Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Moj kolega Dubravko se igra malo managera, a kako i neće kad je glavni financijerdonDondon je napisao/la: ↑29 jul 2024, 08:58sve je ovo na silu,u slucaju neuspjeha meni ovo ide na totalni krah,ne vidim svrhu napada na aba ligu sa sve strancima bez domaceg kadra.
samo mi ne mozemo dijete sa 215 cm i 130 kila pretvoriti u igraca,nego igra u razvojnim klubovima a vec ulazi u dvadesete
Prvo nije valjalo šro nemamo strance, sada ne valja što ih imamodonDondon je napisao/la: ↑29 jul 2024, 08:58sve je ovo na silu,u slucaju neuspjeha meni ovo ide na totalni krah,ne vidim svrhu napada na aba ligu sa sve strancima bez domaceg kadra.
samo mi ne mozemo dijete sa 215 cm i 130 kila pretvoriti u igraca,nego igra u razvojnim klubovima a vec ulazi u dvadesete
Prije nego što pročitaš šta piše, pročitaj ko piše.InatSilniBosanski je napisao/la: ↑29 jul 2024, 09:59Narodu niko ne bi napekao kolaca, koji su to domaci igraci sa kojim se trebao graditi tim?
Da nisu mozda Musa, Kamenjas, Halilovic, Atic…? pa bolan Gegic je trazio platu vecu od polovine Bosninog budzeta, ne igranjem ABA 1 ranga mi smo taj neki prosjek igraca davno izgubili, poklopi se nakon 15godina da imamo pozitivnu pricu i priliku za povratak, a ovdje glavna tema koliku mali Dzafic ima platu.
Dajte ljudi malo realnog optimizma, napravilii su tim sposoban da se bori za vrh u svakom takmicenju, vise ni ta famozna Igokea nije toliko bolja, najbolji smo roster u ABA 2 i pres punom dvoranom sigurno cemo loviti trofej![]()
ti i ovaj gore i ne kontate sta sam htio reci,niste dovoljno inteligentni a i nemate sportskog stažaJadnimi je napisao/la: ↑29 jul 2024, 13:50Prije nego što pročitaš šta piše, pročitaj ko piše.InatSilniBosanski je napisao/la: ↑29 jul 2024, 09:59Narodu niko ne bi napekao kolaca, koji su to domaci igraci sa kojim se trebao graditi tim?
Da nisu mozda Musa, Kamenjas, Halilovic, Atic…? pa bolan Gegic je trazio platu vecu od polovine Bosninog budzeta, ne igranjem ABA 1 ranga mi smo taj neki prosjek igraca davno izgubili, poklopi se nakon 15godina da imamo pozitivnu pricu i priliku za povratak, a ovdje glavna tema koliku mali Dzafic ima platu.
Dajte ljudi malo realnog optimizma, napravilii su tim sposoban da se bori za vrh u svakom takmicenju, vise ni ta famozna Igokea nije toliko bolja, najbolji smo roster u ABA 2 i pres punom dvoranom sigurno cemo loviti trofej![]()
Klasični troleri sa ostalih tema se pojavljuju i ovde trujući temu. Samo ih treba ignorisati a ako budu pretjerali, nadam se da će ih moderacija na vrijeme obuzdati.
Niste bolji od Vojvodine.InatSilniBosanski je napisao/la: ↑29 jul 2024, 09:59Narodu niko ne bi napekao kolaca, koji su to domaci igraci sa kojim se trebao graditi tim?
Realno.2sb1996 je napisao/la: ↑29 jul 2024, 15:38Niste bolji od Vojvodine.InatSilniBosanski je napisao/la: ↑29 jul 2024, 09:59Narodu niko ne bi napekao kolaca, koji su to domaci igraci sa kojim se trebao graditi tim?
600.000e je za IGRAČE.lumani je napisao/la: ↑29 jul 2024, 13:22
3 mil....KM a tih 600 je skoro vec otislo na igracevi mislite da Muha igrac za manje od Dzafica
![]()
Pa, pored vas, su mi glavni favoriti za ABA 1, imaju više keša od vas, i imaju ozbiljan roster, čak blagu prednost dajem njima.
Ovih 6 igraca + Marko Jagodic Kuridza, Filip Rebraca i Milos Stajcic. Zasad relativno prosjecan roster Vojvodine. Ostaje da se vidi koga ce jos dovesti.KK „Vojvodina mts“ polako, ali sigurno sastavlja svoj prvi tim. Zadržava okosnicu ekipe, pa će pored Luke Ašćerića, Marka Ljubičića, Boška Bumbića, Uroša Banjca i Tyrell Johnsona i naredne sezone u timu crveno-belih biti i krilni igrač Stefan Savić. Dvogodišnji ugovor sa Savićem Vojvodina je potpisala danas.
Jel ti i ti Ghuraba moj smatras da je Vojvodina na papiru boljaGhuraba je napisao/la: ↑30 jul 2024, 15:32Ovih 6 igraca + Marko Jagodic Kuridza, Filip Rebraca i Milos Stajcic. Zasad relativno prosjecan roster Vojvodine. Ostaje da se vidi koga ce jos dovesti.KK „Vojvodina mts“ polako, ali sigurno sastavlja svoj prvi tim. Zadržava okosnicu ekipe, pa će pored Luke Ašćerića, Marka Ljubičića, Boška Bumbića, Uroša Banjca i Tyrell Johnsona i naredne sezone u timu crveno-belih biti i krilni igrač Stefan Savić. Dvogodišnji ugovor sa Savićem Vojvodina je potpisala danas.
Bosna mora dovesti startnog centra, ako misli imati kvalitetno popunjen roster na svim pozicijama. Salic nema kapacitet za 25-30 dobrih minuta u kontinuitetu, a Dzafic trenutno nema kvalitet da bude prva rezerva u aba2 ligi.
Na osnovu cega si to zakljucio?InatSilniBosanski je napisao/la: ↑30 jul 2024, 16:17Jel ti i ti Ghuraba moj smatras da je Vojvodina na papiru bolja![]()
Samo prvi direktno ulazi a finalista/drugi razigrava sa predzadnjim.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.