Premijer liga BiH - aktuelno
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ima slifa u Amoahu. Interesantan igrac sa finim predispozicijama, koji bi bio dosta bolji da otkloni neke nedostatke. Ali ako je istina sto se pisalo da se ponasa bezobrazno, da izbjegava treninge i slicno, onda razumljivo sto mu nisu produzili. Iako mislim da ce on ako nista na fiziku uvijek moci naci neki relativno solidan angarzman.
Opet je pitanje koji tim ce ga uzeti ako saznaju da izbjegava treninge i bezobrazluk njegov.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑30 jul 2024, 12:19Ima slifa u Amoahu. Interesantan igrac sa finim predispozicijama, koji bi bio dosta bolji da otkloni neke nedostatke. Ali ako je istina sto se pisalo da se ponasa bezobrazno, da izbjegava treninge i slicno, onda razumljivo sto mu nisu produzili. Iako mislim da ce on ako nista na fiziku uvijek moci naci neki relativno solidan angarzman.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ne bas 10k, ali trazio je jaci ugovor. Ne bi ni sa tim ugovorm bio najplaceniji igrac u ekipi, daleko od toga. Nije uopste ni zapelo oko para. Problem je, ukratko, njegova glava i ponasanje. Standardne boljke igraca iz Afrike, a ovaj i nije bas kvalitet da mu se nastavi gledati kroz prste. Meni je opet nekako zao, jer znam da bi mogao puno bolje, ali sta da se radi.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑30 jul 2024, 11:42Ako je istina jos da vam je trazio 10k platu za novi ugovor,da bude dalekooo najplaceniji igrac u timu on je budala teska jer za ovo sto je prikazao zadnju sezonu moze jedino samar dobiti jer je bio medju 5 najlosiji igraca ali eto tamnoput je i ima vise kredita nego ostali.Ne znam zasto je to tako kod nas.Uzeli bi ga Zrinjski ili Borac sad da hoce.Ko ne bi dobrog igraca djabe htjeo ali vide i oni da nije to to.
-
- Kontakt:
Jel se ovo Adzem se bacio na Tik Tok
-
- Kontakt:
Amoah je trazio duplo jaci ugovor. Igrama ga nije zasluzio, a pogotovo ga nije zasluzio ponasanjem. Brzo se igraci umisle.
ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Zavisi ko mu je menadzerDamirT je napisao/la: ↑30 jul 2024, 12:20Opet je pitanje koji tim ce ga uzeti ako saznaju da izbjegava treninge i bezobrazluk njegov.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑30 jul 2024, 12:19Ima slifa u Amoahu. Interesantan igrac sa finim predispozicijama, koji bi bio dosta bolji da otkloni neke nedostatke. Ali ako je istina sto se pisalo da se ponasa bezobrazno, da izbjegava treninge i slicno, onda razumljivo sto mu nisu produzili. Iako mislim da ce on ako nista na fiziku uvijek moci naci neki relativno solidan angarzman.

Pjanić je pristao da dođe u Željezničar, ostaje nam vikend da čekamo i u ponedjeljak ide potpis. Platu će Badžak davati kao Tommy Rakitiću u Hajduku, a otić će hiljade dresova sa njegovim prezimenom.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Amoah je dobar samo za beka i nista vise.
Uz to je glupko umisljeni.
Uz to je glupko umisljeni.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
trollaš ili?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
-
- Kontakt:
Po ko zna koji put se pokazuje da je @IsmirMirvic jedini istinski insider na ovom forumu, pa i sire.
Samo sam sažeo postove od petka sa podforuma FK Željezničar.

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- Shategabri
- Kontakt:
Bilo je i kod nas svakakvih provala, al ovo kod komšiluka sa Ljajićem i pogotovo Pjanićem...pa niste djeca da u to povjerujete...nikakve logike ništa da se to desi.
Al eto, nek se raja veseli.
Al eto, nek se raja veseli.
Koševo Zapad
- IsmirMirvic
Nisam nikakav insider i ne volim taj termin! Napisao sam da su uspostavljeni contacti sa nekim zvucnim imenima, ali da ne vjerujem da ce doci do dogovora. Nije bilo tesko predvidjeti ovakav ishod, iako zaista jeste ponudili veliki novac Ljajicu. Odnosno, ne vas club direkno, vec odredjeni prijatelji vaseg cluba.upohaluhizugnimda je napisao/la: ↑30 jul 2024, 15:34Po ko zna koji put se pokazuje da je @IsmirMirvic jedini istinski insider na ovom forumu, pa i sire.
-
- Kontakt:
Nemojte se ljutit predsjednice, pod insider nisam mislio nista lose 

- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Meni Mirvah nekad strasno ide na ****, ali je Fabrizio Romano za razne satro insajdere na ovom forumu.upohaluhizugnimda je napisao/la: ↑30 jul 2024, 15:34Po ko zna koji put se pokazuje da je @IsmirMirvic jedini istinski insider na ovom forumu, pa i sire.
Mirvah je legenda.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Mr. Ismir, da li je istina da su neki investors interested to buy percentage of club?IsmirMirvic je napisao/la: ↑30 jul 2024, 15:39Nisam nikakav insider i ne volim taj termin! Napisao sam da su uspostavljeni contacti sa nekim zvucnim imenima, ali da ne vjerujem da ce doci do dogovora. Nije bilo tesko predvidjeti ovakav ishod, iako zaista jeste ponudili veliki novac Ljajicu. Odnosno, ne vas club direkno, vec odredjeni prijatelji vaseg cluba.upohaluhizugnimda je napisao/la: ↑30 jul 2024, 15:34Po ko zna koji put se pokazuje da je @IsmirMirvic jedini istinski insider na ovom forumu, pa i sire.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- IsmirMirvic
Ne razumijem pitanje. Na koji club mislite? Sarajevo investitore vec ima, Zeljeznicar ih ne zeli.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 jul 2024, 16:22Mr. Ismir, da li je istina da su neki investors interested to buy percentage of club?
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Ima li šta od mogucih odlazaka da se ne pretpava zekicu kadar ?IsmirMirvic je napisao/la: ↑30 jul 2024, 16:24Ne razumijem pitanje. Na koji club mislite? Sarajevo investitore vec ima, Zeljeznicar ih ne zeli.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 jul 2024, 16:22Mr. Ismir, da li je istina da su neki investors interested to buy percentage of club?
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Mislim na FKS!IsmirMirvic je napisao/la: ↑30 jul 2024, 16:24Ne razumijem pitanje. Na koji club mislite? Sarajevo investitore vec ima, Zeljeznicar ih ne zeli.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 jul 2024, 16:22Mr. Ismir, da li je istina da su neki investors interested to buy percentage of club?
Apparently, some investors are interested da kupe percentage od trenutnih vlasnika!
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], mosarajvosa83 i 13 gostiju.