FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- Interista di cuore
- Kontakt:
Re: F.C. Internazionale Milano
zaboravio sam ubacit link gdje sam to procito...evo ovdje pise da bi mogo otic za 12 miliona eura i meni je malo cudno,al eto : http://www.calciomercato.com/mercato/wi ... ter-595252
taj Douglas Costa mi je odlican,on je jos i mladji ja mislim.ma ima Shakhtar odlicnu ekipu stvarno.
taj Douglas Costa mi je odlican,on je jos i mladji ja mislim.ma ima Shakhtar odlicnu ekipu stvarno.
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Juče bio sastanak Gallianija,Braide i Menadžera Gansa koji je došao u Milano.Sastanak je trajao Sat i pol, a prije toga se govorilo da ce obaviti razgovor sa Celnicima oba kluba(Milana i Intera), ali zbog nekih razloga nisu obavili sastanak sa Celnicima InterasilenT. je napisao/la:zanimljivo da ga tražimo... ako ga htjeli kupit mislim da će se morati platiti debelo preko 20 miliona...
iako meni bi prvi na picku bio Douglas Costa ...
sad nas vežu za svakakva imena pa baš nevolim puno čitati ove transfere.. vidio sam jutros spominje se ponovo Neymar![]()
uglavnom mislim da je s Gansom gotova stvar i da će on kod nas.... sad Sanchez sumnjam da ćemo ga kupit jer ga traže i Barcelona i Man.Utd. i neznam ko sve ne.... valjalo bi probat ovog Douglasa Costu iz Shakhtara... extra krilo, a i jeftiniji je od Sancheza, tek mu 20 godina (mana mu je samo što je malešan, pa me strah slučaja Coutinho)...
Nakon sto su novinari vidjeli da je Galliani izašao sa osmijehom pitali su ga hoceli doci Ganso a on je kroz osmijeh odgovorio " Ko zna ... "
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Čini mi se da Ganso nabija sebi cijenu te je dan u Interu pa onda pregovara sa Milanom.
Upravo gledam snimak meča iz sezone 99/00 kada je Inter dobio sa 2:1, Grande Chino e Grande Zamorano...
Upravo gledam snimak meča iz sezone 99/00 kada je Inter dobio sa 2:1, Grande Chino e Grande Zamorano...
- Interista di cuore
- Kontakt:
Mah dok se Milan interesovao za njega navijo je za njih,kad se Inter javio onda govori kako se stalno cuje sa Leo i da je Inter veliki klub...bla bla bla. Ja sam misljenja da on nece u Inter...
Branca o potencijalnim pojacanjima : http://beneamata.com/showthread.php?p=101392#post101392
Branca o potencijalnim pojacanjima : http://beneamata.com/showthread.php?p=101392#post101392
[youtube][/youtube]
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
Ovo se čekalo.
Milito danas na treningu zabio gol i potpuno spreman.
Više o tome na http://www.beneamata.com/showthread.php?t=1696
Milito danas na treningu zabio gol i potpuno spreman.
Više o tome na http://www.beneamata.com/showthread.php?t=1696
Photoshop je ali predviđa se da ce biti ovakvi dresovi. JOS NISTA NIJE SIGURNO !

ja a gdje su na dresovima titule prvaka italije,evrope,i kupa italijerobovi88 je napisao/la:Photoshop je ali predviđa se da ce biti ovakvi dresovi. JOS NISTA NIJE SIGURNO !
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO
@amell : o čemu ti ba pričaš ??? 
Massimo Moratti nakon trosatnog ispitivanja: Miran sam
Događaje iz 2006. godine u talijanskoj Seriji A još uvijek nije prekrila prašina. Tada je, podsjetimo, Juventus optužen za nečasne radnje i namještanje utakmica i sudaca, zbog čega su izbačeni na jednogodišnje igranje u Seriju B...
Ujedno je torinskoj momčadi oduzet naslov prvaka u Italiji te sezone, a dodijeljen je Interu koji je tada bio drugoplasirana momčad. No, nakon svega je i sam Inter optužen za slične ili nešto manje nesportske radnje izvan terena, pa već godinu dana traju ispitivanja i prevrtanje cijelog slučaja. U tu svrhu je u četvrtak na ispitivanju, i to trosatnom, boravio Massimo Moratti, vlasnik Intera.
Inače, Moratti je, zanimljivo, na ispitivanje morao samo 48 sati prije velikog derbija koji njegova momčad na San Siru igra protiv Milana i gdje se direktno odlučuje o vodećoj momčadi na ljestvici.
- Miran sam i posve siguran u sebe, kao i moj klub. Zbog toga nemam ništa protiv da sud obavlja svoj posao i ispita ovaj slučaj - rekao je Massimo Moratti.

Događaje iz 2006. godine u talijanskoj Seriji A još uvijek nije prekrila prašina. Tada je, podsjetimo, Juventus optužen za nečasne radnje i namještanje utakmica i sudaca, zbog čega su izbačeni na jednogodišnje igranje u Seriju B...
Ujedno je torinskoj momčadi oduzet naslov prvaka u Italiji te sezone, a dodijeljen je Interu koji je tada bio drugoplasirana momčad. No, nakon svega je i sam Inter optužen za slične ili nešto manje nesportske radnje izvan terena, pa već godinu dana traju ispitivanja i prevrtanje cijelog slučaja. U tu svrhu je u četvrtak na ispitivanju, i to trosatnom, boravio Massimo Moratti, vlasnik Intera.
Inače, Moratti je, zanimljivo, na ispitivanje morao samo 48 sati prije velikog derbija koji njegova momčad na San Siru igra protiv Milana i gdje se direktno odlučuje o vodećoj momčadi na ljestvici.
- Miran sam i posve siguran u sebe, kao i moj klub. Zbog toga nemam ništa protiv da sud obavlja svoj posao i ispita ovaj slučaj - rekao je Massimo Moratti.
Ovo je valjda slika za sljedecu sezonu? Nece biti potrebe za tim.amell je napisao/la:
ja a gdje su na dresovima titule prvaka italije,evrope,i kupa italije![]()
![]()
Salim se, a vala ste ih i stavili gdje god ste mogli, od opreme za trening do rekvizita poput solje za kafu. Mislim da ih i na stucnama ima
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!
I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!
I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.
- JuveSissoko
- Kontakt:
Portillo je napisao/la:[youtube][/youtube]
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- Interista di cuore
- Kontakt:
Portieri: 1 Julio Cesar, 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni;
Difensori: 2 Ivn Cordoba, 4 Javier Zanetti, 13 Maicon, 15 Andrea Ranocchia, 23 Marco Materazzi, 26 Cristian Chivu, 55 Yuto Nagatomo;
Centrocampisti: 5 Dejan Stankovic, 8 Thiago Motta, 10 Wesley Sneijder, 14 Houssine Kharja, 17 MacDonald Mariga, 19 Esteban Cambiasso, 20 Joel Obi, 29 Philippe Coutinho;
Attaccanti: 7 Giampaolo Pazzini, 9 Samuel Eto'o, 22 Diego Milito, 27 Goran Pandev.
Chivu,Ranocchia,MILITOOOOOOOOOOOOO su na spisku za utakmicu
Difensori: 2 Ivn Cordoba, 4 Javier Zanetti, 13 Maicon, 15 Andrea Ranocchia, 23 Marco Materazzi, 26 Cristian Chivu, 55 Yuto Nagatomo;
Centrocampisti: 5 Dejan Stankovic, 8 Thiago Motta, 10 Wesley Sneijder, 14 Houssine Kharja, 17 MacDonald Mariga, 19 Esteban Cambiasso, 20 Joel Obi, 29 Philippe Coutinho;
Attaccanti: 7 Giampaolo Pazzini, 9 Samuel Eto'o, 22 Diego Milito, 27 Goran Pandev.
Chivu,Ranocchia,MILITOOOOOOOOOOOOO su na spisku za utakmicu
sANDERLAND spreman zadrzati Muntaria http://www.footballpress.net/?action=read&idsel=82186 
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
ja sam optimista pred tekmu, jednostavno ne vidim kako bi nas oni mogli dobiti ako budu igrali ovi sastavi koji se najavljuju...
- Interista di cuore
- Kontakt:
Mah derbi je derbi i kao i uvijek ja ne ocekujem nista...Nadam se da cemo dobit,mada ne bih bio nezadovoljan ni sa nerijesenim.Izgleda da pocinjemo sa Pandevom i formacijom 4-2-3-1
Pres Lea : http://beneamata.com/showthread.php?p=101419#post101419
Pres Lea : http://beneamata.com/showthread.php?p=101419#post101419
Žabac je malo pričao o svojim doživljajima Intera kao kluba, svojih suigrača, početka karijere a to možete pročitati na http://www.beneamata.com/showthread.php?t=1703.
Sutra od njega očekujem maestralnu partiju.Kako je Inter ubo sa njim, imamo stopera za narednih deset godina.
Sutra od njega očekujem maestralnu partiju.Kako je Inter ubo sa njim, imamo stopera za narednih deset godina.
[youtube][/youtube]
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- L' Imperator
- Kontakt:
- L' Imperator
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.