FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- MocMahale444
Re: FK Željezničar
Rekoh vam ja obojeni je dvorska luda i **** od igraca.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Objavite kakav potpis, poklaše nam se između sebe radnici Megamixa.
Da ja vama nesto iskreno kazem.Klub kao Zeljo bi trebo malo mislit i na nas navijace.Jelde naše je da dodjemo,navijamo a sta je onda njihovo.Valjda da navuku para dobrih igraca da osvojimo titulu.Ali jok **** nas.Pa jel se fudbal igra za nas navijace.Odaniju publiku da ovako klub zajebaje godinama nema nigdje.Sram vas bilo.Srozali ste klub do dna.Igramo protiv Kreseva Orahovica i pi mat.Jel vas stid.Otisli jedni polovnjaci dosli drugi.
- svrakino1921
- Kontakt:

Ukoliko bude želio potpisati za novi klub Amoah će u jednom trenutku ko ga god bude potpisivao morat će se javiti Željezničaru, razlog je trening kompenzacija.
Uvidom u sistem Comet se može vidjeti da ugovor FK Željezničar i Amoaha ističe 30. jula
Amoh je na Grbavicu stigao kao 20-godišnjak zbog čega Željezničaru pripada određen dio naknade za treniranje zahvaljujući FIFA-inom mehanizmu solidarnosti.
Ako neko zna izračunat koliko cemo dobit od Amoaha po ovom mehanizmu solidarnosti
Hvala unaprijed
avalPacidoroP je napisao/la: ↑29 jul 2024, 20:08Objavite kakav potpis, poklaše nam se između sebe radnici Megamixa.
Ljudi lažu, izmišljaju i najmalicioznije podmeću već godinama. Sve su to profili ljudi kao onaj GIBRA koji se ispalio sa foruma nakon brukanja sa namještenim utakmicama od prije neku noć.
Nema tu Željovca s' glave.
Logično je da je raju uhvatila euforija nakon njihovih F5 najava i da im se danas ti isti ljudi sa razlogom žele sjetiti najmilijih. Taj (pitarski) forum zla je najveći razlog podjele navijača i atmosfere koju imamo danas.
Zato evo već tri dana upozoravam da stanemo na loptu, ali ne, mi zapeli k'o komšije sa Kobilje Glave, ali bukvalno.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Toli debili s lobotomije su ovdje. Pablo Valter anoninmo gibra itd. isti kalup pisanja kod svakog. Amar, bumovi, generalni, pjanoc, santos to sve dolazi od tih debila.
-
sta ces dobiti 2-3k jevrejasvrakino1921 je napisao/la: ↑29 jul 2024, 20:11
Ukoliko bude želio potpisati za novi klub Amoah će u jednom trenutku ko ga god bude potpisivao morat će se javiti Željezničaru, razlog je trening kompenzacija.
Uvidom u sistem Comet se može vidjeti da ugovor FK Željezničar i Amoaha ističe 30. jula
Amoh je na Grbavicu stigao kao 20-godišnjak zbog čega Željezničaru pripada određen dio naknade za treniranje zahvaljujući FIFA-inom mehanizmu solidarnosti.
Ako neko zna izračunat koliko cemo dobit od Amoaha po ovom mehanizmu solidarnosti
Hvala unaprijed
Dobit cemo musanovu chunu. Ostali mu duzni plata i cudno sto se ne javlja.
-
- Kontakt:
Pjanic dolazi, ali je otisao u Tursku na godisnji servis presađene kose
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- Bersaga
- Kontakt:
Novi Pazar večeras doveo Jovana Mituljikića. Igra na poziciji ofanzivnog veznog. Može a i ne mora ništa značiti, vidjet ćemo.
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
- invincible1921
- Kontakt:
Bjezi Nodi, Da je bjelac tjerali bi ga **** motkom..nego eto izgleda atraktivno

=\_1921_/=
100% laz, ali znaci 100%. Zna svako ko iole prati klub sta je problem sa Amoahom duze vrijeme, nekih godinu dana. Veze to nema sa platom, a plate se svima isplacuju i redovne su. Od svih lazi koje si izrekao, a puno ih je, ova je mozda i najdebilnija. Yebo li te admin u te zvalje pogane, jutra ne docekao

- MocMahale444
Nodi ebo te taman te pohvalim kako rokaš jufke a ti to ponistis s cmizdrenjem za obojenim.
Daj ba nek ide siroko mu polje.
Daj ba nek ide siroko mu polje.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Sve sto smo mogli upropastiti, smo i upropastili. Jos samo da i ovu utakmicu protiv Sirokog nekako nam razyebu
Ne znam na koji nacin mislis da ti neko upropasti tekmu sa Sirokim? Ako mislis da cemo sigurno pobijediti i da ce ti sve ostalo biti razocarenje onda stvarno nisi realan. Naravno da imamo sanse da pobijedimo ali daleko smo od sigurnog favorita u ovoj utakmici. Siroki uopste nije los a znamo koliko su neugodni protivnici nama, ono sto me raduje jeste sto uvijek igramo atraktivne tekme sa njima, a vjerujem da ce i sa Coricem biti tako jer se vjerovatno necemo zatvoriti, a nece ni oni. Budimo realni.
Ma meni je najmanje bitno pobijedili ili ne. Par dana do utakmice, a oni niti jednu objavu da stave. Ni na koji nacin nisu najavili utakmicu. Poslije onakve prosle sezone mi smo zasluzili puno vise od kluba, a pogotovo oni navijsci kojima treba poziv i taj neki hajpOrvel je napisao/la: ↑30 jul 2024, 10:22Ne znam na koji nacin mislis da ti neko upropasti tekmu sa Sirokim? Ako mislis da cemo sigurno pobijediti i da ce ti sve ostalo biti razocarenje onda stvarno nisi realan. Naravno da imamo sanse da pobijedimo ali daleko smo od sigurnog favorita u ovoj utakmici. Siroki uopste nije los a znamo koliko su neugodni protivnici nama, ono sto me raduje jeste sto uvijek igramo atraktivne tekme sa njima, a vjerujem da ce i sa Coricem biti tako jer se vjerovatno necemo zatvoriti, a nece ni oni. Budimo realni.
- mamonelafo
- Kontakt:
Bila je najava za tekmu. Doduše, post objava, ali je bila.MrkiMedo je napisao/la: ↑30 jul 2024, 10:38Ma meni je najmanje bitno pobijedili ili ne. Par dana do utakmice, a oni niti jednu objavu da stave. Ni na koji nacin nisu najavili utakmicu. Poslije onakve prosle sezone mi smo zasluzili puno vise od kluba, a pogotovo oni navijsci kojima treba poziv i taj neki hajpOrvel je napisao/la: ↑30 jul 2024, 10:22Ne znam na koji nacin mislis da ti neko upropasti tekmu sa Sirokim? Ako mislis da cemo sigurno pobijediti i da ce ti sve ostalo biti razocarenje onda stvarno nisi realan. Naravno da imamo sanse da pobijedimo ali daleko smo od sigurnog favorita u ovoj utakmici. Siroki uopste nije los a znamo koliko su neugodni protivnici nama, ono sto me raduje jeste sto uvijek igramo atraktivne tekme sa njima, a vjerujem da ce i sa Coricem biti tako jer se vjerovatno necemo zatvoriti, a nece ni oni. Budimo realni.
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
Jači od ratova, režima i partija!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.