FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Jaber nije otišao - slagali, dresovi nisu došli pet dana pred početak sezone - nesposobni, nafurali raju sa megagiga pojačanjem - ispali smiješni.
Ovo će vjerovatno biti jedna od najnesposobnijih garnitura koje su ikada vodile FK Željezničar.
E da, završili asfaltiranje od 15.000 KM.
Ovo će vjerovatno biti jedna od najnesposobnijih garnitura koje su ikada vodile FK Željezničar.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- HulahopkaGaPrima
- Kontakt:
On sjedi i prima platu, ti lezis i primas ga od adminaBIZMARK66 je napisao/la: ↑30 jul 2024, 18:37On je general. Zna se kakav je njegov posao. Da sjedi samo a prima platu.Bojudaosinebu je napisao/la: ↑30 jul 2024, 18:31A koja je tacno uloga Rahimica u klubu. Jel da dovede Djorica mahmica i karjasevica, ako jeste onda nam ne treba ili da badzak okolo skuplja igrace . Sto je ovaj dolazio ne kontam

A tvojih u upravi nema, sta ono bi ispalili se nakon parole? Kako si ono najvljivao da je pobjeda Zeljeznicara?Virtu4l je napisao/la: ↑30 jul 2024, 18:56Jaber nije otišao - slagali, dresovi nisu došli pet dana pred početak sezone - nesposobni, nafurali raju sa megagiga pojačanjem - ispali smiješni.
Fk Željezničar.
Pa cim ti je pablo najavio santosa i milione od Jabara odmah znas da toga nema nista. Znaci da nemas pojma ni o cemu samo citas sta pablo najavi da od toga nema sta.Virtu4l je napisao/la: ↑30 jul 2024, 18:56Jaber nije otišao - slagali, dresovi nisu došli pet dana pred početak sezone - nesposobni, nafurali raju sa megagiga pojačanjem - ispali smiješni.
-
- Kontakt:
Sumnjam da ce Mahmic poceti na stoperu kada uigravamo Karamarka i Cavnica, najduze su igrali protiv Tuzle kolilo sam primjetio.mamonelafo je napisao/la: ↑30 jul 2024, 15:57Uglavnom, da se vratimo u realnost. Teška sezona nas čeka. Protiv Širokog očekujem:
--------------------Muftić-------------------
Galić----Cavnić---Mahmić (U-21)-----Marković
----------Đorić--------------Aljaber (Karjašević)-----
------------------Hiroš(AlJaber)------------
Vukoja (Hiroš)------------------------Boljević
--------------------Krpić------------------
Ekipa izgleda loše, ali eto. Ovo je moje očekivanje.
Markovic je bio rovit, jel spreman, pitanje je. Od U21 koliko sam mogao da primjetim Sabic se najvise gura. Kakva ce biti varijanta protiv Sirokog i mene zanima. Dosta toga zavisi jel makedonac spreman, a mislim da nije i sta se desava sa Markovicem i Radovcem.
Sigurni su, po meni, Muftic, Cavnic, Karamarako, Galic, Jaber, Hiros, Boljevic, Krpic, Sabic, ostalo zavisi od toga ko je spreman, a ko nije.
Cavnic i Karamarko su dole, svaku pripremnu su igrali, Sabic ce biti u21, hiros ce na krilo.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑30 jul 2024, 19:46Sumnjam da ce Mahmic poceti na stoperu kada uigravamo Karamarka i Cavnica, najduze su igrali protiv Tuzle kolilo sam primjetio.mamonelafo je napisao/la: ↑30 jul 2024, 15:57Uglavnom, da se vratimo u realnost. Teška sezona nas čeka. Protiv Širokog očekujem:
--------------------Muftić-------------------
Galić----Cavnić---Mahmić (U-21)-----Marković
----------Đorić--------------Aljaber (Karjašević)-----
------------------Hiroš(AlJaber)------------
Vukoja (Hiroš)------------------------Boljević
--------------------Krpić------------------
Ekipa izgleda loše, ali eto. Ovo je moje očekivanje.
Markovic je bio rovit, jel spreman, pitanje je. Od U21 koliko sam mogao da primjetim Sabic se najvise gura. Kakva ce biti varijanta protiv Sirokog i mene zanima. Dosta toga zavisi jel makedonac spreman, a mislim da nije i sta se desava sa Markovicem i Radovcem.
Sigurni su, po meni, Muftic, Cavnic, Karamarako, Galic, Jaber, Hiros, Boljevic, Krpic, Sabic, ostalo zavisi od toga ko je spreman, a ko nije.
Fk Željezničar.
Kuku vidi igraca.Sve Zeljina skola.
Skrba Berjan Baljic Capljic Komsic Sabanhadzovic
Bahtic Odovic Paprica Bazdarevic Nikic.Nikad ovo vise nece bit.A i tada je lopta bila okrugla,trava zelena a još manje para bilo.Au sta nam uradiše neznalice od kluba.Au od polufinala Europa lige spadosmo da igramo sa Krusevom i Orahovicom.Mene bi bilo stid rec da radim u NK Zeljo.
Bahtic Odovic Paprica Bazdarevic Nikic.Nikad ovo vise nece bit.A i tada je lopta bila okrugla,trava zelena a još manje para bilo.Au sta nam uradiše neznalice od kluba.Au od polufinala Europa lige spadosmo da igramo sa Krusevom i Orahovicom.Mene bi bilo stid rec da radim u NK Zeljo.
-
- Kontakt:
Bgm bolje citati kad pises o remzi nego ove gluposti. Ali slazem se da su nam unistili klubAlipasino je napisao/la: ↑30 jul 2024, 20:01Kuku vidi igraca.Sve Zeljina skola.
-
- Kontakt:
Sramota. Kao da nisu svjesni situacije. Ovim prelaznim rokom su najvjerovatnije potpisali ostavku Coricu najkasnije do kraja oktobra ako ne i ranije, a vjerovatno i samim sebi do kraja polusezone. Tamo gdje ti je najvise skripalo, kada je ekipa u pitanju, ti ne dovedes nikoga. Badzak bi kao placao iz svog dzepa neka mega zvucna imena, a nisu u stanju dovesti nekog spica koji ti je neophodan.invincible1921 je napisao/la: ↑30 jul 2024, 16:32Kolicina neozbiljnosti se najbolje ogleda u tome da se oslanjamo na krajnje nefikasnog krpica i da prakticno nemamo zamjene za njega..sta ako se povrijedi?MojaMalenkost je napisao/la: ↑30 jul 2024, 15:57Sta se ima sta govoriti. Sramotno odradjen posao kada je igracki kadar u pitanju. U ovu sezonu ulazimo tanji nego u proslu, bar na papiru. Za nadati se da ce trener uspjeti naspanovati igrace i drzati ih pod kontrolom. Zalosno je da napadaca nisu uspjeli rijesiti na vrijeme.
Pročepit će negdje.
Lijevi bek. Primorani na toj poziciji da igra nazalost.
Fk Željezničar.
- MocMahale444
A sta fali? Alpa je regularka i voli Želju.Orvel je napisao/la: ↑30 jul 2024, 20:11Bgm bolje citati kad pises o remzi nego ove gluposti. Ali slazem se da su nam unistili klubAlipasino je napisao/la: ↑30 jul 2024, 20:01Kuku vidi igraca.Sve Zeljina skola.
On pamti druge stvari i sigurno ga boli ovo stanje u klubu.
Mislim na to da smo usli u lavirint i nikako da izađemo.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
- Kontakt:
Badzak, kad vec ima love da maze dupe s njom, neka ponudi konkretno rjesenje, kupi dionice kluba i ulaze ko i svi normalni u svijetu. Zelji ne treba rahmetli Ljajic, nego akademija, omladinski pogon i strucni kadar, evropske utakmice, transferi, put, cilj, zelja, volja, itd. Bez svoje djece ovaj klub ce nestati, a i treba da nestane koji ce qurac i postojati
-
- Kontakt:
Koje dionice? Badzaka ne treba pljuvati. Jedan od rijetkih koje svi cijene, bez obzira kojoj struji pripadali i sta mislili o kojem spasitelju. More para je posudio, poklonio, oprostio i opet ce. Zeljovac 1/1. Mana mu je sto pati od tih imena i voli takve igrace, nije ovo prvi put da se zaleti.perodeformero je napisao/la: ↑30 jul 2024, 20:33Badzak, kad vec ima love da maze dupe s njom, neka ponudi konkretno rjesenje, kupi dionice kluba i ulaze ko i svi normalni u svijetu. Zelji ne treba rahmetli Ljajic, nego akademija, omladinski pogon i strucni kadar, evropske utakmice, transferi, put, cilj, zelja, volja, itd. Bez svoje djece ovaj klub ce nestati, a i treba da nestane koji ce qurac i postojati
ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE
-
- Kontakt:
Ne pljuje ga niko, kad je Zeljo u pitanju neka ga tretira ko svoju firmu, ili neka uzme kartu i navija. Ako ce mu Zeljo biti emotivna igracka, begaj kume i ne okreci se. Velika imena nisu jednako dobri igraci, ja Ljajica danas ne bih u PES-u, ovaj bi ga ovdje natovario, sto da ima posjetu?! Pa jel je nema?! Natpis "Omladinski pogon" treba u grb kluba umetnuti, to je temelj i najvece moguce bogatstvo, o tome Badzak treba da vodi racuna ako vec voli klub i hoce da ulazeupohaluhizugnimda je napisao/la: ↑30 jul 2024, 20:37Koje dionice? Badzaka ne treba pljuvati. Jedan od rijetkih koje svi cijene, bez obzira kojoj struji pripadali i sta mislili o kojem spasitelju. More para je posudio, poklonio, oprostio i opet ce. Zeljovac 1/1. Mana mu je sto pati od tih imena i voli takve igrace, nije ovo prvi put da se zaleti.perodeformero je napisao/la: ↑30 jul 2024, 20:33Badzak, kad vec ima love da maze dupe s njom, neka ponudi konkretno rjesenje, kupi dionice kluba i ulaze ko i svi normalni u svijetu. Zelji ne treba rahmetli Ljajic, nego akademija, omladinski pogon i strucni kadar, evropske utakmice, transferi, put, cilj, zelja, volja, itd. Bez svoje djece ovaj klub ce nestati, a i treba da nestane koji ce qurac i postojati
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Trenutno najtanji izbor za u21. Momak je desetka eventualno krilo a ne lijevi bočni. Radimo istu glupost kao onomad maleni s Salčinom kad su ga zavalili da igra beka.Pablo11 je napisao/la: ↑30 jul 2024, 20:25Lijevi bek. Primorani na toj poziciji da igra nazalost.
Muftic
Galic,Cavnic,Mahmicu21, Markovic
Jaber,Radovac
Bolja,Hiroš,Cvetko
Krpić
Ako Stipo nije spreman, nek upadne Karamarko a Mahmic zatvori beka.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Nazalost mahmic ne moze pokriti beka.StrikeWarzone je napisao/la: ↑30 jul 2024, 21:02Trenutno najtanji izbor za u21. Momak je desetka eventualno krilo a ne lijevi bočni. Radimo istu glupost kao onomad maleni s Salčinom kad su ga zavalili da igra beka.
Muftic
Jaber,Radovac
Bolja,Hiroš,Cvetko
Krpić
Fk Željezničar.
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Mogao je kod Dine.Pablo11 je napisao/la: ↑30 jul 2024, 21:24Nazalost mahmic ne moze pokriti beka.StrikeWarzone je napisao/la: ↑30 jul 2024, 21:02Trenutno najtanji izbor za u21. Momak je desetka eventualno krilo a ne lijevi bočni. Radimo istu glupost kao onomad maleni s Salčinom kad su ga zavalili da igra beka.
Muftic
Jaber,Radovac
Bolja,Hiroš,Cvetko
Krpić
Bezbolnija opcija nego Šabić, sigurno.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
-
- Kontakt:
Pa jesi li gledao Sabica protiv Igmana i Tuzle.? Ako Mahmic ne moze pokriti bekovsku poziciju Sabic se ne smije ni spominjati kao opcija na beku. Nizak, nema snage za duel igru, preskacu ga lopte, ispada, lose pravi ofsajde. Momak je klasicni veznjak i to ofanzivni. Budel Coric poceo sa njim na beku svaki napad ce ici na njega, a kada Boljevic bude na lijevoj strani bice propuh i to dramatican i nekoliko sigurnih sansi za Siroki.Pablo11 je napisao/la: ↑30 jul 2024, 21:24Nazalost mahmic ne moze pokriti beka.StrikeWarzone je napisao/la: ↑30 jul 2024, 21:02Trenutno najtanji izbor za u21. Momak je desetka eventualno krilo a ne lijevi bočni. Radimo istu glupost kao onomad maleni s Salčinom kad su ga zavalili da igra beka.
Muftic
Jaber,Radovac
Bolja,Hiroš,Cvetko
Krpić
Nadam se da Coric nije takav amater i da je vidio da ovaj to ne moze, mnogo logicnije je da Sabic igra jal na sredini terena, jal na krilu, a da na beku bude Markovic ili u najgorem slucaju Mahmic.
Trenutno korisnika/ca: b00t, Hrammm1921, Pablo11 i 55 gostiju.