Pratim, dižem za 125_weella_ je napisao/la: ↑30 jul 2024, 10:19Nisam siguran da ovo većina ovdje može poslati.![]()
https://freeimage.host/i/dTbaKoG

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Pratim, dižem za 125_weella_ je napisao/la: ↑30 jul 2024, 10:19Nisam siguran da ovo većina ovdje može poslati.![]()
https://freeimage.host/i/dTbaKoG
Nisi, evo taman se logovao da napišem isto. Motorika njega yebe, mislim da moze biti solidan igrac ovdje kod nas ali da je neki top potencijalluckystrike je napisao/la: ↑30 jul 2024, 13:41Jesam li ja jedini koji u Mehmedovicu ne vidi potencijal?![]()
Vjerovatno jesiluckystrike je napisao/la: ↑30 jul 2024, 13:41Jesam li ja jedini koji u Mehmedovicu ne vidi potencijal?![]()
Lik je handrio i Bešiktaš.
Jesiluckystrike je napisao/la: ↑30 jul 2024, 13:41Jesam li ja jedini koji u Mehmedovicu ne vidi potencijal?![]()
nisi jediniluckystrike je napisao/la: ↑30 jul 2024, 13:41Jesam li ja jedini koji u Mehmedovicu ne vidi potencijal?![]()
Negdje izmedju 0 i 1% ja bi reko
Mislim da bi ,bez obzira na sve ,bio veliko pojačanje ,kako za Sarajevo, tako i za promociju lige uopšte.Shategabri je napisao/la: ↑30 jul 2024, 13:52Lik je handrio i Bešiktaš.
Čisto sumnjam da ima želju da igra u našoj ligi ne znam kakve pare da mu damo.
newton_heath_lyr je napisao/la: ↑30 jul 2024, 13:57Mislim da bi ,bez obzira na sve ,bio veliko pojačanje ,kako za Sarajevo, tako i za promociju lige uopšte.Shategabri je napisao/la: ↑30 jul 2024, 13:52Lik je handrio i Bešiktaš.
Mislim da je naš maksimum i to baš ono da odobre i Tan i Mirvić, 300k godišnje.Beşiktaş sign Ante Rebic. €2.5m p/a net salary, €280k signing fee and €10k for every appearance. 2-year contract.
Vidim ga upravo u gradu, hoda sa ženom. Šteta, valjao bi nam.
Igrački kvaliteti su neupitni, međutim kao što rekoh, pitanje je koliko bi imao motiva, ova epizoda sa Bešiktašem se neslavno završila, malo su tu i povrede kumovale.newton_heath_lyr je napisao/la: ↑30 jul 2024, 13:57Mislim da bi ,bez obzira na sve ,bio veliko pojačanje ,kako za Sarajevo, tako i za promociju lige uopšte.Shategabri je napisao/la: ↑30 jul 2024, 13:52Lik je handrio i Bešiktaš.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bordobijeli, Burberry46, Google Adsense [Bot], misstianopenaldo i 45 gostiju.