FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BordoBBoja
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sta li ljudi ovdje i po drustvenim mrezama vide u mustaficu, meni nikad jasno nece biti
Prosjecan igrac, ok za rotacije i ulaska sa klupe
Jel Djurickovic otputovao za Slovacku.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Znači bolje znaš od našeg trenera koji je pohvalio trojku pozadi i rekao da su odradili fenomenalan posao.belosevic23 je napisao/la: ↑30 jul 2024, 16:28Cuj Jovic odigrao vrhunskithebain666 je napisao/la: ↑30 jul 2024, 16:00Djurickovic nije stoper ali evo kod treceg trenera to igra, Jovic odigrao vrhunski na stoperu, Celik, Soldo, Mujkic,belosevic23 je napisao/la: ↑30 jul 2024, 15:22
sta imas 5 stopera bolan. Jedino Čelik i Soldo su stoperi oduvijek. Djuri je prekomandovan na tu poziciju, Jovic je lijevi bek oduvijek-prekomandovan na tu poziciju, Durakovic ce mozda igrati treceg stopera i on je bek po prirodi. Mali Mujkic nije dorastao zadatku, on je u mladjim kategorijama također igrao beka. Za našu formaciju sa 3 stopera, u timu moras imati 5 stopera, a mi ih imamo 2. Trenutno jedan kartoniran, drugi povrijeđen. Dakle protiv spartaka imamo jednog stopera, a to je Čelik.
Alajmovic i Bubanja to mogu pokriti ako zaskripi. Al po sto ti znas jel Mujkic dorastao ili nije, sta mislis da pitamo Bonnucija i Chielinija da odigraju dok nam se ovi ne vrate ? Pa sine PSG nema toliki broj igraca, sta ste utripovali vi, nije ovo menager.Alajmovic na pripremama igrao lijevog beka i svaku loptu njima dao direkt u noge al moze on pokrit stopera protiv Spartaka. Mujkic odigrao sezonu u Slobodi u drugom rangu takmicenja koja je pola utakmica vec imala zavrsenih prije pocetka meča ali i on eto moze zatvorit tu poziciju jer ti tako kazes. Ne provaljuj se jer ocito nisi gledo u zivotu kako pravi stoper izgleda. Haj zdravo
Belosevic23 sa foruma > Zekić
Zadnja izmjena: GospodinIzSarajeva, dana/u 30 jul 2024, 16:51, ukupno mijenjano 1 put.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- napoleon72
- Kontakt:
Tesko, dijaspora se nedjeljom qrci s redbullom po bazenima i rijekama, valja story bosanskih ljepota objavit. Nikad necu zaboravit domacu protiv Mladosti 4 dana nakon nerealnih 2:2 protiv Atalante. Na Kosevu jedva 4 milje, a onda na Atalanti 23.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
nije ostao je u gradu
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
E grebo vas i dan i komentari "šta vidite u ovom igraču, šta vidite u onom igraču"... pa to su naši momci, trebamo da im budemo podrška, kakvi god da su, a večina trenutne ekipe daje maksimum i bore se jako na terenu... a o djeci ovoj našoj ružno pričati je van svake pameti... Mustafić je prošlu polusezonu odigrao perfektno, trčao kao lud, borio se kao lav, i bio lucidan kad je malo ko bio... O Đuriju neću da pričam od momka ste napravili već bivšeg igrača, a istog tog ste momka kovali u zvijezde prošle sezone, dođe par loših poteza ovi ga svi tjeraju, grebo vas fudbal taj vaš... ženu kad vam loš ručak skuha tjerajte ako smijete
SARAJEVO SIAMO NOI <3
Samo im zeljezara fali.plisek je napisao/la: ↑30 jul 2024, 16:28Upravo prosao kroz ovu SELENDRU od drzave, nema nigdje nesto previse guzvi, samo ako ides na bratislavu pa Trnavu, pred Bratislavom ima guzva, i sve ce veca biti jer je udarno vrijeme. Do trnave nema nista.
PS ova Trnava izgleda jos gore nego na proslom gostovanju, ko da su rat imali prije 10 godina jbt
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
Kakvo je ovo smece od drzave sta je ovo, vozio se 2 sata kroz zenicu, takav osjecaj FUJBabayaro je napisao/la: ↑30 jul 2024, 17:01Samo im zeljezara fali.plisek je napisao/la: ↑30 jul 2024, 16:28Upravo prosao kroz ovu SELENDRU od drzave, nema nigdje nesto previse guzvi, samo ako ides na bratislavu pa Trnavu, pred Bratislavom ima guzva, i sve ce veca biti jer je udarno vrijeme. Do trnave nema nista.
PS ova Trnava izgleda jos gore nego na proslom gostovanju, ko da su rat imali prije 10 godina jbt
Mi smo za njih Finska
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
-
- Kontakt:
Sretno svima koji putuju, vidimo se sutra ako Bog da.
A sretno i nasim momcima,da nas obraduju i sa pjesmom da se vatimo kuci.
A sretno i nasim momcima,da nas obraduju i sa pjesmom da se vatimo kuci.
Yebo te krastavac da te yebo krastavac.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Sretno raji koja ide, da je vikend duplo vise bi nas bilo tamo sigurno.
Nadam se pobjedi i prolasku u trece pretkolo
Nadam se pobjedi i prolasku u trece pretkolo

U INAT SVIMA
- luckystrike
- Kontakt:
Dozvolili su sa sezonskim da mogu navijaci uci, vjerovatno imaju solidan broj istih. Mada nije im neka euforija.luckystrike je napisao/la: ↑30 jul 2024, 11:33Imao sam osjećaj da imaju opasne navijače, al' nije im ni to neka pljačka. Na pomenutoj utakmici jedva oko 4 hiljade, nagurali djece nake kamion. Vidim im po društvenim mrežama da vlasnicima sezonskih daju ipak da uđu na Evropsku utakmicu. Raja im po komentarima skeptična.
Ova je za muštuluka. Nadam se samo da nije blef, već da na vrijeme sprema alibi.luckystrike je napisao/la: ↑28 jul 2024, 20:23Molim Boga da im ovi povrijeđeni ne budu spremni za srijedu.
- Maroon1946
- Kontakt:
Pretpostavljam da ce biti otkazana utakmica svakakonapoleon72 je napisao/la: ↑30 jul 2024, 16:51Tesko, dijaspora se nedjeljom qrci s redbullom po bazenima i rijekama, valja story bosanskih ljepota objavit. Nikad necu zaboravit domacu protiv Mladosti 4 dana nakon nerealnih 2:2 protiv Atalante. Na Kosevu jedva 4 milje, a onda na Atalanti 23.
Sumnjam da će biti odgođena nešto mislim da ZZ želi da uvede taj ritam, san su te grupe koje donose utakmice radnim danima i onda nema šanse sve odgoditi zato mislim da treba igrati a i Sloboda je, uz dužno poštovanje jedni od glavnih kandidata za ispadanje.Maroon1946 je napisao/la: ↑30 jul 2024, 18:14Pretpostavljam da ce biti otkazana utakmica svakakonapoleon72 je napisao/la: ↑30 jul 2024, 16:51Tesko, dijaspora se nedjeljom qrci s redbullom po bazenima i rijekama, valja story bosanskih ljepota objavit. Nikad necu zaboravit domacu protiv Mladosti 4 dana nakon nerealnih 2:2 protiv Atalante. Na Kosevu jedva 4 milje, a onda na Atalanti 23.
Sada realno ako nas sreća pogleda u Trnavi imamo šanse najvjerojatnije sa Poljacima se pobiti za play off a onda kud puklo da puklo

Ja NEBIH odkazivao utakmicu protiv slobode, osim ako nebi isli na produzetke..
Jel protiv Wisle igramo na Kosevu prvu ??
Zasto nebo odkazivao utakmicu protiv slobode, prvo mislim da imamo (zapravo MORAMO da imamo) ekipu tim gdje svaki igrac MORA bit na full spreman u svakom momentu, drugo igramo na kosevu, trece igraci moraju da naviknu da igraju 2x sedmicno. Takodje imamo sirok kadar..
Takodje izlazimo tek iz priprema dosta je igrackog kadra novog al veca vecina je duze vrijeme i mislim da u takvom slucaju ekipu treba sto vise takmicarski utakmica jer to je najbolji nacin da se ekipa uigra. Takodje to je jedan od nacina da ZEKIC vidi i ove B C VARIJANTE igraca koje ce ostavit koje ce poslat na posdbu i one koje ce otjerat, kao i gdje treba u A varijantu pojacanje i koji profil igraca
TAKODJE, kakva je situacija sa FAMOSOM jel mozemo slat igrace tamo na dvojnu registraciju il je to tek od sledece godine
Jel protiv Wisle igramo na Kosevu prvu ??
Zasto nebo odkazivao utakmicu protiv slobode, prvo mislim da imamo (zapravo MORAMO da imamo) ekipu tim gdje svaki igrac MORA bit na full spreman u svakom momentu, drugo igramo na kosevu, trece igraci moraju da naviknu da igraju 2x sedmicno. Takodje imamo sirok kadar..
Takodje izlazimo tek iz priprema dosta je igrackog kadra novog al veca vecina je duze vrijeme i mislim da u takvom slucaju ekipu treba sto vise takmicarski utakmica jer to je najbolji nacin da se ekipa uigra. Takodje to je jedan od nacina da ZEKIC vidi i ove B C VARIJANTE igraca koje ce ostavit koje ce poslat na posdbu i one koje ce otjerat, kao i gdje treba u A varijantu pojacanje i koji profil igraca
TAKODJE, kakva je situacija sa FAMOSOM jel mozemo slat igrace tamo na dvojnu registraciju il je to tek od sledece godine
Za nas je bolje da je što manje navijača (domaćih) na stadionu. Da momci koji su otišli mogu izgrmiti i dati vjetar u leđa našim igračima.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
- Kontakt:

Katastrofa igrač da se nije povrijedio ispali bi većBordoBBoja je napisao/la: ↑30 jul 2024, 16:49Sta li ljudi ovdje i po drustvenim mrezama vide u mustaficu, meni nikad jasno nece biti
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Napapijri, soe i 65 gostiju.