Najgore sto se ne igra 4-2-3-1
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- napoleon72
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Vrlo brzo će doci Borac, Zrinjski, Široki, derbi......Vidjecemo kako će 3-5-2 funkcionisati i kakve ce rezultate isporučiti, jedva čekam.Možda i sutra dobijemo neke odgovore.napoleon72 je napisao/la: ↑30 jul 2024, 09:28Najgore sto se ne igra 4-2-3-1
Zadnja izmjena: Lucas, dana/u 30 jul 2024, 09:34, ukupno mijenjano 1 put.
Mojne da ti padne sal/majica bezveze ljubi te brat, ovi su haos kivni zbog transa sto im je planuoBabayaro je napisao/la: ↑30 jul 2024, 08:37Ja cu da udjem u Trnavu sutra u jutro i da hodam gdje hocuSamoDaKazeem je napisao/la: ↑29 jul 2024, 22:42Bit će javljeno gdje okupljanje da svi zajedno uđemo u Trnavu.Ne hodajte samostalno po trgovima.![]()
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
plisek je napisao/la: ↑30 jul 2024, 09:33Mojne da ti padne sal/majica bezveze ljubi te brat, ovi su haos kivni zbog transa sto im je planuoBabayaro je napisao/la: ↑30 jul 2024, 08:37Ja cu da udjem u Trnavu sutra u jutro i da hodam gdje hocuSamoDaKazeem je napisao/la: ↑29 jul 2024, 22:42
Bit će javljeno gdje okupljanje da svi zajedno uđemo u Trnavu.Ne hodajte samostalno po trgovima.![]()

Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
- feniksptica
- Kontakt:
Strah me i pomisliti koliko bi tad bili jaki uunapoleon72 je napisao/la: ↑30 jul 2024, 09:28Najgore sto se ne igra 4-2-3-1
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Hajde balavac obriši sline i idi se igraj u park sa vršnjacima.Misliš da si zanimljiv, a ustvari si glup ko kur.ac.feniksptica je napisao/la: ↑30 jul 2024, 09:50Strah me i pomisliti koliko bi tad bili jaki uu
Alajmovic je potencijal i treba mu dati priliku, mozda ne u ovako bitnoj utakmici kao sto je sutra ali definitivno mora dobiti prostor mozda vec sa Slobodom.
Po meni "kapitalac" bi nam trebao jos samo stoper, provjeren.
Mujkic isto, iako je stariji on je jos uvijek zasticeno godiste. To su pored Celika i Krdzalica naredni potencijalni transferi.
Kako dobro radimo ove projekte i kakve se cifre uzimaju, stvarno Mirvicu kapa dole. Samo nek ne dovodi on ove Penarande i bice jos bolje..
- BordoBBoja
- Kontakt:
Historicaru ba, ko te to diraLucas je napisao/la: ↑30 jul 2024, 10:00Hajde balavac obriši sline i idi se igraj u park sa vršnjacima.Misliš da si zanimljiv, a ustvari si glup ko kur.ac.
Nije valjda alen ikic?
-
- Kontakt:
Strah me i pomisliti sta bi bilo da je KukicBordoBBoja je napisao/la: ↑30 jul 2024, 10:14Historicaru ba, ko te to dira
Nije valjda alen ikic?
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
- feniksptica
- Kontakt:
A sto mi se covjek nagovori. Njegove rijeci ga naljutise. Lajlaa
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- luckystrike
- Kontakt:
s jutrošnje pitarske kahve,
1. traži se još uvijek ključni stoper s čistim papirima do 10 k € mjesečno,
2. stigla neka ponuda za Krdžalića, meni lično začuđujuće s obzirom da je u procesu oporavka,
3. Mehmedović se smatra novim "hot prospectom",
,
4. Matanoviću se traži posudba, Hamzić bi prije njega bio kao back-up,
5. krep'o željo!
2. stigla neka ponuda za Krdžalića, meni lično začuđujuće s obzirom da je u procesu oporavka,
3. Mehmedović se smatra novim "hot prospectom",

5. krep'o željo!
- napoleon72
- Kontakt:
Ja kontam sad ce lik uslikat kartu iz Poznana ili Borisova, on salje clansku. 

GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Ne znam koliki je baš izbor stopera sa slobodnim papirima, za tu plaću - rekao bih onda da će Oroz biti prvi pik. Nema šanse da se prihvati ponuda za Krdžalića, pa dečko je valjda doveden da bude novi projekt kluba.luckystrike je napisao/la: ↑30 jul 2024, 10:25s jutrošnje pitarske kahve,
3. Mehmedović se smatra novim "hot prospectom",,
5. krep'o željo!
Eto Matanović je baš primjer lošeg transfera, hajde valjda Dudić uleti i uzme ga na posudbu kao i Besima

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
-
- Kontakt:
Krdžalić je teška fulaSurreal je napisao/la: ↑30 jul 2024, 10:37Ne znam koliki je baš izbor stopera sa slobodnim papirima, za tu plaću - rekao bih onda da će Oroz biti prvi pik. Nema šanse da se prihvati ponuda za Krdžalića, pa dečko je valjda doveden da bude novi projekt kluba.luckystrike je napisao/la: ↑30 jul 2024, 10:25s jutrošnje pitarske kahve,
5. krep'o željo!
Eto Matanović je baš primjer lošeg transfera, hajde valjda Dudić uleti i uzme ga na posudbu kao i Besima![]()
Sve je to trebalo završavati najkasnije do kraja juna, al hajd. Stalno kasnimo u tim stvarima, svaki prelazni rok.Surreal je napisao/la: ↑30 jul 2024, 10:37Ne znam koliki je baš izbor stopera sa slobodnim papirima, za tu plaću - rekao bih onda da će Oroz biti prvi pik. Nema šanse da se prihvati ponuda za Krdžalića, pa dečko je valjda doveden da bude novi projekt kluba.luckystrike je napisao/la: ↑30 jul 2024, 10:25s jutrošnje pitarske kahve,
5. krep'o željo!
Eto Matanović je baš primjer lošeg transfera, hajde valjda Dudić uleti i uzme ga na posudbu kao i Besima![]()
Ma ja sam zbog Mirvića počeo navijati, nisam ja pratio prije toga.napoleon72 je napisao/la: ↑30 jul 2024, 10:34Ja kontam sad ce lik uslikat kartu iz Poznana ili Borisova, on salje clansku.![]()

Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
BordoSaga2 je napisao/la: ↑30 jul 2024, 10:44Krdžalić je teška fulaSurreal je napisao/la: ↑30 jul 2024, 10:37Ne znam koliki je baš izbor stopera sa slobodnim papirima, za tu plaću - rekao bih onda da će Oroz biti prvi pik. Nema šanse da se prihvati ponuda za Krdžalića, pa dečko je valjda doveden da bude novi projekt kluba.luckystrike je napisao/la: ↑30 jul 2024, 10:25s jutrošnje pitarske kahve,
5. krep'o željo!
Po cemu?
- napoleon72
- Kontakt:
Nije u one dvije prijateljske zabio 4 gola i namjestio 3.nokee je napisao/la: ↑30 jul 2024, 10:49BordoSaga2 je napisao/la: ↑30 jul 2024, 10:44Krdžalić je teška fulaSurreal je napisao/la: ↑30 jul 2024, 10:37
Ne znam koliki je baš izbor stopera sa slobodnim papirima, za tu plaću - rekao bih onda da će Oroz biti prvi pik. Nema šanse da se prihvati ponuda za Krdžalića, pa dečko je valjda doveden da bude novi projekt kluba.
Po cemu?
Ceraj to!!
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Nevjerovatno. Covjek dosao kao bas mlad i perspektivan, imao bas odlicnu polusezonu u Olimpiji prije Lok. i povrijedi se, maltene ne odigra utakmicu za nas.napoleon72 je napisao/la: ↑30 jul 2024, 10:53Nije u one dvije prijateljske zabio 4 gola i namjestio 3.
Ceraj to!!
I ovaj kae Krdzalic je fula teska, gdje, kako, zasto to skonta da mi je znati..