Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Pensioner26
Kontakt:

Re: Re: Chat

Post Postao/la Pensioner26 » 29 jul 2024, 21:30

denimb je napisao/la:
29 jul 2024, 21:27
Pensioner26 je napisao/la:
29 jul 2024, 21:24
alemsa je napisao/la:
29 jul 2024, 17:19

Ali to je nepotrebno, ne svatam potrebu. Napravi film da je Isus bio gay, i to svjesno/namjerno uradi da bi isprovociro Krscane pa i Muslimane ali su veci cilj tu Krscani. I onda kad ovi reaguju, kazu ti si homofob. Isto da ja sad kupim Bibliju odem ispred crkve zapalim, ljudi izadju pa me prebiju i ja kazem vi ste Islamofobi ne nego su kretenofobi.
Kako ne shvataš? Cilj im je skrnaviti/uništiti brak i porodicu kao zaštitu svega moralnog. Nisu džaba tolika forsiranja i reklamacije. Vječita kuknjava o ugroženosti.
Kakva ugrozenost, sa onom predstavom na otvaranju olimpijade presli su oni u napad debelo, mislim boli me briga neka budu sta hoce, neka rade sta hoce...ali nemoj napadati nikoga, nemoj vrijedjati nikoga, ono je fuj, pa jbt sjest pa sa djecom gledati onakvo otvaranje, ma bjezi ba.

Koriste isto taktiku kao naše dobre drage Jude. Ako šta kažeš protiv njih, odmah si antisemista i antipederista. A obratno mogu sve što požele. Živimo u bolesno doba nažalost.

Judd
Kontakt:

Post Postao/la Judd » 29 jul 2024, 22:21

LegendKiller je napisao/la:
29 jul 2024, 18:39
Judd je napisao/la:
29 jul 2024, 12:13
Djeca*

Ma izopačeno sve.

Jutros gledam ona Ema Radujko obučena na slici. Baš naopak vakat došao jbte.
pade mi napamet jedno pitanje, pa evo za razmišljanje baš me zanima. Šta ti kao deklarirani vjernik imaš gledati je li Ema Radujko obučena na slici ili ne? :hmmmmm: Nemoj se ljutiti odmah, ozbiljno pitam
Novi gaf Dine Konakovica:
U svom jutrošnjem saopćenju ministar vanjskih poslova BiH Elmedin Konaković zatražio je od Srbije da Bosni i Hercegovini izruči Mišu Pelemiša.

Činjenica: Ratni zločinac Pelemiš umro je prije više od dvije godine
Šta vam je ovo šef prolupao totalno? :think:
Ceri mi se u facu a ja njega pitam!

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 29 jul 2024, 22:46

Judd je napisao/la:
29 jul 2024, 22:21
Judd je napisao/la:
29 jul 2024, 12:13
Djeca*

Ma izopačeno sve.

Jutros gledam ona Ema Radujko obučena na slici. Baš naopak vakat došao jbte.
pade mi napamet jedno pitanje, pa evo za razmišljanje baš me zanima. Šta ti kao deklarirani vjernik imaš gledati je li Ema Radujko obučena na slici ili ne? :hmmmmm: Nemoj se ljutiti odmah, ozbiljno pitam
U svom jutrošnjem saopćenju ministar vanjskih poslova BiH Elmedin Konaković zatražio je od Srbije da Bosni i Hercegovini izruči Mišu Pelemiša.

odgovori na pitanje prvo, ovamo u svakom postu si veliki vjernik, a ema radujko se prati. Nešto si ti to pobrkao, nije on moj šef, hvala bogu ni jedan političar to nije. Sa druge strane tog dinu su svakako proizveli ovi tvoji zeleni kmeri, sve je to iz istog koša izašlo. Ne znam šta pljujete čovjeka kada ste ga vi pravili, pljujete po sopstvenom proizvodu.

Licniznanstvenik
Kontakt:

Post Postao/la Licniznanstvenik » 29 jul 2024, 23:01

prelijep koncert večeras u Veloj Luci, za Olivera... :salut:
zar i ti sine Ivane!?

Istinski
Kontakt:

Post Postao/la Istinski » 29 jul 2024, 23:08

Licniznanstvenik je napisao/la:
29 jul 2024, 23:01
prelijep koncert večeras u Veloj Luci, za Olivera... :salut:
Meni je jače bilo ovo što je organizirano pod starim mostom. Hari mata hari Lejlom razvalio. Uživao sam.
In memoriam: LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

huupmil
Kontakt:

Post Postao/la huupmil » 29 jul 2024, 23:17

alemsa je napisao/la:
29 jul 2024, 17:19
dscile je napisao/la:
29 jul 2024, 11:50
Jednostavno, prejak im je lobi, to se vidi kroz svaku sferu "zabave". Koja je poenta na otvaranju Olimpijskih igara da ubacis 15 trandzi kako rekreiraju tajnu veceru? Kakve veze to ima sa sportom, kulturom ili bilo cime? Mislim, ovo su svakako retoricka pitanja, jasno je sta je poenta toga. I ne osjecam se uvrijedjeno kao neki vjernik, jer nisam nesto pretjerano u vjeri, ali j*bote...

Dovoljno je pogledati danasnje filmove i serije, nema skoro ni jedna a da jedan od glavnih likova nije gej. I to bas onako se potrude da docaraju pusenje k*rca ili klistiranje dupeta. Sve ne bi li se djeci utuvilo u glavu kako je nesto kontra biologije u stvari normalno. Sledece su djecije knjige, skolski udzbenici i slicno. Pa ce za 20ak godina vjerovatno pedofilija biti normalna a dijeca ce sa 13 godina odlucivati hoce li biti on, ona ili ono.
Ali to je nepotrebno, ne svatam potrebu. Napravi film da je Isus bio gay, i to svjesno/namjerno uradi da bi isprovociro Krscane pa i Muslimane ali su veci cilj tu Krscani. I onda kad ovi reaguju, kazu ti si homofob. Isto da ja sad kupim Bibliju odem ispred crkve zapalim, ljudi izadju pa me prebiju i ja kazem vi ste Islamofobi ne nego su kretenofobi.
Ne vidim problem za krscane u tome sto neko rekreira umjetnicko djelo tajne vecere u trans kljucu. To nema nikakve veze sa religijom, niti se vjernici time trebaju opterecivati. To sto kultura 21 vijeka je prilicno suprotna onom za šta znamo predhodnih 20 vijekova, to je stvar takva.

Mogli
Kontakt:

Post Postao/la Mogli » 29 jul 2024, 23:51

Dobar primjer dijasporske stoke. :yawn:

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 30 jul 2024, 00:01

huupmil je napisao/la:
29 jul 2024, 23:17

Ne vidim problem za krscane u tome sto neko rekreira umjetnicko djelo tajne vecere u trans kljucu. To nema nikakve veze sa religijom, niti se vjernici time trebaju opterecivati. To sto kultura 21 vijeka je prilicno suprotna onom za šta znamo predhodnih 20 vijekova, to je stvar takva.
Umjetnicko djelo koje oznacava Isusovu zadnju veceru sa najblizim ljudima k njemu i gdje im govori da ce ga neko od njih izdati/prodati. I to je njihova reakcija. Juda ga je prodo/izdo na kraju jel barem po vjerovanju Protestanata.

Umjetnicko djelo koje je direktno vezano sa Krscanstvom, ali ok.

Judd
Kontakt:

Post Postao/la Judd » 30 jul 2024, 00:16

29 jul 2024, 22:46
Judd je napisao/la:
29 jul 2024, 22:21

odgovori na pitanje prvo, ovamo u svakom postu si veliki vjernik, a ema radujko se prati. Nešto si ti to pobrkao, nije on moj šef, hvala bogu ni jedan političar to nije. Sa druge strane tog dinu su svakako proizveli ovi tvoji zeleni kmeri, sve je to iz istog koša izašlo. Ne znam šta pljujete čovjeka kada ste ga vi pravili, pljujete po sopstvenom proizvodu.
Ko je ba veliki vjernik? Na čemu si? Gdje sam ja rekao da sam vjernik a kamoli 'veliki'? :rol:

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 30 jul 2024, 00:32

Okrenu se Tanović protiv svojih, zar on nije osnivač Naše Stranke?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 30 jul 2024, 00:45

Nikakvo cudo, nekako su uspjeli biti gori i nesposobniji od kriminalne SDA.
Sad barem znamo da u Bosni nemamo dobru politicku opciju.
Na lokalnim nivoima uvijek ima dobrih pojedinaca, al ovi u vrhu razyebase drzavu
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

Judd
Kontakt:

Post Postao/la Judd » 30 jul 2024, 00:46

Sigurno su Danisa izradili za neke pare. :yawn:

Čekamo još da se botovi iz Dubioze okrenu protiv ove vlasti. Nije zar da ih više ne zanima politička situacija u državi? Ili ih je prestala zanimati kad su odradili posao? :rol:

feniksptica
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la feniksptica » 30 jul 2024, 01:00

Svo ovo ped.ersko sranje spada pod projekat ZLATNA MILIJARDA
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 30 jul 2024, 01:31

Surreal je napisao/la:
30 jul 2024, 00:32

Okrenu se Tanović protiv svojih, zar on nije osnivač Naše Stranke?
On stvarno ocekivao promjene :lol:
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 30 jul 2024, 09:22

alemsa je napisao/la:
30 jul 2024, 00:01
huupmil je napisao/la:
29 jul 2024, 23:17

Umjetnicko djelo koje oznacava Isusovu zadnju veceru sa najblizim ljudima k njemu i gdje im govori da ce ga neko od njih izdati/prodati. I to je njihova reakcija. Juda ga je prodo/izdo na kraju jel barem po vjerovanju Protestanata.

Umjetnicko djelo koje je direktno vezano sa Krscanstvom, ali ok.
Ovdje je u pitanju zloupotreba slobode izražavanja i blasfemija, te logično da će izazvati reakciju.

Opća deklaracija o ljudskim pravima priznaje pravo na slobodu izražavanja, ali postoje ograničenja zbog poštivanja prava i uvjerenja drugih.

Ovo je toliko neprikladno da za 500 godina neće biti u skladu s prihvaćenim normama, ma koliko nam neke struje pokušavale poturiti pod normalno.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 30 jul 2024, 10:40

Ako ništa kršćanstvo je makar pokazalo da je religija mira za razliku od religije mira koja dugim cijevima upada naoružana u redakciju portala i roka po nevinim ljudima.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 30 jul 2024, 10:51

I Breivik je bio musliman kad je ubio 70 tinejdzera na onom otoku, jel tako? I oni tinejdzeri po americi sto svako malo po skolama ubijaju svi muslimani sigurno.
Ja sam ateista i meni licno je vjera budalastina ali tako generalizirati i sve pripadnike jedne vjere trpati u isti kos je nidje veze.

Judd
Kontakt:

Post Postao/la Judd » 30 jul 2024, 10:53

Šta je NDH bila? Islamska Nezavisna Država Hrvatska?
Šta su UZP Hrvati u Bosni bili? Talibani? :rol:

Sve su religije mira. Oni koji ih tumače ili praktikuju nisu.

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 30 jul 2024, 11:02

Odredjene frakcije u islamu su ratoborne i osvetoljubive, nisu sve i vecina je miroljubivih, mislim na ovo moderno doba. One prve generacije jesu bile ratoborne i islam se u vecini jeste prosirio macem.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 30 jul 2024, 11:15

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: TylerBurey i 16 gostiju.