FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Stoperi su nam problem evo već druga godina.Đurićković,Soldo i Jović su igrači za rotacije.Ni jedan od njih nije komadant i lider u odbrani već igrači koji se mogu šlepati uz nekog boljeg.
Taj bolji se traži ali se traži već dugo,a kad se već ukaže prilika kava se ukazala ne bi se smjelo ovo dešavati.
Alajmović,Mujkić mogu samo pregoriti u ovakvim utakmicama maltene iz juniora pa u prvih 11 u haman najbitnijoj utakmici sezone.Ne ide to tako.
Oni mogu u nedelju protiv Slobode.
Vjerujem da će Zekić nešto izmajmunisati ali ko god je odgovoran za sklapanje igračkig kadra dobro kasni.
Taj bolji se traži ali se traži već dugo,a kad se već ukaže prilika kava se ukazala ne bi se smjelo ovo dešavati.
Alajmović,Mujkić mogu samo pregoriti u ovakvim utakmicama maltene iz juniora pa u prvih 11 u haman najbitnijoj utakmici sezone.Ne ide to tako.
Oni mogu u nedelju protiv Slobode.
Vjerujem da će Zekić nešto izmajmunisati ali ko god je odgovoran za sklapanje igračkig kadra dobro kasni.
Za nekog momka od 17-18 godina "guranje u vatru" znači utakmica protiv GOŠK-a, Igmana eventualno Veleža, Borca a ne ovo što nam se sad desilo gdje pred veoma bitnu utakmicu koja naravno nije "bit il nebit" ali je jako važna zbog cijele atmosfere u i oko Kluba, otvara ti se treće pretkolo sa kojim bi svi navijači bili zadovoljni, počinješ sezonu pobjedom i sve ostalo.
Idemo tamo znatno oslabljeni bez dva bitna igrača i to je loše po nas, jednostavno ostaje žal za propuštenim prilikama na Koševu i što bez ikakve prednosti ulazimo u utakmicu. Izostanak Đuričkovića umanjuje naše šanse za prolazak dalje. Naše šanse su u igri prema naprijed i imat će mo svoje prilike za koje se nadam da će mo ih iskoristiti i tu očekujem da ostavrimo neku prevagu.
Idemo tamo znatno oslabljeni bez dva bitna igrača i to je loše po nas, jednostavno ostaje žal za propuštenim prilikama na Koševu i što bez ikakve prednosti ulazimo u utakmicu. Izostanak Đuričkovića umanjuje naše šanse za prolazak dalje. Naše šanse su u igri prema naprijed i imat će mo svoje prilike za koje se nadam da će mo ih iskoristiti i tu očekujem da ostavrimo neku prevagu.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Ja mislim da je Mujkić bolji izbor nego Đuričković, iz prostog razloga što je Đuričković prije svega defanzivni vezni, koji je kod nas prekomandovan na CB. Ima puno pogrešaka koje se manifestiraju u prekršajima na ivici šesnaesterca, gubljenju zračnih duela, a ima običaj i da izađe iz formacije i ganja protivničkog igrača i kod centra. On je prije svega DMF i tu bi njegova borbenost došla do izražaja, i mislim da to zna i ZZ. Nadam se da će i Kuprešak biti od koristi i protiv Spartaka. Treba zatvoriti Aranga broj 11 nadam se da Duraković i Jović to mogu obaviti i pola posla smo obavili .jurisicduska je napisao/la: ↑29 jul 2024, 21:26Ima Mujkić ne vidim problem doveden je ko opcija.
188 lijeva noga moze igrat komotno. Ne vidim problem sta ste se toliko prepali.
Nek igraju Celik Mujkic I Jovic top.
Očekujem pobjedu i prolaz i dovođenje još vrsnog CB i AMF.
FKS*Champion**2x Yu //84/85 , 66/67//
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
Iako ti je nick SamoDaKazeem, bolje da ništa nisi rekao.
Jbg tužno je vidjeti da i pored ovakve euforije i starta sezone iz snova ima malera koji bi voljeli da sve ovo padne u vodu i da kažu “e jesam ti rek’o kume”, ua sam stručnjak.
Mnogi su se kleli u Djurićkovića prošlu polusezonu, sad je odjednom za rotaciju jer je ispao u dvije akcije i dobio crveni.
Zekic se kune u Soldu, forumu ne valja.
Ali vjeruju Zekiću, dok ne primimo go protiv Spartaka, bice eto vidiš, tjeraj, mjenjaj. Vidio sam takvih na Zapadu i u ove dvije utakmice liječe frustracije, a ne znaju nijednu pjesmu.
Zato… MI TE VOLIMO KAKO GOD ZAVRŠILO!
Jbg tužno je vidjeti da i pored ovakve euforije i starta sezone iz snova ima malera koji bi voljeli da sve ovo padne u vodu i da kažu “e jesam ti rek’o kume”, ua sam stručnjak.
Mnogi su se kleli u Djurićkovića prošlu polusezonu, sad je odjednom za rotaciju jer je ispao u dvije akcije i dobio crveni.
Ali vjeruju Zekiću, dok ne primimo go protiv Spartaka, bice eto vidiš, tjeraj, mjenjaj. Vidio sam takvih na Zapadu i u ove dvije utakmice liječe frustracije, a ne znaju nijednu pjesmu.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
Rockov
Bega Celik Jovic Durakovic
Bubanja Djordjevic
Guli Andjusic Kyeremeh
Renan/Hamza
Bega Celik Jovic Durakovic
Bubanja Djordjevic
Guli Andjusic Kyeremeh
Renan/Hamza
-
- Kontakt:
Slazem se u potpunosti.Red1946 je napisao/la: ↑29 jul 2024, 22:07Ja mislim da je Mujkić bolji izbor nego Đuričković, iz prostog razloga što je Đuričković prije svega defanzivni vezni, koji je kod nas prekomandovan na CB. Ima puno pogrešaka koje se manifestiraju u prekršajima na ivici šesnaesterca, gubljenju zračnih duela, a ima običaj i da izađe iz formacije i ganja protivničkog igrača i kod centra. On je prije svega DMF i tu bi njegova borbenost došla do izražaja, i mislim da to zna i ZZ. Nadam se da će i Kuprešak biti od koristi i protiv Spartaka. Treba zatvoriti Aranga broj 11 nadam se da Duraković i Jović to mogu obaviti i pola posla smo obavili .jurisicduska je napisao/la: ↑29 jul 2024, 21:26Ima Mujkić ne vidim problem doveden je ko opcija.
188 lijeva noga moze igrat komotno. Ne vidim problem sta ste se toliko prepali.
Nek igraju Celik Mujkic I Jovic top.
Očekujem pobjedu i prolaz i dovođenje još vrsnog CB i AMF.
Kupresak konkurise za beka. Durakovic moze pokrit lijevog stopera. Mujkic i Alajmovic mogu pokriti lijevog stopera. Oba ljevaci. Imamo opcija more. Nema razloga da paničimo. Nama treba jedan štoper dobar kad dođe on bi igrao umjesto Đurickovica ili ne mislite valjda da ce ZZ stavit Soldu koji ga zna u dusu ili projekat kluba Čelika na klupu.
Ja bih volio da pusti bilo kojeg od ova dva akademca I da vidite da može. Mi kad smo najjaci bili odbrana nam je bila Kovacevic Sabanovic Pidro Mujakic. Sve ispod 20 godina u tom momentu. Bili beton.
Sa ovim izvikanim kapitenom primili najvise golova poslije rata.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
" Durakovic moze pokrit lijevog stopera. Mujkic i Alajmovic mogu pokriti lijevog stopera. Oba ljevaci. Imamo opcija more. Nema razloga da paničimo. "
Dragi duska ja panicim dok ovo citam
Dragi duska ja panicim dok ovo citam
NEMA NAZAD
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Realno nam treba( odnosno bilo bi dobro ) da se za prvih 11 dovede stoper kvalitetniji od Miomira. Alajmovića ili Mujkića na posudbu u ekipi koja igra prvu ligu i gdje po ugovoru ima garantovan dio minutaže.Pantelija je napisao/la: ↑29 jul 2024, 21:32Sta je problem? Jel to mozda treba imati 9 stopera kvalitetnih pa da kad ko ima zute i kad ima ozljedu umjesto van dajka igra chielini... Jbt
Imas top stopere u ravni sa prva tri.
Prva tri su soldo celik djurickovic
Zamjena jovic alajmovic mujkic
Sta je problem?
Dati sansu alajmovicu? Ili mujkicu? Pa ne vidim da smo se opekli o akademce, danss se kurcite ciframa za njih a kad ih treba u vatru baciti, odmah belaj, daj stopere daj van dajka
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Iskreno sa Kuprešakom na beku i Durakovićem na stoperu uz Jovića i Čelika, nije loše
Mada Đuri još nije otpisan u potpunosti, vidjet ćemo
Tek sad oni silni promašaji dolaze do dodatne težine
Uz Božiju pomoć, i taktiku ZZ, idemo u treće pretkolo, a aBd i playoff, ali prvo Spartak
Sta bi od onog naseg projekta za rekonstrukciju stadiona kojeg smo objavili u Februaru??
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
E vala je Soldo dobio glup zuti karton, al et bilo proslo
-
- Kontakt:
_weella_ je napisao/la: ↑29 jul 2024, 22:09Iako ti je nick SamoDaKazeem, bolje da ništa nisi rekao.
Kleli su se možda takvi ko ti.I kakve veze ima moje pisanje po forumu sa euforijom Ja idem u Slovačku ja ću tu euforiju ispoštivati.Ideš li ti ili si zadužen za online euforiju?
-
- Kontakt:
Brate bogami Alajmovic moze sad igrati bez problema. Volio bih da vidite djecaka. Bolji je od Celika I veci potencijal. Ni Mujkic nije uopste los igrac. Apsolutno sam prije da gledam nase dijete od bilo kojeg igraca koji je karijeru proveo u Crnoj Gori.
Radar Pljevlja
Iskra
Grbalj
Buducnost
Ne do Bog da sad takvog dovedemo pa ovaj Jovic ima pristojniju karijeru od njeg.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Ne. Nije to posubda kao u ligama vani, gdje imas klubove razvojne, strateski. Nasa druga liga, posaljes dijete od 18, bolje treninge ima u akademiji, takticki nula, jedino sto igra sa starijima ali u biti nista tu pruziti nece niti napredovati. Vise njima znace sa 17-18 treninzi i 15 min svako dvije tri tekme sa kvalitetnim igracima nego igranje po selima bosne u klubovima sa losim radom.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑29 jul 2024, 22:17Realno nam treba( odnosno bilo bi dobro ) da se za prvih 11 dovede stoper kvalitetniji od Miomira. Alajmovića ili Mujkića na posudbu u ekipi koja igra prvu ligu i gdje po ugovoru ima garantovan dio minutaže.Pantelija je napisao/la: ↑29 jul 2024, 21:32Sta je problem? Jel to mozda treba imati 9 stopera kvalitetnih pa da kad ko ima zute i kad ima ozljedu umjesto van dajka igra chielini... Jbt
Sta je problem?
Dati sansu alajmovicu? Ili mujkicu? Pa ne vidim da smo se opekli o akademce, danss se kurcite ciframa za njih a kad ih treba u vatru baciti, odmah belaj, daj stopere daj van dajka
Eto talha je igrao ito dobro u Čeliku pa? Nista... Ako nema prostora i mjesta u sarajevu, pustiti djecu da idu u hr cesku Sloveniju i neka probaju se probiti u seniore, slanje u federalnu je kontraproduktivno
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Benjamin Tahirović prebačen u drugi tim Ajaxa.
Samo kažem.
Samo kažem.

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
- Kontakt:
Kako misliš ništa,za Talhu?Eto igrat će opet i po mom mišljenju imat će više koristi nego Hamzić koji je igrao isto za Čelik i isto tako je dobro igrao,ali ako presjedi godinu na klupi onda tek ništa neće imati.Pantelija je napisao/la: ↑29 jul 2024, 22:28Ne. Nije to posubda kao u ligama vani, gdje imas klubove razvojne, strateski. Nasa druga liga, posaljes dijete od 18, bolje treninge ima u akademiji, takticki nula, jedino sto igra sa starijima ali u biti nista tu pruziti nece niti napredovati. Vise njima znace sa 17-18 treninzi i 15 min svako dvije tri tekme sa kvalitetnim igracima nego igranje po selima bosne u klubovima sa losim radom.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑29 jul 2024, 22:17Realno nam treba( odnosno bilo bi dobro ) da se za prvih 11 dovede stoper kvalitetniji od Miomira. Alajmovića ili Mujkića na posudbu u ekipi koja igra prvu ligu i gdje po ugovoru ima garantovan dio minutaže.Pantelija je napisao/la: ↑29 jul 2024, 21:32Sta je problem? Jel to mozda treba imati 9 stopera kvalitetnih pa da kad ko ima zute i kad ima ozljedu umjesto van dajka igra chielini... Jbt
Sta je problem?
Eto talha je igrao ito dobro u Čeliku pa? Nista... Ako nema prostora i mjesta u sarajevu, pustiti djecu da idu u hr cesku Sloveniju i neka probaju se probiti u seniore, slanje u federalnu je kontraproduktivno
Da je umjesto "Zato" stavio "Željo" još više bi ga nagazioSamoDaKazeem je napisao/la: ↑29 jul 2024, 22:22Kleli su se možda takvi ko ti.I kakve veze ima moje pisanje po forumu sa euforijom Ja idem u Slovačku ja ću tu euforiju ispoštivati.Ideš li ti ili si zadužen za online euforiju?
Season 2022/2023 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=abztBASD7qo&t
Season 2023/2024 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=ssV5io6Bmx4
𝒔𝒊𝒏𝒄𝒆 1946
https://www.youtube.com/watch?v=abztBASD7qo&t
Season 2023/2024 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=ssV5io6Bmx4
𝒔𝒊𝒏𝒄𝒆 1946
Znal se gdje se okupljamo u Trnavi? Jel na ovo glavnom trgu, ili?
Gledam trg ima 8 prilaza, ako ne bude murije mogu nas zajmit sa svih strana. Ako neko sazna gdje i kad napisite ovdje ljubi vas brat
Gledam trg ima 8 prilaza, ako ne bude murije mogu nas zajmit sa svih strana. Ako neko sazna gdje i kad napisite ovdje ljubi vas brat
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
-
- Kontakt:
Dečko ima fizikalije al mislim da nije još za ubaciti u vatru posebno ne u ovoj tekmi. Recimo bolje mu protiv slobode dati 90 min. Recimo sjecam se prošle godine protiv u Ukrajinaca u omladinskoj ligi prvaka imao dosta nesigurnosti i treme.a slažem se da opcenito treba gurati i podržati akademce.al Alajmovicu bi ovo bio veliki teret.Pantelija je napisao/la: ↑29 jul 2024, 21:44Isto, najvise zbog brzine i tehnike alajmovica. Opet, Mujkic ima seniorskog fudbala dto je prednostamypitar je napisao/la: ↑29 jul 2024, 21:41Ako vec mora ja bi prije dao sansu Alajmovicu nego Mujkicu.Mada nisam gledao ni jednog ipak bi dao prednost akademcu.U Slobodu biti dobar ne znaci nista tamo su sve poluamateri od igraca.Pantelija je napisao/la: ↑29 jul 2024, 21:32Sta je problem? Jel to mozda treba imati 9 stopera kvalitetnih pa da kad ko ima zute i kad ima ozljedu umjesto van dajka igra chielini... Jbt
Sta je problem?
Ali nikad nismo fulili s akademcima i mladima na utakmicama ovim gdje moraju igrati. Uvijek smo tu dobijali top igrace, kada ih gurnes u vatru i odigraju top
Kakav ovaj samokazem lik strunf ofiran. Nece on u trnave vidjet ni na tvu hoce mozda trnovo sljedece sezone aBd
Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, nedimmmm1337, rimljanin90, senad82, tuitamo i 51 gost.