FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Od svih igraca samo bi Rahmanovica vratio. Bar znamo da bi ginuo i da bi drzao svlacionicu koliko toliko.
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
-
- Kontakt:
Slazem se,pogotovo sad kad placamo fina obestecenja za igrace plus ovo novo pravilo mozemo iskopati 2 dobra veznjaka do 22/23g koja se mogu kasnije unovciti
Kad se sjetim da su mi se smijali na forumu kad sam napisao da ostavimo Buljubasica jos sezonu i uzet cemo minimalno 2m eura
-
- Kontakt:
Ma budale izmisljaju gluposti.Rahmanovica bi uzeo prije 5 Mudrazija u po dana u po noci.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Rahmanović je tip igrača kojeg moraš imati u ekipi za velike stvari i utakmice... jest da je kratak fitilj, ali bih ga ja u ovom trenutku prihvatio bez problema jer on još 3-4 godine može igrati na top nivou, pogotovo u našoj ligi... a sad koliko je realna priča da dođe kod nas, ne znam... ugovor mu je do 2025
SARAJEVO SIAMO NOI <3
Ekipa mu je očigledno u opasnom qrcu, 2 domaća poraza 1:7 gol razlika
Za Rahmanovića ne možeš ništa loše reći igrački, a znamo i kakav je inače i koliko sa sobom nosi energije i emocije. Ipak ja ne vidim konkretno mjesto za njega u ovom trenutku kod nas, ne zato što je loš igrač, naprotiv ne dovodiš takvog igrača a da nemaš mjesto zacementirano za njega.
Guliashvili i Kyeremeh su naša trenutno 2 najbolja igrača, i ono što se vidjelo u ovim evropskim utakmicama je da igramo neku 3-4-3 formaciju, odnosno 3-4-1-2 sa Hamzom/Renanom kao tom lažnom devetkom.
Sad kad bi nastavili sa ovim načinom igre, a doveli Amara mora se žrtvovati jedan on ove trojke Kyeremeh-Guliashvili-Hamza/Renan ili da Rahmanović igra iza Renana/Hamze i Kyeremeha/Guliashvilija ili da on bude ta lažna devetka jednostavno ih ne mozes potrpati sve u ekipu.
Opet, koliko god Rahman bio kvalitetan i meni lično drag, moje mišljenje je da u ovom momentu treba riješiti stopera jer nam je to najtanji dio ekipe ubjedljivo i eventualno jedan box to box vezni koji bi igrao u paru sa Bubanjom nakon odlaska Buljubasica.
- Shategabri
- Kontakt:
Ako bi se vratio, vidim ga iza Gulija i Kere.pitara je napisao/la: ↑29 jul 2024, 13:22Za Rahmanovića ne možeš ništa loše reći igrački, a znamo i kakav je inače i koliko sa sobom nosi energije i emocije. Ipak ja ne vidim konkretno mjesto za njega u ovom trenutku kod nas, ne zato što je loš igrač, naprotiv ne dovodiš takvog igrača a da nemaš mjesto zacementirano za njega.
Guliashvili i Kyeremeh su naša trenutno 2 najbolja igrača, i ono što se vidjelo u ovim evropskim utakmicama je da igramo neku 3-4-3 formaciju, odnosno 3-4-1-2 sa Hamzom/Renanom kao tom lažnom devetkom.
Sad kad bi nastavili sa ovim načinom igre, a doveli Amara mora se žrtvovati jedan on ove trojke Kyeremeh-Guliashvili-Hamza/Renan ili da Rahmanović igra iza Renana/Hamze i Kyeremeha/Guliashvilija ili da on bude ta lažna devetka jednostavno ih ne mozes potrpati sve u ekipu.
Opet, koliko god Rahman bio kvalitetan i meni lično drag, moje mišljenje je da u ovom momentu treba riješiti stopera jer nam je to najtanji dio ekipe ubjedljivo i eventualno jedan box to box vezni koji bi igrao u paru sa Bubanjom nakon odlaska Buljubasica.
Idealno. Bolje nego da se Hamza tu pati.
Koševo Zapad
Čuj nema za Rahmana mjesta 

- napoleon72
- Kontakt:
Ja ne bih iskreno. Bolje da ga pamtimo po onom sto je ostavio iza sebe nego da ga "zamrzimo" kao 95% povratnika. Od svih povratnika ikad samo je Dupovac pruzio slicne ili bolje partije nego u prvom mandatu (i Delac, ako se posudba nakon 6 mjeseci razmaka moze smatrat tako). A redom Said, Dulja, Velkoski, Mujakic, Lazic, Adukor, Kapic, Berberovic... svi su se debelo pokvarili u drugom mandatu.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- Maroon1946
- Kontakt:
jurisicduska je napisao/la: ↑29 jul 2024, 12:38Znate li vi sto Amar Rahmanovic nije u zapisniku vec 2 tekme u Rusiji ??![]()
Samo su svi dolazili dok im je karijera u nekom padu, a njegova to nije. Ako si sve njih vratio, zašto ne bi i njega, njegov taj prvi mandat je bolji od svakog nabrojanog.napoleon72 je napisao/la: ↑29 jul 2024, 13:32Ja ne bih iskreno. Bolje da ga pamtimo po onom sto je ostavio iza sebe nego da ga "zamrzimo" kao 95% povratnika. Od svih povratnika ikad samo je Dupovac pruzio slicne ili bolje partije nego u prvom mandatu (i Delac, ako se posudba nakon 6 mjeseci razmaka moze smatrat tako). A redom Said, Dulja, Velkoski, Mujakic, Lazic, Adukor, Kapic, Berberovic... svi su se debelo pokvarili u drugom mandatu.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Mujakić se pokvario u drugom mandatu? ili nismo gledali istonapoleon72 je napisao/la: ↑29 jul 2024, 13:32Ja ne bih iskreno. Bolje da ga pamtimo po onom sto je ostavio iza sebe nego da ga "zamrzimo" kao 95% povratnika. Od svih povratnika ikad samo je Dupovac pruzio slicne ili bolje partije nego u prvom mandatu (i Delac, ako se posudba nakon 6 mjeseci razmaka moze smatrat tako). A redom Said, Dulja, Velkoski, Mujakic, Lazic, Adukor, Kapic, Berberovic... svi su se debelo pokvarili u drugom mandatu.
SARAJEVO SIAMO NOI <3
U slučaju prodaje Renana naravno, čak mislim da je ta pozicija najidealnija za njega, jer nije on ona klasična 10ka, više je stilom igre neki polušpic na fazom Mullera.Shategabri je napisao/la: ↑29 jul 2024, 13:30Ako bi se vratio, vidim ga iza Gulija i Kere.pitara je napisao/la: ↑29 jul 2024, 13:22Za Rahmanovića ne možeš ništa loše reći igrački, a znamo i kakav je inače i koliko sa sobom nosi energije i emocije. Ipak ja ne vidim konkretno mjesto za njega u ovom trenutku kod nas, ne zato što je loš igrač, naprotiv ne dovodiš takvog igrača a da nemaš mjesto zacementirano za njega.
Idealno. Bolje nego da se Hamza tu pati.
Lično ja smatram da ako postoji neka finansijski dobra ponuda za Renana i mogućnost da se dovede Rahmanović da je to odlična opcija, ako već Renan ostaje mislim da nema potrebe, odnosno da nismo toliko defictarni u napadu. Onda bi u nekim utakmicama sa zatvorenijim protivnicima moga igrati sa Hamzom i Rahmanovićem a iza njih Guli, a kad imaš više prostora za trku to što si ti napisao.
Za Amkeca ima bujruma i sa 40 a kamoli sada u najboljim godinama 

E vala ako bi birao jednog igraca, povratnika onda bi to bio Amar. Pri tome nije nikakvo vracanje iz mrtvih nego covjek igra na nekom nivou.napoleon72 je napisao/la: ↑29 jul 2024, 13:32Ja ne bih iskreno. Bolje da ga pamtimo po onom sto je ostavio iza sebe nego da ga "zamrzimo" kao 95% povratnika. Od svih povratnika ikad samo je Dupovac pruzio slicne ili bolje partije nego u prvom mandatu (i Delac, ako se posudba nakon 6 mjeseci razmaka moze smatrat tako). A redom Said, Dulja, Velkoski, Mujakic, Lazic, Adukor, Kapic, Berberovic... svi su se debelo pokvarili u drugom mandatu.
Velike svjetske ekipe vrate igraca svog, al eto kod nas samo povratnici problem. Jesu, neki od njih, kad si teski kokuz pa vratis recimo Saida za kikiriki da se proba vratiti u formi pa ako upali upali. Povratak Dulje je recimo bio bezveze jer je slabo igrao a i onako nije neki karakter. Ovo je druga situacija kad imas pare i vratis igraca koji vec igra na visokom nivou.
Za Mujakica se isto ne mogu sloziti, nista losije nije igrao u povratku.
Meni je mozda veci problem uklopiti Rahmana u ovu formaciju koju igramo i pitanje je koliko nam je naophodan?!
Prije bi da se daju pare za nekog top stopera taman da vise nikoga ne dovedemo..
Izbaci Velkoskog.napoleon72 je napisao/la: ↑29 jul 2024, 13:32Ja ne bih iskreno. Bolje da ga pamtimo po onom sto je ostavio iza sebe nego da ga "zamrzimo" kao 95% povratnika. Od svih povratnika ikad samo je Dupovac pruzio slicne ili bolje partije nego u prvom mandatu (i Delac, ako se posudba nakon 6 mjeseci razmaka moze smatrat tako). A redom Said, Dulja, Velkoski, Mujakic, Lazic, Adukor, Kapic, Berberovic... svi su se debelo pokvarili u drugom mandatu.
Grijeh bi bio izbacivati nekoga od trojke Guliashvili - Kyeremeh - Čataković/Oliviera radi Rahmanovića.
Duska ako bacas koske ovdje nije ti u redu al hajd..
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Trenutno korisnika/ca: alacious, bhfanatic14, Bordo10, fks74, miguelramos, pjankesarajevo, Sazg, tuitamo i 54 gosta.