kivi jel na Velez idete ili ?
ma jock. idemo prema Plasi. mozda ne znas gdje je to. ma daleko mi je velez planina. samo me zahebaje sto se pustam tek u 18 i 25, pa ce bit mrak kad izadjemo gore.Samo F.K.S !! je napisao/la:Konacno petak ! Sutra tekma
"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 6 gostiju.