FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Svi na trening!
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Bice sigurno preko 600 nasih tamo u srijedu, sad je vec na 500, srvarno veliku podrsku ce momci imati svaka cast
-
- Kontakt:
Po ovoj najavi utakmica sa Slobodom se nece otkazati i u slucaju prolaza (aBd prolazimo i gazimo Trnavu)
1.5 milion € za Buljubasica
900.000 € za Kovu
140.000 € za Viverosa (posudba)
100.000 € Penu (posudba)
2.6 miliona € za ovu godinu, not bad.
900.000 € za Kovu
140.000 € za Viverosa (posudba)
100.000 € Penu (posudba)
2.6 miliona € za ovu godinu, not bad.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Igra se u nedjelju, kako god prosli sa spartakomjohntravolta123 je napisao/la: ↑29 jul 2024, 16:42Po ovoj najavi utakmica sa Slobodom se nece otkazati i u slucaju prolaza (aBd prolazimo i gazimo Trnavu)
Zadnja izmjena: SarajevoNG, dana/u 29 jul 2024, 17:29, ukupno mijenjano 1 put.
Sector 16 za gostovanje u Trnavi rasprodat!
Kad navečer oči sklopim, ja pjevam tebi i u snu
snagu ja ću uvijek skupit' i bodrit te na samom dnu..
Saraj'vo je život nama, ne stanica prolazna,
uz tebe smo uvijek znaj MI NE IDEMO NIKADA!
snagu ja ću uvijek skupit' i bodrit te na samom dnu..
Saraj'vo je život nama, ne stanica prolazna,
uz tebe smo uvijek znaj MI NE IDEMO NIKADA!
-
- Kontakt:
Nema zajb kod ZZSarajevoNG je napisao/la: ↑29 jul 2024, 16:51Igra se u nedjelju, kako god prosli spartakomjohntravolta123 je napisao/la: ↑29 jul 2024, 16:42Po ovoj najavi utakmica sa Slobodom se nece otkazati i u slucaju prolaza (aBd prolazimo i gazimo Trnavu)

Slazem se igraj kao svaka ozbiljna ekipa a ne da nesto odgadjas
Mimo transfera imaš i pare od evrope (za sad oko 700k) i od karata preko 500k.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
- feniksptica
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Daj bilo kakav dokaz?eccehomo je napisao/la: ↑28 jul 2024, 18:24Lupaš! Koševo je bilo stadion u vl. FK SarajevaSamoDaKazeem je napisao/la: ↑28 jul 2024, 17:44Masu gluposti si napisao.Koševo nikad nije bilo u vlasništvu FK Sarajevo,nismo mitomani.Pitar6785 je napisao/la: ↑28 jul 2024, 17:19
NIJE BAS TAKO..
MANDIC JE REKAO DA STADION NEMOZE PREBACIT 1/1 na FK SARAJEVO, sto automaski pokazuje da nisi mogao dobit sta zelis.. BAS NEKOJI DAN SAM VIDIO DA NA STADIONU VELEXA POD BRIJEGOM BJELIM PISE STADION HSK ZRINJSKI. Ne da je oteto od veleza samo vec vlasnistvo kluba. Ista stvar sa grbavicom.. to je jedno
Drugi 45 godina stadion na koristenju uz to da ulizimo oko 25 m km obnova plus 4000 km mjesecno…. NEZABORAVI DA JE NAMA TITO OTEO STADION da je kosevo prije 40 godina bilo vlasnistvo FK SARAJEVA.
Trece da su oni nasi prijatelji i da znaju radit posao, i da je njih briga za NARODOM i FK SARAJEVO I STADIONOM oni bi cim je uefa postrila mjere sami posebi MORALI nazvat uefu i potat sta treba za bar minimum da stadion ispunjava uslov za bar play off konferencije.. vec 8 godina stadion je ispo iz cat3 pola marke nisu ulozili.. ostetili grad kanton federaciju drzavu FK SARAJEVO preko 2 m km minimum.
Ovde se spominje kapetanovuc advokat koda je on neko i nesto i da zato sto je on napisao neki ugovor to je neko sveto slovo. U gradu SARAJEVU imas 400 advokata koji su jaci bolji a da nekazem advokati MIRVICEVI IZ AMERIKE. AKO MIRVI NIJE PASALO I AKO SE ZAJEBO PREJEBO TO NESKIDA ODGOVORNOST SA P E DERA da nije trebo napravit kosevo da ima licencu da moze igrat FK SARAJEVO bar play off konfederaciske lige..
Vlast je u opstini kantonu federaci i drzavi..
Kao sto neki rece MIRVIC ako je postavio sabrinu ajlu poturu onu sa radirwnim guzovima to je njegova odluka i njegova odluka je koliko ce on njih slusat koliko ce one njega skusat jesul tu radi posla marketinga seksa mi nemozemo tu nista. Al magode mandici zele da prebace odgovornost na drugog a za 30 godina vlasti nisu ustanju da promjene travu na stadionu, jel mozda Mirvic kriv i zato (3 godine u klubu)
Bijeli brijeg nikad nije bio stadion Veleža,već gradski stadion na kojem su igrali ala Koševo.
To što su stavili tablu stadion HŠK Zrinjski ne znači da je njihov u katastru.
Ako taj podatak nema Semir koji ima sve na bordo vremeplovu nemaš ga ni ti sigurno.
Pa svako ko je iz Sa, a ima preko 40 kuka (a pogotovo navijač FKS) zna da nam je stadion oduzela ona vlast pred Zimske OI da ga urede za otvaranje istih. I vazda je bio naš - od izgradnje pa do OI.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑29 jul 2024, 17:04Daj bilo kakav dokaz?eccehomo je napisao/la: ↑28 jul 2024, 18:24Lupaš! Koševo je bilo stadion u vl. FK SarajevaSamoDaKazeem je napisao/la: ↑28 jul 2024, 17:44
Masu gluposti si napisao.Koševo nikad nije bilo u vlasništvu FK Sarajevo,nismo mitomani.
Bijeli brijeg nikad nije bio stadion Veleža,već gradski stadion na kojem su igrali ala Koševo.
To što su stavili tablu stadion HŠK Zrinjski ne znači da je njihov u katastru.
Ako taj podatak nema Semir koji ima sve na bordo vremeplovu nemaš ga ni ti sigurno.
PS Semu cijenim, ali moraš znati da nas ima koji znamo neke stvari (o našem klubu) koje su njemu (najvjerojatnije) nepoznate
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Pa eto ja sam iz Sa preko 40 i ne znam za to.eccehomo je napisao/la: ↑29 jul 2024, 17:15Pa svako ko je iz Sa, a ima preko 40 kuka (a pogotovo navijač FKS) zna da nam je stadion oduzela ona vlast pred Zimske OI da ga urede za otvaranje istih. I vazda je bio naš - od izgradnje pa do OI.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑29 jul 2024, 17:04Daj bilo kakav dokaz?
PS Semu cijenim, ali moraš znati da nas ima koji znamo neke stvari (o našem klubu) koje su njemu (najvjerojatnije) nepoznate
Znam da je Sarajevo igralo na vojnom igralištu na MD,a nikad nisam čuo da je Koševo bilo u našem vlasništvu.
-
- Kontakt:
Ne palijam vas. Tamo je zavrsio prema svemu sudeci I jedan od zainteresovanih klubova je Fk Sarajevo.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
kad bi se trebalo znati nesto kokretno, i koliko je sansa da dođe nama?jurisicduska je napisao/la: ↑29 jul 2024, 17:27Ne palijam vas. Tamo je zavrsio prema svemu sudeci I jedan od zainteresovanih klubova je Fk Sarajevo.
12. igrač kluba iz Titove 38b
Mozemo mi biti zainteresovani ali je on je godinama gdje i dalje moze igrati vani, bez problema moze otic sad u Tursku za duplo veci kesh nego sto cemo mu mi dati.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO