Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Brokula
Kontakt:

Re: Re: Chat

Post Postao/la Brokula » 29 jul 2024, 09:55

alemsa je napisao/la:
29 jul 2024, 03:49
19vendetta87 je napisao/la:
29 jul 2024, 01:20
Englezi su do sad prekucali sto se tice podrske lgbt na EP 2021, evo sad ni Francuzi ne zaostaju.
Mogu misliti kakva ce tek propaganda biti u Americi na SP 2026...
Tad ce Trump biti na vlasti pa ce extremni liberizam umanjiti.
Trump je izgubio plot otkako su smaknuli Bidena. Njegova prica se svodi samo da kaze nesto ekstremno sto bi udovoljilo ciljanoj publici.
Nakon sto je policajac ubio onu zenu, Trump izlazi sa pricom kako ce dat federalni imunitet policajcima. Pa onda kako nece finansirati skole gdje su vakcine obavezne.
Gdje ima skola na svijetu gdje vakcina nije obavezna uopste :crazy:
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 29 jul 2024, 11:50

Jednostavno, prejak im je lobi, to se vidi kroz svaku sferu "zabave". Koja je poenta na otvaranju Olimpijskih igara da ubacis 15 trandzi kako rekreiraju tajnu veceru? Kakve veze to ima sa sportom, kulturom ili bilo cime? Mislim, ovo su svakako retoricka pitanja, jasno je sta je poenta toga. I ne osjecam se uvrijedjeno kao neki vjernik, jer nisam nesto pretjerano u vjeri, ali j*bote...

Dovoljno je pogledati danasnje filmove i serije, nema skoro ni jedna a da jedan od glavnih likova nije gej. I to bas onako se potrude da docaraju pusenje k*rca ili klistiranje dupeta. Sve ne bi li se djeci utuvilo u glavu kako je nesto kontra biologije u stvari normalno. Sledece su djecije knjige, skolski udzbenici i slicno. Pa ce za 20ak godina vjerovatno pedofilija biti normalna a dijeca ce sa 13 godina odlucivati hoce li biti on, ona ili ono.

Judd
Kontakt:

Post Postao/la Judd » 29 jul 2024, 12:13

Djeca*

Ma izopačeno sve.

Jutros gledam ona Ema Radujko obučena na slici. Baš naopak vakat došao jbte.
Ceri mi se u facu a ja njega pitam!

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 29 jul 2024, 12:24

Mislim da je svijet već apsolutno prihvatio gej osobe, čak evo i kod nas više nema te stigme, toliko napredujemo da ove godine nismo imali ni protest protiv povorke. Kad je već to tako, ne znam do koje mjere se misli ići sa bespotrebnim guranjem te priče. Problem sa gej osobama je što je većini to čitava njihova osobnost i konstantno to potenciraju, živi život čovječe.

Nekako mogu da prihvatim i drag kao vid umjetničkog izražaja, naročito što to nije nova forma, već vuče korijenje iz (daleke) prošlosti. No, zašto na taj način ismijavati bilo koju vjeru, to mi već nije jasno i zašto taj vid "izražaja" uvijek mora biti tako morbidno seksualiziran? Sve je to tako dostupno djeci i tinejdžerima, nekim rizičnim skupinama - koji bijeg od svojih malih problema vide u toj zajednici, mislim da zbog toga i imamo sve više tih queer osoba. Okej je biti metalac, emo, roker, rege lik - to su faze koje prerasteš, ali kad kreneš bez razmišljanja u tranziciju i hormonsku terapiju, nije baš da ima nazad. Sreća, pa kao zemlja uopće nismo razvijeni do te mjere.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

Cap13
Kontakt:

Post Postao/la Cap13 » 29 jul 2024, 12:38

Ma svako ima pravo na svoje. LGBTQ+ vole šta već vole i to mi je sve "normalno" dok se meni ili bilo kome drugom nameće. Ljubav je komplikovana i ne postoji jasna definicija toga i nek se vole osobe pa koliko god to nekome bilo nakaradno. Bolje je opet takva ljubav nego nekome željeti zlo. Ono što meni smeta kod njihovog lobija je tolika potreba za medijskom i bilo kojom drugom pažnjom, te i kad im se pruži prostor kao sad na olimpijadi to iskoriste da isprovociraju vjernike koje ih ne podržavaju. Šta postižu time, ne znam. Nek živi ljubav, ali nek ne nameću da sad to treba svako da bude gay kao što ni ja njima ne namećem da oni trebaju biti straight.
Nad Zenicom nebo se pali
i bezbrojni dimnjaci se dižu
iz čelika, vatre i dima
sad Zenica nov život gradi

numanumaye22
Kontakt:

Post Postao/la numanumaye22 » 29 jul 2024, 12:49

Brokula je napisao/la:
29 jul 2024, 09:55
alemsa je napisao/la:
29 jul 2024, 03:49
19vendetta87 je napisao/la:
29 jul 2024, 01:20
Englezi su do sad prekucali sto se tice podrske lgbt na EP 2021, evo sad ni Francuzi ne zaostaju.
Mogu misliti kakva ce tek propaganda biti u Americi na SP 2026...
Tad ce Trump biti na vlasti pa ce extremni liberizam umanjiti.
Trump je izgubio plot otkako su smaknuli Bidena. Njegova prica se svodi samo da kaze nesto ekstremno sto bi udovoljilo ciljanoj publici.
Nakon sto je policajac ubio onu zenu, Trump izlazi sa pricom kako ce dat federalni imunitet policajcima. Pa onda kako nece finansirati skole gdje su vakcine obavezne.
Gdje ima skola na svijetu gdje vakcina nije obavezna uopste :crazy:
Njegove zadnje izjave su mu u fazonu zadnjeg vladanja za vrijeme korone kad je govorio da piju deterdzent umjesto vakcine i gdje je par glupih amerikanaca izgubilo zivot zbog toga

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 29 jul 2024, 13:17

Nadje ovo u Singapuru
slika

slika

RollMan
Kontakt:

Post Postao/la RollMan » 29 jul 2024, 14:49

slika
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 29 jul 2024, 15:00

soko je napisao/la:
29 jul 2024, 13:17
Nadje ovo u Singapuru

slika
Jaka ova
I found freedom. Losing all hope was freedom.

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 29 jul 2024, 16:47

:rol:
I found freedom. Losing all hope was freedom.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 29 jul 2024, 17:19

dscile je napisao/la:
29 jul 2024, 11:50
Jednostavno, prejak im je lobi, to se vidi kroz svaku sferu "zabave". Koja je poenta na otvaranju Olimpijskih igara da ubacis 15 trandzi kako rekreiraju tajnu veceru? Kakve veze to ima sa sportom, kulturom ili bilo cime? Mislim, ovo su svakako retoricka pitanja, jasno je sta je poenta toga. I ne osjecam se uvrijedjeno kao neki vjernik, jer nisam nesto pretjerano u vjeri, ali j*bote...

Dovoljno je pogledati danasnje filmove i serije, nema skoro ni jedna a da jedan od glavnih likova nije gej. I to bas onako se potrude da docaraju pusenje k*rca ili klistiranje dupeta. Sve ne bi li se djeci utuvilo u glavu kako je nesto kontra biologije u stvari normalno. Sledece su djecije knjige, skolski udzbenici i slicno. Pa ce za 20ak godina vjerovatno pedofilija biti normalna a dijeca ce sa 13 godina odlucivati hoce li biti on, ona ili ono.
Ali to je nepotrebno, ne svatam potrebu. Napravi film da je Isus bio gay, i to svjesno/namjerno uradi da bi isprovociro Krscane pa i Muslimane ali su veci cilj tu Krscani. I onda kad ovi reaguju, kazu ti si homofob. Isto da ja sad kupim Bibliju odem ispred crkve zapalim, ljudi izadju pa me prebiju i ja kazem vi ste Islamofobi ne nego su kretenofobi.

Mogli
Kontakt:

Post Postao/la Mogli » 29 jul 2024, 18:07

ASD je napisao/la:
29 jul 2024, 00:56
Mogli je napisao/la:
28 jul 2024, 20:49
Sjevernoafrikanci siju paniku u Njemačkoj: Buknuo broj seksualnih zločina Tunižana i Marokanaca, a ne mogu ih deportirati
:yawn:

https://www.vecernji.hr/vijesti/sjevern ... ti-1788057
Teško da postoji veća gamad od Marokanaca. Mislim da nema zatvora u Zapadnoj Evropi koji nije prepun Marokanaca.
Njemacka ce se totalno unistiti radi zelje za jeftinom radnom snagom.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 29 jul 2024, 18:26

Mogli je napisao/la:
29 jul 2024, 18:07
ASD je napisao/la:
Teško da postoji veća gamad od Marokanaca. Mislim da nema zatvora u Zapadnoj Evropi koji nije prepun Marokanaca.
Unistena je vec cim je Leorey tamo :kafa:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 29 jul 2024, 18:39

Judd je napisao/la:
29 jul 2024, 12:13
Djeca*

Ma izopačeno sve.

Jutros gledam ona Ema Radujko obučena na slici. Baš naopak vakat došao jbte.
pade mi napamet jedno pitanje, pa evo za razmišljanje baš me zanima. Šta ti kao deklarirani vjernik imaš gledati je li Ema Radujko obučena na slici ili ne? :hmmmmm: Nemoj se ljutiti odmah, ozbiljno pitam

Mogli
Kontakt:

Post Postao/la Mogli » 29 jul 2024, 18:45

DamirT je napisao/la:
29 jul 2024, 18:26
Mogli je napisao/la:
ASD je napisao/la:

Svakako je vec gore stanje u odnosu na prije deset godina. Ali ima jos mnogo prostora za pad.

armando
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la armando » 29 jul 2024, 20:06

Germanolog sa dnevnom dozom " brige" :urnebes:
Jedna Srbija vapi za radnicima, nedostaje joj 450 hiljada radnika u svim branšama i djelatnostima.
On se hudnik brine za jednu Njemačku i primjećuje njene probleme :lol:
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria

denimb
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la denimb » 29 jul 2024, 21:10

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 29 jul 2024, 21:15

DamirT je napisao/la:
29 jul 2024, 18:26
Mogli je napisao/la:
ASD je napisao/la:

Propala radi maslaca
Emancipate yourselves from mental slavery...

Memento Mori...

Pensioner26
Kontakt:

Post Postao/la Pensioner26 » 29 jul 2024, 21:24

alemsa je napisao/la:
29 jul 2024, 17:19
dscile je napisao/la:

Ali to je nepotrebno, ne svatam potrebu. Napravi film da je Isus bio gay, i to svjesno/namjerno uradi da bi isprovociro Krscane pa i Muslimane ali su veci cilj tu Krscani. I onda kad ovi reaguju, kazu ti si homofob. Isto da ja sad kupim Bibliju odem ispred crkve zapalim, ljudi izadju pa me prebiju i ja kazem vi ste Islamofobi ne nego su kretenofobi.
Kako ne shvataš? Cilj im je skrnaviti/uništiti brak i porodicu kao zaštitu svega moralnog. Nisu džaba tolika forsiranja i reklamacije. Vječita kuknjava o ugroženosti.

denimb
Kontakt:

Post Postao/la denimb » 29 jul 2024, 21:27

Pensioner26 je napisao/la:
29 jul 2024, 21:24
alemsa je napisao/la:
29 jul 2024, 17:19
dscile je napisao/la:

Kako ne shvataš? Cilj im je skrnaviti/uništiti brak i porodicu kao zaštitu svega moralnog. Nisu džaba tolika forsiranja i reklamacije. Vječita kuknjava o ugroženosti.
Kakva ugrozenost, sa onom predstavom na otvaranju olimpijade presli su oni u napad debelo, mislim boli me briga neka budu sta hoce, neka rade sta hoce...ali nemoj napadati nikoga, nemoj vrijedjati nikoga, ono je fuj, pa jbt sjest pa sa djecom gledati onakvo otvaranje, ma bjezi ba.

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.