jos na kosevu.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Znaci tri djecaka na stoperu,celik alajmovic i mujkic a veoma bitna utakmica,trebali smo rijesiti ovo
jos na kosevu.
jos na kosevu.
Sasvim logičan slijed događaja kad ne dovedeš pojačanja a igras drugo pretkolo.
NEMA NAZAD
-
bordobijeli
- Kontakt:
- luckystrike
- Kontakt:
Da niste prerano otpisali Miomira? Možda je pošteđen današnjeg treninga radi neke lakše ozlijede. Na kraju krajeva Durakovic moze odgovoriti na stoperu kao i Bubanja, uz Celika i Jovica.
Bila je i na Aktobe još manja kvota pa padoše. Pobit' se pa šta bude. A stoji to da se pitanje stopera davno trebalo riješit', al' jbat ga sad...
Moze i on ali ne znam nisam pametan.
.
Zadnja izmjena: Atlanta, dana/u 31 jul 2024, 21:30, ukupno mijenjano 1 put.
LA HINCHADA DE LOS RAJVOS
Kad mi dumamo ovako kako je tek Zekicu.
Valja sve skontati ,uklopiti,a zna sta znaci prolaz(euforija do neba) , I ispadanje ne daj boze (psovanje I depresija)
Nek mu je Bog na pomoci.
Jal zvanicno u nedelju sa slobodom.
Valja sve skontati ,uklopiti,a zna sta znaci prolaz(euforija do neba) , I ispadanje ne daj boze (psovanje I depresija)
Nek mu je Bog na pomoci.
Jal zvanicno u nedelju sa slobodom.
ne mogu da vjerujem da se likovi loze na kladionice, ja sam igrao 10 godina sportske tikete i za 10 godina dobio 160KM .
toliko o tome i sigurnosti kvota koje oni stavljaju, ono sto se u cetvrtak gledalo ne moze se astronomski promjeniti osim sto ce na njih biti cak veci pritisak kao sto je bio na nama pred onolikom publikom.Oni moraju dobit na svom stadionu, a sve sto "moras" u zivotu inace ne bude da moras.
toliko o tome i sigurnosti kvota koje oni stavljaju, ono sto se u cetvrtak gledalo ne moze se astronomski promjeniti osim sto ce na njih biti cak veci pritisak kao sto je bio na nama pred onolikom publikom.Oni moraju dobit na svom stadionu, a sve sto "moras" u zivotu inace ne bude da moras.
12. igrač kluba iz Titove 38b
Kakvi Alajmović, Mujkić. Bubanja u Trnavi?
Duraković - Jović - Soldo - Čelik - Beganović, jedino ako je upitan neko od njih
Duraković - Jović - Soldo - Čelik - Beganović, jedino ako je upitan neko od njih
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
Iskreno ko kod da izadje nsk izadje da se pobije i baca na glavu za svaku loptu bez pardona. Pa i u slucaju da izgubimo nece biti problem ako daju zadnji atom snage. Da nam fale jos 2 ozbiljna igraca u ekipi toga smo svi svjesni ali izaci hrabro i pofajtat se i siguran sam da ce biti nagradjeni.
Mi smo SARAJEVO izvolite se branit!
Mi smo SARAJEVO izvolite se branit!
- BegovicRamiz
- Kontakt:
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
A mozda Djurickovic bude igrao??
Nece igrati, ne moze, koljeno. Ne trenira, nece cak ni u slovacku vjerovatno.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Pa ako nemas 3 stopera, onda igras sa 2. Ha ya