bagniadiluca je napisao/la: ↑29 jul 2024, 13:51
scholsey je napisao/la: ↑29 jul 2024, 13:44
bagniadiluca je napisao/la: ↑29 jul 2024, 13:35
Majstore, ko uopšte priča da mi želimo da prodamo ikoga u ovom momentu ? Ja bi iskeno najradije da wunderkind ostane u Borcu pa da vas rešeta zajedno sa kolegama iz klupe, naravno uz opravdanje da izostanu sa nastave !
Okej drug, kako ti kažeš. Pričali su kolege forumaši iz Banja Luke, pričala je vaša struka i mediji, pričalo mi je par drugova iz tvog grada, pričaju (odnosnu pišu) sad i ljudi iz kluba. Ali nebitno, budemo vidjeli.
Nikakav problem i da nas desetogodišnjak natambura.. ali fer i sportski. Boli nas qrac, navikli smo na sve.
Ovo što vi radite je jadno. Neobično mi je drago što mi navijači drugih klubova nismo jedini koji smo toga svjesni.
Pričalo se pa je prestalo da se priča, dok ne završi ova evropska avantura ! Navikli smo i mi na sve, čak i da zbog 100 milja ispod stola igramo drugu ligu, pa smo sve stoički podnjeli i nismo kmečali ! Trenutno kakva god promjena da se donese u fsbih odmah je vezana za Borac, jer za objektivne sarajevske novinare nema članka ako se Borac ne provuče između redova, ebiga klik i komentar donose lovu

svjesni ste i vi svega toga

ajd sportski pozdrav iz grada sa Vrbasa
Ali uvijek za historije branite neodbranjivo, slijepo i nerealno.
Znaci svaki 7 dana se nekom moze neka stvar dici pa da mijenja pravila, kako mu odgovara?
Prosle sezone nakon sto je Sarajevo dovelo 4 stranca se mijenja pravilo. Sad se ponovo mijenja pravilo, a ne moze biti providnije po vas. Smijurija ali bas smijurija..
vazda isti, to je taj mentalni sklop. Krivu Drinu ispravit´ neces
a opet cemo vas razbucati i opet cete se spasavati golovima iz ofsajda, sudjenjem ko u zimbambveu itd.