Saša Papac
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Re: Saša Papac
uh Papac i da nas ne suspenduju bi bilo previse dobro da bi bilo istinito
, onda bi imali bas kompletnu reprezentaciju i nikakav izgovor da se ne plasiramo.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Svaka čast Papac to se zove kada čovjek ima karakter, da su ga bogdom svi potpisnici pisma imali, go.na iz saveza bi davno napustila funkcije zbog pritiska javnosti koji bi bio najveći ikada jer bi tada repka bila na samom dnu među najslabijim reprezentacijama jer ovi iz PL teško da bi mogli šta učiniti.
Sad će se neki naći koji će reći "a zar pritisak javnosti već nekoliko godina nije veliki prema lopovima u foteljama?" Da, pritisak javnosti je uvijek bio prisutan prema mafiji u savezu ali u ovom slučaju ima jedna itekako velika razlika a to je da je repka i pored prisutnih foteljaša igrala i nekako se koprcala te su svojim pobjedama i "uspjesima" probleme u savezu bacili u drugi plan, dok su se glavonje u savezu samo onako iza scene smijuljili i kontali "ovo će ih smiriti na malo". Da je taj tadašnji bojkot istrajao i da je repka neko vrijeme igrala u C varijanti siguran sam da bi se digao javni linč i tek tada bi ljudima došlo iz glava u gu*ice pa bi masovno izašli (znači govorim o desetinama hiljadama) i srušili zgradu saveza golim rukama, a ne ovako dok je bilo i nekako, nekih "rezultata", svi su kontali "ah dovoljno je to za nas, neka izađe par pojedinaca i neka biju bitke i za nas"
Papac je lijepo rekao, "kada ode ta garnitura iz saveza ja sam na raspolaganju" eto čovjek je ispoštovao svoje obećanje i to samo govori o kakvom čovjeku "na zemlji sa stavom" se radi. Svaka mu čast na tome!
Sad će se neki naći koji će reći "a zar pritisak javnosti već nekoliko godina nije veliki prema lopovima u foteljama?" Da, pritisak javnosti je uvijek bio prisutan prema mafiji u savezu ali u ovom slučaju ima jedna itekako velika razlika a to je da je repka i pored prisutnih foteljaša igrala i nekako se koprcala te su svojim pobjedama i "uspjesima" probleme u savezu bacili u drugi plan, dok su se glavonje u savezu samo onako iza scene smijuljili i kontali "ovo će ih smiriti na malo". Da je taj tadašnji bojkot istrajao i da je repka neko vrijeme igrala u C varijanti siguran sam da bi se digao javni linč i tek tada bi ljudima došlo iz glava u gu*ice pa bi masovno izašli (znači govorim o desetinama hiljadama) i srušili zgradu saveza golim rukama, a ne ovako dok je bilo i nekako, nekih "rezultata", svi su kontali "ah dovoljno je to za nas, neka izađe par pojedinaca i neka biju bitke i za nas"
Papac je lijepo rekao, "kada ode ta garnitura iz saveza ja sam na raspolaganju" eto čovjek je ispoštovao svoje obećanje i to samo govori o kakvom čovjeku "na zemlji sa stavom" se radi. Svaka mu čast na tome!
meni je stvarno glupo sto neki misle da se papac vraca zbog promocije i transfera, covjek igra u glasgowu gdje se je i dokazao odigravsi preko 100 ligaski utakmica i ne treba mu nikakva promocija shvatite to.....
Sasa je kralj !
Samo da izbace ovaj savez , i da postave novi...
Samo da izbace ovaj savez , i da postave novi...
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Potpis...aferim.Alucard je napisao/la:Svaka čast Papac to se zove kada čovjek ima karakter, da su ga bogdom svi potpisnici pisma imali, go.na iz saveza bi davno napustila funkcije zbog pritiska javnosti koji bi bio najveći ikada jer bi tada repka bila na samom dnu među najslabijim reprezentacijama jer ovi iz PL teško da bi mogli šta učiniti.
Sad će se neki naći koji će reći "a zar pritisak javnosti već nekoliko godina nije veliki prema lopovima u foteljama?" Da, pritisak javnosti je uvijek bio prisutan prema mafiji u savezu ali u ovom slučaju ima jedna itekako velika razlika a to je da je repka i pored prisutnih foteljaša igrala i nekako se koprcala te su svojim pobjedama i "uspjesima" probleme u savezu bacili u drugi plan, dok su se glavonje u savezu samo onako iza scene smijuljili i kontali "ovo će ih smiriti na malo". Da je taj tadašnji bojkot istrajao i da je repka neko vrijeme igrala u C varijanti siguran sam da bi se digao javni linč i tek tada bi ljudima došlo iz glava u gu*ice pa bi masovno izašli (znači govorim o desetinama hiljadama) i srušili zgradu saveza golim rukama, a ne ovako dok je bilo i nekako, nekih "rezultata", svi su kontali "ah dovoljno je to za nas, neka izađe par pojedinaca i neka biju bitke i za nas"![]()
Jači od ratova,režima i partija...FK ŽELJEZNIČAR
fudbal se ne igra radi saveza vec radi navijaca radi ljubavi prema svojoj zemlji i narodu,dobro je reko onaj vođa fanatikosa da nema ovog naroda ne bi bilo ni vas...Prema tome svi oni koji su napustili repku ucinili su najvise stete nama navijacima i narodu nego foteljasima,mnogi su se prodali preko repke pa onda se nesto poceli qrcit..Takve treba odma odstranit evo naprimjer begovic ako nece ne trebamo ga molit,bez obzira sto je svjetski kalibar al bezobrazluk ne javljanje na telefon i sve ostalo je pokazatelj koliko im je stalo do naroda i patrie..Sasa papac svi su ga molili da se vrati,bili smo nikakvi na lijevoj poziciji citave kvalifikacije sa cirom smo krpili tu lijevu stranu,ali nista uzalud sve,e zato su dzeko,ibisevic,spahic,barbarez za ovog papka bogovi jer oni znaju da je u ovoj drzavi sve nakaradno pa i NSBiH ali su igrali srcem donosili nam radost..Sad kao on bi doso,zar treba jedan lulic da ode na klupu radi njega jedan salihovic jedan Rahimic jedan Pjanic ne izvinite tamam uvijek primali go po lijevoj strani al ja ga ne bi zvao,nek uzme sebi veliku plazmu jer abd kad se zavrsi ovo sa UEFOM i FIFOM nek nas moze gledat na EP-u...
Znajuci nase novinare,pogotovo kad se vidi lupanje o tome ko ce doci u fotelju i savez.
Postoji pa gotovo sigurna mogucnost da je ovaj Intervju sa Papcem izmisljen.
Ali vec je par stranica napisan.Nas je lako izmanipulirati da je to cudo jedno.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ma da nevjerujes bolan... Najgore mi je kad neko spomene clanak iz Avaza...harishp je napisao/la:Znajuci nase novinare,pogotovo kad se vidi lupanje o tome ko ce doci u fotelju i savez.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Papac je igrac sa karakterom,kao Barbarez! velika je stvar sto se vraca u reprezentaciju! volio bi da produzi ugovor za Rengersima,to je veliki klub gdje je Sasa ostavio dosta traga,igrao je punih 5 sezona...mislim da ako ne produzi ugovor da ce bez problema naci klub u Bundesligi,mozda cak i Engleskoj,Spaniji..zadnjih godina igrao je maestralno ,dobar je bio i u evropskim utakmicama,zaista ima veliko iskustvo koje ce mnogo pomoci reprezentaciji,naravno ukoliko nas ne suspenduju!..
Saša je Papac,a Suljo je papak 
Saša je karakter i bit ce veliko pojacanje u junu u uzvratu Rumunima.
Kakva samo odbrana, Mujdza-Spahic-Papac-Lula uhhh
Kakva samo odbrana, Mujdza-Spahic-Papac-Lula uhhh
Cuva Bog Zelju svog!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Nisu mi jasne osobe koje govore kako se Saša vraća zbog toga da bi se prod'o.
Pa dovoljna preporuka za buduće poslodavce su igre koje je pružao u dresu Rangersa. To što se neće produžiti ugovor nikako ne znači da ga tjeraju iz kluba, te da se ne radi o kvalitetnom defanzivcu.
Ja ne mogu ni opisati koliko cijenim ovog čovjeka. Vjerovatno bi me @Šaban počastio pridjevom antibosanac il' nekim sličnim, nisam više siguran.
Što se tiče odbrambenog dijela ekipe, sigurno da bi Papac tu sjeo kao kec na desetku. Dakako, sve ovo uzimam sa rezervom (vijest oko (ne)mogućeg povratka), jer smo u posljednje vrijeme kljukani nepostojećim intervjuima i kojekakvim glupostima, tako da...
Ja ne mogu ni opisati koliko cijenim ovog čovjeka. Vjerovatno bi me @Šaban počastio pridjevom antibosanac il' nekim sličnim, nisam više siguran.
Što se tiče odbrambenog dijela ekipe, sigurno da bi Papac tu sjeo kao kec na desetku. Dakako, sve ovo uzimam sa rezervom (vijest oko (ne)mogućeg povratka), jer smo u posljednje vrijeme kljukani nepostojećim intervjuima i kojekakvim glupostima, tako da...
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Naravno da treba uzeti ovo sa rezervom i to dobro.
Ali ne ide mi u glavu kako raja gura Papca na mjesto stopera.
Po prvi put nakon godina i godina pojavljuje se klasicni lijevi bek.
A odmah se naslo da ga stavlja na stopersku poziciju.Bezveze,kraj zivog Papca da se opet Lulic ili Salihovic zrtvuju i onakav ofanzivni potencijal.
Mada mi kroz glavu prolaze one njegove greska koje su nas kostale dosta puta u repci.
Ebo ti Mike Mayersa,Fredyja i Jasona sta je ovaj bio u Briselu.
Ali ne ide mi u glavu kako raja gura Papca na mjesto stopera.
Po prvi put nakon godina i godina pojavljuje se klasicni lijevi bek.
A odmah se naslo da ga stavlja na stopersku poziciju.Bezveze,kraj zivog Papca da se opet Lulic ili Salihovic zrtvuju i onakav ofanzivni potencijal.
Mada mi kroz glavu prolaze one njegove greska koje su nas kostale dosta puta u repci.
Ebo ti Mike Mayersa,Fredyja i Jasona sta je ovaj bio u Briselu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
A znam da u posljednje 2 sezone nije nikako igr'o štopera, no to ne znači da on NIJE za te pozicije. Uostalom, kada pogledamo Nadarevića, Pandžu i Mravca, moraš priznati da je Saša ipak bolje rješenje od njih. Pazi, Abidal nije NIKAD igr'o štopera, pa je ove sezone puno utakmica odigr'o na toj poziciji (ne poredim nas sa Barcelonom, niti Papca sa Abidalom, al' čisto da se zna). Poslije onakve predstave Lulića, sigurno je da je yebenica i Evru postaviti na poziciju lijevog beka
. Ja ne bih im'o srca to uraditi, vjeruj mi. Uostalom, povratkom Papca ćemo dobiti i jaču klupu, nebitno da l' na istoj završio upravo on ili neko od već pomenutih igrača.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Potpis ko KUCA...Monolog je napisao/la:A znam da u posljednje 2 sezone nije nikako igr'o štopera, no to ne znači da on NIJE za te pozicije. Uostalom, kada pogledamo Nadarevića, Pandžu i Mravca, moraš priznati da je Saša ipak bolje rješenje od njih. Pazi, Abidal nije NIKAD igr'o štopera, pa je ove sezone puno utakmica odigr'o na toj poziciji (ne poredim nas sa Barcelonom, niti Papca sa Abidalom, al' čisto da se zna). Poslije onakve predstave Lulića, sigurno je da je yebenica i Evru postaviti na poziciju lijevog beka. Ja ne bih im'o srca to uraditi, vjeruj mi. Uostalom, povratkom Papca ćemo dobiti i jaču klupu, nebitno da l' na istoj završio upravo on ili neko od već pomenutih igrača.
Rotor Volgograd...
Sad svi hrle da ga pohvale, a ovdje je bio samo jedan forumaš koji ga je konstantno branio, Valencia!! I izgleda da je momak bio u pravu. 
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Da, ali ko kaze da Lulic treba i dalje da igra na beku? Lulic za beka uopste nije a evo zasto:Monolog je napisao/la:A znam da u posljednje 2 sezone nije nikako igr'o štopera, no to ne znači da on NIJE za te pozicije. Uostalom, kada pogledamo Nadarevića, Pandžu i Mravca, moraš priznati da je Saša ipak bolje rješenje od njih. Pazi, Abidal nije NIKAD igr'o štopera, pa je ove sezone puno utakmica odigr'o na toj poziciji (ne poredim nas sa Barcelonom, niti Papca sa Abidalom, al' čisto da se zna). Poslije onakve predstave Lulića, sigurno je da je yebenica i Evru postaviti na poziciju lijevog beka. Ja ne bih im'o srca to uraditi, vjeruj mi. Uostalom, povratkom Papca ćemo dobiti i jaču klupu, nebitno da l' na istoj završio upravo on ili neko od već pomenutih igrača.
Mozda on jeste odigrao maestralno u Rumuniji, no istini za ljubav, ta lijeva strana je ostajala prazna kad god bi on isao gore i da Rumuni imaju prave igrace, sjevnula bi nama koja kontrica odatle. Uostalom, sta ja pricam, pa sjeca li se iko kontre s pocetka drugog poluvremena i onog suta kada je Hasagic kratko odbio do Mutua, a onda i njemu skinuo s metar udaljenosti sut. Upravo je ta kontra dosla s lijeve strane, pretpostavljam upravo onda kada je Lulic otisao naprijed. Dakle, to rjesenje s njim na beku nije uopste optimalno. Jaca i uigranija reprezentacija ce iskoristiti te mane, to je sigurno. On treba da bude krilo, jer na toj poziciji ima vise slobode i manje ce fizicki da se trosi. S druge strane, salihovica uvijek mozemo gurnuti na zadnjeg veznog, a to ce za koju god biti i svakako neophodno jer Rahimic polako odlazi. U tom slucaju Papcu ostaje ta pozicija lijevog beka. Naravno, on nije ofanzivac i sigurno je da ce vise potpomagati stoperski par, ali to je i dobro, jer je Lulic na krilu dovoljno ofanzivan za obojicu...
Dakle, ja ne vidim nikakav problem za Papca da uskoci tamo gdje je i bio. On ce nam dati tu potrebnu sigurnost u odbrani. Izmedju spahe i njega staviti Mravca (kao lijevog stopera) i mirna Bosna.
to bi moglo da izgleda ovako:
------------Hasagic/Begovic------------------
Mujdza-------Spahic-----Mravac------Papac
-------Rahimic/Medunjanin--Salihovic------
Pjanic------------Misimovic-------------Lulic
-----------------------Dzeko--------------------
U ofanzivnijoj varijanti bi mogao jedan vezni napolje za Ibisevica u napad.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Ne slažem se s tobom dubrava. Iako je Valencia izuzetan forumaš, nije mi se nimalo svidjela njegova izjava da Saša nije ljigo jer ne igra za reprezentaciju, što bi impliciralo da su svi ostali reprezentativci ljige. Lijepo je to što je Saša ostao dosljedan ali borba protiv bilo koga (čega) se mora voditi na terenu a ne hiljadama (tisućama) kilometara daleko.dubrava je napisao/la:Sad svi hrle da ga pohvale, a ovdje je bio samo jedan forumaš koji ga je konstantno branio, Valencia!! I izgleda da je momak bio u pravu.
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
itekako bi volio da se Sasa Papac vrati u repki, dobro dosao care, (naravno ako je istina)
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
sasa papac je kralj... bio i ostao...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.