FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Znači prema novom pravilu Peneranda nam više nije stranac 

Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
- kupus army
- Kontakt:
Sektor 16 broji 480 mjesta ukupno, ostalo je jos par karti dostupno za taj sektor, a u ostalima ima 20tak kupljenih karti.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Rahmanovic je 10-ka a uz to prgav. U Rusiji igrao na poziciji napadača i kao takav bi se totalno uklopio u ovu formaciju i puno bolje pokrio tu poziciju nego Catakovic.
Rahmanovic je borac i ne bi bio klasicni povratnik koji bi bio "popljuvan".
Vidim nesto se pisalo za Ljajica...Ja ga ne bih za 10 tisuća platu. Takve umišljene likove kojima je mrsko igrati a kamoli potrcati nikad ne bih dovodio.
Buljubasic, drago mi je zbog ovog transfera. Zasluzio je. Nek mu je sa srećom i da ga gledamo u ligama 5, ako Bog da.
Prolaz protiv Spartaka bi zaokružio lijepu priču.
Rahmanovic je borac i ne bi bio klasicni povratnik koji bi bio "popljuvan".
Vidim nesto se pisalo za Ljajica...Ja ga ne bih za 10 tisuća platu. Takve umišljene likove kojima je mrsko igrati a kamoli potrcati nikad ne bih dovodio.
Buljubasic, drago mi je zbog ovog transfera. Zasluzio je. Nek mu je sa srećom i da ga gledamo u ligama 5, ako Bog da.
Prolaz protiv Spartaka bi zaokružio lijepu priču.
Trebali smo 2 miliona tražit da smo znali kako će ga predstavit. 

BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Jedini igrač kojeg bi vratio je Rahmanović. To sam davno napisao, mada sam protiv vraćanja starih igrača.
Ma nema od povratka Rahmanovica nista, bezveze se lozimo a i Duska nas palija bezobzira sto je znao vecinu, mislim da je Mudrazija daleko daleko blizi dolasku nego Amkec.
12. igrač kluba iz Titove 38b
"Prije odlaska u Tursku, naš novi transfer Mohamed Buljubašić posjetio je mauzolej Alije Izetbegovića, nezaboravnog lidera Bosne i Hercegovine, zajedno sa članom našeg Upravnog odbora Hasanom Yavuzom Bakırom."
- luckystrike
- Kontakt:
Pena navodno ima španske papire. 7ebat ga sve da je s Ajvatovice.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
cudi me da ne znas a grupa najavila.Tatamata1946 je napisao/la: ↑29 jul 2024, 16:23Ja ne znam nikog da ide na taj trening, malo je zo bespotrebno organizovano. Bile dvije tekme u zadnjih deset dana, sad idu u Trnavu...previse dogadjaja da se stigne jos na trening
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
A ja dobro si zeza me geografija

Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

-
- Kontakt:
Ma znam za trening ali mislim da su to bezveze organizovali i da ce se malo raje odazvati jer je u zadnje vrijeme prrvise dogadjaja da bi i to svi dosli. Mislim da nece biti puno rajeLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑29 jul 2024, 16:24cudi me da ne znas a grupa najavila.Tatamata1946 je napisao/la: ↑29 jul 2024, 16:23Ja ne znam nikog da ide na taj trening, malo je zo bespotrebno organizovano. Bile dvije tekme u zadnjih deset dana, sad idu u Trnavu...previse dogadjaja da se stigne jos na trening
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bvsic, EastMadness, Google Adsense [Bot], miguelramos, pjankesarajevo, skoJaa, Vrhbosnian i 46 gostiju.