Vjerujem da i Ismir čita forum. Probati, ništa ga ne košta da bude odbijen . A svi znamo da Sarajevu treba jedan napadač koji će šanse pretvarati u golove. Možda malo "previsoko" letim u vezi ovoga ,ali eto.Surreal je napisao/la: ↑30 jul 2024, 14:02newton_heath_lyr je napisao/la: ↑30 jul 2024, 13:57Mislim da bi ,bez obzira na sve ,bio veliko pojačanje ,kako za Sarajevo, tako i za promociju lige uopšte.Shategabri je napisao/la: ↑30 jul 2024, 13:52
Lik je handrio i Bešiktaš.
Čisto sumnjam da ima želju da igra u našoj ligi ne znam kakve pare da mu damo.Mislim da je naš maksimum i to baš ono da odobre i Tan i Mirvić, 300k godišnje.Beşiktaş sign Ante Rebic. €2.5m p/a net salary, €280k signing fee and €10k for every appearance. 2-year contract.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
BosnaE
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 30 jul 2024, 14:20, ukupno mijenjano 1 put.
Sto bi rekao onaj who is you? Kakav crni Ante Rebic, niti ga mozemo priustiti niti je dobar potez. Samo jos jedan koji bi uzeo pare.newton_heath_lyr je napisao/la: ↑30 jul 2024, 14:13Vjerujem da i Ismir čita forum. Probati, ništa ga ne košta da bude odbijen . A svi znamo da Sarajevu treba jedan napadač koji će šanse pretvarati u golove. Možda malo "previsoko" letim u vezi ovoga ,ali eto.Surreal je napisao/la: ↑30 jul 2024, 14:02newton_heath_lyr je napisao/la: ↑30 jul 2024, 13:57
Mislim da bi ,bez obzira na sve ,bio veliko pojačanje ,kako za Sarajevo, tako i za promociju lige uopšte.Mislim da je naš maksimum i to baš ono da odobre i Tan i Mirvić, 300k godišnje.Beşiktaş sign Ante Rebic. €2.5m p/a net salary, €280k signing fee and €10k for every appearance. 2-year contract.
Nemojte vise tih Penarandi, Viveirosa i Rebica. Daj one koji ce igrati kako treba a ne preko neke stvari a lova ide.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Jedva se one dvije pijavice riješili sad treba dovest' još jednu duplo skuplju. Eno mu Saudija nek' trčkara. Čuj Rebić... 

Mehmedovic ima mehkocu vidi se da ima i tehniku ali covjek je pre spor, nadam se da ce kako vrijeme bude prolaziloo dizat brzinu i fizcku spremu (jer to se moze kroz naporan rad postic))
Za krdzalica nemoze niko nista reci jer uzorak je mali, al ono sto je odigrao na pripremama nije cemu..
Po mom misljenju mi imamo 2 stopera alaimovica i onog iz slobode, plus sigurno imas 2 igraca koha mozemo prekombinovat na stopera..
Prije bi ako bi mogao birat produzio Renanu Guliju i kermahu ugovor nego dao 700k € za ostetu Mudrazi
Stopera treba dovest koji ce bit van dajk za ligu
Za krdzalica nemoze niko nista reci jer uzorak je mali, al ono sto je odigrao na pripremama nije cemu..
Po mom misljenju mi imamo 2 stopera alaimovica i onog iz slobode, plus sigurno imas 2 igraca koha mozemo prekombinovat na stopera..
Prije bi ako bi mogao birat produzio Renanu Guliju i kermahu ugovor nego dao 700k € za ostetu Mudrazi
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
-
- Kontakt:
Josip Drmić je jeftiniji na Transfermarktu a zarađivao je 1.000.000 € godišnje u Dinamu.
Kakve veze imaju 3 napadaca sa veznim?Pitar6785 je napisao/la: ↑30 jul 2024, 14:29Mehmedovic ima mehkocu vidi se da ima i tehniku ali covjek je pre spor, nadam se da ce kako vrijeme bude prolaziloo dizat brzinu i fizcku spremu (jer to se moze kroz naporan rad postic))
I ocigledno je da to nece dati za njeg jer bi inace bio vec kod nas
I da dodam za ove kladionice, koga boli qrcina za kladionice, aktobe je imo manje kvote na obe utakmcie pa eto sta. Kvota pada kako ljudi ulazu, logicno je da ce oni stavljat na trnavu, nasi su ovde na sarajevo igrali i tjt. Nikakve veze s vezom ima kvota i igra
-
- Kontakt:
MELJI RAJVO
Kako raji guzica zine to je cudo, e cuj rebic, pa je li mogucenokee je napisao/la: ↑30 jul 2024, 14:18Sto bi rekao onaj who is you? Kakav crni Ante Rebic, niti ga mozemo priustiti niti je dobar potez. Samo jos jedan koji bi uzeo pare.newton_heath_lyr je napisao/la: ↑30 jul 2024, 14:13Vjerujem da i Ismir čita forum. Probati, ništa ga ne košta da bude odbijen . A svi znamo da Sarajevu treba jedan napadač koji će šanse pretvarati u golove. Možda malo "previsoko" letim u vezi ovoga ,ali eto.

-
- Kontakt:
Imamo 5 stopera i 2 igraca koji dodatno mogu pokriti tu poziciju, al formuski strucnjaci krive upravu sto nismo jos stopera doveli….
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
zive za te izvikane stare igrace. ne kontam, bolje nekog anonimusa dovesti pa od njega tek napraviti rebica u najboljoj formi. A ne covjeka do zivota mu nije. I kaze realni navijaci. Treba posebno jednog igraca dovesti samo za cirkuzanja, za slikanja, potpisivanja autograma, igrati ne mora. Cisto da pojedini budu zadovoljni mega giga pojacanjemboki86 je napisao/la: ↑30 jul 2024, 15:03Kako raji guzica zine to je cudo, e cuj rebic, pa je li mogucenokee je napisao/la: ↑30 jul 2024, 14:18Sto bi rekao onaj who is you? Kakav crni Ante Rebic, niti ga mozemo priustiti niti je dobar potez. Samo jos jedan koji bi uzeo pare.newton_heath_lyr je napisao/la: ↑30 jul 2024, 14:13
Vjerujem da i Ismir čita forum. Probati, ništa ga ne košta da bude odbijen . A svi znamo da Sarajevu treba jedan napadač koji će šanse pretvarati u golove. Možda malo "previsoko" letim u vezi ovoga ,ali eto.![]()
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Mozda ovaj u vezni?
https://www.transfermarkt.com/zidane-ba ... ler/408963
https://www.transfermarkt.com/zidane-ba ... ler/408963
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Ne da ne učimo iz grešaka nego mnogi priželjkuju da ih ponovimo. Fino je jedan pametan čiko rekao "definicija ludosti je činiti istu radnju više puta, a očekivati drugačiji rezultat"boki86 je napisao/la: ↑30 jul 2024, 15:03Kako raji guzica zine to je cudo, e cuj rebic, pa je li mogucenokee je napisao/la: ↑30 jul 2024, 14:18Sto bi rekao onaj who is you? Kakav crni Ante Rebic, niti ga mozemo priustiti niti je dobar potez. Samo jos jedan koji bi uzeo pare.newton_heath_lyr je napisao/la: ↑30 jul 2024, 14:13
Vjerujem da i Ismir čita forum. Probati, ništa ga ne košta da bude odbijen . A svi znamo da Sarajevu treba jedan napadač koji će šanse pretvarati u golove. Možda malo "previsoko" letim u vezi ovoga ,ali eto.![]()
Zadnja izmjena: Zutti, dana/u 30 jul 2024, 15:15, ukupno mijenjano 1 put.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Trolaju bez veze.boki86 je napisao/la: ↑30 jul 2024, 15:03Kako raji guzica zine to je cudo, e cuj rebic, pa je li mogucenokee je napisao/la: ↑30 jul 2024, 14:18Sto bi rekao onaj who is you? Kakav crni Ante Rebic, niti ga mozemo priustiti niti je dobar potez. Samo jos jedan koji bi uzeo pare.newton_heath_lyr je napisao/la: ↑30 jul 2024, 14:13
- belosevic23
- Kontakt:
sta imas 5 stopera bolan. Jedino Čelik i Soldo su stoperi oduvijek. Djuri je prekomandovan na tu poziciju, Jovic je lijevi bek oduvijek-prekomandovan na tu poziciju, Durakovic ce mozda igrati treceg stopera i on je bek po prirodi. Mali Mujkic nije dorastao zadatku, on je u mladjim kategorijama također igrao beka. Za našu formaciju sa 3 stopera, u timu moras imati 5 stopera, a mi ih imamo 2. Trenutno jedan kartoniran, drugi povrijeđen. Dakle protiv spartaka imamo jednog stopera, a to je Čelik.thebain666 je napisao/la: ↑30 jul 2024, 15:09Imamo 5 stopera i 2 igraca koji dodatno mogu pokriti tu poziciju, al formuski strucnjaci krive upravu sto nismo jos stopera doveli….
-
- Kontakt:
Apsolutno se slažem, nema motoričke sposobnosti ,tehnika i sve drugo ok al jednostavno spor je sto bi kod nas rekli kilav. Ništa loše za momka al mislim da ne može daleko dobaciti zbog ovog hendikepa u kretanju a to je sad ključno u fudbalu.hordasDoboj je napisao/la: ↑30 jul 2024, 13:44Nisi, evo taman se logovao da napišem isto. Motorika njega yebe, mislim da moze biti solidan igrac ovdje kod nas ali da je neki top potencijalluckystrike je napisao/la: ↑30 jul 2024, 13:41Jesam li ja jedini koji u Mehmedovicu ne vidi potencijal?![]()
![]()
On se ponovo osvrnuo na velike probleme s povredama i činjenicu da i dalje ne može računati na Oforija, Daniela, Bukata, Bolaja, Kratochvila, Kubistu, Šuleka i Štetinu koji mu i dalje nisu na raspolaganju.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
5000 ulaznica Spartak prodao za sutra. Što bi rekli "welcome to hell" 

@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bing [Bot], mosarajvosa83, Varijantas8 i 74 gosta.