veliki derbiRosas7 je napisao/la:sutra DERBY,omladinac-gošk........ajde gošk

veliki derbiRosas7 je napisao/la:sutra DERBY,omladinac-gošk........ajde gošk
kako je zavrsila ta utakmica i koji je rudar na tabliciL' Imperator je napisao/la:Ekipa GOSK-a bila danas na utakmici RUDAR - Jedinstvo..
4:0 za Rudar,a ne znam kako su ostali igrali,da bih ti rek'o koji je na tabeliRosas7 je napisao/la:kako je zavrsila ta utakmica i koji je rudar na tabliciL' Imperator je napisao/la:Ekipa GOSK-a bila danas na utakmici RUDAR - Jedinstvo..
uuuuu cestitam na pobjedi,odlicno,jel se borite za vrhL' Imperator je napisao/la:4:0 za Rudar,a ne znam kako su ostali igrali,da bih ti rek'o koji je na tabeliRosas7 je napisao/la:kako je zavrsila ta utakmica i koji je rudar na tabliciL' Imperator je napisao/la:Ekipa GOSK-a bila danas na utakmici RUDAR - Jedinstvo..
polako,dogodine napadajte premier ligu....L' Imperator je napisao/la:12. Rudarhvala,hvala
pa ako ovako nastavimo igrat',zavrsit cemo medju prva tri 100%
to nam i jest cilj..sad izborit' opstanak i zavrsiti zapadnu tribinu,a onda aBd sljedece sezone napast' Premijer ligu :]Rosas7 je napisao/la:polako,dogodine napadajte premier ligu....L' Imperator je napisao/la:12. Rudarhvala,hvala
pa ako ovako nastavimo igrat',zavrsit cemo medju prva tri 100%
Golmani:marken je napisao/la:Molim vas može li mi neko reći ko igra za ekipu GOŠK Gabela koji igrači u sezoni 2010/2011? Molim vas neka odgovori ko zna.Unaprijed hvala.Puno pozdrava od Markena.
meni je čudno kako da igrač tipa Jure Glavina sebi nemože izboriti više minutaže u dresu Širokog Brijega, gledao sam ga par puta dok je bio igrač HNK Čapljina i oduševio me je, znal neko šta se deslio sa njim?ŠB.TRN je napisao/la:Nisam znao da im je i Mepas sponzor i to mislim i najveci!!!Ja se nadam da ulaze u Premijer i da ce skupiti pare za tribinu,ako nista nek im nasi posalju jos par igrača,svakako koji god ode iz Širokog proigra a koji dođe u Široki postane bezzveze!!!!![]()
![]()
Isto kao i vecini nasih domaćih grača.Jednostavno izgubi volju.Sad do cega je nemam pojma,al nije sve u redu u glavi i to je to.sony_91 je napisao/la:meni je čudno kako da igrač tipa Jure Glavina sebi nemože izboriti više minutaže u dresu Širokog Brijega, gledao sam ga par puta dok je bio igrač HNK Čapljina i oduševio me je, znal neko šta se deslio sa njim?ŠB.TRN je napisao/la:Nisam znao da im je i Mepas sponzor i to mislim i najveci!!!Ja se nadam da ulaze u Premijer i da ce skupiti pare za tribinu,ako nista nek im nasi posalju jos par igrača,svakako koji god ode iz Širokog proigra a koji dođe u Široki postane bezzveze!!!!![]()
![]()
imaš na početoj od ss.ba a i na http://www.nkomladinacmionica.ba/index. ... &Itemid=16anti_komunizam je napisao/la:imali itko tablicu lige
e hvala majstore....sony_91 je napisao/la:imaš na početoj od ss.ba a i na http://www.nkomladinacmionica.ba/index. ... &Itemid=16anti_komunizam je napisao/la:imali itko tablicu lige
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, jurisicduska i 31 gost.